2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba arkadaşlar benim bulantılarım halen devam ediyor ve devamlı çıkarıyorum su da dahil içemiyorum midemi bulandırıyor.sizler neler yaptınız çok telaşe ediyorum bebekleirm susuz kalırsa diye ne yapabilirim.Devamlı çıkardığım için kiloda alamıyorum

bende ayniyim canim bulanti kusma yanma eksime ne ararsan var. su bende icemiyorum bulanti yapiyor. günde iki üç bardak icsem iyidir. bana hicbisey fayda etmiyor. ac kalsam sıkıntı biraz fazla yesem sıkıntı. ne yapacgimi bende bilemoyorum. artik gecmeyecek gibi geliyor lendimi buna alistiriyorum

Kızlar selam, ara ara hafif regl ağrısına benzer ağrılarım oluyor karnımın üst tarafında. Böyle bir şey yaşayıp doktoruna soran var mı acaba ?

Bu haftalarda normal canım.. Az daha sabir et sonra kesilecek. Telaş yapma bebekler senden besleniyor zaten onlar ne aç kalıyor ne besinsiz. Kilo alımına hele hic takılma ben üzerine 5 kilo vermistim. Sonradan toparlaniyorsun. Yani hamileligin en rutin asamasindasin herşey gayet normal :) sağlıcakla kalın

aynen canım bende dediğin gibiyim güzel yedim bişeyler diyorum aradan biraz zaman geçsin kendimi lavaboda çıkarırken buluyorum... ayrıca dünde bulantıdan tansiyonum 9/ 5 e düşmüş tuzlu ayran içtim başım fena ağrıyordu ondan sonra biraz kendime geldim.eksime yanma bulantı ne ararsan var yine bunada şükür diyorum ...bende 1 2 bardak ancak içebiliyorum dediğin gibi geçermi bilemiyorum da artık Allah bebişlerimizi korusun bizlere bağışlasın inşallah...

Kızlar selam, ara ara hafif regl ağrısına benzer ağrılarım oluyor karnımın üst tarafında. Böyle bir şey yaşayıp doktoruna soran var mı acaba ?

Benim doktorum bunlarin rahim genisleme agrilarinin oldugunu ve cok normal oldugunu soyledi. 20 haftalardan sonra artmasida normalmis

Allah razı olsun bende kendime kızıyorum onlar senden besleniyorlar zorlayabildiğin kadar zorla ve ye diyen çok oluyor ama sıkıntısını ben çekiyorum keşke yiyebilsem diye vicdan yapmaya başladım artık inşallah canım sende demi aynı olmuştu kaç haftam kaldı acaba bu şekilde...??

Canım bu aziz mübarek günde Rabbim yardımcın olsun inşallah ve evlatlarına Zaman'ında kavuşmayı nasip etsin. rabbim cumlemize saglikla nasip etsin..... ecmain

Selam Canım bendede oluyodu doktora sordum normal dedi hatta her adet günümüze yakın aynı ağrılar olabilir dedi telaş yapma bebişlerimiz büyüyor hayırlısıyla

Massalah miniciklerine rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin insallah bizlerde 36 haftalari gorruz canim cok sevindim bebislerin zamaninda ve saglikla dogmalarina kilolari iyimi annesi 36 haftada umarim 2.500 ustu doguyorlardir ele avuca gelir en azindan yoksa korkarim bebeklerime zarar verrim diye saglikla kalin... ecmain

Son düzenleme:
Canim ben alis veris yapmadim ama fiyati uygun ucuz olsa iyi olmaz diye dusundum ben fikir sundum tatlim :)

Merhaba arkadaslar geçen gün kontrolüm vardi bayramdan önce tekrar cagirdi dr..artik ben de heyecanlaniyorum..normal her şey bebekler iyi gelişiyor bakalim bayramdan sonraki haftalara kadar dayanabilecek miyiz?
inşallah dayanırız canım, haftalarımız aynı ben de pazartesi gidicem kısmetse. kilolar nasıldı bebeklerin merak ettim.

Can'ım ben de aynı durumdayım kilo verdim hiçbirşey yiyemiyorum çok zormuş ya kusma bulantı 24 saat inş çabuk geçer

Canim birisinin kilosu 2390 digeri 2560 idi. Evet küçükler biraz ama toparlanirlar. Onemli olan akciger gelişimi. Rabb inşaallah hepinizin yardimcisi olsun. Bebisleinizi hayirli zamanda saglikla kucaginiza alirsiniz ins. Onlari kucaginiza aldiginizda inanin bütün sikintilari unutuyorsunuz

Ayy cok iyi bence kilolari tatlim bir kiz bir erkekmi canim rabbim o mis kokularini hep icimizde hissedelim hic eksik etmesin o mis kokularini omurleri uzun bahtlari acik olsun insallah.. ecmain

Merhaba arkadaslar geçen gün kontrolüm vardi bayramdan önce tekrar cagirdi dr..artik ben de heyecanlaniyorum..normal her şey bebekler iyi gelişiyor bakalim bayramdan sonraki haftalara kadar dayanabilecek miyiz?
Masallah canim zor zamanlari atlattik elhamdulillah insallah durabildikleri kadar dururlar zaman yaklastikca heyecan artiyor

Canim rahat olun kilo almamayi sorun etmeyin onlar anneden besleniyor zaten bende 4 ay nerdeyse öyleydim sürekli cikariyordum kilo almayi birak 4 kilo vermistim ama kilolari haftalariylagitti hep hatta bazen önde bile gitti.bana dojtorum dramamine diye bulanti hapi verdi uzun müddet onunla yiyebildim rahatlayinca biraktim.stres yapmayin yani Rabbim korur onlari insallah saglikla kavusturur hepimize

Hayirli olsun yavrularin canim kilolarida cok iyi küveze girmemeleri cok cok iyi.Rabbim hayirli evlat etsin saglikla afiyetle yetistirmek nasip etsin benimde bugün kontrolum var bakalim hayirli haberler aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…