2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ayyy massalah annesi yaaa cok guzel duygudur zor ama tatlilar iki bebek yan yana iki bacilara massallah diyelim bahtlari acik omru uzun gulen gozlerle baksinlar hayata insallah.. dua ile ecmain ❤❤ ikra ve zeynep diye aklimda kalmisti isimleri

Allah razı olsun canım:) ikra ve Zehra

Canım, bnm üçüz gerçi de. İki embriyo konmuştu bir tanesi bölündü, o tek yumurta ikizi oldu. Seninki gibi plasenta aynı, kese ayrı. Yani seninkide tek yumurta ikizi

M
Allah razı olsun canım:) ikra ve Zehra
rabbim isimleriyle yasatmayi saglikla nasip etsin insallah benim.kizlarin ismide mevhibe ikra❤❤meyra tuana koyacagiz rabbimin izni ile insallah.. saglikla kalin.. ecmain

Maşallah kuzulara. Sana da geçmiş olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Çok sevindim bebeklerin ve senin iyi olmana.

Benim de iki kese tek plasenta. Tek yumurta ikizi :)

Kızlar bugün insülinim düzenlensin diye tekrar doktora gittim. Kızım 860 oğlum 875 gr olmuş. Doktor bebeklerin iri yaklaşık 10 gün büyükler dedi. Ama başından beri zaten benim bebekler hep 1 hafta ileriden gidiyorlardı. Hatta tüp bebek olduğu için normal demişti diğer doktorum. Sizlerin haftalarıyla uyumlu mu gidiyorlar ?

Canını sıkma canım bebeklerin sağlıklı olsun da varsın geç ogrenilsin önemli olan onları sağlıkla kucağımıza almamız

Benimnkarnım kızımda ki halinin tam wtersi onda yaklaşık 6 aylıkken böyleydim

Arkadaşlar merhaba. Carsamba 37+0da doğum yaptım. Şimdilik kısa biseyler yazayım dedim. Sonra yazarım Insallah. Öncelikle ben çift rahimliydim iki bebek de tek rahimdeydi. O yüzden kilolari az. Biri 1940 biri 2230 dogdu. Büyük bir gün diğeri iki gün kuvözde kaldı şimdi iyiler. Yarin çıkıyoruz Insallah. Prematüre kiyafet ise yaradı bende de. Bez 0 numara. sütm daha az. Süt ve mama veriyoruz. Biberonda emmede sıkıntı yok. Epidural doğumdan memnun kaldım. tamamen bayılmaya hiç lüzum yokmuş korkutucu bir yani yok. 20 dk da bitti ameliyat. Yürümek zor oluyor ama iyileşiyorsn günden güne. Yanınızda yardımcı olması önemli. Gecelik kullanmak bu havalarda iyi geliyor. 3.gün pijama ya geçtim. Hepinize hayirli doğumlar dilerim. Her şey halloluyor yeterki sağlıklı olsunlar :) önceden yazan dua eden arkadaşlar sag olsunlar herkese tesekkur ederim.

geçmişolsun canım masallah ucıunuzunde iyi olmasına çok sevindim darısı bize inşallah

massalah prensesine pasana canim rabbim ismiyle yasatsin insallah saglikla guzel omurleri bahtlari acik olsun insallah guzel duana amin diyorum tatlim isimlerini ne koydugunuz canim insallah yanlis soylemedim cinsiyetlerini saglikla kalin rabbim sizi korusun dua ile.. ecmain

Canim bildiğin, tavsiye edilen bayan bi doktor var mı
Perinatalog mu soruyorsunuz bir arkadasim Aydan Biri'yi tavsiye etmisti daha once annesi de onda ameliyat oldu cok memnunlar bide Ankara universitesi tip fakultesinde Feride Hoca var bildigim ama bu dr'a basladigim icin gitmedim sonradan bende ikisine de bide ne hikmettir bilmiyorum ne zaman bayan dr'a gitsem hep bir sorun yasadik o yuzden biraktik artik bizde oluruna
Bu arada dogum haberleri aliyoruz pes pese maasallah ramazan bereketli geldi :) ben cok heyecanlaniyorum sizlerin iyi haberlerinizi almak inanin cok mutlu ediyor beni insanin ici umut doluyor dogum yapipta bizleri habersiz birakmayan tum arkadaslar cok sagolun darisi vakti zamani gelince bizlere olsun Amin.

Canım Allahım analı babalı büyütsünsün inşallah darısıda bizlere olsun zamanı geldiğinde inşallah

Canımmmmm yerim bunları ne güzel şey evlat Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bizlerede bugünleri yaşatsın inşallah Amin

Önümüzde ki hafta cuma kontrolümüz var ve 13.haftamıza gireceğiz sizin 3 aylık kontrolünüzde Dr hangi testleri istedi sizden

Canım çok güzel haberler Allahım acılarını göstermesin ve bu güzellikleri bizlerede yaşatsın inşallah Amin

güle güle büyüt canım oğullarını ne güzel sen sıranı savdın sırası hayırlısıyla bizlerde artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…