- 6 Kasım 2015
- 262
- 432
- 103
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.101
YaCanim stres yapma bende 22.haftamda hissetmistim tedirgin oluyor insan ama herkes baska yani nasil doktorsa rahatlatacagina germiş seni hepten
Doktoru tavsiye üzerine ve evim yakın diye tercih ettim.Ben ist da yaşıyorum eşimin ailesi ve benim ailem farklı şehirlerde.Yani kimsemiz yok burada, bu durum hamile olana kadar farkına varamadığım birşeydi.Hamile kalınca anaaaaaaam dedim,noluyo,napacam,kime gidem derken karşıma çıkıverdi..Canim stres yapma bende 22.haftamda hissetmistim tedirgin oluyor insan ama herkes baska yani nasil doktorsa rahatlatacagina germiş seni hepten
Ben kullanmıştım.ilk 3 ayCrinone jel kullanan var mı arkadaşlar?
Bana yeni verdi doktor. Kalıntı vs oluyormuş çok kullanımda enfeksiyon riski varmış. Doğru mu ?Ben kullanmıştım.ilk 3 ay
Tesekkur ederim canim benim bakim hemenhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-kasim-anneleri.891767/page-2339 canim plesanta ile 2 ve ya 3 kisi konusuyorlar bilgileri var istersen sor cvp versinler onlarda 18 haftadalar
Ilk uc ay gerekli ama sonrasinda ilk kez duydum.kalinti degil de kullandiktan sonra geri akiyor gun içerisinde topak topak.enfeksiyon yapmiyor sadece bazi kadinlarda kasinti oluyor ama duzgun kullanirsan sorun olmaz.vajinanin tam icine enjekte etmeye calis.doktorun neden vermis bu ilaci.dusuk riskine karsi ve anne rahmini bebege hazirlamak icin veriliyor.bizimki tup bebekti o yuzden verildiBana yeni verdi doktor. Kalıntı vs oluyormuş çok kullanımda enfeksiyon riski varmış. Doğru mu ?
Bende bitane pijama takimi ve gecelik aldim ama bi tane daha pijama takimi gerekio sanirim hastanede gecelik pek uygun olmaz die dusunuorum eltim iki gun once dogum yapti ve cok gelen giden oldu erkek bayan falan gecelik uygun olmazdi dedi iki tane pijama takimi almisti ikisinide kullandiBu arada dogum yapan arkadaslar sizce gecelik alt üst mü kullanisli boydan mi? İkisinden de aldim bende tesrttürlüyüm ama alt üst icin ayrica sabahlik tarzi aldim kalkinca giymek icin sunu unutmayin dediginiz bisey olursa yazarsaniz sevinirim.
Bencede alt ust takim iyi olur canimBende bitane pijama takimi ve gecelik aldim ama bi tane daha pijama takimi gerekio sanirim hastanede gecelik pek uygun olmaz die dusunuorum eltim iki gun once dogum yapti ve cok gelen giden oldu erkek bayan falan gecelik uygun olmazdi dedi iki tane pijama takimi almisti ikisinide kullandi
canim ilk basta boydan olan cok ise yariyo kanaman oldugu icin daha rahat ediyosun bezle... soradan pijamaya geciyosunBu arada dogum yapan arkadaslar sizce gecelik alt üst mü kullanisli boydan mi? İkisinden de aldim bende tesrttürlüyüm ama alt üst icin ayrica sabahlik tarzi aldim kalkinca giymek icin sunu unutmayin dediginiz bisey olursa yazarsaniz sevinirim.
Rahim ağzı uzunluğu kısaldı kısaldıgi için verdi.Ilk uc ay gerekli ama sonrasinda ilk kez duydum.kalinti degil de kullandiktan sonra geri akiyor gun içerisinde topak topak.enfeksiyon yapmiyor sadece bazi kadinlarda kasinti oluyor ama duzgun kullanirsan sorun olmaz.vajinanin tam icine enjekte etmeye calis.doktorun neden vermis bu ilaci.dusuk riskine karsi ve anne rahmini bebege hazirlamak icin veriliyor.bizimki tup bebekti o yuzden verildi
Masallah cnm geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Darısı bizlere ins ramazan bebişleri olmuşlar:) isimleri ne?Evet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Canim gözün aydın öncelikle :) ben de bir hafta içinde alacağım bebeklerimi kucağıma Insallah. Bu kilolarıyla normal hastane cikişlari oldu mu üstlerine Yoksa prematüre kiyafet mi kullandın
Muhammed eymen ile kübra canimMasallah cnm geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Darısı bizlere ins ramazan bebişleri olmuşlar:) isimleri ne?
Çok güzel masallah. Rabbim bizlere de sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inşallah bebeklerimizi.Muhammed eymen ile kübra canim
Sagolasin canim inslÇok güzel masallah. Rabbim bizlere de sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inşallah bebeklerimizi.
Güle güle sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah.
Canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına AminEvet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Gozun aydin cok sevindim saglikla sihhatle kucagina almana bol bol sutun olsun miniklerin cabucak toparlansin ins. Bu arada isimleri cok guzel adlariyla yasasinlar :) bizlere de en az 36.haftalar nasip olsun da saglikla kuvezsiz alalim kucagimiza evimize donelim :)Evet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?