- 22 Haziran 2015
- 286
- 279
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.481
Geçmiş olsun tekrar. İnşallah düşer. Mübarek günlerde Rabbim hepimizi ve bebeklerimiz korusun.Canım dün kan verdim enfeksiyonum 12 de takılıp kaldı dusmuyordoktor 1 hafta daha antibiyotik iç ikinci hafta gel dedi. Şuanda evdeyim iyi olmak için dua ediyoruz canım.
Ay ne güzel değerler. Demek ki dikkat edince şekerin çıkmayacak. Senin adına çok sevindim.Kizlar sali gunu seker yuklemesi yaptirmistim.. yazmistim sizlerede..
75lik yukleme yapildi
Aclik 93
1saatlik tokluk 179
2 saatlik tokluk 161 .. cıkmıstı...
Sonuc olarak doktorum bi seker olcum cihazi alip 1 hafta sabah ac, sabah tok, oglen tok, aksam tok olmak uzere olcum yapmami istedi..
Bende dun cihazi aldim ve aksam itibariyle basladim olcum yapmaya.. ve 2 gundur cok dikkat ediyorum yedigime ictigime sekeri hic tuketmiyorum ..
Ölçümlerim soyle
Aksam tokluk 94
Sabah açlık 68
Sabah tokluk 87
Öglen tokluk 95 çıktı..
Hersey normal sonuclara gore .. ama o gun neden oyle yuksek cikti anlayamadim..cihazda bi problem mi var diye dusundum aldigimm eczaneyle gorustum bugun tekrar.. onlarda ayni cihazi kullandiklarini bi problem olmadigi soyledi.. ben mi gereksiz yere supheleniyorum sizce.. 2 gundur dikkat ediyorum diye mi normale döndü degerlerim acaba?
Ay ne güzel değerler. Demek ki dikkat edince şekerin çıkmayacak. Senin adına çok sevindim.
Bakayim bende..Canlar Facebook ta bir arkadaşım bir doktoru takibe başlamış. Şöyle bir bakayım dedim çok beğendim. Adam perinatolog, her konuyla ilgili bir sürü yazısı var. Bloğu da varmış. İsmi doç. Dr. İbrahim H Kalelioğlu isterseniz siz de bakın ben beğendim.
Benim sular fazla rahim ağzı uzunluğu kısaldı cumartesi kontrolüm bekliyorum cnm. Sen nasilsin ?umuttttt zeynepzumra kremalicorek kızlar siz nasılsınız. Son durumlarınız nedir? İnşallah iyisinizdir
Benim sular fazla rahim ağzı uzunluğu kısaldı cumartesi kontrolüm bekliyorum cnm. Sen nasilsin ?
Amin cnm saolasin ins hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimiziRabbim sifa versin canim saglikla kucaginada almayi nasip etsin rabbim... dua ile ecmain
Emiyorlar ama bazen cok derin uyuduklarinda ememiyolar bende sagip veriyorum arada mama takviyesi yapiyorum canim LANSINOH elektrikli pompa kullaniyorum cok isime yaradimaşallah kuzulara canım ikiside emiyor mu yoksa sağıp mı vermen gerekiyor. sağıyorsan ne kullanıyorsun pompa olarak ?
