- 2 Mayıs 2015
- 845
- 311
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.041
Oylemi canim blmyrm ilk hamilelgm bende doktora gdnce duycm sanıyodumCnm 12 haftaya kadar kalp atisi dinletilmesi iyi degil bebeklere asori dozda elektirik gidiyo zarari var ultrasonda goruyo onlar ben 7 aylik hamileyim iki kez sesini duydum doktor onermiyo bu aylarda bile dinletmiyo zaten korkma sen
Duyarsın Can'ım o kadar değil de :) az az veriyorlar ama biz videoya alıyoruz zaten her randevudaOylemi canim blmyrm ilk hamilelgm bende doktora gdnce duycm sanıyodum
Bende yarn gidecegim dra. 23+5 de biri 640 gr,biri 700 gr dı.1 kg mı geçmişlerdir heralde.seninkilerİn kilosu nasıl?Kilolari nasil bebislerin
Canim korkama tup bebekte normal yerlesme asmasindalar daha bende de akinti vardi her gun igne oldum progeston 17 haftaya kadar her ihtimale karsi 12nci haftalarda kanama bende de oldu sonra iki haftaya yakin lekelenme lekelenme pek cidi saymiyo doktorlarMerhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım 2 eylülde transferim oldu ve şu an 6+6 hafta ikizlere hamileyim. Sürekli yatarak tedirginlikle geçiyor günlerim ve 2 gündür kahverengi leke geliyor doktor yat dinlen kanamaya dönerse gel dedisizde de öyle olmuş muydu? Çok korkuyorum daha yolun başında böyle oluyorsa diğer aylar nasıl geçecek bilmiyorum
27 arti 2 de bi kilo 48 gram biri bi kilo 148 gramda biri gelmisti ben kilo alsinlar diye hergun 3 4 kasik pekmez yiyorum tavsiye ederimmBende yarn gidecegim dra. 23+5 de biri 640 gr,biri 700 gr dı.1 kg mı geçmişlerdir heralde.seninkilerİn kilosu nasıl?
Bana pekmez yasak.ben yarın 27+4 olucam. Yarrınki kontrolde bakalım kaç kg çıkacaklar.bnm bebişler bazen çok hareketli.bazen de durgun oluyorlar cnm gün içinde.hiç belli olmuyor,27 arti 2 de bi kilo 48 gram biri bi kilo 148 gramda biri gelmisti ben kilo alsinlar diye hergun 3 4 kasik pekmez yiyorum tavsiye ederimm
Cnm bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim. İlk zamanlar kahverengi lekelenmelerim olmuştu ama çok az. Proluton depot oluyorum ben 3 günde 1, diğer 2 günde crinone jel kullanıyorum. Allaha çok şükür 8.haftadan sonra fln hiç olmadı. Ama dikkat ediyorum kendimi çok yormuyorum fırsat buldukçada uzanıyorum. Tüp bebek süreci zor valla yaşayan bilir Allah yardımcın olsun. Benim yrn 10.hafta bitiyo bi sonraki kontrolum 18 gün sonra ama insan her an düşünmeden edemiyo acaba herşey yolunda mıdır diye.Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım 2 eylülde transferim oldu ve şu an 6+6 hafta ikizlere hamileyim. Sürekli yatarak tedirginlikle geçiyor günlerim ve 2 gündür kahverengi leke geliyor doktor yat dinlen kanamaya dönerse gel dedisizde de öyle olmuş muydu? Çok korkuyorum daha yolun başında böyle oluyorsa diğer aylar nasıl geçecek bilmiyorum
Bende de olmuştu Can'ım ilk Zaman'lar hatta bir damla kan gelip sonrasına kahverengi lekeye dönüşüyordu sonra düzene bindi şimdilik sadece ay dönümünde bir damla kanamam oluyor onda da prunuton depot vuruyoruz geçiyorMerhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım 2 eylülde transferim oldu ve şu an 6+6 hafta ikizlere hamileyim. Sürekli yatarak tedirginlikle geçiyor günlerim ve 2 gündür kahverengi leke geliyor doktor yat dinlen kanamaya dönerse gel dedisizde de öyle olmuş muydu? Çok korkuyorum daha yolun başında böyle oluyorsa diğer aylar nasıl geçecek bilmiyorum
Aynı bana da anormal gelmişti 3 hafta ama gebelik takibi hep öyleymiş 3 haftada bir.sadece tahlil falan olacağı Zaman extra çağırıyor o kadarKızlar bide merak ettiğim bişey var bana konrol gününü 3 hafta arayla verdi. Şuan hala riskli dönemdeyim ya 12-13.haftaya kadar daha dikkatli olmak gerekiyo diyolar ya, 3 hafta çok uzun değil mi? İkizlerde daha sık olması gerekmiyo mu? Sizinki nasıldı ilk zamanlar
Aynen cnm hayirlisiyla sağlıklı olsunlar da bir gün önce veya sonra hiç farketmezaynen gönlüme göre oldu açıkçası.olsun çok yakın doğacaklar :) sağlıklı olsunlar da hayırlısı ne zamansa o olsun..
Bnm hep 4 haftada birdi. Hatta bir defasında .tatildeyim. O zaman 5 haftada gitmiştim.3 hafta iyi bile vermiş.Kızlar bide merak ettiğim bişey var bana konrol gününü 3 hafta arayla verdi. Şuan hala riskli dönemdeyim ya 12-13.haftaya kadar daha dikkatli olmak gerekiyo diyolar ya, 3 hafta çok uzun değil mi? İkizlerde daha sık olması gerekmiyo mu? Sizinki nasıldı ilk zamanlar
Onu hiç sorma arada çarpıntım bile oluyor azıcık yürüsem sanki koşmuşum kilometrelerce üstelik daha başındayken böyle sonra ne oluruz bilmiyorum :)Merhaba ben 19 haftalık gebeyim ikiz olduğunu öğrendim şok olduk tabi biri prens biri prenses olucak sağlıkla işallah cok heycanlıyız biraz oynamaya başladılar hissediyorum uzandığim zaman tek sıkıntım cok cabuk yoruluyorum ve nefesim daralıyor
Evet cok kötü bende ondan endişeliyim son aylar hic nefes alamicaz galibaOnu hiç sorma arada çarpıntım bile oluyor azıcık yürüsem sanki koşmuşum kilometrelerce üstelik daha başındayken böyle sonra ne oluruz bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?