- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.581
Cok geçmiş olsun Allahım sabır versin suyu azalan bebeginizin bi hastalığı var mı diye bakıldı mi ayrıtilida bobrekleri iyi görünüyor muydu benim önceki geveliklerimde bebeklerimin sıvısı kendiliğinden azaliyirdu ve bizde onları kaybettik malesef bu gebeligimde böbrek hastalığı tespit edildi pgt li tüp bebek yapıldı inşallah sizde hayurla sağlıkla en kisa zamanda tekrar gebeliginix olur bebidlerinize kavusursunuzMerhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı
canimm ya allah sabir vesin cok üzüldüm. daha gecen gün aklimdaydin uzun zamandir buralarda görmeyince merak etmistim. allahim en kisa zamanda tekrar hamilelik nasip etsin insallahhMerhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı
Teşekkür ederim ben tarama testlerini istemiyorum zaten Dr um da istemez inşaallahcanım doktorum ikili üçlü tarama güvenilir sonuç vermiyordedi. Ayrıntılı ultrasona yonlendirdi. Ölçüm yapildi. Baskada bise yok. Yarin doktora gidecegim.
Allah sabir versin canim, Cok Cok uzuldum.Merhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin canım. Kaçıncı hafta da kaybettin.Merhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı
Çok çok saolun kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın bu aciyi inşallah bebeklerinizi sağlıklı kucağıniza almak nasip olsun ...ben görmedim suni sancı verdiler biri kendinden düştü diğeri kürtaj oldu Dr patolojiye gönderdi..19 başında idim suyu geldi ömürleri bu kadarmış veren Allah alan Allah
Rabbim sabir versin canim yaaa gercekten cok uzuldum Insallah tez zmanda saglikla sihhatle tekrar hamile kalip kucagina alirsin.Çok çok saolun kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın bu aciyi inşallah bebeklerinizi sağlıklı kucağıniza almak nasip olsun ...ben görmedim suni sancı verdiler biri kendinden düştü diğeri kürtaj oldu Dr patolojiye gönderdi..19 başında idim suyu geldi ömürleri bu kadarmış veren Allah alan Allah
Canım Allahım sabır versin inşallah bu aziz mübarek günlerde Rabbim senide hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelendirsinÇok çok saolun kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın bu aciyi inşallah bebeklerinizi sağlıklı kucağıniza almak nasip olsun ...ben görmedim suni sancı verdiler biri kendinden düştü diğeri kürtaj oldu Dr patolojiye gönderdi..19 başında idim suyu geldi ömürleri bu kadarmış veren Allah alan Allah
Basın sağ olsun seni anlıyorum ben de 22.haftamda kaybettim.kac gün oldu doğum yapalı?Merhaba kızlar uzun zamandir yoktum inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Ben kızlarımı kaybettim çok Üzgünüm Rabbim kimseye yaşatmasin büyük acı
Pazartesi gecesi aldılar 6 gün oldu kaşık ve bacak ağrısı hala devam arti göğüslerim şişti ağrıyor onlarda sıkıca sariyorum ...senin kaybetme nedenin neydi sende de bu ağrılar olmusmuyduBasın sağ olsun seni anlıyorum ben de 22.haftamda kaybettim.kac gün oldu doğum yapalı?
Başın sağ olsun Rabbim inşaallah bu acının mükafatını sağlıklı evlatlar ile verir hakkında hayırlısı olsunPazartesi gecesi aldılar 6 gün oldu kaşık ve bacak ağrısı hala devam arti göğüslerim şişti ağrıyor onlarda sıkıca sariyorum ...senin kaybetme nedenin neydi sende de bu ağrılar olmusmuydu
Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin çok üzüldümPazartesi gecesi aldılar 6 gün oldu kaşık ve bacak ağrısı hala devam arti göğüslerim şişti ağrıyor onlarda sıkıca sariyorum ...senin kaybetme nedenin neydi sende de bu ağrılar olmusmuydu
Ben 5. Aya giriyorum henüz yok ama ikiz gebelik te olmamasi mucize benceÇarpıklık ne yaçatlaklık yazacaktım
Bende olmadi canim hic surekli bebeyagi kullandimBen 5. Aya giriyorum henüz yok ama ikiz gebelik te olmamasi mucize bence
Bende oluşmadı..catlak yağı kullaniyorum ama bence vücudun yapisiyla alakaliArkadaşlar vücudunuzda çatlaklık oluştu mu? 4. Ayimdan itibaren hergün lierac krem kullanmama rağmen sabah üst bacak kısımlarında çarpıklıklar olmuş. Karnımda olması an meselesi
Benim annemde ve ablamda krem kullanmadiklari halde çatlaklık yok. Bende de öyle olur diyordum. Krem kullandigim halde olusmaya başladı.Bende oluşmadı..catlak yağı kullaniyorum ama bence vücudun yapisiyla alakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?