- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.361
Benim iki oglum var canim birde kizimiz olur dedik niyetlendik rabbim iki kiz nasip etti cok sukur senin ilk bebeklerinmi ikizler canim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah.... ecmainCanımnsenin ilk Bebişlerin mi olacak
Hayırlı olsun canım bebişlerin ben şuanda 13.haftaya girdim biraz azaldı ama kesilmedi hala gün içerisinde 3 defa falan çıkarıyorum 3 aydan sonra geçer diyor doktorum ama ikiz olduğu için herşeyi iki kat hissediyoruz..Canının istedii şeyleri yemeye çalış bebekler sendeki vitaminlerden alır zaten belli de olmaz her insanda aynısı olcak diye bir şeyde yok...Arkadaşlar bu bulantı ve mide yanması ne zaman geçecek acaba çok halsizleştim hiçbirşey yiyemiyorum
Arkadaşlar bu bulantı ve mide yanması ne zaman geçecek acaba çok halsizleştim hiçbirşey yiyemiyorum
Bel ağrım cok oluyor canim kabızlık da 8 gün geciktim bugün ile birlikte acaba bugün gitsem mi doktora bilemedimBulantın başladı mı, gecikmenin kacinci gunundesin
Mesela ben gecikti 2.gün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve iki gün sonra bulantım başladı acaba psikolojik mi dedim ama gecmedi! Şüphelendim acaba ikiz mi diye çok şükür yanilmadim
Herkeste aynı olmaz tabi kiminde hic bulanti olmuyor
Dr a sorduğumda normal olduğunu ikizlerde görülebileceğini söylemişti
Rabbim gönlüne gore versin canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşaallah
Ayy çok zor ya, Allah yardım etsin hepimizeBende hala gecmedi canim sanirim doguma kadar cekicem
Sağol Can'ım çok şükür 5. Tüp bebeğim tuttu yıllardır uğraşıyordum şimdi bulantı olmasa biraz keyfini sürseydim bütün gün yataktayımHayırlı olsun canım bebişlerin ben şuanda 13.haftaya girdim biraz azaldı ama kesilmedi hala gün içerisinde 3 defa falan çıkarıyorum 3 aydan sonra geçer diyor doktorum ama ikiz olduğu için herşeyi iki kat hissediyoruz..Canının istedii şeyleri yemeye çalış bebekler sendeki vitaminlerden alır zaten belli de olmaz her insanda aynısı olcak diye bir şeyde yok...
çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta sonu aynı şeyleri yaşamıştım insan çok tedirgin oluyor gerçekten oturup yatakta ağlamıştım o kadar karnım ve belim ağrıyordu bildiğin ağır bir adet sancısı gibi, üstelik doktordan yeni gelmiştim. enfeksiyon zaten var antibiyotik kullanıyorum ama fark ettim ki benim altıncı adet dönemim, yani tam adet olmam gereken günlerdi aslında. bir gün sonrada geçti çok şükür belki seninde adet günlerin olduğu için o kadar ağrımıştır.Butun gece uyumadim kizlar toplasaniz yarim saat bile olmamistir. Bebislerim biz iyiyiz der gibi surekli hareketliydiler. Ama yinede korktum bel agrisi karin agrisi mahvetilti beni. Vajimaya dogruda yamma acima vardi. Doktora mesaj attik o da gelin hemen bir bakalim dedi acilma yada rahum boyunda kisalma mi var dedi. Vajinal Bakti cok sukur 3.98 cikti suanlik cok iyi dedi ama hersey suanlik ikiz gebelik riskli gebelik dikkat edicez dedi. Agrilarin sebebi enfeksiyonmus tek kullanimlik 3 tane antibiyotik verdi kasiklarim epey ağrıyor ama bebeklerimin iyi oldugunu görünce rahatladım.
