- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.461
ben yıkayıp çarşafın içine koyup kapattım. Öylece duruyorlar. Bu hafta artık hastane çantamın içne koymak istediklerimi alıp kalanını dolaba yerleştirmeyi planlıyorum. Kendini iyi hissederken bence aradan çıkartabilirsin. iyi olur.
maşallah darısı bize inşallah, küveze girmemelerine çok sevindimCanlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
sen ne zaman yapmıştın canım yıkama ütüleme işini.. ben ay sonunu bekliyorum bayram sonrası gibi 29+ lardayken geç mi olur ki acaba.. dolap ve beşikleri anca kurarız o zamana çünkü.. ortada kalmasın şimdi dedim sma...
30. haftada hepsi bitmiş olsun demilt bana doktorum. Bende geçen h.sonu yaptım hepsini. Tabi arkadan alınanlar gelenler falan oluyor. Ancak keşke daha önceden bir kısmını yapsaymışım diye düşündüm açıkcası. Çünkü birkaç makina yıkıyorsun as kurut topla ütüle falan derken baya zaman alıyor. Yoruluyorsun.
Benim 17 ve ya 18 gun 1000.0 degerim cikti ikiz olma ihtimali olabilir keseleri gordugunde anlarsin herseyi ben bilmiyordum ikiz olacagini 17 gun 1000.0 19. Gun yani 2. Gun 3544.5 degerim vardi kese gorulmedi 23 gun kese goruldu yani 5+2 de tek kese idi 6 +2 de gittim iki kese goruldu 7+3 de kalp atisini duyuldu rabbim saglikla nasip etsin cumlemize... dua ilemerhaba..ben 30 mayısta aşılama yaptırdım 14 gün sonra hcg 264 cıktı doktorum çoğul gebelik olabilecğini söyledi sizce değerim yüksek mi
Ogluma yeni dogan bol geldi ama kizima daha da bil gelid bence her ihtimale karsi alin zaten her turlu prameture giymeleri lazim cok zorlanuosun yenidoganlapremature hastane çıkışımı giydirdin canım yoksa yeni doğan mı? kiloları maşaAllah iyi :)
Canlar müthiş bir duygu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.çok güzel anlatilamayan bir duygu.sabah 10 bucuk da kavustum yavrularima.hastanedeyiz küveze girmediler cok sükür.kilolari iyi benim agrim var haliyle ama herseyd bedel.hepinize dua ettim.Rabbim hepinize sag salim kavustursun.hepinize çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin
maşallah kuzulara canım ikiside emiyor mu yoksa sağıp mı vermen gerekiyor. sağıyorsan ne kullanıyorsun pompa olarak ?Sut yetmio bir haftalik oldular takviye yapiorum uykukari guzel arada sancilari oluyo toparlanaya calisiyorlar dogum haftamizi doldurmayi bekliyoruz bakalim ozaman daha iyi toparlariz inslh
ya bunu bende merak ediyorum bir kaç parça prematüre kıyafet istemiştim e bebekten bugün geldi oyuncak bebek kıyafeti gibi ya çok moralim bozuldu sanırım geri verecem :) birde emzirme atleti ve sütyeni almıştım bebefox marka ama çok kalın gibi dokusu ağustos sıcağında nasıl giyileceksepremature hastane çıkışımı giydirdin canım yoksa yeni doğan mı? kiloları maşaAllah iyi :)
Kızlar pazartesi hastaneye yatiyorum takip amaçlı 34 te alcaz diyo doktorlar 30 haftadan sonra çalışmaya devam etmeyin ben daha dün ayrıldım 33e kadar çalıştım. 30 dan sonra çok ağırlaştım bi anda kendinizi bebeğinizi riske atmayin ustune ewi temizlemeyi bebeklerin hazırlığını son haftalara sarkitmayin. Cokk zor oluyo inanın heleki ben gibi yanlız kalırsanız cokk zor.
canım hepsi geçecek. yavrular sağlıklı olsunlar yeter ki. ilk 15 gün çok zorlanırsın ama inan değer.Sizleri korkutmak istemem ama berbat durumdayim narkozdan bas agrisi tavan yapti goguslerim patlama konumunda ememedikleri icin sagsamda bisey degismiyo sarilik baslangici dendi geri yattik hastaneye biberonla sagip besliyorum bacaklarim ayaklarim sisti yuruyemiorum zzorlaniorum hece uykusu yok bunlari anlatiyorumki simdiden kendinize gonullu yardimci bulun tek olmuyo bu isler kizlar dogduguma pisman olmus vaziyetteyim
Bana o kadar kalin gelmedi ama bilemiyorum ki..ya bunu bende merak ediyorum bir kaç parça prematüre kıyafet istemiştim e bebekten bugün geldi oyuncak bebek kıyafeti gibi ya çok moralim bozuldu sanırım geri verecem :) birde emzirme atleti ve sütyeni almıştım bebefox marka ama çok kalın gibi dokusu ağustos sıcağında nasıl giyilecekse
Canım dün kan verdim enfeksiyonum 12 de takılıp kaldı dusmuyorumuttttt zeynepzumra kremalicorek kızlar siz nasılsınız. Son durumlarınız nedir? İnşallah iyisinizdir
kesinlikle ayırt ediliyor. benim biri sağ üstte. diğeri sol alttaa. ikiside ayrı keselerde. ama tek yumurta ikizleri nasıl bilmiyorum.Kızlar Herkese Merhaba;
Bebeklerin hareketlerinden ayırt edebiliyormusunuz ikisini.... benim sanki hareketler hep aynı tarafımda oluyor...((
merhabe özel anneler bu topiği açtığımda 9 haftalık hamileydim şimdi bebeklerim 5 ayı bitirdi hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum. hayırlısıyla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi herhangi bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?