- 27 Aralık 2011
- 158
- 62
- 68
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.081
Ayyy hadi inşallah ne güzel bir haber bu sizleri görünce daha çok inanıyorum inşallah bizlerde görürüz bu güzel günleri .. Ben bile heyecan yaptım şimdiden iki tane mis gibi cennet kokulu canların geliyo Allah hem seni hem onları sağlıcakla kurtarsın hep iyi günlerini gör onların inşaallah Ailede bir bayram havası olur artık...En çokda bundan sonrası önemli hayırlısıyla al kucağına inşallah şimdiden yaşları uzun olsun canımmm.....Kizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
Kızlar geçen hafta kanamam olmuştu, şimdi yine başladı korkuyorum çok dua edin ne olur
İnşallah inşallah !!! Cogu seyi yazıyorum zaten buraya. Sen de paylasirsan sevinirimİnşallah olabildiğince sabreder meleklerim. Sen Ankara'dasın. Ben İst.Yeditepe Üniv Hastanesinde Perinatolog Oluş Api'ye gidiyorum. Değişik tecrübelerin oldukça paylaşırsan sevinirim.
Kizlar bebeklerimin plasentalari biraz asagidaymis, yukari cikmasini bekliycez dedi doktorum..suan 14.haftadayim..tedirgin oldum sizde de boyle bisey varmiydi bu haftalarda ?? Cikiyormu yukari
Cok sukur rabbime rabbim miniciklerini korusun canim saglikli omurleri guzel bahtlari olsun insallah prenseslerine massalah annesi... ecmainKızlar bi kızım yanımda cıktık bi kac gune diğeri hala küvöz de hastanenin 2 kılo sartı var cunku.ama sukur oda ii bi kac gune inş onuda alıcam dualarım sizlerle Rabbım hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize.cok tesekkur ederim herkese merak edip sormussunuz bin şükür ikiside cok ii
Canim bugün 35+2 yim carsamba günü tam 36 olucam insallah kilolari 2460 2540 doktorum ciger gelistirici igneye gerek duymadi vurulmadim yani.küvez meselesini de sordum bi hafta daha dursalardi küveze nw kadar olursa girmez dedim doktorum da bazen 4 kilo tosun gibi bebekler bile giriyo dedi o dogunca belli olur dedi su an bi sorun yok girmezler insallah dediCanm tam olarak kac hafta kac gunluksun bebialerin kilosu nasil ciger. Gelistrci vurdurmusmuydn kuvezde kalma durumlari varmi doktorun tam NE dedi
Canim insallah digerinede saglikla kavusursun ne güzel hep merak ettik senide bebeklerinide cok sevindim senden haber alincaKızlar bi kızım yanımda cıktık bi kac gune diğeri hala küvöz de hastanenin 2 kılo sartı var cunku.ama sukur oda ii bi kac gune inş onuda alıcam dualarım sizlerle Rabbım hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize.cok tesekkur ederim herkese merak edip sormussunuz bin şükür ikiside cok ii
Insallah bebislerinde sende saglikli bi sekilde en kisa surede hastaneden cikarsiniz hayirli dogumlarin olsn canmCanim bugün 35+2 yim carsamba günü tam 36 olucam insallah kilolari 2460 2540 doktorum ciger gelistirici igneye gerek duymadi vurulmadim yani.küvez meselesini de sordum bi hafta daha dursalardi küveze nw kadar olursa girmez dedim doktorum da bazen 4 kilo tosun gibi bebekler bile giriyo dedi o dogunca belli olur dedi su an bi sorun yok girmezler insallah dedi
Evet evet renginin koyuluğu ve boyu çok hoşuma gitti. Teşekkür ederiz teyzesi :)Gule gule kullan canimcim saglikla kalin insallah fark ettiysen on tarafta fermuar var oradan bebisde emer gibi degilmi canim
Canım gerçekten çok heyecan verici Allahım sağ selamet kucağına aldırsın bizede nasip etsin inşallahKizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
Canim gözün aydın öncelikle :) ben de bir hafta içinde alacağım bebeklerimi kucağıma Insallah. Bu kilolarıyla normal hastane cikişlari oldu mu üstlerine Yoksa prematüre kiyafet mi kullandınCanim birisinin kilosu 2390 digeri 2560 idi. Evet küçükler biraz ama toparlanirlar. Onemli olan akciger gelişimi. Rabb inşaallah hepinizin yardimcisi olsun. Bebisleinizi hayirli zamanda saglikla kucaginiza alirsiniz ins. Onlari kucaginiza aldiginizda inanin bütün sikintilari unutuyorsunuz
Canim stres yapma bende 22.haftamda hissetmistim tedirgin oluyor insan ama herkes baska yani nasil doktorsa rahatlatacagina germiş seni heptenAyrıca geçen günoktora gittim hissediyor musun hareketlerini dedi, ben de yok dedim dedi tek gebeler hisseder sen nası iki taneyi hissetmezsin dedi gülerek:)bozuldum:) biri kız biri erkek dedi, kız dediği çok hareketli erkek hiç kıpırdamadı. Çok ilginç duygular, ultrasonda gördüğümde hamile olduğuma inanabiliyorum. Bu his sizde de oluyor mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?