2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

yeni doğum yapmış olan anneler
pijama takımı alıcam fakat hangisini alsam. üstü iki yandan düğmeli mi yoksa gizli bölmeli mi olan daha rahat ikizleri emzirirken. ilk başta hastanede ikisini birden mi emzirdiniz yoksa tek tek mi. en merak ettiğim konu bu.
hanımlar ben 24. haftalığım fakat karnım çok büyük ve çok zor hareket edip çok zor yürüyorum. aksamları yan yatmak tam bir işkence zaten sırtüstü asla yatılmıyor. uykum sürekli bölünüyor. o nedenle alışverişe ve diğer hazırlıklara başladım şimdiden. sizlerde benim gibimisiniz.

Zeynep zumra kaşıntın varsa ilaçları kes. ben oyle yaptım ve kaşıntım azaldı. şimdi tekrar başladım.

Jelden cnm vajinal bu:/

Prulutonu rahim agzi kisa olduğu için mi kullandiniz

Bir kez kullandım daha cnm tortu yapmadı henüz ama su gibi akıntım var
Zeynep zumra bu jeli yatıyorsun ucunu kırıyorsun ve tek seferde içeriye itip sıkıyorsun. kullanımı çok rahat. bazı şikayetler olabilir ama hiç büyütülecek bir durum değil. jelin hiçbir yan etkisi yok. arada biriken jeller geri gelebilir o kadar. için rahat olsun

Dün akşam kullandım cnm ilk bugün öğlenden beri su gibi akıntım var. İlk görünce panikleme oldu bebeklerin suyu mu diye

Kızlar pazartesi hastaneye yatiyorum takip amaçlı 34 te alcaz diyo doktorlar 30 haftadan sonra çalışmaya devam etmeyin ben daha dün ayrıldım 33e kadar çalıştım. 30 dan sonra çok ağırlaştım bi anda kendinizi bebeğinizi riske atmayin ustune ewi temizlemeyi bebeklerin hazırlığını son haftalara sarkitmayin. Cokk zor oluyo inanın heleki ben gibi yanlız kalırsanız cokk zor.

Hastane çıkışını direk doğar doğmaz mi giydiriyoruz yoksa ilk normal tulum zıbın neyse onumu veriyoruz. Nasıl oluyo o kısım hastane çıkışını birer takım aldım birer tanede alt ust takım aldım cantaya.

Allah yardımcın olsun cnm. Bebeklerin kilosu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…