- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.161
Eve gelince başlayabilirsin sütün gelmezse orda hemşireler yardımcı olur zaten benim sütüm gelmişti emzirdim baya geliyordu hatta yeter sanıyorduk ama düşündüğümüz gibi olmadı hastanede çocuk doktoru görür büyük ihtimal bebişleri ona da sorabilirsin[/QUOTE]ne güzel canım, sağsağlim eve gelmişiniz Rabbim korusun miniklerini. Mama verilmeli demişsin doğum giderken hazır edilmeli mi yoksa doktorlar yönlendiriyor mu canım daha sonra almak konusunda? hiç araştırmadığım bir konu çünkü
Ben ilk başta bu arabayi düşündüm baya araştırdım cokta kullanışlı bir araba. Ama sonradan önlü arkali olmasi problem olavilir diye vazgeçtim. Genellikle arkada kalan sıkıntı çekiyormuş. Britax römer diye bi araba var yanyana. Boyutları da iyi. Ikisinden birine karar vericem inslaahBebek arabası olarak da Prego 2072 ibiza'yı düşünüyorum. Fiyatı da 1800TL civarında..Sizce nasıl?
cnm britax romerininkinin de iç hacimler baya dar, birse 2 anakucağı monte edilmiyor onlara katlanması pratik ama fazla küçülmüyor. baya denedik biz onları :)Ben ilk başta bu arabayi düşündüm baya araştırdım cokta kullanışlı bir araba. Ama sonradan önlü arkali olmasi problem olavilir diye vazgeçtim. Genellikle arkada kalan sıkıntı çekiyormuş. Britax römer diye bi araba var yanyana. Boyutları da iyi. Ikisinden birine karar vericem inslaah
Gecelik tek basina üşüme yapmiyor mu onu çok merak ediyorum bide nazil bişey tercih ettin uzun mu kısa miCan'ım gecelik çok daha iyi oluyor birde ped yerine kesinlikle hasta bezi kullanın çok rahat oluyor
Crinone jel ve progestanı fitil olarak kullanan arkadaşlar ... su gibi akıntıniz oluyor mu ?
merhaba canım bende ilk üç ay crinone jel kullandım sonra 21. haftada rahim ağzı kısa denince doktor yeniden başladı haftada bir de pruluton iğne var tabi. sonuçta jel hormon olduğu için akıntı yapıyor. ama insanı en çok endişelendiren gün içinde jelin geri çıkması oluyor ben her defasında lavaboya koşuyordum özellikle bazen içerde birikip 3-4 gün sonra toplu halde çıkıyor o yüzden böyle şeyler yaşarsan korkma.Crinone jel ve progestanı fitil olarak kullanan arkadaşlar ... su gibi akıntıniz oluyor mu ?
birde birşey daha sormak istiyorum alışveriş yapmaya başladın mı?? Bana daha aldırmıyorlarda.... 7 Ay olunca alırsın diyorlar..... Doktorum encek 5-6 ekimde alırım demişti bebekleri... senin bellimi tarih?Aa hakkaten yakin tarihler ama ikiz olduklari için sanirim o tarihleri gormeyecek bebeklerimiz.daha erken geleceklerdir.benim hep sol tarafmda bi tekme geliyor da sağdaki durgun simdilik.
Kaç çıkmıştı cnm rahim ağzı uzunluğun? Benim 30 mm şuan ve yeni verdi jeli dün akşam ilk defa kullandım bugün öğlen su gibi akıntım olmuş çamaşırim ıslanmış panik oldum. Şimdi nasıl rahim ağzı uzunluğun dikisin var mı? Sürekli yatıyor musun? Çok soru sordum ama aynı dertten muzdaribizmerhaba canım bende ilk üç ay crinone jel kullandım sonra 21. haftada rahim ağzı kısa denince doktor yeniden başladı haftada bir de pruluton iğne var tabi. sonuçta jel hormon olduğu için akıntı yapıyor. ama insanı en çok endişelendiren gün içinde jelin geri çıkması oluyor ben her defasında lavaboya koşuyordum özellikle bazen içerde birikip 3-4 gün sonra toplu halde çıkıyor o yüzden böyle şeyler yaşarsan korkma.
