2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim bende de aynisi oldu birisi gec dollenme olmus olabilir hatta bana doktor aralaronda 5 gun var dedi biri digerine biraz daha kucuk onun icin normal yani
Can'ım burda aralarında 1 hafta olmasına rağmen diğerini de duyanlar var o yüzden rahat ol güzel beslen o arada

Koyulasiyor benimkide o halkalar.ama parca parca yarisi kiyu renk yarisi normal rwngi.heralde yavas yavas koyulasiyorlar

Evet turkiyede yapilmadigi icin zaten pahali. Brn dokttoramda genetik dersi aldim turkiyede zaten cok az genrtik lav var onlarda cok sinirli seylere bakiyor. 2 haftada cikmisti benimki darisi sana insallah guzel cikar senin de.

Canim rakamlar cok farkli ama doktor tecrubesi de cok onemli. Servikal yetmezligin en onemli belirtilerinden birisi kanama yada lekelenmeler. Genellikle plesenta previa hastalari tum hamilelik donemini kanamali ve yatarak geciriyor. Benim cok yakin iki arkadasim yasadi bu sureci ve atlattilar bebisleri kocaman oldu. Yalniz rahim olcumunun nasil yapildigi da onemli. Benimde kanamam oldugunda burada hem zekai tahirin hem kendi doktorum perinotolog katkndan yapilan olcumlerin saglikli olmadigini soyleyip alttan muayene ile olcum yaptilar. O yuzden doktorlarin farkli farkli olcmesi normal benim de seninki kadardusuk degildi ama karindan olcumler hep farkli farkli cikmisti. İnsallah ihmal etme biran once iyi bir uzmana veya hastaneye git

Kızlar gaz sancınız olunca ne yapıyosunuz? Dün akşam salata yedim yemez olaydım dünden beri karnım taş gibi öyle gaz yaptı ki çok rahatsızım. Kimyon diyolar ama korkuyorum
Ne olursa olsun cok fazla baharat ve bitki cayi tuketme. Bitkilerin bildigimiz faydalari disinda bilmedigimiz cok fazla etkisi var. Kimyon lohusalikta cok iciliyor ama hamilelikte belki bir zarari vardir. Ben uzandigimda rahatliyorum cok oturmak yurumek te siskinlik yapiyor

Sağol birkadın yarın yine özeldeki doktora gidicem devlette yapılan ölçümü göstericem birde vajinal ölçüm isteyecem yarın 19+3 olucaz Allah nasip ederse dikiş için geç bir haftamı düşünmekten bunaldım yine kısa der diye korkuyorum yarın ayaklarım gitmeyecek ama mecbur Allah büyük Allaha şükür kanama 15+3 olmuştu o haftadan sonra bugüne kadar olmadı hiç inşallahta olmaz iğne hap fitil hepsini kullanıyorum Rabbim hayırlısıyla tamamına bir erdirse sağlıkla sıhhatle kucağımıza bir alsak hepimiz yanlız kendim için demem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Amin canim hepimiz saglikla tamamlayalim insallah. Canini sikma cok basit bir islem. Genelde 20 haftaya yakin yapiyorlar. Prulotin depot igne ve progesteron icerikli ilaclar veriyorlar ve tuvalet disinda da kalkma yat diyorlar. Senin zaten vaginal olcumunu kesjn yapmalari lazim. Aman su anda bile kalkmadan yat dikkat et kendine

11. Haftadan itibaren hep yatıyorum bir kadın tuvalet ve banyo için kalkıyorum birde doktor kontrollerine gidiyoruz yoksa ful yatıyorum iğneyide kullanıyorum iki haftada bir önceden haftada birdi doktor iki haftada bir yaptı progestanıda günde bir fitil olarak kullanıyorum bakalım yarın ne diyecek korkudan okuyacağım duayı bile unutuyorum birbirimize dua edelim kulun başka bir kula ettiği dua kabul olurmuş duadan başka elimizden bir şey gelmiyor Allahım yardımcımız olsun bebeklerimizi sağ salim bizlere bağışlasın inşallah

Selam duble anneler dün doktorum aradı 3 lü test normalin biraz üzerinde çıktı dedi ikiz olduğu için yanıltıcı da olabilir dedi kötü bişey de olabilir ayrıntılı ultrason randevusu verdi bu arada 16+0 dayım sizde nasıldı durumlar ??? Ben biraz korktum pazartesi gelir mi bilmem

Hayirli olsun cnm.
Sen ikisimde kalbini duydunmu? Benimkilerden birinin duyuldu sadece.haftayabidaha kontrolum var.
Cnim doktora bayramdan önceki pazartsi gtmstm kese gördk kalp atısı yoktu yarın tekrar gelmem icn gun werdi kendi doktorum medicanada ama iki gun önce kahve leke geldi cokca bigun sonrada bikc damla kan gelnce gece dewlet hastanesinin kadın dogum acıl bölumune gttm orda ikisinin d kalbi atıyo ddi acil ya doktorda gıcık kötu bi kadındı bana dinletme di öyle ses flan sadce atıyo bsy yok gidebilrsn diyp yolladı

Cnm 12 haftaya kadar kalp atisi dinletilmesi iyi degil bebeklere asori dozda elektirik gidiyo zarari var ultrasonda goruyo onlar ben 7 aylik hamileyim iki kez sesini duydum doktor onermiyo bu aylarda bile dinletmiyo zaten korkma sen

Cnm 12 haftaya kadar kalp atisi dinletilmesi iyi degil bebeklere asori dozda elektirik gidiyo zarari var ultrasonda goruyo onlar ben 7 aylik hamileyim iki kez sesini duydum doktor onermiyo bu aylarda bile dinletmiyo zaten korkma sen
Aynn bende 2 kere duydum.başta dinletmedi bayagı bir sure,

Hayirli olsun cnm.
Sen ikisimde kalbini duydunmu? Benimkilerden birinin duyuldu sadece.haftayabidaha kontrolum var.
Cnlarim benim de ilk gittigimde iki kese var birinin icinde bebek var kalp atisida var dedi digerinin ici bos dedi gec dollenme de olabilir yada sonradan kaybokabilirde dedi 4 5 gun sonra digerindede kalp atisi basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…