- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.501
babycorner konusunda emin misin, bana onlar daha küçük gibi geldi, tulum benimki mesela bide babykids tulum aldım o daha iyi gibiBana o kadar kalin gelmedi ama bilemiyorum ki..
Premature kiyafetlere gelince evet kucukler baya.. ama baby corner in prematureleri o kadar kucuk gelmedi.. hatta dun aile hekimliginde hemsire olan arkadasim o prematureleri gordu.. bi yenidogan bile bunu rahat giyer dedi.. ilk bi hafta 10 gun giyse yeter cok beklentim yok zaten☺☺
Nbr cnm nasıl gidiyor? Yazamadım sana myomlar büyüdü demistin rahime doğru son durum ne?[/QUOTE
İyiyim canim çok şükür miyomlar buyumeye devam atmiyor simdilik dejenere olmaları ise yaradi sanirim su an her şey yolunda :)
çok teşekkür ederim cevabın için, bende pompa bakıyorumda şuan. ikilimi teklimi senin ki? bide mama ne kullanıyorsunuzEmiyorlar ama bazen cok derin uyuduklarinda ememiyolar bende sagip veriyorum arada mama takviyesi yapiyorum canim LANSINOH elektrikli pompa kullaniyorum cok isime yaradi
canım korkma Rabbim kolay doğumlar versin inşallah, senin ve bebeklerin iyi haberlerini bekliyoruzKızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
Sevindim canım. Stres olmamak lazım. Yoksa hergun yenileri eklenir
Canim benim allah yardimcin olsun, kuzularinla en kisa zamanda evine gidersin insallah. Dualarimiz seninleKızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah kontrolün iyi geçer. Perinatologa gidiyorsun değil mi. Doktor da çok önemli. İnşallah sıkıntılarını atlatırsın. Şu mübarek günlerde dualarımdasın.Benim sular fazla rahim ağzı uzunluğu kısaldı cumartesi kontrolüm bekliyorum cnm. Sen nasilsin ?
canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin miniciklerini neden 33+1 de dogucaklar tatlim insallah dogar dogmaz evinize gitmeyi nasip etsin rabbim sizi korusun... dua ile ecmainKızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
Ben pek bilmiyorum da canim. Memorial da olmustu tedavim. Simdi zor geliyor yol ondan alanya da devam ediyorum@umutttt ben ofm ye gidiyorum son anda değiştirmezsem orda olacak inşallah.
Benimde oyle de canim merak ettim insallah iyi haberler alirsin dualarimiz seninle... Baska agrin sizin oluyor muumuttttt normal dedi sulari fazla diye olabilir dedi. Hala sert tas gibi midem 2 gundur geriliyor karnim midem cok fazla bebekler buyuyor diyedir ins. Rahatsizlik veriyor cok fazla. Cumartesi kontrolum cnm .
Artık yatmaktanmi bilmiyorum belim agriyor
babycorner konusunda emin misin, bana onlar daha küçük gibi geldi, tulum benimki mesela bide babykids tulum aldım o daha iyi gibi
Ikili canim ama tek tek sagiyorum ben hero baby kullaniorum ama arastirmadim oyle kullaniyoruz bakalimçok teşekkür ederim cevabın için, bende pompa bakıyorumda şuan. ikilimi teklimi senin ki? bide mama ne kullanıyorsunuz
haklısın bibaby markalı ürünler daha küçük.Surekli yatmaktandir canim.. kotu dusunme hemen...
Ben ilk premature parcalarida ebebekten almistim bibaby interlok diye geciyo sanirim onlar daha bi kucuk ve dar duruyo.. ama dun hemsire arkadasim bendeydi ona gosterdim bu yenidogana bile olur dedi baby cornerler icin.. onlar banada bi tık daha buyuk geldi diger premature parcalara gore..
Kızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?