- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.141
Canim hayirli ugurlu olsun masallah kilolari gayet iyi haftasina göre ne guzel.kuvez sıkıntın olmayacak bebeklerinle musmutlu gunler yillar gecirmen dilegiyle darisi bizim basimiza inşEvet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Her bir anne adayına ve anneye selamlar:)
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.An itibariyle hemeroid'im olduğu öğrendim. Bu demir hapı beni mahvetti.İnternetten baktım bir kaç bitkisel çare ( patlıcan, kuşburnu, bitki çay ve yağ) var ancak korktum, çünkü 19. haftadayım bebeklere bir zararı olur mu diye sizlere sormak istedim.Ayrıca farklı yöntemler var mı?
Aa hakkaten yakin tarihler ama ikiz olduklari için sanirim o tarihleri gormeyecek bebeklerimiz.daha erken geleceklerdir.benim hep sol tarafmda bi tekme geliyor da sağdaki durgun simdilik.gebelik haftalarımız hatta doğum tarihlerimizde aynı sayılır. allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. benimde içimde sürekli bişeyler oluyor ama ben ayırt edemiyorum hangisi acaba diye:))
Çok sevindim canım.darısı başımıza inşaallah.umarım bizlerde dayanıriz sizin haftalara kdr.bundan sonraki tecrübelerini dé paylaşırsan fırsat buldukça seviniriz.Evet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Biraz tempolu oluyorsun ama bana kalırsa çok da zor değil hastanede aptamile başlattılar ama benim aklımdaki hipp organikti çocuk doktorumuza sordum onay verdi onu denicez bu bitince kesinlikle gecelik çok daha iyi ben alt üst almıştım altını giyemedim hiç neredeyse doğumdan sonra muayne olmadı Can'ım alttan inşallah yardımcı olabilmişimdir yine aklına takılan olursa sorabilirsinCanım gündüzleri tek bakarken zorluk oluyormu?mama olarak ne kullanıyorsun. Hastanede yatarken gecelik mi daha rahat alt üst takımmı? Doğumdan sonra alttan muayene Vs oluyormu? Ayyy ne çok soru var aklımda eğer bebislerden fırsat bulursan paylaşirmisin bizimle.
Ben de öyle cnm genelde ilk üç ay kullanan var benim haftalarımda var mı bilmiyordum. Senin rahim ağzı uzunluğun nasıl?Günde 1 tane kullanıyorum canim
ne güzel canım, sağsağlim eve gelmişiniz Rabbim korusun miniklerini. Mama verilmeli demişsin doğum giderken hazır edilmeli mi yoksa doktorlar yönlendiriyor mu canım daha sonra almak konusunda? hiç araştırmadığım bir konu çünkü[/QUOTE]Müthiş bişey evlat.. Sizinde az kalmış Rabbim sağlıcakla kavuştursun mama kesinlikle verilmeli ben o hataya düştüm vermedim çocuklarım sarılığı yükselmiş bi gece hastanede kaldık şükür geçti bi gecede mama takviyeli anne sütüyle devam ediyoruz annem oruç tuttuğu için gündüzleri ben bakıyorum geceleri emzirme saatleri dışında annem bakıyor sağolsun şimdilik böyle gidiyoruz :)
Sonra gelme topaklanma vs oluyor mu cnm ?Canm şifa olsun inşallah bende ilk üç ayımda kullanmıştım doktorum kullanıp üstüne 20 dakika gezmemi söylemişti öyle yapmıştım banada yatma demişlerdi
Maşallah sanada bebislerinede canım.baştan beri senin pozitifligin beni çok motivé etti.inşaallah bizim bebislerde sorunsuz vaktinde gelirlerde evimize onlarla doneriz.aklıma geldikçe sorarım vakit kisaldikca acayip bir heycan başladı bende de esimdede:)))Biraz tempolu oluyorsun ama bana kalırsa çok da zor değil hastanede aptamile başlattılar ama benim aklımdaki hipp organikti çocuk doktorumuza sordum onay verdi onu denicez bu bitince kesinlikle gecelik çok daha iyi ben alt üst almıştım altını giyemedim hiç neredeyse doğumdan sonra muayne olmadı Can'ım alttan inşallah yardımcı olabilmişimdir yine aklına takılan olursa sorabilirsin
Can'ım gecelik çok daha iyi oluyor birde ped yerine kesinlikle hasta bezi kullanın çok rahat oluyorBu arada dogum yapan arkadaslar sizce gecelik alt üst mü kullanisli boydan mi? İkisinden de aldim bende tesrttürlüyüm ama alt üst icin ayrica sabahlik tarzi aldim kalkinca giymek icin sunu unutmayin dediginiz bisey olursa yazarsaniz sevinirim.
