2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allahımm ne muhteşem bir görüntü :) maşaAllah yavrularına .. sana .. :) aynı zıbınlardan aldım kızımla oğluma.. benim yavrularımda böyle olucaklar inşaAllah .. çok etkilendim bian ya :)

canım benimde önden gidiyor oğluşum ..kızım günüyle uyumlu.. dr oğluşuma iri diyo hep

canım benim maşaAllah yavrularına da sanada :) ...aldın sende yavrularına kucağına.. bu haberler ne iyi geliyor bize...
Rabbim yavrularınla sağlıkla mutlu günler nasip etsin inşaAllah.. darısı başımıza :)

Önümüzde ki hafta cuma kontrolümüz var ve 13.haftamıza gireceğiz sizin 3 aylık kontrolünüzde Dr hangi testleri istedi sizden
Canim benim ultrasonda olcumler yapilmisti 12.haftada. Kan tahlillerinin sonuclarini goturmustuk baska da ekstra bir test istenmedi.

Benim de iki kese tek plasenta. Tek yumurta ikizi :)
Önümüzde ki hafta cuma kontrolümüz var ve 13.haftamıza gireceğiz sizin 3 aylık kontrolünüzde Dr hangi testleri istedi sizden
canım doktorum ikili üçlü tarama güvenilir sonuç vermiyordedi. Ayrıntılı ultrasona yonlendirdi. Ölçüm yapildi. Baskada bise yok. Yarin doktora gidecegim.

Merhaba arkadaslar dogum yapan arkadaslara hayirli olsun gozunuz aydın. Bilgileriniz bizimle paylasitiniz icin tşk ederis.yeni annelerden bilgiler bekliyorus. Gecen gun bende detayli ultrasona girdik 22+4 gun olduk bebisler şimdi kesinleşti erkek bir hafta var aralarinda bi sıkıntı yok ama idrar mesanesi buyuk dedi zamanla duzelir yada dogar dogmaz 1 ay icinde tekrar tarama yapmamiz lazim dedi.
Böyle birsey yasayan varmi zarari varmi...
Medikana hastanesine giden varmi ben halen doktor ve hastane ariyorum.

Canim ben ekim anneleri topiginde gordum boyle bir arkadas vardi 2 3 hafta sonra normale dönmüştü erkek bebeklerde olabiliyor demisti doktoru

Arkadaslar merhaba uc dort gundur idrar rengim sari su da cok iciyoum su icince rengi aciliyor ama genel olarak sari korktum biraz gereksiz yere mi telaslaniyorum

Arkadaslar merhaba uc dort gundur idrar rengim sari su da cok iciyoum su icince rengi aciliyor ama genel olarak sari korktum biraz gereksiz yere mi telaslaniyorum
Canim 2 haftadir benimde öyle. Ama ben sicaklara bağlıyorum cok asiri terliyoruz sonuçta. Birde enfeksiyon da olmusum zaten belki onla da baglantilidir

Merhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı

Merhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı
Hayirdir canim neden oldu rabbim sabir ihsan eylesin insallah diyecek soz bulamiyorum canim rabbim tez vakitte tekrar saglikli hamilelik bebekler nasip etsin mubarek ramazan ayin yuzu suyu hurmetine insallah dua ile.. ecmain

Hayirdir canim neden oldu rabbim sabir ihsan eylesin insallah diyecek soz bulamiyorum canim rabbim tez vakitte tekrar saglikli hamilelik bebekler nasip etsin mubarek ramazan ayin yuzu suyu hurmetine insallah dua ile.. ecmain
Amin inşallah ..birinin suyu azalmışti onu takipteydik diğeri bizi şaşırtti suyum geldi ikisinide kaybettim hersey Rabbim den ol diyecek ki dünyaya gelsinler

Amin inşallah ..birinin suyu azalmışti onu takipteydik diğeri bizi şaşırtti suyum geldi ikisinide kaybettim hersey Rabbim den ol diyecek ki dünyaya gelsinler
Allah sabirlar versin bu mubarek ayin hurmetine sana yasadiklarini unutturacak saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…