benim rahim ağzı uzunluğunun kaç olduğu tam bir muamma. İlkin 25 mm çıktı sonra başka doktor 37 mm ölçtü ama jele devam et dedi demekki ölçümüne güvenmedi. bende boşverdim çokta takılmıyorum. on gün sonra başka doktora gideceğim artık o ne derse ona inanacağım. çünkü asıl doktorum o. benim en büyük sıkıntım idrar yolu enfeksiyonu bir türlü geçmiyor iki defa tek kullanımlık antibiyotik aldım geçmedi şimdi ise normal antibiyotik alıyorum bakalım işe yarayacak mı? dikişim filan yok ama ben mümkün olduğunca yatmaya ve istirahat etmeye çalışıyorum. Tedbiri elden bırakmamak gerek.Kaç çıkmıştı cnm rahim ağzı uzunluğun? Benim 30 mm şuan ve yeni verdi jeli dün akşam ilk defa kullandım bugün öğlen su gibi akıntım olmuş çamaşırim ıslanmış panik oldum. Şimdi nasıl rahim ağzı uzunluğun dikisin var mı? Sürekli yatıyor musun? Çok soru sordum ama aynı dertten muzdaribiz
İnşallah kisalmaz olmaz cnm . Gittiğinde paylaşır mısın kaç mm çıktığını?benim rahim ağzı uzunluğunun kaç olduğu tam bir muamma. İlkin 25 mm çıktı sonra başka doktor 37 mm ölçtü ama jele devam et dedi demekki ölçümüne güvenmedi. bende boşverdim çokta takılmıyorum. on gün sonra başka doktora gideceğim artık o ne derse ona inanacağım. çünkü asıl doktorum o. benim en büyük sıkıntım idrar yolu enfeksiyonu bir türlü geçmiyor iki defa tek kullanımlık antibiyotik aldım geçmedi şimdi ise normal antibiyotik alıyorum bakalım işe yarayacak mı? dikişim filan yok ama ben mümkün olduğunca yatmaya ve istirahat etmeye çalışıyorum. Tedbiri elden bırakmamak gerek.
Hicbisey almadim canim.erken diye daha.yavas yavas almayi düşünüyorum artık.benim de doktorum ekimi gormezsin dedi.ultrasonda suan 22 haftalik gözukuyor.tup bebek mi seninkibirde birşey daha sormak istiyorum alışveriş yapmaya başladın mı?? Bana daha aldırmıyorlarda.... 7 Ay olunca alırsın diyorlar..... Doktorum encek 5-6 ekimde alırım demişti bebekleri... senin bellimi tarih?
Su gibi de olur topak topak rengi sari pembe akinti da olr.crinone geri akiyo cnku gun icinde peynir kesigi gibi.normaldir bunlarCrinone jel ve progestanı fitil olarak kullanan arkadaşlar ... su gibi akıntıniz oluyor mu ?
Cok gecmis olsun canim.antibiyotiginin adi ne.ben de kullaniyorm safra kesemde problem ciktibenim rahim ağzı uzunluğunun kaç olduğu tam bir muamma. İlkin 25 mm çıktı sonra başka doktor 37 mm ölçtü ama jele devam et dedi demekki ölçümüne güvenmedi. bende boşverdim çokta takılmıyorum. on gün sonra başka doktora gideceğim artık o ne derse ona inanacağım. çünkü asıl doktorum o. benim en büyük sıkıntım idrar yolu enfeksiyonu bir türlü geçmiyor iki defa tek kullanımlık antibiyotik aldım geçmedi şimdi ise normal antibiyotik alıyorum bakalım işe yarayacak mı? dikişim filan yok ama ben mümkün olduğunca yatmaya ve istirahat etmeye çalışıyorum. Tedbiri elden bırakmamak gerek.
Benim sadece su gibi çamaşırımi ıslatmış cnm alışıcam artık kullana kullana insSu gibi de olur topak topak rengi sari pembe akinti da olr.crinone geri akiyo cnku gun icinde peynir kesigi gibi.normaldir bunlar
korkma cok iyi bir ilac.faydasi olmasa vermez drBenim sadece su gibi çamaşırımi ıslatmış cnm alışıcam artık kullana kullana ins
bunu bende merak ediyorum aslında. bebek dejerjanı aldım renklileri beyazları ayırıp (zaten renkli azınlıkta) 30 derece kısa proğramda yıkamayı düşünüyorumKizlar bebeklerin giysilerini nasi yikadiniz hangi detwrjan kullandiniz hepsini birliktemi yikattiniz kac derecede bilgi verebilirmisiniz kizlarimin cicilerini yikiyip utuleme zamanim geldi utuleme nasi yaptiniz
Kaşıntı sorununu nasıl çözerim bilmiyorum:/korkma cok iyi bir ilac.faydasi olmasa vermez dr
evet tüp bebek.. Benimkiler haftasıyla uyumlular geçen hafta 20. haftada görünüyorlardı. ama tabi ne kadar beklerler ne zaman gelirler hiç belli olmaz. inş 36. haftaları görebilirizHicbisey almadim canim.erken diye daha.yavas yavas almayi düşünüyorum artık.benim de doktorum ekimi gormezsin dedi.ultrasonda suan 22 haftalik gözukuyor.tup bebek mi seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?