- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.521
Canlar hastsneden taburcu olduk anneme geldik.ogullarimiz iyiler biri 2900 biri 2750 biz hastane cikisi giydik cok bol olmadi bi sorun yok su an Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek cuma gününde evlatlariniza kavustursun cennet kokularini doya doya koklayin.
Hayırlı olsun canım , Rabbim hayırlı, uzun ömürler versinCanlar hastsneden taburcu olduk anneme geldik.ogullarimiz iyiler biri 2900 biri 2750 biz hastane cikisi giydik cok bol olmadi bi sorun yok su an Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek cuma gününde evlatlariniza kavustursun cennet kokularini doya doya koklayin.
Massalah pasalarina canim 35+ haftada kilolari cok iyi aayy massalahhCanlar hastsneden taburcu olduk anneme geldik.ogullarimiz iyiler biri 2900 biri 2750 biz hastane cikisi giydik cok bol olmadi bi sorun yok su an Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek cuma gününde evlatlariniza kavustursun cennet kokularini doya doya koklayin.
Gozun aydin tatlim rabbim saglikla nasip etsin dua ile... ecmainHayırlı olsun canım , Rabbim hayırlı, uzun ömürler versinmaşallah
Ben odayı meleklerim doğduktan sonra yapmayı planlıyorum canım, yani odaları yok ve dolapları yok. Kendi dolabımda yer ayırdım ütülediklerimi oraya koyuyorum.Eline saglik canim sen simdiden bitirmissin ne guzel ben daha baslamadim gardrop alamadim daha siz nasi bisey aldiniz almadanda giysileri yikatmim dedim
Masallah canim kuzularaaa ne guzelll darisi basimizaaaa...Canlar hastsneden taburcu olduk anneme geldik.ogullarimiz iyiler biri 2900 biri 2750 biz hastane cikisi giydik cok bol olmadi bi sorun yok su an Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek cuma gününde evlatlariniza kavustursun cennet kokularini doya doya koklayin.
Bende izledimm not ala ala..bir suru sey yazdim anlattıklarından ozellikle oyuncak fikirleri cok hosuma gitti. Ama daha uzun sürse guzel olackti.Arkadaşlar akademisyen anne televizyonda izlemek isteyenler bakabilir deryanin programında kacirmayin derim
Benimde odalari olamayacak 2 besik koyunca dolap ta alamicaz. Bende dolabimin rafki kismini onlara ayiricam. Kucuk rafa esime elbise askisi yaptircam orayi asilacakalr icin kullanicam diger raflarida elbiseleri icin. Zaten hic bir kiyafetim olmadigi icin dogudman sonrada bir sure iclerine giremeyecegim icin onlari kaldirdim bazanin altina bebislerime yer actim insallah sigisicaz birlikteBen odayı meleklerim doğduktan sonra yapmayı planlıyorum canım, yani odaları yok ve dolapları yok. Kendi dolabımda yer ayırdım ütülediklerimi oraya koyuyorum.
Hadi gozun aydin bebeklerin iyi olmasi rahatlatmistir seni :)Arkadaşlar hayırlı cumalardün ayrıntılı ultrasona gittim. Çok şükür doktor iyiler dedi. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalbi, midesine , bas çevresine baktı. . birisi kız dedi ama diğerine net bişey soyleyemedi, bi cikinti gördü ama kordonda olabilir dedi.. iki ayrı kesedelermis, plesantalar ortakmis ama.. tek yumurtami cift yumurta ikizi mi net bişey soyleyemedi . ikiz gebeliklerde normal doğum yapılıyor mu arkadaşlar. Ankaradayim ben, daha doktor secemedim. Ankarada tavsiye edeceğiniz doktor var mi
Canim bildiğin, tavsiye edilen bayan bi doktor var mıKeremsare ne guzel haberler verdin bize maasallah kilolari cok iyi ins darisi bizlere olsun saglikla sihhatle haftasinda kolay dogumlar olsun hepimize :)
Hadi gozun aydin bebeklerin iyi olmasi rahatlatmistir seni :)
Bende Ankaradayim ama baya sikintilar yasadigimiz icin gebelik sirasinda riskli gebelik grubuna dahil oldum o yuzden perinatolog Acar Koc'a gidiyorum sikintin yoksa normal bir dra da gidebilirsin bence maddi olarak daha rahat olur
Canlar hastsneden taburcu olduk anneme geldik.ogullarimiz iyiler biri 2900 biri 2750 biz hastane cikisi giydik cok bol olmadi bi sorun yok su an Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek cuma gününde evlatlariniza kavustursun cennet kokularini doya doya koklayin.
