2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Rahim ağzı uzunluğu kısaldı kısaldıgi için verdi.
Dün kullandım ilk hareket halindeyken mi kullanılmalı? Kullanıp yatmayın dediler ama...
Canm şifa olsun inşallah bende ilk üç ayımda kullanmıştım doktorum kullanıp üstüne 20 dakika gezmemi söylemişti öyle yapmıştım banada yatma demişlerdi

Rahim ağzı uzunluğu kısaldı kısaldıgi için verdi.
Dün kullandım ilk hareket halindeyken mi kullanılmalı? Kullanıp yatmayın dediler ama...
Erken dogum riskine karsi verilmis demek ki.kullanip yatma hareket et ilac vajinada dagilsin.ilaci su sekilde kullan bulastirmamis olursun.en alttaki tup kismini del ve parmaginla o deligi kapat o sekilde vajinaya yerlestir ve tupü sık.

Benim doğum kışa gelmişti gecelik almak istememistim bir lohusa seti almistim 3lüsünden
2 takimda pijama aldım biri fermuarlı birisi dugmeliydi emzirme de rahatlık olmuştu

Gecelik hakkında fikirleri bende merak ediyorum

Hepinize cook tesekkür ederim arkadaslar güzel dilekleriniz icin Allah razi olsun.Rabbim hepimize kavustursun sag salim.neler den gectik sonuna geldik insallah hayirlsiiyla kucagimiza da aliriz

Valla çok sevindirici geldiğimden beri tek bir kötü haber duymadım burada tüm korkularım geçiyor ve hepinizin sevinciyle ayrı seviniyorum...

gebelik haftalarımız hatta doğum tarihlerimizde aynı sayılır. allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. benimde içimde sürekli bişeyler oluyor ama ben ayırt edemiyorum hangisi acaba diye:))

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım....ve allah darısını başımıza nasip etsinnn....

Zuzum ne güzel gözün aydin bu stresli sureci atlattin bebrlerin gayet iyi..darisi bizlere..umarim agri sızı yoktur..simdi eve getirme heyecani ne kadar guzelll

canım maşallah hep sağlıklı sıhhatli haberleriniz olsun. Darısı başımıza.

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar arkadaşlar, benim iki seferdir gece bacağıma kramp giriyor, Eşimi öyle bir kaldırıyorum ki oda panik oluyor, biraz masajdan sonra geçiyor ama çok şiddetli oluyor. Sizde oluyor mu, aslında Magnezyum+kalsiyum olan osteacare diye bi ilaç alıyorum günde 1 tane.

Ben de 19.haftamdayim alt karin bolgemde ve vajinamda agri var ozellikle yatkta donerken sandalyeden kalkarken agriyor bacaklarimin birlesim yeri yururken zonkluyor sanki doguma az kalmis gibi yurutuyor bu durum beni bugun kontrolum var bakalim dr ne diyecek bu haftalarda boyle bir durum yasayan var mi acaba?

benimde oluyordu fazlaca magnezyumdan sonra azaldı. ama ara sıra gee esnemeye çalıştığımda yine oluyor canım, normal sanırım

Sezeryanla doğumda gecelik mi daha kullanışlı olur acaba alt üst takım mi arkadaşlar? Alt üst takım da dikiş yerini rahatsız eder mi sizce?

maşallah ne güzel haber bu. bebişleri eve getirmişin sağ salim. sen nasılsın peki? ağrın sız çok mu? Kaç gün kaldınız hastanede, beslenmeleri nasıl, mama desteği gerekti mi? müsait oldukça bizi de bilgilendir olur mu. Allah analı babalı büyütsün

Sezeryanla doğumda gecelik mi daha kullanışlı olur acaba alt üst takım mi arkadaşlar? Alt üst takım da dikiş yerini rahatsız eder mi sizce?
daha önce doğum yapmış arkadaşlarda aynı şeyi söylediği için; pjama dikişle zor oluyor, bazen hemşireler giydirmiyor falan diye ben hem gecelik hem pjima aldım canım. götürmekte fayda var

Kilolari gayet iyi bence.. masaAllah minik kuzularina canimm☺ ne guzel.. insaAllah bizlerede nasip olur boyle guzel bir haftada dogum ve bebeklerimizle birlikte eve donmek ☺

Canim hayirli ugurlu olsun masallah kilolari gayet iyi haftasina göre ne guzel.kuvez sıkıntın olmayacak bebeklerinle musmutlu gunler yillar gecirmen dilegiyle darisi bizim basimiza inş

Canım ne güzel bebislerinı kucağına alma vaktine azıcık kaldı. Rabbim kolay doğumlar nasib etsin sağlıkla sihhatle.lütfen doğuma girerken bizlerede dua etmeyi unutma olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…