- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.121
Canm şifa olsun inşallah bende ilk üç ayımda kullanmıştım doktorum kullanıp üstüne 20 dakika gezmemi söylemişti öyle yapmıştım banada yatma demişlerdiRahim ağzı uzunluğu kısaldı kısaldıgi için verdi.
Dün kullandım ilk hareket halindeyken mi kullanılmalı? Kullanıp yatmayın dediler ama...
Erken dogum riskine karsi verilmis demek ki.kullanip yatma hareket et ilac vajinada dagilsin.ilaci su sekilde kullan bulastirmamis olursun.en alttaki tup kismini del ve parmaginla o deligi kapat o sekilde vajinaya yerlestir ve tupü sık.Rahim ağzı uzunluğu kısaldı kısaldıgi için verdi.
Dün kullandım ilk hareket halindeyken mi kullanılmalı? Kullanıp yatmayın dediler ama...
Benim doğum kışa gelmişti gecelik almak istememistim bir lohusa seti almistim 3lüsündenBu arada dogum yapan arkadaslar sizce gecelik alt üst mü kullanisli boydan mi? İkisinden de aldim bende tesrttürlüyüm ama alt üst icin ayrica sabahlik tarzi aldim kalkinca giymek icin sunu unutmayin dediginiz bisey olursa yazarsaniz sevinirim.
Hepinize cook tesekkür ederim arkadaslar güzel dilekleriniz icin Allah razi olsun.Rabbim hepimize kavustursun sag salim.neler den gectik sonuna geldik insallah hayirlsiiyla kucagimiza da aliriz
gebelik haftalarımız hatta doğum tarihlerimizde aynı sayılır. allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. benimde içimde sürekli bişeyler oluyor ama ben ayırt edemiyorum hangisi acaba diye:))Kizlar merhaba.ikizlere hamileyim ben de.kacinci haftalarda hissettinz hareketlerini ben birini cok net hissediyorm digerini hemen hemen hic hissedemedim.21.haftadaym.bide safra problemi yasayan varmi.cok siddetli karin agrisiyla 1 gun hastanede yattim.safrada problem cikti doktor yaglilari kizartmalari falan yasakladı.bunu yasayan var mi.bu yuzden antibiyotik kullaniyorm cok korkuyorum bebeklere bisey olacak diye
bende kesinlikle o arabayı alaıcam. acayip kullanışlı bişeye benziyorBebek arabası olarak da Prego 2072 ibiza'yı düşünüyorum. Fiyatı da 1800TL civarında..Sizce nasıl?
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım....ve allah darısını başımıza nasip etsinnn....Evet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Zuzum ne güzel gözün aydin bu stresli sureci atlattin bebrlerin gayet iyi..darisi bizlere..umarim agri sızı yoktur..simdi eve getirme heyecani ne kadar guzelllEvet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
canım maşallah hep sağlıklı sıhhatli haberleriniz olsun. Darısı başımıza.Evet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar arkadaşlar, benim iki seferdir gece bacağıma kramp giriyor, Eşimi öyle bir kaldırıyorum ki oda panik oluyor, biraz masajdan sonra geçiyor ama çok şiddetli oluyor. Sizde oluyor mu, aslında Magnezyum+kalsiyum olan osteacare diye bi ilaç alıyorum günde 1 tane.
Günde 1 tane kullanıyorum canimCrinone jel kullanan var mı arkadaşlar?
benimde oluyordu fazlaca magnezyumdan sonra azaldı. ama ara sıra gee esnemeye çalıştığımda yine oluyor canım, normal sanırımHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar arkadaşlar, benim iki seferdir gece bacağıma kramp giriyor, Eşimi öyle bir kaldırıyorum ki oda panik oluyor, biraz masajdan sonra geçiyor ama çok şiddetli oluyor. Sizde oluyor mu, aslında Magnezyum+kalsiyum olan osteacare diye bi ilaç alıyorum günde 1 tane.
maşallah ne güzel haber bu. bebişleri eve getirmişin sağ salim. sen nasılsın peki? ağrın sız çok mu? Kaç gün kaldınız hastanede, beslenmeleri nasıl, mama desteği gerekti mi? müsait oldukça bizi de bilgilendir olur mu. Allah analı babalı büyütsünEvet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
daha önce doğum yapmış arkadaşlarda aynı şeyi söylediği için; pjama dikişle zor oluyor, bazen hemşireler giydirmiyor falan diye ben hem gecelik hem pjima aldım canım. götürmekte fayda varSezeryanla doğumda gecelik mi daha kullanışlı olur acaba alt üst takım mi arkadaşlar? Alt üst takım da dikiş yerini rahatsız eder mi sizce?
Evet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Canim hayirli ugurlu olsun masallah kilolari gayet iyi haftasina göre ne guzel.kuvez sıkıntın olmayacak bebeklerinle musmutlu gunler yillar gecirmen dilegiyle darisi bizim basimiza inşEvet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Canım ne güzel bebislerinı kucağına alma vaktine azıcık kaldı. Rabbim kolay doğumlar nasib etsin sağlıkla sihhatle.lütfen doğuma girerken bizlerede dua etmeyi unutma olurmu.Kizlaaarrrrr ayy cok heyecanli doktorum carsamba günü alalim dedi aslinda sulari herseyi iyi dedi ama beklemeye gerek yok.dedi cook heyecanliyim carsamba nasil gelir bilmem.Allahim.herkese yasatsin bu duuguyu insallah sag salim aliriz kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?