2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cnm 12 haftaya kadar kalp atisi dinletilmesi iyi degil bebeklere asori dozda elektirik gidiyo zarari var ultrasonda goruyo onlar ben 7 aylik hamileyim iki kez sesini duydum doktor onermiyo bu aylarda bile dinletmiyo zaten korkma sen
Oylemi canim blmyrm ilk hamilelgm bende doktora gdnce duycm sanıyodum

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım 2 eylülde transferim oldu ve şu an 6+6 hafta ikizlere hamileyim. Sürekli yatarak tedirginlikle geçiyor günlerim ve 2 gündür kahverengi leke geliyor doktor yat dinlen kanamaya dönerse gel dedi sizde de öyle olmuş muydu? Çok korkuyorum daha yolun başında böyle oluyorsa diğer aylar nasıl geçecek bilmiyorum

Canim hereketleri nasil bebeklerin ben yarin 28 hafta olcam cok agir degil ara sira hissediyorum sizdede ayni mi

Canim korkama tup bebekte normal yerlesme asmasindalar daha bende de akinti vardi her gun igne oldum progeston 17 haftaya kadar her ihtimale karsi 12nci haftalarda kanama bende de oldu sonra iki haftaya yakin lekelenme lekelenme pek cidi saymiyo doktorlar

Bende yarn gidecegim dra. 23+5 de biri 640 gr,biri 700 gr dı.1 kg mı geçmişlerdir heralde.seninkilerİn kilosu nasıl?
27 arti 2 de bi kilo 48 gram biri bi kilo 148 gramda biri gelmisti ben kilo alsinlar diye hergun 3 4 kasik pekmez yiyorum tavsiye ederimm

27 arti 2 de bi kilo 48 gram biri bi kilo 148 gramda biri gelmisti ben kilo alsinlar diye hergun 3 4 kasik pekmez yiyorum tavsiye ederimm
Bana pekmez yasak.ben yarın 27+4 olucam. Yarrınki kontrolde bakalım kaç kg çıkacaklar.bnm bebişler bazen çok hareketli.bazen de durgun oluyorlar cnm gün içinde.hiç belli olmuyor,

Cnm bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim. İlk zamanlar kahverengi lekelenmelerim olmuştu ama çok az. Proluton depot oluyorum ben 3 günde 1, diğer 2 günde crinone jel kullanıyorum. Allaha çok şükür 8.haftadan sonra fln hiç olmadı. Ama dikkat ediyorum kendimi çok yormuyorum fırsat buldukçada uzanıyorum. Tüp bebek süreci zor valla yaşayan bilir Allah yardımcın olsun. Benim yrn 10.hafta bitiyo bi sonraki kontrolum 18 gün sonra ama insan her an düşünmeden edemiyo acaba herşey yolunda mıdır diye.

Kızlar bide merak ettiğim bişey var bana konrol gününü 3 hafta arayla verdi. Şuan hala riskli dönemdeyim ya 12-13.haftaya kadar daha dikkatli olmak gerekiyo diyolar ya, 3 hafta çok uzun değil mi? İkizlerde daha sık olması gerekmiyo mu? Sizinki nasıldı ilk zamanlar

Bende de olmuştu Can'ım ilk Zaman'lar hatta bir damla kan gelip sonrasına kahverengi lekeye dönüşüyordu sonra düzene bindi şimdilik sadece ay dönümünde bir damla kanamam oluyor onda da prunuton depot vuruyoruz geçiyor

Aynı bana da anormal gelmişti 3 hafta ama gebelik takibi hep öyleymiş 3 haftada bir.sadece tahlil falan olacağı Zaman extra çağırıyor o kadar

Bnm hep 4 haftada birdi. Hatta bir defasında .tatildeyim. O zaman 5 haftada gitmiştim.3 hafta iyi bile vermiş.

Merhaba ben 19 haftalık gebeyim ikiz olduğunu öğrendim şok olduk tabi biri prens biri prenses olucak sağlıkla işallah cok heycanlıyız biraz oynamaya başladılar hissediyorum uzandığim zaman tek sıkıntım cok cabuk yoruluyorum ve nefesim daralıyor

Onu hiç sorma arada çarpıntım bile oluyor azıcık yürüsem sanki koşmuşum kilometrelerce üstelik daha başındayken böyle sonra ne oluruz bilmiyorum :)

Siğillerim var tedavi oldum ama gene cıktı hamilelikte biraz daha coģaldı doğumumu normal yapmak istiyorum ama bebeklere bulaşma ihtimali varmış böyle bir dutum yaşayan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…