2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba arkadaslar,
dun ilk kez doktora gittim 6 haftalik hamileyim diye.doktor ikiz ve cift yumirta dedi.
fakat birinin kalbini duyamadi, haftaya tekrar bakalim.ikiz gebeliklerde birinin yasamamasi durumu oluyo dedi.
aranizda boyle bisi yasayan varmi?

hayirli olsun canm bebeklerin benimde ayni oldu 3.haftada ilk bebegimi 6. haftada 2. bebegimi ogrendim doktor digeri yasamaýa bikir dedi ikizlerde byle oluyomus 8. haftada ikisininde kalp atisini duyduk cok sukur kalbini ferah tut ins. ikiside seninledir

Cnm benim de ikizlerim var 300 e ayrintili ultrason yaptirdim gitmediysen adres verebilirim

İstanbul'da misin cnm nerde yaptirttin bende ayin 27 ne randevu aldım 400 e perinatal çekiyor .. Diğer hastahanelerde daha uygun a buldum ama radyoloji yada kadın doğum doktoru çekiyor doktorum perinatal doktorunun çekmesi gerektiğini söyledi

Merhaba kızlar Nasılsıniz. .

Bende boğaz kuruluğu oluyor çok sizde öyle bişey varmı bide bel kasik ağrım çoğaldı kasiklarim da çok baskı hissediyorum bişey olmasından korkuyorum

amin canım inşallah alırız kuzuları kucağımıza sağlıcakla... içini ferah tut canım dua edelim birbirimize sancı bendede oluyor doktorum normal dedi çok uzun süreli olmadıkça problem değil karnın büyüyor çünkü dedi üzme kendini

Kızlar hani 6haftalikken dr. Bi kese görmüştü dedimya acaba o tek yumurta demekmidirki iki tane görmedi sonuçta :) :). dr.a o ultrason fotoğrafini gostericem belki bi fikir verir ayy merak ediyorum işte

Cnm gazi osmanpasa da ozel klinik

Ben de bugün pazara gittim biraz abarttim evet ama çok kasık ağrım var ya çoğul gebelik gerçekten farklı daha çabuk yoruluyorum uykuluyum bacaklarım ağrıyor şimdi

Bende duymamadım 6.haftada birini sonraki hafta tekrar çağırdı onu da duyduk

Allah gönlüne göre vermiş desene..hakkinda hayirlisi olsun cnm. doğum tarihimiz aynı gün görünüyor ama son gidisimde doktor ultrason kagidinin kenarına 05.05.2016 yazmış benimki erkenci olabilir :))
aynen gönlüme göre oldu açıkçası.olsun çok yakın doğacaklar :) sağlıklı olsunlar da hayırlısı ne zamansa o olsun..

Kizlar merhaba 15.haftama girdim sjkurler olsun.goguslerim fuze gibi olduzaten 90di iyice sistigogus uclarim karardi ve gogus ucundaki sut halkasi varya yuvarlak kenarlarinda sut bezeleri oluyor.onlarda kararmaya basladi.hatta halkanin yarisi kotu rwnk yarisi acik renk.sizdede oldumu evham yaptim ya bir an aynada oyle gorunce.

Mrb bende ikizlere hamileyim kızlar umarım bi sorun yasamadan kucagmıza alrz

Benim de baya kurudu belirginleşince ama renkte sorun yok bende sadece koyulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…