- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.601
Olacak diye dusunmeyin bende hic olmadi, biraz genetik sanirimBen 5. Aya giriyorum henüz yok ama ikiz gebelik te olmamasi mucize bence
Benim bebeklerin ikisinin de suyu fazlaydı.polihidroamniyos teşhisi konmuştu.normal doğum yaptim sonrasında agrım olmadı.toparlandim hemen sadece lohusalıkta normal kanamam devam etti.Pazartesi gecesi aldılar 6 gün oldu kaşık ve bacak ağrısı hala devam arti göğüslerim şişti ağrıyor onlarda sıkıca sariyorum ...senin kaybetme nedenin neydi sende de bu ağrılar olmusmuydu
Bendede 4 aydan sonra karnim catlamaya basladi palmersin hamilelere krem ve hindistan yağı kullaniyorum ama genede catlaklik var baya. Bol suda icmek lazimArkadaşlar vücudunuzda çatlaklık oluştu mu? 4. Ayimdan itibaren hergün lierac krem kullanmama rağmen sabah üst bacak kısımlarında çarpıklıklar olmuş. Karnımda olması an meselesi
Arkadaşlar vücudunuzda çatlaklık oluştu mu? 4. Ayimdan itibaren hergün lierac krem kullanmama rağmen sabah üst bacak kısımlarında çarpıklıklar olmuş. Karnımda olması an meselesi
bende 3.aydan itibaren Lıerac çatlak kremi kullanmaya başladım henüz yok ama bilmiyorum ilerleyen gebelik günlerinde acaba yinede çatlar mıyum ??Arkadaşlar vücudunuzda çatlaklık oluştu mu? 4. Ayimdan itibaren hergün lierac krem kullanmama rağmen sabah üst bacak kısımlarında çarpıklıklar olmuş. Karnımda olması an meselesi
Bari bebe yagi sur canim ya benim bir ara cok acimisti sonra krem satin aldim.tavsiye ediyorum bak...mustela baya yumusatiyorBende henuz catlamadim kremde kullanmadim hic.. annem catlamamis diye sevinmistim ama bu is belli olmuyo sanirim
Bari bebe yagi sur canim ya benim bir ara cok acimisti sonra krem satin aldim.tavsiye ediyorum bak...mustela baya yumusatiyor
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah benim gittiğimde belli değilde bu ayın sonu öğrenirim inşallah bende bakalım ekşi de yiyorum tatlıda bir kız bir erkek gibi düşünüyorum ama yinede hayırlısı sağlıklı olsunlarda önemli değil ...Kızlar bizimde dün cinsiyetlerimiz belli oldu bir kız bir oğlanmış:) burun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları iyi dedi Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Ayyy canımmm çok sevindimKızlar bizimde dün cinsiyetlerimiz belli oldu bir kız bir oğlanmış:) burun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları iyi dedi Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sevgili anne adaylrı doktordan geldik bizde. minnaklarımın biri 1600 biri 1800 gr olmuş. 1800 gr olan 1 hafta önden gidiyormuş. doktor bundan sonra teklere göre kilo alımı yavaşlar dedi. hayırlısı inşallah sorunsuz bir şeklide 36. haftaya ulaşırız.
arkadaşlar 75 lik şeker yükselmesi yaptırdım, açlık 98, 1. Saat 188, 2. Saat 161 çıktı, sanırım yüksek, sizlerin kaçtı?
Ayyy canımmm çok sevindim
Seninle SAT miz aynı o zaman benim bebişlerimde bellinolur
Ayy sanki benim haberim gibi sevindim
Düşündüğün isimler var mı
Dua edin benim bu cuma kontrolüm benimkilerde belli olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?