2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ay ne güzel değerler. Demek ki dikkat edince şekerin çıkmayacak. Senin adına çok sevindim.

Canlar Facebook ta bir arkadaşım bir doktoru takibe başlamış. Şöyle bir bakayım dedim çok beğendim. Adam perinatolog, her konuyla ilgili bir sürü yazısı var. Bloğu da varmış. İsmi doç. Dr. İbrahim H Kalelioğlu isterseniz siz de bakın ben beğendim.

Bakayim bende..

maşallah kuzulara canım ikiside emiyor mu yoksa sağıp mı vermen gerekiyor. sağıyorsan ne kullanıyorsun pompa olarak ?
Emiyorlar ama bazen cok derin uyuduklarinda ememiyolar bende sagip veriyorum arada mama takviyesi yapiyorum canim LANSINOH elektrikli pompa kullaniyorum cok isime yaradi

Kesinlikle verme canim oyle gelio gozune ama giydirince mutlaka olur bende almamistim cok pisman oldum kizim cok kucuk hele ona hic olmuyo 2500 dusun suanda toparlamis haliyle bile olmuyo yani seninkiler uc kilo dogarlarlar diosan o ayri

Kesinlikle verme canim oyle gelio gozune ama giydirince mutlaka olur bende almamistim cok pisman oldum kizim cok kucuk hele ona hic olmuyo 2500 dusun suanda toparlamis haliyle bile olmuyo yani seninkiler uc kilo dogarlarlar diosan o ayri
canım bende prematüre tulum aldım ama hastane çıkışı değil, hastanede ilk ne istiyorlar, benim doğum ağustos gibi ve Antalya'da yaşıyorum o sıcakta kat kat giymezler herhalde, sadece tulum yetermi acaba, yoksa zıbın da alsam mı karar veremedim.

Bende bir takim aldim uygun bulunca gercekten cok ufak yaaa minnacikkk ama ihtiyac olabilir sagl8kli olsunlar da napalim ufak olsunlar. Ben emzirme atletini lohusa sepetinden aldim cok guzel canim kalin drgil ve kunasi cok kaliteli geldi keske 2 3 alsaydim diye pisman oldum.
sana kesinlikle katılıyorum. bende suan 25. haftadyım ve cok ağırlaştım. yolda bile zor yürüyorum. çao çabuk yoruluyorum. lütfen herkes hazırlıklara başlasın. gecikmeyin.
24 teyim ama bazen cok sıkılıyorum disari cik.ak istiyorum 5 dk olmadan niye ciktim diye kendime kiziyorum. Ama hazirliklar icin yinede bayram dönüşünü beklicem. Ogretmenim evde olucam eşim destek olur cok yormadan yavas yavs hallederiz.
umuttttt zeynepzumra kremalicorek kızlar siz nasılsınız. Son durumlarınız nedir? İnşallah iyisinizdir
Canim ayakta kalinca agrilar devam ediyir kasiklarim ozellikle. Enfeksiyon gitsin diye bol su iciyorum corap giymeye calisiyorum ama cok sicak havale gecirecek gibi hissediyorum bazen. O kadar halsiz hissediyorum ki insallah hemen gecer
Amin cnm saolasin ins hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Canim sen karnim hep cok sert diyordun ya 3 4 gundur benimde öyle sen sormus muydun doktora normal mi diye?
Emiyorlar ama bazen cok derin uyuduklarinda ememiyolar bende sagip veriyorum arada mama takviyesi yapiyorum canim LANSINOH elektrikli pompa kullaniyorum cok isime yaradi
Canim iyi cekiyor mu? Ne akdar surede sagiyor? ben cok kararsizim medela mi lansinoh mu diye
Artık yatmaktanmi bilmiyorum belim agriyor
Benimde bu hafta hep bel agrim var canim yatinca daha cok oluyor.
Canim antalya da nerede dogum yapacaksin kime gidiyorsun? Bende alanya dayim ama kararsizim antalya da mi olsa diye.
Kızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim. Neden erken oldu sorun yok dimi?

Merhaba, amin inşallah hepimizin yavrularına sağlıklı omurler versin. arada bakıyorum topige öncelikle hayırlısı olsun. Allah tamamını erdirsin. Ben 36+0 da doğum yaptım ve 3-4 saat gözetim altında tutacağız dediler ve bu saatin sonunda sadece kızım yanıma geldi ve oğlum 10 gün kuvezde kaldı. İlk 3 gün sütüm gelmedi ve mama verdik. Gelince de kuvezdeki oglumada sağdım kızımı da besledim ama mama takviyesi devam etti ve ne yazıkki 1 haftadır emmiyorlar. Mama kullanılıyor maalesef. Ben gecelik kullandım çok rahat ettim sonda takıyorlar çünkü. Pijama götürdüm ama kullanmadan eve getirdim. Bu arada ikisini aynı anda emzirmeyi öğrendim kolaylık oldu

Üstteki mesajı okudum da mutlaka prematüre kıyafeti alın bende sizler gibi düşündüm oyuncak bebek gibi diye ama ötekilerin içinde. Kayboluyor. Ve tabi unuttum 0 numara bez alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…