2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba kızlar ya ben düzenli su içemiyorum çok midemi bulandırıyor bebeklerim susuz kalırmı size doktorunuz ne dedi daha bugün yeni her zamankinden fazla su içebilmeye başladım nolur bana bi yardımcı olun çok korkuyoorum suları azalırda bebeklerime bişey olur diye...

canim bende su icemiyorum midemi bulandiriyor ama bebislerin sularinda sıkıntı yok sükür. artik normal hayatimdaji gibi su icebilmek istiyorum. ben normalde iki litreyi rahat icen biriydim simdi bir kac bardak anca iciyorum

canim bende su icemiyorum midemi bulandiriyor ama bebislerin sularinda sıkıntı yok sükür. artik normal hayatimdaji gibi su icebilmek istiyorum. ben normalde iki litreyi rahat icen biriydim simdi bir kac bardak anca iciyorum
Valla bende en fazla iki litre bitirirdim bugün ilk defa 1 litre bitirebildim bakalım yarına hak kerim

başlarda bende hiç içemedm canım çok şükür sorun yok 16 17 de bulantılar azalıca içmeye başladım şimdide3 lt bile az gelioyr ağzım hep kuru

Bende bu arabayi kullaniyorum, mukemmel bir araba,kullanimi o kadar rahat ki herkese tavsiye ederim.

Bebeklerin sularıyla içtiğimiz suyun alakali olmadığını söylemişti doktorum.
Benim tek plasentam olduğu için kan dolasimini daimi hizlandirmam gerekiyor plasentadan yeterli şekilde beslenebilsinler diye. Bunun icin de yuruyus yapiyorum ve 4lt ve bazen daha fazla su tuketiyorum.
Benim de yogurt, yumurta, et gibi seylerden artik midem bulaniyor ama mecburum yemem lazim bebekler icin. Su tüketimi cok cok onemli o yuzden biraz zorlayin kendinizi

Göbek deliğimin solunda dünden beri agrın var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Bu durumu yaşayan var mı?
Benim de 28.haftalarda sağdaki bebegimin oldugu yer aciyordu..gobegimin yani..nst ye baglandim.kontrol etti dr..sıkıntı yoktu geriliyorlar büyüdükleri için demişti.

Kızlar bugünlerde bende iştahsızlık başladı, sıcaktan mı bilmiyorum ama hiç bişey yiyesim içesim yok, sanki üşütmüşümde iştahım kesikmiş gibi. Sizler nasılsınız ?

Canlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin

Çok şükür canım. Çok sevindim senin adına bundan sonrasında Rabbim hayırlısı ile büyütmeyi nasib etsin.hayırlı evlat etsin inşaallah. Darısı başımıza.

Gozun aydin haberlerini bekliyordum bende cok sevindim :) Allah hayirli etsin cabucak toparlanirsin ve bol bol sutun olur ins. Darisi bizlere olsun saglikla sihhatle hepimiz alalim miniklerimizi kucagimiza vakti zamani gelince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…