Ne güzel kilolari gayet gelişmisler annelerinin karnında..benim de karnimda gerilmeler ve hareketlenmeler artti bebeklerim sigmiyo sanki..36.haftaya kadar dursalar istiyorum. Evinize gelmissiniz daha ne ister insan tebrik ederim..Canlar hastsneden taburcu olduk anneme geldik.ogullarimiz iyiler biri 2900 biri 2750 biz hastane cikisi giydik cok bol olmadi bi sorun yok su an Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek cuma gününde evlatlariniza kavustursun cennet kokularini doya doya koklayin.
ay maşallahh kilolar süper. canım hayırlı olsun Rabbim bebişlerinle sağlıklı ömürler versin. sen nasılsın peki ağrın sızın var mı?Canlar hastsneden taburcu olduk anneme geldik.ogullarimiz iyiler biri 2900 biri 2750 biz hastane cikisi giydik cok bol olmadi bi sorun yok su an Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek cuma gününde evlatlariniza kavustursun cennet kokularini doya doya koklayin.
İnstagram dan takip edebilirsin canim akademisyen anne yazdığında bulursun hemen. Oyun fikirleri, gelişimle ilgili anlatımları falan çok faydasını gördükMasallah canim kuzularaaa ne guzelll darisi basimizaaaa...
Bende izledimm not ala ala..bir suru sey yazdim anlattıklarından ozellikle oyuncak fikirleri cok hosuma gitti. Ama daha uzun sürse guzel olackti.
Benimde odalari olamayacak 2 besik koyunca dolap ta alamicaz. Bende dolabimin rafki kismini onlara ayiricam. Kucuk rafa esime elbise askisi yaptircam orayi asilacakalr icin kullanicam diger raflarida elbiseleri icin. Zaten hic bir kiyafetim olmadigi icin dogudman sonrada bir sure iclerine giremeyecegim icin onlari kaldirdim bazanin altina bebislerime yer actim insallah sigisicaz birlikte
Hey maşaallah bebeklerine de sana da Rabbim saglikla büyütmek nasip etsinCanlar hastsneden taburcu olduk anneme geldik.ogullarimiz iyiler biri 2900 biri 2750 biz hastane cikisi giydik cok bol olmadi bi sorun yok su an Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek cuma gününde evlatlariniza kavustursun cennet kokularini doya doya koklayin.
Maşaallah caım ne güzel sagliklar şükürler olsun bende yarin 13.haftama giriyorum insaallah kendi doktorun cinsiyetleri hakkinda birsey soylemedi mi benim onumuzdeki hafta cuma kontrolim var belki belli olur diyordum ama nasip bakalımArkadaşlar hayırlı cumalardün ayrıntılı ultrasona gittim. Çok şükür doktor iyiler dedi. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalbi, midesine , bas çevresine baktı. . birisi kız dedi ama diğerine net bişey soyleyemedi, bi cikinti gördü ama kordonda olabilir dedi.. iki ayrı kesedelermis, plesantalar ortakmis ama.. tek yumurtami cift yumurta ikizi mi net bişey soyleyemedi . ikiz gebeliklerde normal doğum yapılıyor mu arkadaşlar. Ankaradayim ben, daha doktor secemedim. Ankarada tavsiye edeceğiniz doktor var mi
Maşallah minicikellerEki Görüntüle 1848313 Hayırlı cumalar teyzelerimiz biz 17 günlük olduk bileokuduğum kadarıyla doğumlar olmuş hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüsünler günlerini bekleyen arkadaşlarda Zaman'ında sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim
Maşallah kuzularaEki Görüntüle 1848313 Hayırlı cumalar teyzelerimiz biz 17 günlük olduk bileokuduğum kadarıyla doğumlar olmuş hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüsünler günlerini bekleyen arkadaşlarda Zaman'ında sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim
Eki Görüntüle 1848313 Hayırlı cumalar teyzelerimiz biz 17 günlük olduk bileokuduğum kadarıyla doğumlar olmuş hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüsünler günlerini bekleyen arkadaşlarda Zaman'ında sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim
Canim evet benimdi belirdiMaşaallah caım ne güzel sagliklar şükürler olsun bende yarin 13.haftama giriyorum insaallah kendi doktorun cinsiyetleri hakkinda birsey soylemedi mi benim onumuzdeki hafta cuma kontrolim var belki belli olur diyordum ama nasip bakalım
Bu arada senin karnın buhumeye basladı mı benimki simdiden buyudu sertlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?