- 5 Aralık 2011
- 172
- 13
- 118
- 47
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.001
hayirli olsun canm bebeklerin benimde ayni oldu 3.haftada ilk bebegimi 6. haftada 2. bebegimi ogrendim doktor digeri yasamaýa bikir dedi ikizlerde byle oluyomus 8. haftada ikisininde kalp atisini duyduk cok sukur kalbini ferah tut ins. ikiside seninledirMerhaba arkadaslar,
dun ilk kez doktora gittim 6 haftalik hamileyim diye.doktor ikiz ve cift yumirta dedi.
fakat birinin kalbini duyamadi, haftaya tekrar bakalim.ikiz gebeliklerde birinin yasamamasi durumu oluyo dedi.
aranizda boyle bisi yasayan varmi?
Cnm benim de ikizlerim var 300 e ayrintili ultrason yaptirdim gitmediysen adres verebilirim
amin canım inşallah alırız kuzuları kucağımıza sağlıcakla... içini ferah tut canım dua edelim birbirimize sancı bendede oluyor doktorum normal dedi çok uzun süreli olmadıkça problem değil karnın büyüyor çünkü dedi üzme kendiniEpey uzak kaldım kızlar ama tüm yazılanları okudum aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler bizim gibi eskilerden olup göbüş möbüş önden gidenler de iyiler hepimiz için çok şükür hazırlananlar var epey ama ben korkudan bir battaniye örüdüm başka da birşey almadım azıcık batıl inançlarım mı var ne bilmiyorum...bir de benim az sancılı geçiyor bu aylarım siZde var mı bir aydır pruluton iğne oluyorum ama çok korkuyorum sürekli dua ediyorum en azında 33-34 haftaları görsem bir oğlumla kızımı sağ salim evime getirebilsem diye...eminim hepimiz aynı durumdayız ama şu küçük tekmeleri hissettiğimde herşey geçiyor Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Cnm gazi osmanpasa da ozel klinikİstanbul'da misin cnm nerde yaptirttin bende ayin 27 ne randevu aldım 400 e perinatal çekiyor .. Diğer hastahanelerde daha uygun a buldum ama radyoloji yada kadın doğum doktoru çekiyor doktorum perinatal doktorunun çekmesi gerektiğini söyledi
Kendi doktorum yapmadi disardan doktor geldi o yapti bi saate kadar ilgilenip bakiyo dojtor adi ahmet vehbi kocaCnm gazi osmanpasa da ozel klinik
Kacinci haftadasinBen de bugün pazara gittim biraz abarttim evet ama çok kasık ağrım var ya çoğul gebelik gerçekten farklı daha çabuk yoruluyorum uykuluyum bacaklarım ağrıyor şimdi
Ben 15.haftadayım bende de Bahadır var ilaç da verdi doktorum ona rağmen geçmedi ben de tedirgin oluyorumBen 27 haftalik ikizlerim var beyaz akintim son gunlerde cogaldi biraz acaba normal mii
Bende duymamadım 6.haftada birini sonraki hafta tekrar çağırdı onu da duydukMerhaba arkadaslar,
dun ilk kez doktora gittim 6 haftalik hamileyim diye.doktor ikiz ve cift yumirta dedi.
fakat birinin kalbini duyamadi, haftaya tekrar bakalim.ikiz gebeliklerde birinin yasamamasi durumu oluyo dedi.
aranizda boyle bisi yasayan varmi?
aynen gönlüme göre oldu açıkçası.olsun çok yakın doğacaklar :) sağlıklı olsunlar da hayırlısı ne zamansa o olsun..Allah gönlüne göre vermiş desene..hakkinda hayirlisi olsun cnm. doğum tarihimiz aynı gün görünüyor ama son gidisimde doktor ultrason kagidinin kenarına 05.05.2016 yazmış benimki erkenci olabilir :))
Canim bende de aynisi oldu birisi gec dollenme olmus olabilir hatta bana doktor aralaronda 5 gun var dedi biri digerine biraz daha kucuk onun icin normal yaniBende duymamadım 6.haftada birini sonraki hafta tekrar çağırdı onu da duyduk
Cnm nette fln arastiriyorum kokulu kasintili fln degilse beyaz akinti normal karsilaniyoo doktoruma demistim kasinti koku yoksa normal ddiBen 15.haftadayım bende de Bahadır var ilaç da verdi doktorum ona rağmen geçmedi ben de tedirgin oluyorum
Kendi doktorum yapmadi disardan doktor geldi o yapti bi saate kadar ilgilenip bakiyo dojtor adi ahmet vehbi koca
Benim de baya kurudu belirginleşince ama renkte sorun yok bende sadece koyulaştıKizlar merhaba 15.haftama girdim sjkurler olsun.goguslerim fuze gibi olduzaten 90di iyice sistigogus uclarim karardi ve gogus ucundaki sut halkasi varya yuvarlak kenarlarinda sut bezeleri oluyor.onlarda kararmaya basladi.hatta halkanin yarisi kotu rwnk yarisi acik renk.sizdede oldumu evham yaptim ya bir an aynada oyle gorunce.
Benim de kokusuz ve kaşıntısız hatta sarıydı beyaza döndüCnm nette fln arastiriyorum kokulu kasintili fln degilse beyaz akinti normal karsilaniyoo doktoruma demistim kasinti koku yoksa normal ddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?