- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.441
Eline saglik canim sen simdiden bitirmissin ne guzel ben daha baslamadim gardrop alamadim daha siz nasi bisey aldiniz almadanda giysileri yikatmim dedimSelam canım, ben friendly organic aldım gittigidiyor.com'da indirimliydi. 30 derece kısa programda yıkadım pıt pıt ütüleniyor zaten minicikler :)
Canim.oncelikle hayirli olur ins bebeklerin sag salim alirsin kucagina oğluslarini ben oturdugum yerdeki ic camasiri uzerine olan bi tuhafiyeden aldim ama cok iyi gorunuodu 60 ar tl ye aldim turkiyede oyle canim ozeldede cok bakmiolar bende ozele gidiyorum dedigin gibi hemen cikiorum ama doktoruma guveniyorum gidince zaten soru yagmuruna tutuyorum adami saolsun herseye anladigim gibi bilgi verio guvendigin ve seni hos karsilayan birine git ve motive eden bi doktorun olsun psikolojik olarak bu gercekten onemli bu arada trendyolda falan goruyorum gecelik pijama biraz pahali ama gidebiliosan gozunle gordugun bi yerden al kumasi falan sinsin icine derimCnm nerden aldin pijamalari geceliği.
Bu arada ben turkiyeye geldim hastane doktor aramaktayim gittim yer ozeldi ve cok ilgisiz ve 10dk da işi bitiriyorlar.yurdisinda 1 saat surerdi muhane...
Arkadaşla bide internetten alisveris yapiyorsaniz link atarmisiniz ben pek diasri cikamiyorum ramazan ve fazla bilmiyorum kimseyi zahmet vermeyim dedim.
Benim bebisler erkek ikiside.
Canim hayirli ugurlu olsun bebislerin kac kg dogdu Allahim onlari butunn kotulukten korusun sana hayirli evlatlar olsunlar insCanlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim seni adina darisu bize ins bebeklerinle saglikli mutlu bi omur geciririsin ins sutun geldimi peki kac kg dogdularKizlar iyi haberlerinizi bekliyorum..... biz toparldik bile bi haftada cok sukur ....
Ayyy canım yaaaCanlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Canlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Cok heyecanli cok güzel onca ayi sağlıkla atlattiniz üçünüze de gecmis olsun iyi bak bebislere ve kendine annesi..artik dunyan onlarCanlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Masalahhhh canim darisi basimiza insallah... Gene anestezi mi oldun? En kisa surede evinize cikar artik 4 kisilik jayatiniza baslarsiniz umarım sana da cok gecmis olsunnnnn ayyy nasil guzel bir duygu kim bilirrrCanlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Sagol canim amin hepimizinki inslh ... Oglum 2400 kizim 2100 dogduCanim hayirli ugurlu olsun bebislerin kac kg dogdu Allahim onlari butunn kotulukten korusun sana hayirli evlatlar olsunlar ins
Kizlar iyi haberlerinizi bekliyorum..... biz toparldik bile bi haftada cok sukur ....
Sagol canim amin hepimizinki inslh ... Oglum 2400 kizim 2100 dogdu
massalah size canim rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah cok sevindim canim kac kilo dogdular insallah sutunde yeter annesi mis kokulu bebeklerini opyorum isimlerinide merak ettim saglicakla kalin guzel dualarina amin diyorum ....dua ile ecmainCanlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Canlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Gunaydin kizlar saglik ocagindan geldim tatanoz asimi yaptirdim kizlarimin kalp sesinide dinletti cok guzeldi rabbime sukurler olsun atislari cok iyi dedi hemsiremiz saglikla kalin annisler ve tatli minnaklari ....ecmain
Amin canim benim cumlemize daim olsun insallahşükürler olsun canım sağlıklı haberleri daim olsun inşaAllah :)
Eline saglik canim sen simdiden bitirmissin ne guzel ben daha baslamadim gardrop alamadim daha siz nasi bisey aldiniz almadanda giysileri yikatmim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?