2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aminnnn☺ Canim gozunuzaydin olsun.. ne guzel haberlerle geldin.. masaAllah kilolari da cok iyi.. Rabbim yavrularini saglikla buyumeyi nasip etsin insaAllah☺darisi basimiza☺

Hayırlı olsun canım , Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin maşallah

Massalah pasalarina canim 35+ haftada kilolari cok iyi aayy massalahh saglikla buyut miniciklerini canim rabbim sizi korusun guzel duana amin diyorum.. saglikla kalin ..ecmain

Arkadaşlar akademisyen anne televizyonda izlemek isteyenler bakabilir deryanin programında kacirmayin derim

Eline saglik canim sen simdiden bitirmissin ne guzel ben daha baslamadim gardrop alamadim daha siz nasi bisey aldiniz almadanda giysileri yikatmim dedim
Ben odayı meleklerim doğduktan sonra yapmayı planlıyorum canım, yani odaları yok ve dolapları yok. Kendi dolabımda yer ayırdım ütülediklerimi oraya koyuyorum.

Masallah canim kuzularaaa ne guzelll darisi basimizaaaa...
Arkadaşlar akademisyen anne televizyonda izlemek isteyenler bakabilir deryanin programında kacirmayin derim
Bende izledimm not ala ala..bir suru sey yazdim anlattıklarından ozellikle oyuncak fikirleri cok hosuma gitti. Ama daha uzun sürse guzel olackti.
Ben odayı meleklerim doğduktan sonra yapmayı planlıyorum canım, yani odaları yok ve dolapları yok. Kendi dolabımda yer ayırdım ütülediklerimi oraya koyuyorum.
Benimde odalari olamayacak 2 besik koyunca dolap ta alamicaz. Bende dolabimin rafki kismini onlara ayiricam. Kucuk rafa esime elbise askisi yaptircam orayi asilacakalr icin kullanicam diger raflarida elbiseleri icin. Zaten hic bir kiyafetim olmadigi icin dogudman sonrada bir sure iclerine giremeyecegim icin onlari kaldirdim bazanin altina bebislerime yer actim insallah sigisicaz birlikte

Keremsare ne guzel haberler verdin bize maasallah kilolari cok iyi ins darisi bizlere olsun saglikla sihhatle haftasinda kolay dogumlar olsun hepimize :)
Hadi gozun aydin bebeklerin iyi olmasi rahatlatmistir seni :)
Bende Ankaradayim ama baya sikintilar yasadigimiz icin gebelik sirasinda riskli gebelik grubuna dahil oldum o yuzden perinatolog Acar Koc'a gidiyorum sikintin yoksa normal bir dra da gidebilirsin bence maddi olarak daha rahat olur

Canim bildiğin, tavsiye edilen bayan bi doktor var mı

Süpersin. Kilolarıda gayet iyiymiş Maaşallah :) mama verdin mi?

Ne güzel kilolari gayet gelişmisler annelerinin karnında..benim de karnimda gerilmeler ve hareketlenmeler artti bebeklerim sigmiyo sanki..36.haftaya kadar dursalar istiyorum. Evinize gelmissiniz daha ne ister insan tebrik ederim..

ay maşallahh kilolar süper. canım hayırlı olsun Rabbim bebişlerinle sağlıklı ömürler versin. sen nasılsın peki ağrın sızın var mı?

İnstagram dan takip edebilirsin canim akademisyen anne yazdığında bulursun hemen. Oyun fikirleri, gelişimle ilgili anlatımları falan çok faydasını gördük
Birde oyuncu anne var Şermin çarkacı onunda super oyun ve gelişim önerileri var

Hey maşaallah bebeklerine de sana da Rabbim saglikla büyütmek nasip etsin

Maşaallah caım ne güzel sagliklar şükürler olsun bende yarin 13.haftama giriyorum insaallah kendi doktorun cinsiyetleri hakkinda birsey soylemedi mi benim onumuzdeki hafta cuma kontrolim var belki belli olur diyordum ama nasip bakalım
Bu arada senin karnın buhumeye basladı mı benimki simdiden buyudu sertlesti

Maşallah minicikeller
Ne güzel bir duygudur kim bilir, onların miss kokusu, sana olan ihtiyaçları, emzirmek, o tatlı uykunu onlar için bölmen kadını anne yapan en güzel hisler olsa gerek Rabbim beni buradaki arkadaşlarımi ve bütün bebekleri için gün sayan anne adaylarını evlatlarına vaktinde sağlıklı bir şekilde kavuştursun
Sevgiyle kalın canlarım

Maşallah kuzucuklara melekler yaaa Rabbim analı babalı büyütsün bahtlarıda tahtlarıda güzel olsun....

Canim evet benimdi belirdi su an kafama tek yumurta mi cift yumurta mi onu taktim.. iki ayri kese var, tek plesanta olduğu icin Internette bi kac doktor kesin tek yumurta ikizidir diyor.. bi de 5.ile 9. Hafta arasında net anlasiliyormus. Kac tane doktora gittim. Hic biriiside bisey demedi ya , sinir oldum.. zaman gectikce anlamak zormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…