2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

sen ne zaman yapmıştın canım yıkama ütüleme işini.. ben ay sonunu bekliyorum bayram sonrası gibi 29+ lardayken geç mi olur ki acaba.. dolap ve beşikleri anca kurarız o zamana çünkü.. ortada kalmasın şimdi dedim sma...

maşallah darısı bize inşallah, küveze girmemelerine çok sevindim

30. haftada hepsi bitmiş olsun demilt bana doktorum. Bende geçen h.sonu yaptım hepsini. Tabi arkadan alınanlar gelenler falan oluyor. Ancak keşke daha önceden bir kısmını yapsaymışım diye düşündüm açıkcası. Çünkü birkaç makina yıkıyorsun as kurut topla ütüle falan derken baya zaman alıyor. Yoruluyorsun.

Aslinda simdi bile cabuk yoruluyorum bundan 15 gun sonrayi pek dusunemiyorum ama annemi cagiririm olmadi yikama utuleme isi icin yanima..

merhaba..ben 30 mayısta aşılama yaptırdım 14 gün sonra hcg 264 cıktı doktorum çoğul gebelik olabilecğini söyledi sizce değerim yüksek mi
Benim 17 ve ya 18 gun 1000.0 degerim cikti ikiz olma ihtimali olabilir keseleri gordugunde anlarsin herseyi ben bilmiyordum ikiz olacagini 17 gun 1000.0 19. Gun yani 2. Gun 3544.5 degerim vardi kese gorulmedi 23 gun kese goruldu yani 5+2 de tek kese idi 6 +2 de gittim iki kese goruldu 7+3 de kalp atisini duyuldu rabbim saglikla nasip etsin cumlemize... dua ile

canımmm gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün ne kadar güzel arka arkaya güzel haberlerinizi almak.. sanırım artık bizde sıraya girmeye başlayacağız.. Rabbim bize de o anları nasip etsin inşallah..

Sut yetmio bir haftalik oldular takviye yapiorum uykukari guzel arada sancilari oluyo toparlanaya calisiyorlar dogum haftamizi doldurmayi bekliyoruz bakalim ozaman daha iyi toparlariz inslh
maşallah kuzulara canım ikiside emiyor mu yoksa sağıp mı vermen gerekiyor. sağıyorsan ne kullanıyorsun pompa olarak ?

premature hastane çıkışımı giydirdin canım yoksa yeni doğan mı? kiloları maşaAllah iyi :)
ya bunu bende merak ediyorum bir kaç parça prematüre kıyafet istemiştim e bebekten bugün geldi oyuncak bebek kıyafeti gibi ya çok moralim bozuldu sanırım geri verecem :) birde emzirme atleti ve sütyeni almıştım bebefox marka ama çok kalın gibi dokusu ağustos sıcağında nasıl giyilecekse

sana kesinlikle katılıyorum. bende suan 25. haftadyım ve cok ağırlaştım. yolda bile zor yürüyorum. çao çabuk yoruluyorum. lütfen herkes hazırlıklara başlasın. gecikmeyin.

canım hepsi geçecek. yavrular sağlıklı olsunlar yeter ki. ilk 15 gün çok zorlanırsın ama inan değer.

Bana o kadar kalin gelmedi ama bilemiyorum ki..

Premature kiyafetlere gelince evet kucukler baya.. ama baby corner in prematureleri o kadar kucuk gelmedi.. hatta dun aile hekimliginde hemsire olan arkadasim o prematureleri gordu.. bi yenidogan bile bunu rahat giyer dedi.. ilk bi hafta 10 gun giyse yeter cok beklentim yok zaten☺☺

Kizlar sali gunu seker yuklemesi yaptirmistim.. yazmistim sizlerede..

75lik yukleme yapildi

Aclik 93
1saatlik tokluk 179
2 saatlik tokluk 161 .. cıkmıstı...

Sonuc olarak doktorum bi seker olcum cihazi alip 1 hafta sabah ac, sabah tok, oglen tok, aksam tok olmak uzere olcum yapmami istedi..

Bende dun cihazi aldim ve aksam itibariyle basladim olcum yapmaya.. ve 2 gundur cok dikkat ediyorum yedigime ictigime sekeri hic tuketmiyorum ..

Ölçümlerim soyle

Aksam tokluk 94
Sabah açlık 68
Sabah tokluk 87
Öglen tokluk 95 çıktı..

Hersey normal sonuclara gore .. ama o gun neden oyle yuksek cikti anlayamadim..cihazda bi problem mi var diye dusundum aldigimm eczaneyle gorustum bugun tekrar.. onlarda ayni cihazi kullandiklarini bi problem olmadigi soyledi.. ben mi gereksiz yere supheleniyorum sizce.. 2 gundur dikkat ediyorum diye mi normale döndü degerlerim acaba?

Kızlar Herkese Merhaba;

Bebeklerin hareketlerinden ayırt edebiliyormusunuz ikisini.... benim sanki hareketler hep aynı tarafımda oluyor...((
kesinlikle ayırt ediliyor. benim biri sağ üstte. diğeri sol alttaa. ikiside ayrı keselerde. ama tek yumurta ikizleri nasıl bilmiyorum.

slm . bende topik sahibini merak ediyordum . neden hiç yazmıyor diye. çok sevindim. öncelikle topik için tşk ler. gerçekten çok faydası oluyor. sana birkaç sorum var. hastanede bebekjlerin ikisini de aynı anda mı emzirdın yoksa tek tek mi. pijama olarak üst tarafı iki yandan düğmeli mi tercih edilmeli. lütfen bilgi verirmisin. birde mama takviyesi gerekiyor mu. şimdilik aklıma gelenler. bebeklerinle sağlıklı uzun ömürle dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…