Butun gece uyumadim kizlar toplasaniz yarim saat bile olmamistir. Bebislerim biz iyiyiz der gibi surekli hareketliydiler. Ama yinede korktum bel agrisi karin agrisi mahvetilti beni. Vajimaya dogruda yamma acima vardi. Doktora mesaj attik o da gelin hemen bir bakalim dedi acilma yada rahum boyunda kisalma mi var dedi. Vajinal Bakti cok sukur 3.98 cikti suanlik cok iyi dedi ama hersey suanlik ikiz gebelik riskli gebelik dikkat edicez dedi. Agrilarin sebebi enfeksiyonmus tek kullanimlik 3 tane antibiyotik verdi kasiklarim epey ağrıyor ama bebeklerimin iyi oldugunu görünce rahatladım.
Masallah canim ne kadar büyümüşler...sekeri diyetle yokuna koyarsin merak etme. Sabir zaten az kaldi.Kızlar bugün randevumuz vardı. Hem bebişlerimizi gördük hem şeker yüklemesi yapıldı.. Çok şükür bebişlerim iyi.. bugün 26+2 yiz kızım haftasıyla uyumlu gidiyor 26+1 33cm 950 gr oğluşum 1 hafta önden gidiyor 27+1 35cm 1100 gr teyzeleri :)
Rabbim sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder inşaAllah
İşin kötü tarafına gelince şeker yüklemesinde açlık 93 .. 1 saat sonu 179 çıktı 2 saat sonu 161 çıktı.. sonuçları şimdi netten baktım .. 5 gibi konuşucaz doktorumla ama muayene sonrasında yüksek çıkarsa endokrine yönlendiricem demişti.. artık şekerli herşeye veda ediyorum malesef ki.. neyse sağlık olsun bebeklerim iyi olsunda. gerçi haftada 2 dilim sütlü tatlı yada 2 ölçü dondurma yiyebilirsin sadece dedi özellikle eve kavun karpuz üzüm girmeyecekmiş..
ayrıca dr bir tansiyon aleti almam gerektiğini söyledi.. tansiyonum genelde hep normal ama... dr.um yaz gebesi olduğum için evde bulundurmamın iyi olacağını söyledi .. aldık bizde... ve buna ek olarak şekerim çıktığı için şeker ölçüm aletide de alıcaz.. yüksek çıkarsa alın demişti..
Bu durum beni çok tedirgin etmedi diyetle yola koyabilirim diye düşünüyorum inşaAllah .. şekeri yüksek çıkan anneler diyetle düzeldimi şeker değeriniz ? nasıl yürütüyorsunuz bu süreci merak ediyorum.. benimle paylaşırmısınız?
çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta sonu aynı şeyleri yaşamıştım insan çok tedirgin oluyor gerçekten oturup yatakta ağlamıştım o kadar karnım ve belim ağrıyordu bildiğin ağır bir adet sancısı gibi, üstelik doktordan yeni gelmiştim. enfeksiyon zaten var antibiyotik kullanıyorum ama fark ettim ki benim altıncı adet dönemim, yani tam adet olmam gereken günlerdi aslında. bir gün sonrada geçti çok şükür belki seninde adet günlerin olduğu için o kadar ağrımıştır.
Benimde baya var canim ama adet agrisi gibi degil pek kasik agrisi karin agrisi farkli.aslinda cok su iciyorum camasirimida gunde 2 defa degistiriyorum yinede oldu usuttum mu ne oldu anlamadim hic. Bana da 3 tame antibiyotik verdi teker kullanimlik 3 gunde bir ic dedigeçmiş olsun canım bendede enfeksiyon çıktı .. tek kullanımlık bir antibiyotik verdi haricinden enfexia diye bi antibiyotiğe başlıyorum bugün... gebelikte çok sık karşılaşılan bir durummuş .. benimde arasıra ağrılarım oluyordu demek enfeksiyonmuş..
