- 22 Haziran 2015
- 286
- 279
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.401
İnşallah diyetle düzelen şekerin vardır o en kolayı. Ben iki dilim ekmek yesem tokluk şekerim 160 lara çıkıyor. Doktor da 2 dilim ekmek şekeri 160 A çıkarmaz diyor. O yüzden insülin kullanıyorum. Bakalım senin ki Nasıl olacak.Canim bende simdi doktorumla konustum sonucla ilgili.. dr um bir seker ölçüm cihazi almami soyledi ve bir hafta boyunca sabah oglen aksam olcum yapalim bir haftanin sonunda bakalim ne cikacak sonuclar dedi..
Pilav patates ekmek gibi seyleri cok tuketmesemde arasira yemek istiyorum.. ben kavunu felan cok.tuketiyodum.. bunlari dahada azalticam.sanirim
İnşallah diyetle düzelen şekerin vardır o en kolayı. Ben iki dilim ekmek yesem tokluk şekerim 160 lara çıkıyor. Doktor da 2 dilim ekmek şekeri 160 A çıkarmaz diyor. O yüzden insülin kullanıyorum. Bakalım senin ki Nasıl olacak.
E bebek magazasinda istediklerim yok internettende kapida odeme yok yoksa bagzi urunler guzel. Sen bu chiko urunleri nerden aldin?Canim benim chicco aldiklarim 5li set digeri 10lu.. haricten premature hastane cikisim ve 2li uclu takimlarim var yeter heraldeEki Görüntüle 1845697 Eki Görüntüle 1845698
Selam Arkadaslar aranıza yeni katıldm ikizlern hareketlerini ilk ne zaman hissettnz ve nasıl
E bebek magazasinda istediklerim yok internettende kapida odeme yok yoksa bagzi urunler guzel. Sen bu chiko urunleri nerden aldin?
Tesekkür Ediyorm rabbm cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin darısıda tüm isteyenlereAramiza hosgeldin canim bebeklerini saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah
Ben 20. Haftasi sonrasi hissetmeye basladim
Aynı seyi doktora anlatmıştım. Yan yattığın için keyifleniyordur ondan hareket ediyordur onlar dedi :)Kızlar ya uyurken psikolojik bi ruh hali uyumami engelliyor:) sola yatınca sanki sagdaki bebek soldakinin üzerine düşüyorda altta kalıyor sanıyorum hele o anda altta kalan hareket ediyorsa aha diyorum rahatsiz oluyor sonra sağıma dönüyorum bu sefer soldaki sagdakinin üzerine düşüyor gibi oluyor. Bu sefer sırt üstü yatıyorum öylede ben nefes alamıyorum:) bu ne biçim bi iştir. Dün gece 3 kere kalkıp üzerime oturdum :)) biri bana bebeklere birsey olmadığını anlatabilir mi ben kendimi ikna edemiyorum da
Aynı seyi doktora anlatmıştım. Yan yattığın için keyifleniyordur ondan hareket ediyordur onlar dedi :)
Evet daha rahat ediyorlarmis , sıkıntı etmeye gerek yok :)Yan yatinca daha mi rahat ediyorlarmis yani.. kan akisinin daha iyi oldugunu duymustum ama keyiflendiklerini ilk ke duydum simdi☺ benimde normalde az hissettigim kizim sola yatinca pıt pıt basliyo☺ ondanmi ki acaba☺
Aynı seyi doktora anlatmıştım. Yan yattığın için keyifleniyordur ondan hareket ediyordur onlar dedi :)
Sağ ol canim Insallah :)keremsareee
canlar yarin bebeklerinize kavusuyorsunuz degilmi rabbim saglikla bir nefeste kucaginiza almayi nasip etsin insallah... dua ile ecmain
ben jane power twin aldım travel sistem şimdilik kullanışlı gibi duruyor sürmesi çok rahat ilk zamanlar iki araba koltuğu olabilen puseti var daha sonra normal araba oluyor çok kullanışlı geldi bize uzun araştırmalarımız sonucu bunda karar kıldık. buradan inceleyebilirsin canımArkadaşlar bebek arabanızı nasıl aldınız ya da alacaksınız? Ayrı ayrı mı tek mi? Ben bir model buldum baston ikiz puseti. Görüntüsü çok güzl. Malum ikiz arabalarında fazla çeşit yok. Markası cosatto. İnstagram hesapları var cosattotr'den bakabilirsiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?