- 27 Aralık 2011
- 158
- 62
- 68
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.061
Amin inşallah çok sağol Allah senide hayırlısı ile kurtarsın çok az kalmış bizde o günleri görebiliriz inşallah sağlıkla....Canim rahat olun kilo almamayi sorun etmeyin onlar anneden besleniyor zaten bende 4 ay nerdeyse öyleydim sürekli cikariyordum kilo almayi birak 4 kilo vermistim ama kilolari haftalariylagitti hep hatta bazen önde bile gitti.bana dojtorum dramamine diye bulanti hapi verdi uzun müddet onunla yiyebildim rahatlayinca biraktim.stres yapmayin yani Rabbim korur onlari insallah saglikla kavusturur hepimize
Valla hic söylemiyor doktorum dogumla ilgili bisey. Hep anlattigi riskleri yasamayalim da dogum olayi kolay kafasinda doktorum :) erken gelmesinler diye dua ediyorum sadece. Size bisey diyor mu doktorunuz?Süper senin adına çok sevindim. Peki tahmini doğum haftanı ne olarak söyledi ? Kaçıncı haftada bekliyorsunuz?
Canim hastane cantamda ikisinede 10 lu hastane cikislari 2 ser takim zibin ve yedek birer takim aldim bezler battaniyeler ve herkesin koyduklari kendimede alt üst ve boydan gecelikler tedbir amacli fazla aldim.dojtorum sezeryanda iki gece yatiriyormus.hayirliai bakalim yarin randevum var kuzularimi merak ediyorum.genelde yatiyorum yürümekte zorlaniyorum ayakta cok kalirsam agrim oluyo onun harici iyiyim sükür.hastane odasi kapi süslemem olacak gelenlere özel ikramlar hazirlamadim aliriz diye düsündüm dedigim gibi genelde yatiyorum bide cevrem cok fazla ugrasirsam erken olurlar diye korktum acikcasi.esimde almaktan yanabi hayirlisiyla olsunlarda 8 yildan sonra herkese en büyük hediye olacak pasalarim insallah[/QUOTE][QUOTEbeera nur, post: 46829703, member: 722189"]Günaydın kızlar.minicikeller bebeklerle nasıl gidiyor acaba.artık zamanlarımiz azalıyor 30 ü geçince acayip bir heyecan sardı beni panik de diyebiliriz ne eksik kaldı nsl olcak Vs diye @zuzum000 ve keremsareee hastane çantalarinizda neler var birde süsleme şeker çikolata birseyler yaptınizmi???birde hep yatıyormusunuz yoksa dışarı çıkabiliyormusunuz???
Can'ım çok sağol bize dönüş yaptığın için. Böyle güzel haberleri alınca ben çok seviniyorum. Rabbim çocuklarını ve seni korusun. Öp bebeklerini bizim için.Günaydın arkadaslar. Ben gecen hafta dogum yaptim. Ikizlerimi 36. Haftada kucagima saglikla aldim elhamdullah. Kuveze girmediler şükür. burdaki arkadaslara moral olsun diye yaziyorum. Hamileligimin 29. Haftasi sonrasi hep erken dogum riskim vardi. 3 kez hastaneye yattim ilac kullandim evde hep ıstirihat ettim. Şükür 36. Haftaya kadar geldim.
Cok dua edin arkadaslar kötü düşünmeyin moralinizi yüksek tutun. Gebeligin tadini cikartin.
