2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim hayirli ugurlu olsun masallah kilolari gayet iyi haftasina göre ne guzel.kuvez sıkıntın olmayacak bebeklerinle musmutlu gunler yillar gecirmen dilegiyle darisi bizim basimiza inş

Canim benimde ayni sorunum var. Bende en cok ise yarayan bol bol sebze ve meyve yemek ve en az 3 lt gunde su icmek. Eger bunun haricinde ayakta cok kaliyorsam ne yapsam ise yaramiyor.

Aa hakkaten yakin tarihler ama ikiz olduklari için sanirim o tarihleri gormeyecek bebeklerimiz.daha erken geleceklerdir.benim hep sol tarafmda bi tekme geliyor da sağdaki durgun simdilik.

Çok sevindim canım.darısı başımıza inşaallah.umarım bizlerde dayanıriz sizin haftalara kdr.bundan sonraki tecrübelerini dé paylaşırsan fırsat buldukça seviniriz.

Biraz tempolu oluyorsun ama bana kalırsa çok da zor değil hastanede aptamile başlattılar ama benim aklımdaki hipp organikti çocuk doktorumuza sordum onay verdi onu denicez bu bitince kesinlikle gecelik çok daha iyi ben alt üst almıştım altını giyemedim hiç neredeyse doğumdan sonra muayne olmadı Can'ım alttan inşallah yardımcı olabilmişimdir yine aklına takılan olursa sorabilirsin

ne güzel canım, sağsağlim eve gelmişiniz Rabbim korusun miniklerini. Mama verilmeli demişsin doğum giderken hazır edilmeli mi yoksa doktorlar yönlendiriyor mu canım daha sonra almak konusunda? hiç araştırmadığım bir konu çünkü[/QUOTE]
Eve gelince başlayabilirsin sütün gelmezse orda hemşireler yardımcı olur zaten benim sütüm gelmişti emzirdim baya geliyordu hatta yeter sanıyorduk ama düşündüğümüz gibi olmadı hastanede çocuk doktoru görür büyük ihtimal bebişleri ona da sorabilirsin

Maşallah sanada bebislerinede canım.baştan beri senin pozitifligin beni çok motivé etti.inşaallah bizim bebislerde sorunsuz vaktinde gelirlerde evimize onlarla doneriz.aklıma geldikçe sorarım vakit kisaldikca acayip bir heycan başladı bende de esimdede:)))

Can'ım gecelik çok daha iyi oluyor birde ped yerine kesinlikle hasta bezi kullanın çok rahat oluyor

Canim gözün aydin hayirli evlatlar olsunlar insallah.cok sevindik hayirli haberlerini alinca

Doğum Zamanı görücem ben sizdeki heyecanı eşim kafayı yiyecek gibi oldu mutluluktan heyecandan şimdide sarhoş gbi dolaşıyo evde bugün evlilik yıldönümümüz ben unutmuşum ya

nursem yavrularını sağlıkla sevgiyle huzurla güle güle buyut inşallah. allah kolaylıklar versin bakımlarında.

Can'ım gecepisur daha iyi oluyor birde ped yerine kesinlikle hasta bezi kullanın çok rahat oluyor
Çok saol canim son bi soru sorayim genel anestezimi aldin yoksa epidural mi kisisinw göre degisir ama toparlanma zamanin ne kadar sürdü.benim doktorum epidural yapalim dedi anne ve bebek icin

Müthiş bişey evlat.. Sizinde az kalmış Rabbim sağlıcakla kavuştursun mama kesinlikle verilmeli ben o hataya düştüm vermedim çocuklarım sarılığı yükselmiş bi gece hastanede kaldık şükür geçti bi gecede mama takviyeli anne sütüyle devam ediyoruz annem oruç tuttuğu için gündüzleri ben bakıyorum geceleri emzirme saatleri dışında annem bakıyor sağolsun şimdilik böyle gidiyoruz :)[/QUOTE]
minicikeller yavrularını sağlıkla buyut inşallah. anne olunca insan her zorluğa göğüs geriyor. daha da güzel günler göreceksiniz. hele birde anne desinler dünyalar senin olacak. allah a emanet olun.

sağlıkla sevgiyle buyut bebeklerini. yuvanıza neşe olsun. allah sizi korusun

zuzuzm hayılır olsun bebişlerin. sağlıkla güle güle buyusunler.

massalah pasanla prensesine rabbim isimleriyle yasatsin insallah omru uzun bahti acik olsun minicikkerin pasa 2500 prensesmi 2300 canim saglikla buyut canim rabbim sizi korusun... ecmain

Çok saol canim son bi soru sorayim genel anestezimi aldin yoksa epidural mi kisisinw göre degisir ama toparlanma zamanin ne kadar sürdü.benim doktorum epidural yapalim dedi anne ve bebek icin
Spinal oldum Can'ım ben kesinlikle çok da iyi genele göre benim gebelikteki rahatsızlığımdan dolayı sezeryanım çok kanamalı ve zor geçti bebeklerden sonra sakinleştirici verdiler uyudum yarıdan sonra çıktıktan sonra dikiş acısı Ağrı'sı ne bilmiyorum benim içim çok acıdı buda rahatsızlıktan dolayı oldu işte onu yaşamasam hemen toparlanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…