2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bel ağrım cok oluyor canim kabızlık da 8 gün geciktim bugün ile birlikte acaba bugün gitsem mi doktora bilemedim
Off bel agrisi... Allah yardimcin olsun..

Her gebelik farklı oluyor benim ilk gebelikten farkli şeyler yaşadım agrilar kaygilar bulantilar sardı beni :) bide acikcasi birkaç ay denedik olmadı bu ay olmaz düşüncesiyle test yaptim. Bana kalsa yapmayacaktim ama eşimin içine doğmuş senin elinbyuzun değişti bilirim senin hallerini dedi test alıp geldi! Pozitif görünce ben şok!!
Yani beklenmedik anda beklenmedik şekilde ki bizde hic ikiz yok ,Rabbim nasip etti oldu
Sıkıntılar ikizde daha çok oluyor haliyle senin ilk gebelik mi bilmiyorum ama bence biraz rahatlar kendini stres yapma hakkında hayırlısı olsun inş
Doktora hemen gitmedim bu arada 7. Haftayi bekledim çünkü kalp atislari erken haftalarda duyulmaya biliyor eğer sabirsizlaniyorsan git ama kalp atımlarını duymazsan hayal kırıklığına ugrayabilirsin

Endokrine yonlendiricem yuksek cikarsa dedi dr.um.. oda buyuk ihtimalle diyet vericek diye tahmin ediyorum.. haklisin aslinda cok kg almadim diye kaptirip gidiyodum yediklerimde☺ artik daha dikkatli olacagim .. bu vesileyle kendimi kontrol altina almisda olacagim

İlk gebelik canim daha önce bi düşügum oldu o yüzden kaygiliyim biraz yarın gidiyim belki keseyi görürüm bu bel ağrısı beni endişelendiriyor. İnşallah bebeklerini sağlıkla kucagına alırsın çok saol canım benim

Ya bende bazen ayni seyi dusunuyorum☺☺ birlikte ikna olalim.. ☺

tansiyon fazla ayakta kalınca, fazla oturunca çıkıyor galiba, en azından benim öyle. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Şeker kaçlık yapıldı canım? Pazartesi de benim randevu var, aslında yaptırmayacaktım ama burada herkes yaptırdı bende geçen hafta ayrı bi dr gittim o da yaptır dedi bakalım nasıl çıkacak, bugün tokluk yapıldı. Bebişlerimiz topiş tobiş sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah. Biz azcık sıcaklara katlanıcaz artık :)

Geçmiş olsun canım. Ben de enfeksiyonun mu var diye soracaktım sen çoktan doktora gitmişsin bile. İlaçlarını mutlaka saatiyle kullan bitene kadar bırakma. Geçen hafta hastanede yatarken yanımda bir bayan enfeksiyondan yatıyordu. Çok geçmiş olsun tekrar.

Aminn insaAllah canim..

Bana 75lik yapildi canim.. yaptirmakta fayda var diye dusundum.. kontrol altina almak icin..

Tansiyonla ilgili sıkıntım olmadi ama sicaklarda belli olmaz tabi takip etmek gerek

Sağol Can'ım çok şükür 5. Tüp bebeğim tuttu yıllardır uğraşıyordum şimdi bulantı olmasa biraz keyfini sürseydim bütün gün yataktayım
Canım bulantı geçiyor, başka bir şey çıkıyor. Ben de tüp Bebek'le hamile kaldım. Tansiyon, kanama derken şimdi de şeker çıktı. Diyet yapıyorum şekerim çıkmadın diye. Dün ağladım açım diye ama tekmelerini hissedince herşey geçiyor. Maalesef burdaki çoğu kişi hamileliği korkularla geçiriyor tadını çıkaramıyor. Rahat ol, Rabbimize bu bebekleri bize verdiği için şükürler olsun. Canını sıkma

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ne olur bana yardım ci olun ilişki gunumun üzerinden 18gun geçti ve hamileymiş kas değerin 518cikti bu ikiz gebelik olabilir mi ama daha çok kucukmus yani dollenmeden sonra kan degeri yukseliyorsa 13gunde 518kan degeri cokm u yardım edin ne olur

Bir an önce gecer Insallah canim ya cunku belim.ve kasikalrim cok agriyor ayaklarimida sicak tutmaliyim galiba ben sicak havalara fazla aldandim
Gercekten cok agrim var canim ya gecmiyor da belim sirtim kasiklarim agriyor antibiyotigi bir kullanayim bakalim insallah hemen gecer suan yatmak kalkmak hersey zor oluyor.

massalah bebislerine canim saglikla nasip etsin insallah rabbim sizi korusun ... ecmain

Canım benim de şekerim yüksek. Bazılarının diyetle düzeliyor bazılarının düzelmiyor. Ben hiç ekmek, pilav gibi karbonhidrat almazsam şekerim gayet güzel gidiyor. Ancak diyetisyenim ekmek pilav makarna da yemek zorundasın diyor. Bir de ikiz olduğu için beslenmezler diyor. Yani az ama herşeyden yememiz gerek. Ben geçen hafta hastaneye yattım bu yüzden. Şekerin yüksekliği bebekler için tehlikeli. Erken doğum başta olmak üzere bir sürü sıkıntıya sebep oluyor. Bana insülin başladılar. Sana da yapılan tedaviyi mutlaka yaz. Geçmiş olsun

Selam arkadaşlar ben de 2016 ikiz annesi adayıyım. 14. Haftaya girdik. Tahminen kasim ortalari gibi dogacak bebislerim. Hepimize kolay hamilelikler diliyorum. Allah yardımcımız olsun...

O kişiden kişiye değişiyor. Benim 12. Günde 180 di ikizlere hamileyim. Burda çoğu kişinin 12. Gününde 1000 in üzerinde hatta 5 binlerde çıkan oluyor. Tek değere bakarak birşey söylemek imkansız. Değerlerin iki günde bir iki katından fazla çıkmalı. En doğrusunu kese göründüğünde alırsın. Rabbim gönlüne göre versin.

Canim bende simdi doktorumla konustum sonucla ilgili.. dr um bir seker ölçüm cihazi almami soyledi ve bir hafta boyunca sabah oglen aksam olcum yapalim bir haftanin sonunda bakalim ne cikacak sonuclar dedi..

Pilav patates ekmek gibi seyleri cok tuketmesemde arasira yemek istiyorum.. ben kavunu felan cok.tuketiyodum.. bunlari dahada azalticam.sanirim

Çok sağol canım Rabbim sanadabhayırlı evlatlar nasip etsin
Görürsün inşaallah bizim bi arkadaş ilk ay kontrole gidiyor saglikli bir bebeğimiz var diyor ikinci ayda öyle üçüncü ay bi gidiyor Dr ikiz bunlar diyor
Meğer kardeşinin arkasina saklanmis yaramaz
Saglikli bir şekilde doğumunu yapti simdi 7 yasindalar
Rabbim yeterli ol desin

İnşallah canım dua edin bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…