2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ayyy hadi inşallah ne güzel bir haber bu sizleri görünce daha çok inanıyorum inşallah bizlerde görürüz bu güzel günleri .. Ben bile heyecan yaptım şimdiden iki tane mis gibi cennet kokulu canların geliyo Allah hem seni hem onları sağlıcakla kurtarsın hep iyi günlerini gör onların inşaallah Ailede bir bayram havası olur artık...En çokda bundan sonrası önemli hayırlısıyla al kucağına inşallah şimdiden yaşları uzun olsun canımmm.....

İnşallah olabildiğince sabreder meleklerim. Sen Ankara'dasın. Ben İst.Yeditepe Üniv Hastanesinde Perinatolog Oluş Api'ye gidiyorum. Değişik tecrübelerin oldukça paylaşırsan sevinirim.
İnşallah inşallah !!! Cogu seyi yazıyorum zaten buraya. Sen de paylasirsan sevinirim

Cok sukur rabbime rabbim miniciklerini korusun canim saglikli omurleri guzel bahtlari olsun insallah prenseslerine massalah annesi... ecmain

Canm tam olarak kac hafta kac gunluksun bebialerin kilosu nasil ciger. Gelistrci vurdurmusmuydn kuvezde kalma durumlari varmi doktorun tam NE dedi
Canim bugün 35+2 yim carsamba günü tam 36 olucam insallah kilolari 2460 2540 doktorum ciger gelistirici igneye gerek duymadi vurulmadim yani.küvez meselesini de sordum bi hafta daha dursalardi küveze nw kadar olursa girmez dedim doktorum da bazen 4 kilo tosun gibi bebekler bile giriyo dedi o dogunca belli olur dedi su an bi sorun yok girmezler insallah dedi

Canim insallah digerinede saglikla kavusursun ne güzel hep merak ettik senide bebeklerinide cok sevindim senden haber alinca

Insallah bebislerinde sende saglikli bi sekilde en kisa surede hastaneden cikarsiniz hayirli dogumlarin olsn canm

Canım gerçekten çok heyecan verici Allahım sağ selamet kucağına aldırsın bizede nasip etsin inşallah

Kizlar merhaba.ikizlere hamileyim ben de.kacinci haftalarda hissettinz hareketlerini ben birini cok net hissediyorm digerini hemen hemen hic hissedemedim.21.haftadaym.bide safra problemi yasayan varmi.cok siddetli karin agrisiyla 1 gun hastanede yattim.safrada problem cikti doktor yaglilari kizartmalari falan yasakladı.bunu yasayan var mi.bu yuzden antibiyotik kullaniyorm cok korkuyorum bebeklere bisey olacak diye

Her bir anne adayına ve anneye selamlar:)
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.An itibariyle hemeroid'im olduğu öğrendim. Bu demir hapı beni mahvetti.İnternetten baktım bir kaç bitkisel çare ( patlıcan, kuşburnu, bitki çay ve yağ) var ancak korktum, çünkü 19. haftadayım bebeklere bir zararı olur mu diye sizlere sormak istedim.Ayrıca farklı yöntemler var mı?

Canim gözün aydın öncelikle :) ben de bir hafta içinde alacağım bebeklerimi kucağıma Insallah. Bu kilolarıyla normal hastane cikişlari oldu mu üstlerine Yoksa prematüre kiyafet mi kullandın

Ayrıca geçen gün doktora gittim hissediyor musun hareketlerini dedi, ben de yok dedim dedi tek gebeler hisseder sen nası iki taneyi hissetmezsin dedi gülerek:)bozuldum:) biri kız biri erkek dedi, kız dediği çok hareketli erkek hiç kıpırdamadı. Çok ilginç duygular, ultrasonda gördüğümde hamile olduğuma inanabiliyorum. Bu his sizde de oluyor mu? :)

Canim stres yapma bende 22.haftamda hissetmistim tedirgin oluyor insan ama herkes baska yani nasil doktorsa rahatlatacagina germiş seni hepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…