Canim gözün aydin hayirli evlatlar olsunlar insallah.cok sevindik hayirli haberlerini alincaEvet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Doğum Zamanı görücem ben sizdeki heyecanıMaşallah sanada bebislerinede canım.baştan beri senin pozitifligin beni çok motivé etti.inşaallah bizim bebislerde sorunsuz vaktinde gelirlerde evimize onlarla doneriz.aklıma geldikçe sorarım vakit kisaldikca acayip bir heycan başladı bende de esimdede:)))
Canim birisinin kilosu 2390 digeri 2560 idi. Evet küçükler biraz ama toparlanirlar. Onemli olan akciger gelişimi. Rabb inşaallah hepinizin yardimcisi olsun. Bebisleinizi hayirli zamanda saglikla kucaginiza alirsiniz ins. Onlari kucaginiza aldiginizda inanin bütün sikintilari unutuyorsunuz
Çok saol canim son bi soru sorayim genel anestezimi aldin yoksa epidural mi kisisinw göre degisir ama toparlanma zamanin ne kadar sürdü.benim doktorum epidural yapalim dedi anne ve bebek icinCan'ım gecepisur daha iyi oluyor birde ped yerine kesinlikle hasta bezi kullanın çok rahat oluyor
Müthiş bişey evlat.. Sizinde az kalmış Rabbim sağlıcakla kavuştursun mama kesinlikle verilmeli ben o hataya düştüm vermedim çocuklarım sarılığı yükselmiş bi gece hastanede kaldık şükür geçti bi gecede mama takviyeli anne sütüyle devam ediyoruz annem oruç tuttuğu için gündüzleri ben bakıyorum geceleri emzirme saatleri dışında annem bakıyor sağolsun şimdilik böyle gidiyoruz :)[/QUOTE]Canim hastane cantamda ikisinede 10 lu hastane cikislari 2 ser takim zibin ve yedek birer takim aldim bezler battaniyeler ve herkesin koyduklari kendimede alt üst ve boydan gecelikler tedbir amacli fazla aldim.dojtorum sezeryanda iki gece yatiriyormus.hayirliai bakalim yarin randevum var kuzularimi merak ediyorum.genelde yatiyorum yürümekte zorlaniyorum ayakta cok kalirsam agrim oluyo onun harici iyiyim sükür.hastane odasi kapi süslemem olacak gelenlere özel ikramlar hazirlamadim aliriz diye düsündüm dedigim gibi genelde yatiyorum bide cevrem cok fazla ugrasirsam erken olurlar diye korktum acikcasi.esimde almaktan yanabi hayirlisiyla olsunlarda 8 yildan sonra herkese en büyük hediye olacak pasalarim insallah
sağlıkla sevgiyle buyut bebeklerini. yuvanıza neşe olsun. allah sizi korusunKızlar bi kızım yanımda cıktık bi kac gune diğeri hala küvöz de hastanenin 2 kılo sartı var cunku.ama sukur oda ii bi kac gune inş onuda alıcam dualarım sizlerle Rabbım hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize.cok tesekkur ederim herkese merak edip sormussunuz bin şükür ikiside cok ii
zuzuzm hayılır olsun bebişlerin. sağlıkla güle güle buyusunler.Evet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
massalah pasanla prensesine rabbim isimleriyle yasatsin insallah omru uzun bahti acik olsun minicikkerin pasa 2500 prensesmi 2300 canim saglikla buyut canim rabbim sizi korusun... ecmainEvet bugun cikiyoruz hastaneden bebisleeim 36. Haftayla uyumlu dogdular sukur kuvez sorunumuz olmadi biraz minnak minnaklar ama 2500 2300 civari dogdular .... Biz iyiz sukur darisi sizlerin basina kizlar.... Merak eden etmeyen herkese tesekkur ederim ...
Spinal oldum Can'ım ben kesinlikle çok da iyi genele göre benim gebelikteki rahatsızlığımdan dolayı sezeryanım çok kanamalı ve zor geçti bebeklerden sonra sakinleştirici verdiler uyudum yarıdan sonra çıktıktan sonra dikiş acısı Ağrı'sı ne bilmiyorum benim içim çok acıdı buda rahatsızlıktan dolayı oldu işte onu yaşamasam hemen toparlanırdımÇok saol canim son bi soru sorayim genel anestezimi aldin yoksa epidural mi kisisinw göre degisir ama toparlanma zamanin ne kadar sürdü.benim doktorum epidural yapalim dedi anne ve bebek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?