2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İnşallah diyetle düzelen şekerin vardır o en kolayı. Ben iki dilim ekmek yesem tokluk şekerim 160 lara çıkıyor. Doktor da 2 dilim ekmek şekeri 160 A çıkarmaz diyor. O yüzden insülin kullanıyorum. Bakalım senin ki Nasıl olacak.

Dogrusu bende merak ediyorum kac cikicak ne olacak.. yarin alayim da seker olcum cihazini baslayayim bakalim takibe.. yazarim canim sana.. senin beslenme seklin nasil suan.. az az sık sık beslenmede nelere agirlik veriosun merak ediyorum

Aynı seyi doktora anlatmıştım. Yan yattığın için keyifleniyordur ondan hareket ediyordur onlar dedi :)

Aynı seyi doktora anlatmıştım. Yan yattığın için keyifleniyordur ondan hareket ediyordur onlar dedi :)

Yan yatinca daha mi rahat ediyorlarmis yani.. kan akisinin daha iyi oldugunu duymustum ama keyiflendiklerini ilk ke duydum simdi☺ benimde normalde az hissettigim kizim sola yatinca pıt pıt basliyo☺ ondanmi ki acaba☺

Yan yatinca daha mi rahat ediyorlarmis yani.. kan akisinin daha iyi oldugunu duymustum ama keyiflendiklerini ilk ke duydum simdi☺ benimde normalde az hissettigim kizim sola yatinca pıt pıt basliyo☺ ondanmi ki acaba☺
Evet daha rahat ediyorlarmis , sıkıntı etmeye gerek yok :)

keremsareee
canlar yarin bebeklerinize kavusuyorsunuz degilmi rabbim saglikla bir nefeste kucaginiza almayi nasip etsin insallah... dua ile ecmain

Bu kadar riskli gebelik geçiriyorum her günüm şükür ederek geçiriyorum ama ne zormuş ikiz hamilelik. Kaburgalarimi çıkarıp atmak istiyorum resmen o kadar cok batiyorlar ki
Ne tarafa yatacagimi, nasil oturacagimi, nasil uyuyacagimi şaşırdım artik. Allah hepimize sabirlar versin

Göbek deliğimin solunda dünden beri agrın var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Bu durumu yaşayan var mı?

Arkadaşlar bebek arabanızı nasıl aldınız ya da alacaksınız? Ayrı ayrı mı tek mi? Ben bir model buldum baston ikiz puseti. Görüntüsü çok güzl. Malum ikiz arabalarında fazla çeşit yok. Markası cosatto. İnstagram hesapları var cosattotr'den bakabilirsiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı?

ben jane power twin aldım travel sistem şimdilik kullanışlı gibi duruyor sürmesi çok rahat ilk zamanlar iki araba koltuğu olabilen puseti var daha sonra normal araba oluyor çok kullanışlı geldi bize uzun araştırmalarımız sonucu bunda karar kıldık. buradan inceleyebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…