- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.561
Eki Görüntüle 1848313 Hayırlı cumalar teyzelerimiz biz 17 günlük olduk bileokuduğum kadarıyla doğumlar olmuş hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüsünler günlerini bekleyen arkadaşlarda Zaman'ında sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim
Eki Görüntüle 1848313 Hayırlı cumalar teyzelerimiz biz 17 günlük olduk bileokuduğum kadarıyla doğumlar olmuş hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüsünler günlerini bekleyen arkadaşlarda Zaman'ında sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim
canım benimde önden gidiyor oğluşum ..kızım günüyle uyumlu.. dr oğluşuma iri diyo hepKızlar bugün insülinim düzenlensin diye tekrar doktora gittim. Kızım 860 oğlum 875 gr olmuş. Doktor bebeklerin iri yaklaşık 10 gün büyükler dedi. Ama başından beri zaten benim bebekler hep 1 hafta ileriden gidiyorlardı. Hatta tüp bebek olduğu için normal demişti diğer doktorum. Sizlerin haftalarıyla uyumlu mu gidiyorlar ?
Arkadaşlar merhaba. Carsamba 37+0da doğum yaptım. Şimdilik kısa biseyler yazayım dedim. Sonra yazarım Insallah. Öncelikle ben çift rahimliydim iki bebek de tek rahimdeydi. O yüzden kilolari az. Biri 1940 biri 2230 dogdu. Büyük bir gün diğeri iki gün kuvözde kaldı şimdi iyiler. Yarin çıkıyoruz Insallah. Prematüre kiyafet ise yaradı bende de. Bez 0 numara. sütm daha az. Süt ve mama veriyoruz. Biberonda emmede sıkıntı yok. Epidural doğumdan memnun kaldım. tamamen bayılmaya hiç lüzum yokmuş korkutucu bir yani yok. 20 dk da bitti ameliyat. Yürümek zor oluyor ama iyileşiyorsn günden güne. Yanınızda yardımcı olması önemli. Gecelik kullanmak bu havalarda iyi geliyor. 3.gün pijama ya geçtim. Hepinize hayirli doğumlar dilerim. Her şey halloluyor yeterki sağlıklı olsunlar :) önceden yazan dua eden arkadaşlar sag olsunlar herkese tesekkur ederim.
Canim benim ultrasonda olcumler yapilmisti 12.haftada. Kan tahlillerinin sonuclarini goturmustuk baska da ekstra bir test istenmedi.Önümüzde ki hafta cuma kontrolümüz var ve 13.haftamıza gireceğiz sizin 3 aylık kontrolünüzde Dr hangi testleri istedi sizden
Benim de iki kese tek plasenta. Tek yumurta ikizi :)
canım doktorum ikili üçlü tarama güvenilir sonuç vermiyordedi. Ayrıntılı ultrasona yonlendirdi. Ölçüm yapildi. Baskada bise yok. Yarin doktora gidecegim.Önümüzde ki hafta cuma kontrolümüz var ve 13.haftamıza gireceğiz sizin 3 aylık kontrolünüzde Dr hangi testleri istedi sizden
Önümüzde ki hafta cuma kontrolümüz var ve 13.haftamıza gireceğiz sizin 3 aylık kontrolünüzde Dr hangi testleri istedi sizden
Canim ben ekim anneleri topiginde gordum boyle bir arkadas vardi 2 3 hafta sonra normale dönmüştü erkek bebeklerde olabiliyor demisti doktoruMerhaba arkadaslar dogum yapan arkadaslara hayirli olsun gozunuz aydın. Bilgileriniz bizimle paylasitiniz icin tşk ederis.yeni annelerden bilgiler bekliyorus. Gecen gun bende detayli ultrasona girdik 22+4 gun olduk bebisler şimdi kesinleşti erkek bir hafta var aralarinda bi sıkıntı yok ama idrar mesanesi buyuk dedi zamanla duzelir yada dogar dogmaz 1 ay icinde tekrar tarama yapmamiz lazim dedi.
Böyle birsey yasayan varmi zarari varmi...
Medikana hastanesine giden varmi ben halen doktor ve hastane ariyorum.
Canim 2 haftadir benimde öyle. Ama ben sicaklara bağlıyorum cok asiri terliyoruz sonuçta. Birde enfeksiyon da olmusum zaten belki onla da baglantilidirArkadaslar merhaba uc dort gundur idrar rengim sari su da cok iciyoum su icince rengi aciliyor ama genel olarak sari korktum biraz gereksiz yere mi telaslaniyorum
Ne demek canim bir yaptir bakalim ne cikacak benim kasik karin agrimda vardiEnfeksiyon olabilir o zaman ben de test yaptirayim en kisa zamanda tesekkurler umutcum
Hayirdir canim neden oldu rabbim sabir ihsan eylesin insallah diyecek soz bulamiyorum canim rabbim tez vakitte tekrar saglikli hamilelik bebekler nasip etsin mubarek ramazan ayin yuzu suyu hurmetine insallah dua ile.. ecmainMerhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı
Amin inşallah ..birinin suyu azalmışti onu takipteydik diğeri bizi şaşırtti suyum geldi ikisinide kaybettim hersey Rabbim den ol diyecek ki dünyaya gelsinlerHayirdir canim neden oldu rabbim sabir ihsan eylesin insallah diyecek soz bulamiyorum canim rabbim tez vakitte tekrar saglikli hamilelik bebekler nasip etsin mubarek ramazan ayin yuzu suyu hurmetine insallah dua ile.. ecmain
Allah sabirlar versin bu mubarek ayin hurmetine sana yasadiklarini unutturacak saglikli hayirli evlatlar nasip etsinAmin inşallah ..birinin suyu azalmışti onu takipteydik diğeri bizi şaşırtti suyum geldi ikisinide kaybettim hersey Rabbim den ol diyecek ki dünyaya gelsinler
Rabbim sabırını versin çok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar nasip etsin.Merhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?