- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.421
canim bende su icemiyorum midemi bulandiriyor ama bebislerin sularinda sıkıntı yok sükür. artik normal hayatimdaji gibi su icebilmek istiyorum. ben normalde iki litreyi rahat icen biriydim simdi bir kac bardak anca iciyorumMerhaba kızlar ya ben düzenli su içemiyorum çok midemi bulandırıyor bebeklerim susuz kalırmı size doktorunuz ne dedi daha bugün yeni her zamankinden fazla su içebilmeye başladım nolur bana bi yardımcı olun çok korkuyoorum suları azalırda bebeklerime bişey olur diye...
Valla bende en fazla iki litre bitirirdim bugün ilk defa 1 litre bitirebildim bakalım yarına hak kerimcanim bende su icemiyorum midemi bulandiriyor ama bebislerin sularinda sıkıntı yok sükür. artik normal hayatimdaji gibi su icebilmek istiyorum. ben normalde iki litreyi rahat icen biriydim simdi bir kac bardak anca iciyorum
başlarda bende hiç içemedm canım çok şükür sorun yok 16 17 de bulantılar azalıca içmeye başladım şimdide3 lt bile az gelioyr ağzım hep kuruMerhaba kızlar ya ben düzenli su içemiyorum çok midemi bulandırıyor bebeklerim susuz kalırmı size doktorunuz ne dedi daha bugün yeni her zamankinden fazla su içebilmeye başladım nolur bana bi yardımcı olun çok korkuyoorum suları azalırda bebeklerime bişey olur diye...
Bende bu arabayi kullaniyorum, mukemmel bir araba,kullanimi o kadar rahat ki herkese tavsiye ederim.Eki Görüntüle 1847124
ben jane power twin aldım travel sistem şimdilik kullanışlı gibi duruyor sürmesi çok rahat ilk zamanlar iki araba koltuğu olabilen puseti var daha sonra normal araba oluyor çok kullanışlı geldi bize uzun araştırmalarımız sonucu bunda karar kıldık. buradan inceleyebilirsin canım
Bebeklerin sularıyla içtiğimiz suyun alakali olmadığını söylemişti doktorum.Merhaba kızlar ya ben düzenli su içemiyorum çok midemi bulandırıyor bebeklerim susuz kalırmı size doktorunuz ne dedi daha bugün yeni her zamankinden fazla su içebilmeye başladım nolur bana bi yardımcı olun çok korkuyoorum suları azalırda bebeklerime bişey olur diye...
Benim de 28.haftalarda sağdaki bebegimin oldugu yer aciyordu..gobegimin yani..nst ye baglandim.kontrol etti dr..sıkıntı yoktu geriliyorlar büyüdükleri için demişti.Göbek deliğimin solunda dünden beri agrın var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Bu durumu yaşayan var mı?
Peki bebeklerin biri arkada olduğu için sorun olmuyor muBende bu arabayi kullaniyorum, mukemmel bir araba,kullanimi o kadar rahat ki herkese tavsiye ederim.
Kas ağrısı gibi cnm ins gecicidir.Benim de 28.haftalarda sağdaki bebegimin oldugu yer aciyordu..gobegimin yani..nst ye baglandim.kontrol etti dr..sıkıntı yoktu geriliyorlar büyüdükleri için demişti.
maşallah canım bebişler nasıl, uykusuzluk var mı, mama veriyor musun canımKizlar iyi haberlerinizi bekliyorum..... biz toparldik bile bi haftada cok sukur ....
Masallahhh canimmmm ayy nasil bir duygu artik kucaginda olmalari... Anlatsana bizeKizlar iyi haberlerinizi bekliyorum..... biz toparldik bile bi haftada cok sukur ....
Bizde sorun olmadi cunku koltuklar birbirine cok yakin degil. Gecen sene eylulde 3500 tl ye almistikPeki bebeklerin biri arkada olduğu için sorun olmuyor mu
Fiyatı nedir ayrıca?
Muhtesem herseye deger anlatilmazki yasayinca gorursunuz zorluklari var tabiki ama iki tane melegin cennet kokan mis kokan yavrun var daha ne olsunMasallahhh canimmmm ayy nasil bir duygu artik kucaginda olmalari... Anlatsana bize
Çok şükür canım. Çok sevindim senin adına bundan sonrasında Rabbim hayırlısı ile büyütmeyi nasib etsin.hayırlı evlat etsin inşaallah. Darısı başımıza.Canlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Gozun aydin haberlerini bekliyordum bende cok sevindim :) Allah hayirli etsin cabucak toparlanirsin ve bol bol sutun olur ins. Darisi bizlere olsun saglikla sihhatle hepimiz alalim miniklerimizi kucagimiza vakti zamani gelince :)Canlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?