Kesinlikle verme canim oyle gelio gozune ama giydirince mutlaka olur bende almamistim cok pisman oldum kizim cok kucuk hele ona hic olmuyo 2500 dusun suanda toparlamis haliyle bile olmuyo yani seninkiler uc kilo dogarlarlar diosan o ayriya bunu bende merak ediyorum bir kaç parça prematüre kıyafet istemiştim e bebekten bugün geldi oyuncak bebek kıyafeti gibi ya çok moralim bozuldu sanırım geri verecem :) birde emzirme atleti ve sütyeni almıştım bebefox marka ama çok kalın gibi dokusu ağustos sıcağında nasıl giyilecekse
canım bende prematüre tulum aldım ama hastane çıkışı değil, hastanede ilk ne istiyorlar, benim doğum ağustos gibi ve Antalya'da yaşıyorum o sıcakta kat kat giymezler herhalde, sadece tulum yetermi acaba, yoksa zıbın da alsam mı karar veremedim.Kesinlikle verme canim oyle gelio gozune ama giydirince mutlaka olur bende almamistim cok pisman oldum kizim cok kucuk hele ona hic olmuyo 2500 dusun suanda toparlamis haliyle bile olmuyo yani seninkiler uc kilo dogarlarlar diosan o ayri
Bende bir takim aldim uygun bulunca gercekten cok ufak yaaa minnacikkk ama ihtiyac olabilir sagl8kli olsunlar da napalim ufak olsunlar. Ben emzirme atletini lohusa sepetinden aldim cok guzel canim kalin drgil ve kunasi cok kaliteli geldi keske 2 3 alsaydim diye pisman oldum.ya bunu bende merak ediyorum bir kaç parça prematüre kıyafet istemiştim e bebekten bugün geldi oyuncak bebek kıyafeti gibi ya çok moralim bozuldu sanırım geri verecem :) birde emzirme atleti ve sütyeni almıştım bebefox marka ama çok kalın gibi dokusu ağustos sıcağında nasıl giyilecekse
24 teyim ama bazen cok sıkılıyorum disari cik.ak istiyorum 5 dk olmadan niye ciktim diye kendime kiziyorum. Ama hazirliklar icin yinede bayram dönüşünü beklicem. Ogretmenim evde olucam eşim destek olur cok yormadan yavas yavs hallederiz.sana kesinlikle katılıyorum. bende suan 25. haftadyım ve cok ağırlaştım. yolda bile zor yürüyorum. çao çabuk yoruluyorum. lütfen herkes hazırlıklara başlasın. gecikmeyin.
Canim ayakta kalinca agrilar devam ediyir kasiklarim ozellikle. Enfeksiyon gitsin diye bol su iciyorum corap giymeye calisiyorum ama cok sicak havale gecirecek gibi hissediyorum bazen. O kadar halsiz hissediyorum ki insallah hemen gecerumuttttt zeynepzumra kremalicorek kızlar siz nasılsınız. Son durumlarınız nedir? İnşallah iyisinizdir
Canim sen karnim hep cok sert diyordun ya 3 4 gundur benimde öyle sen sormus muydun doktora normal mi diye?Amin cnm saolasin ins hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Canim iyi cekiyor mu? Ne akdar surede sagiyor? ben cok kararsizim medela mi lansinoh mu diyeEmiyorlar ama bazen cok derin uyuduklarinda ememiyolar bende sagip veriyorum arada mama takviyesi yapiyorum canim LANSINOH elektrikli pompa kullaniyorum cok isime yaradi
Benimde bu hafta hep bel agrim var canim yatinca daha cok oluyor.Artık yatmaktanmi bilmiyorum belim agriyor
Canim antalya da nerede dogum yapacaksin kime gidiyorsun? Bende alanya dayim ama kararsizim antalya da mi olsa diye.canım bende prematüre tulum aldım ama hastane çıkışı değil, hastanede ilk ne istiyorlar, benim doğum ağustos gibi ve Antalya'da yaşıyorum o sıcakta kat kat giymezler herhalde, sadece tulum yetermi acaba, yoksa zıbın da alsam mı karar veremedim.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim. Neden erken oldu sorun yok dimi?Kızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
Allah kolaylık versin inşallah bebeklerinde sende sağlıklı sıhhatli kurtulursunuz.Kızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
Merhaba, amin inşallah hepimizin yavrularına sağlıklı omurler versin. arada bakıyorum topigeslm . bende topik sahibini merak ediyordum . neden hiç yazmıyor diye. çok sevindim. öncelikle topik için tşk ler. gerçekten çok faydası oluyor. sana birkaç sorum var. hastanede bebekjlerin ikisini de aynı anda mı emzirdın yoksa tek tek mi. pijama olarak üst tarafı iki yandan düğmeli mi tercih edilmeli. lütfen bilgi verirmisin. birde mama takviyesi gerekiyor mu. şimdilik aklıma gelenler. bebeklerinle sağlıklı uzun ömürle dilerim.
Nbr cnm nasıl gidiyor? Yazamadım sana myomlar büyüdü demistin rahime doğru son durum ne?Doğum yapan arkadaşlarım ist. hangi hastanede doğum yaptiniz yenidoğan ünitesi nasildi..Bu konuda araştırma içindeyim hiçbir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?