Aynen benimde 6.dememde tuttu canım ama ben çalışıyorum gündüzleri evde olsam daha çok kendimi dinlerim hala burdada bulantılarım oluyor.Masa başı işi olduğu için bırakmadım ama ağırlaşırda iyi hissetmezsem kendimi izne ayrılırım sanırım.Geçer inşallah umut etmekten başka bir çaremiz yok artık.Tek sağlıklı olsunda onlar herşeye bedel artık napalım...Sağol Can'ım çok şükür 5. Tüp bebeğim tuttu yıllardır uğraşıyordum şimdi bulantı olmasa biraz keyfini sürseydim bütün gün yataktayım
Masallah canim ne kadar büyümüşler...sekeri diyetle yokuna koyarsin merak etme. Sabir zaten az kaldi.
Benimde baya var canim ama adet agrisi gibi degil pek kasik agrisi karin agrisi farkli.aslinda cok su iciyorum camasirimida gunde 2 defa degistiriyorum yinede oldu usuttum mu ne oldu anlamadim hic. Bana da 3 tame antibiyotik verdi teker kullanimlik 3 gunde bir ic dedi
maşallah canım bebişlerine, bizde 27+4 te gitmiştik 1400er gram dedi doktor bizimkiler biraz iri olacaklar sanırım :) şeker olayına dikkat etmek lazım, tansiyon sorunu var mıydı sende?Kızlar bugün randevumuz vardı. Hem bebişlerimizi gördük hem şeker yüklemesi yapıldı.. Çok şükür bebişlerim iyi.. bugün 26+2 yiz kızım haftasıyla uyumlu gidiyor 26+1 33cm 950 gr oğluşum 1 hafta önden gidiyor 27+1 35cm 1100 gr teyzeleri :)
İşin kötü tarafına gelince şeker yüklemesinde açlık 93 .. 1 saat sonu 179 çıktı 2 saat sonu 161 çıktı.. sonuçları şimdi netten baktım .. 5 gibi konuşucaz doktorumla ama muayene sonrasında yüksek çıkarsa endokrine yönlendiricem demişti.. artık şekerli herşeye veda ediyorum malesef ki.. neyse sağlık olsun bebeklerim iyi olsunda. gerçi haftada 2 dilim sütlü tatlı yada 2 ölçü dondurma yiyebilirsin sadece dedi özellikle eve kavun karpuz üzüm girmeyecekmiş..
ayrıca dr bir tansiyon aleti almam gerektiğini söyledi.. tansiyonum genelde hep normal ama... dr.um yaz gebesi olduğum için evde bulundurmamın iyi olacağını söyledi .. aldık bizde... ve buna ek olarak şekerim çıktığı için şeker ölçüm aletide de alıcaz.. yüksek çıkarsa alın demişti..
Bu durum beni çok tedirgin etmedi diyetle yola koyabilirim diye düşünüyorum inşaAllah .. şekeri yüksek çıkan anneler diyetle düzeldimi şeker değeriniz ? nasıl yürütüyorsunuz bu süreci merak ediyorum.. benimle paylaşırmısınız?
maşallah canım bebişlerine, bizde 27+4 te gitmiştik 1400er gram dedi doktor bizimkiler biraz iri olacaklar sanırım :) şeker olayına dikkat etmek lazım, tansiyon sorunu var mıydı sende?
Benimde 4 yasında bir kızım var canımBenim iki oglum var canim birde kizimiz olur dedik niyetlendik rabbim iki kiz nasip etti cok sukur senin ilk bebeklerinmi ikizler canim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah.... ecmain
Kızlar bugün randevumuz vardı. Hem bebişlerimizi gördük hem şeker yüklemesi yapıldı.. Çok şükür bebişlerim iyi.. bugün 26+2 yiz kızım haftasıyla uyumlu gidiyor 26+1 33cm 950 gr oğluşum 1 hafta önden gidiyor 27+1 35cm 1100 gr teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?