2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Selam canım, ben friendly organic aldım gittigidiyor.com'da indirimliydi. 30 derece kısa programda yıkadım pıt pıt ütüleniyor zaten minicikler :)
Eline saglik canim sen simdiden bitirmissin ne guzel ben daha baslamadim gardrop alamadim daha siz nasi bisey aldiniz almadanda giysileri yikatmim dedim

Canim.oncelikle hayirli olur ins bebeklerin sag salim alirsin kucagina oğluslarini ben oturdugum yerdeki ic camasiri uzerine olan bi tuhafiyeden aldim ama cok iyi gorunuodu 60 ar tl ye aldim turkiyede oyle canim ozeldede cok bakmiolar bende ozele gidiyorum dedigin gibi hemen cikiorum ama doktoruma guveniyorum gidince zaten soru yagmuruna tutuyorum adami saolsun herseye anladigim gibi bilgi verio guvendigin ve seni hos karsilayan birine git ve motive eden bi doktorun olsun psikolojik olarak bu gercekten onemli bu arada trendyolda falan goruyorum gecelik pijama biraz pahali ama gidebiliosan gozunle gordugun bi yerden al kumasi falan sinsin icine derim

Canim hayirli ugurlu olsun bebislerin kac kg dogdu Allahim onlari butunn kotulukten korusun sana hayirli evlatlar olsunlar ins

Kizlar gunaydin hepinize ilk sorum bebeklerinize nasi bi gardrop aldiniz buyukmu yoksa kucukmu ben kararsiz kaldim iki kapili bi dolap buldum ama askilik tarafi cok kucuktu yeterli olurmu die dusunuorum cok da ii bisey dusunmuyorum acikcasi ve birde bana doktorum seker yuklemesi yapmamisti tetonozls asisida solemedi dun sordum seker yuklemesi yapmicakmisinz die sekerini olctum gerek duymadim.dedi yapmicaz dedi tetonoz asisinida sordum gerek yok dedi cunku erken doguma neden olabilio dedi tabi herkesin doktoru farkli bilgi aktarrir ama ben doktoruma guveniyorum icim rahatladi

Ayyy canım yaaa
Çok.sevindim ne mutlu sana Rabbim evlatlarını sağlıkla ana babalı büyütmek nasip etsin
Sanada geçmiş olsun
Darısı bizlere inşaallah

Çok şükür canım darısı bizlerin başına :)

Cok heyecanli cok güzel onca ayi sağlıkla atlattiniz üçünüze de gecmis olsun iyi bak bebislere ve kendine annesi..artik dunyan onlar

Masalahhhh canim darisi basimiza insallah... Gene anestezi mi oldun? En kisa surede evinize cikar artik 4 kisilik jayatiniza baslarsiniz umarım sana da cok gecmis olsunnnnn ayyy nasil guzel bir duygu kim bilirrr

massalah size canim rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah cok sevindim canim kac kilo dogdular insallah sutunde yeter annesi mis kokulu bebeklerini opyorum isimlerinide merak ettim saglicakla kalin guzel dualarina amin diyorum ....dua ile ecmain

Gunaydin kizlar saglik ocagindan geldim tatanoz asimi yaptirdim kizlarimin kalp sesinide dinletti cok guzeldi rabbime sukurler olsun atislari cok iyi dedi hemsiremiz saglikla kalin annisler ve tatli minnaklari ....ecmain

ne güzel haberler veriyosunuz arka arkaya :) maşaAllah sanada bebeklerine canım.. ne güzel kavuştun yavrularına..
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım :)

Gunaydin kizlar saglik ocagindan geldim tatanoz asimi yaptirdim kizlarimin kalp sesinide dinletti cok guzeldi rabbime sukurler olsun atislari cok iyi dedi hemsiremiz saglikla kalin annisler ve tatli minnaklari ....ecmain

şükürler olsun canım sağlıklı haberleri daim olsun inşaAllah :)

Selam arkadaşlar benim göğüslerimden 3-4 gündür sıvı geliyor süt verme hazırlıkları başladı sanırım. Bir de dün 10 dk da bir sancısız kasılmalarım vardı doktoruma danıştım hastaneye çağırdı iftar saatlerinde gittim nstye bağladılar kasılmalar vardı ama sancı değeri 20lerde seyrediyordu kasılmalar olurkende 30 lara çıktı arada serum bağladılar her ihtimale karşı. Doğuracak gibi de hiç hissetmiyorum inşallah en az 2 hafta dayanırım. Bu tarz tecrübeler yaşayanlar paylaşırlarsa çok sevinirim son günler geldikçe insan ne yapacağını şaşırıyor doğrusu. Doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim her şey gönlünüzce olur inşallah, bebeklerinizle sağlıklı bir ömüe yaşarsınız...

Eline saglik canim sen simdiden bitirmissin ne guzel ben daha baslamadim gardrop alamadim daha siz nasi bisey aldiniz almadanda giysileri yikatmim dedim

ben yıkayıp çarşafın içine koyup kapattım. Öylece duruyorlar. Bu hafta artık hastane çantamın içne koymak istediklerimi alıp kalanını dolaba yerleştirmeyi planlıyorum. Kendini iyi hissederken bence aradan çıkartabilirsin. iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…