Canım gündüzleri tek bakarken zorluk oluyormu?mama olarak ne kullanıyorsun. Hastanede yatarken gecelik mi daha rahat alt üst takımmı? Doğumdan sonra alttan muayene Vs oluyormu? Ayyy ne çok soru var aklımda eğer bebislerden fırsat bulursan paylaşirmisin bizimle.Müthiş bişey evlat.. Sizinde az kalmış Rabbim sağlıcakla kavuştursun mama kesinlikle verilmeli ben o hataya düştüm vermedim çocuklarım sarılığı yükselmiş bi gece hastanede kaldık şükür geçti bi gecede mama takviyeli anne sütüyle devam ediyoruz annem oruç tuttuğu için gündüzleri ben bakıyorum geceleri emzirme saatleri dışında annem bakıyor sağolsun şimdilik böyle gidiyoruz :)
Amin cnm inşallahhhKizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
Rabbim saglicakla kavustursun canim... Coo sevindim insallah cok guzel olur herseyKizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
Evet 33-34 gibi bekliyoruz dedi 35 olmaz demiyorum dedi gidişata göre şekillenebilirmiş. Hangi hastaneye gidiyorsun?Valla hic söylemiyor doktorum dogumla ilgili bisey. Hep anlattigi riskleri yasamayalim da dogum olayi kolay kafasinda doktorum :) erken gelmesinler diye dua ediyorum sadece. Size bisey diyor mu doktorunuz?
Kizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
Insallah 35, 37 yada 38.haftalari gorebilirizEvet 33-34 gibi bekliyoruz dedi 35 olmaz demiyorum dedi gidişata göre şekillenebilirmiş. Hangi hastaneye gidiyorsun?
Allahimmm ne guzel bi haber bu. Allah bize de nasip etsin inşallah ilerki haftalari görmeyi. Cok cok sevindim. Sag salim saglikla kavusun inşallah yavrularınızaKizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
Müthiş bişey evlat.. Sizinde az kalmış Rabbim sağlıcakla kavuştursun mama kesinlikle verilmeli ben o hataya düştüm vermedim çocuklarım sarılığı yükselmiş bi gece hastanede kaldık şükür geçti bi gecede mama takviyeli anne sütüyle devam ediyoruz annem oruç tuttuğu için gündüzleri ben bakıyorum geceleri emzirme saatleri dışında annem bakıyor sağolsun şimdilik böyle gidiyoruz :)[/QUOTE]Canim hastane cantamda ikisinede 10 lu hastane cikislari 2 ser takim zibin ve yedek birer takim aldim bezler battaniyeler ve herkesin koyduklari kendimede alt üst ve boydan gecelikler tedbir amacli fazla aldim.dojtorum sezeryanda iki gece yatiriyormus.hayirliai bakalim yarin randevum var kuzularimi merak ediyorum.genelde yatiyorum yürümekte zorlaniyorum ayakta cok kalirsam agrim oluyo onun harici iyiyim sükür.hastane odasi kapi süslemem olacak gelenlere özel ikramlar hazirlamadim aliriz diye düsündüm dedigim gibi genelde yatiyorum bide cevrem cok fazla ugrasirsam erken olurlar diye korktum acikcasi.esimde almaktan yanabi hayirlisiyla olsunlarda 8 yildan sonra herkese en büyük hediye olacak pasalarim insallah
Canm tam olarak kac hafta kac gunluksun bebialerin kilosu nasil ciger. Gelistrci vurdurmusmuydn kuvezde kalma durumlari varmi doktorun tam NE dediKizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
İnşallah olabildiğince sabreder meleklerim. Sen Ankara'dasın. Ben İst.Yeditepe Üniv Hastanesinde Perinatolog Oluş Api'ye gidiyorum. Değişik tecrübelerin oldukça paylaşırsan sevinirim.Insallah 35, 37 yada 38.haftalari gorebiliriz
Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. Kendisi Zekai Tahir Burak hastanesinde çalışıyor. Sivi alma islemini hastanede yapıyor ama kontrollerimi muayenehanesinde yapiyor. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Kizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
rabbim sifa versin saglikli haberler alirsin insallah.. ecmainKızlar geçen hafta kanamam olmuştu, şimdi yine başladı korkuyorum çok dua edin ne olur
Canim son bir hafta bebislerine saglikla sifa ile kavusursun insallah.. rabbim bir nefeste saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin.. ecmainKizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?