2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

babycorner konusunda emin misin, bana onlar daha küçük gibi geldi, tulum benimki mesela bide babykids tulum aldım o daha iyi gibi

Emiyorlar ama bazen cok derin uyuduklarinda ememiyolar bende sagip veriyorum arada mama takviyesi yapiyorum canim LANSINOH elektrikli pompa kullaniyorum cok isime yaradi
çok teşekkür ederim cevabın için, bende pompa bakıyorumda şuan. ikilimi teklimi senin ki? bide mama ne kullanıyorsunuz

umuttttt normal dedi sulari fazla diye olabilir dedi. Hala sert tas gibi midem 2 gundur geriliyor karnim midem cok fazla bebekler buyuyor diyedir ins. Rahatsizlik veriyor cok fazla. Cumartesi kontrolum cnm .

Benim sular fazla rahim ağzı uzunluğu kısaldı cumartesi kontrolüm bekliyorum cnm. Sen nasilsin ?
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah kontrolün iyi geçer. Perinatologa gidiyorsun değil mi. Doktor da çok önemli. İnşallah sıkıntılarını atlatırsın. Şu mübarek günlerde dualarımdasın.
Benim tansiyon ilaçla kontrol altında, şekerim yüksek ona Can'ım sıkılıyor. Düzeltemediler şekerimi. Yüksek şeker erken doğuma sebep oluyormuş. Bir de idrarda proteinim var. Riskli gebeyiz malesef. Ama Allaha şükür yine de.

Kızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin miniciklerini neden 33+1 de dogucaklar tatlim insallah dogar dogmaz evinize gitmeyi nasip etsin rabbim sizi korusun... dua ile ecmain

@umutttt ben ofm ye gidiyorum son anda değiştirmezsem orda olacak inşallah.
Ben pek bilmiyorum da canim. Memorial da olmustu tedavim. Simdi zor geliyor yol ondan alanya da devam ediyorum
umuttttt normal dedi sulari fazla diye olabilir dedi. Hala sert tas gibi midem 2 gundur geriliyor karnim midem cok fazla bebekler buyuyor diyedir ins. Rahatsizlik veriyor cok fazla. Cumartesi kontrolum cnm .
Benimde oyle de canim merak ettim insallah iyi haberler alirsin dualarimiz seninle... Baska agrin sizin oluyor mu

Artık yatmaktanmi bilmiyorum belim agriyor

Surekli yatmaktandir canim.. kotu dusunme hemen...

babycorner konusunda emin misin, bana onlar daha küçük gibi geldi, tulum benimki mesela bide babykids tulum aldım o daha iyi gibi

Ben ilk premature parcalarida ebebekten almistim bibaby interlok diye geciyo sanirim onlar daha bi kucuk ve dar duruyo.. ama dun hemsire arkadasim bendeydi ona gosterdim bu yenidogana bile olur dedi baby cornerler icin.. onlar banada bi tık daha buyuk geldi diger premature parcalara gore..

haklısın bibaby markalı ürünler daha küçük.

Günaydın güzel anneler ve şirin bebişleri cumamız mübarek olsun Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın bebişlerini kucağına almış anneler hayırlı uğurlu evlatlar olsunlar ve bu gün doğum yapacak arkadaşım hazan 88 Allah yardımcın olsun dualarım seninle darısıda başımıza inşallah

Arkadaşlar hayırlı cumalar dün ayrıntılı ultrasona gittim. Çok şükür doktor iyiler dedi. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalbi, midesine , bas çevresine baktı. . birisi kız dedi ama diğerine net bişey soyleyemedi, bi cikinti gördü ama kordonda olabilir dedi.. iki ayrı kesedelermis, plesantalar ortakmis ama.. tek yumurtami cift yumurta ikizi mi net bişey soyleyemedi . ikiz gebeliklerde normal doğum yapılıyor mu arkadaşlar. Ankaradayim ben, daha doktor secemedim. Ankarada tavsiye edeceğiniz doktor var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…