2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Amin inşallah çok sağol Allah senide hayırlısı ile kurtarsın çok az kalmış bizde o günleri görebiliriz inşallah sağlıkla....

Süper senin adına çok sevindim. Peki tahmini doğum haftanı ne olarak söyledi ? Kaçıncı haftada bekliyorsunuz?
Valla hic söylemiyor doktorum dogumla ilgili bisey. Hep anlattigi riskleri yasamayalim da dogum olayi kolay kafasinda doktorum :) erken gelmesinler diye dua ediyorum sadece. Size bisey diyor mu doktorunuz?

Canim hastane cantamda ikisinede 10 lu hastane cikislari 2 ser takim zibin ve yedek birer takim aldim bezler battaniyeler ve herkesin koyduklari kendimede alt üst ve boydan gecelikler tedbir amacli fazla aldim.dojtorum sezeryanda iki gece yatiriyormus.hayirliai bakalim yarin randevum var kuzularimi merak ediyorum.genelde yatiyorum yürümekte zorlaniyorum ayakta cok kalirsam agrim oluyo onun harici iyiyim sükür.hastane odasi kapi süslemem olacak gelenlere özel ikramlar hazirlamadim aliriz diye düsündüm dedigim gibi genelde yatiyorum bide cevrem cok fazla ugrasirsam erken olurlar diye korktum acikcasi.esimde almaktan yanabi hayirlisiyla olsunlarda 8 yildan sonra herkese en büyük hediye olacak pasalarim insallah[/QUOTE]
Müthiş bişey evlat.. Sizinde az kalmış Rabbim sağlıcakla kavuştursun mama kesinlikle verilmeli ben o hataya düştüm vermedim çocuklarım sarılığı yükselmiş bi gece hastanede kaldık şükür geçti bi gecede mama takviyeli anne sütüyle devam ediyoruz annem oruç tuttuğu için gündüzleri ben bakıyorum geceleri emzirme saatleri dışında annem bakıyor sağolsun şimdilik böyle gidiyoruz :)

Can'ım çok sağol bize dönüş yaptığın için. Böyle güzel haberleri alınca ben çok seviniyorum. Rabbim çocuklarını ve seni korusun. Öp bebeklerini bizim için.

Canım gündüzleri tek bakarken zorluk oluyormu?mama olarak ne kullanıyorsun. Hastanede yatarken gecelik mi daha rahat alt üst takımmı? Doğumdan sonra alttan muayene Vs oluyormu? Ayyy ne çok soru var aklımda eğer bebislerden fırsat bulursan paylaşirmisin bizimle.

Amin cnm inşallahhh
Darısı bizlere ins :) güzel haberlerini bekliyoruz

Rabbim saglicakla kavustursun canim... Coo sevindim insallah cok guzel olur hersey

Valla hic söylemiyor doktorum dogumla ilgili bisey. Hep anlattigi riskleri yasamayalim da dogum olayi kolay kafasinda doktorum :) erken gelmesinler diye dua ediyorum sadece. Size bisey diyor mu doktorunuz?
Evet 33-34 gibi bekliyoruz dedi 35 olmaz demiyorum dedi gidişata göre şekillenebilirmiş. Hangi hastaneye gidiyorsun?

Ne guzel bebislerine kavusacaksin, allah yardimcin olsun canim.

Evet 33-34 gibi bekliyoruz dedi 35 olmaz demiyorum dedi gidişata göre şekillenebilirmiş. Hangi hastaneye gidiyorsun?
Insallah 35, 37 yada 38.haftalari gorebiliriz
Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. Kendisi Zekai Tahir Burak hastanesinde çalışıyor. Sivi alma islemini hastanede yapıyor ama kontrollerimi muayenehanesinde yapiyor. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Allahimmm ne guzel bi haber bu. Allah bize de nasip etsin inşallah ilerki haftalari görmeyi. Cok cok sevindim. Sag salim saglikla kavusun inşallah yavrularınıza

Müthiş bişey evlat.. Sizinde az kalmış Rabbim sağlıcakla kavuştursun mama kesinlikle verilmeli ben o hataya düştüm vermedim çocuklarım sarılığı yükselmiş bi gece hastanede kaldık şükür geçti bi gecede mama takviyeli anne sütüyle devam ediyoruz annem oruç tuttuğu için gündüzleri ben bakıyorum geceleri emzirme saatleri dışında annem bakıyor sağolsun şimdilik böyle gidiyoruz :)[/QUOTE]
ne güzel canım, sağsağlim eve gelmişiniz Rabbim korusun miniklerini. Mama verilmeli demişsin doğum giderken hazır edilmeli mi yoksa doktorlar yönlendiriyor mu canım daha sonra almak konusunda? hiç araştırmadığım bir konu çünkü

Canm tam olarak kac hafta kac gunluksun bebialerin kilosu nasil ciger. Gelistrci vurdurmusmuydn kuvezde kalma durumlari varmi doktorun tam NE dedi

İnşallah olabildiğince sabreder meleklerim. Sen Ankara'dasın. Ben İst.Yeditepe Üniv Hastanesinde Perinatolog Oluş Api'ye gidiyorum. Değişik tecrübelerin oldukça paylaşırsan sevinirim.

Kizlar bebeklerimin plasentalari biraz asagidaymis, yukari cikmasini bekliycez dedi doktorum..suan 14.haftadayim..tedirgin oldum sizde de boyle bisey varmiydi bu haftalarda ?? Cikiyormu yukari

Canim vakit geldi demek bebeklerine kavusuyosun ☺ guzel haberlerle gel insaAllah☺

Canim son bir hafta bebislerine saglikla sifa ile kavusursun insallah.. rabbim bir nefeste saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin.. ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…