2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Pazartesi gecesi aldılar 6 gün oldu kaşık ve bacak ağrısı hala devam arti göğüslerim şişti ağrıyor onlarda sıkıca sariyorum ...senin kaybetme nedenin neydi sende de bu ağrılar olmusmuydu
Benim bebeklerin ikisinin de suyu fazlaydı.polihidroamniyos teşhisi konmuştu.normal doğum yaptim sonrasında agrım olmadı.toparlandim hemen sadece lohusalıkta normal kanamam devam etti.

Arkadaşlar vücudunuzda çatlaklık oluştu mu? 4. Ayimdan itibaren hergün lierac krem kullanmama rağmen sabah üst bacak kısımlarında çarpıklıklar olmuş. Karnımda olması an meselesi
Bendede 4 aydan sonra karnim catlamaya basladi palmersin hamilelere krem ve hindistan yağı kullaniyorum ama genede catlaklik var baya. Bol suda icmek lazim

günaydın arkadaşlar bugün sol kasığıma ağrılar giriyor ara ara neden olur acaba böyle ağrılar hisdedenler varmı aranızda??

Arkadaşlar vücudunuzda çatlaklık oluştu mu? 4. Ayimdan itibaren hergün lierac krem kullanmama rağmen sabah üst bacak kısımlarında çarpıklıklar olmuş. Karnımda olması an meselesi

bende göbek çevresinde var gibi sanki. Çatlak mı emin olamıyorum. Zeytin yağı kullan canım. Bence faydalı olur

bende 3.aydan itibaren Lıerac çatlak kremi kullanmaya başladım henüz yok ama bilmiyorum ilerleyen gebelik günlerinde acaba yinede çatlar mıyum ??

Bende henuz catlamadim kremde kullanmadim hic.. annem catlamamis diye sevinmistim ama bu is belli olmuyo sanirim

Kızlar bizimde dün cinsiyetlerimiz belli oldu bir kız bir oğlanmış:) burun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları iyi dedi Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah benim gittiğimde belli değilde bu ayın sonu öğrenirim inşallah bende bakalım ekşi de yiyorum tatlıda bir kız bir erkek gibi düşünüyorum ama yinede hayırlısı sağlıklı olsunlarda önemli değil ...

bende 4. Aydan sonra Mustela kullandım, göbek çevresinde değil henüz ama basenlerimde siyah damarlar oluşuyor, sanırım çatlak tam emin değilim oralara çok sürmemiştim

Kızlar bizimde dün cinsiyetlerimiz belli oldu bir kız bir oğlanmış:) burun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları iyi dedi Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Ayyy canımmm çok sevindim
Seninle SAT miz aynı o zaman benim bebişlerimde bellinolur
Ayy sanki benim haberim gibi sevindim
Düşündüğün isimler var mı
Dua edin benim bu cuma kontrolüm benimkilerde belli olur inşaallah

arkadaşlar 75 lik şeker yükselmesi yaptırdım, açlık 98, 1. Saat 188, 2. Saat 161 çıktı, sanırım yüksek, sizlerin kaçtı?

MasaAllah bebislerine canim ..36. Haftalara gelmek nasip olur insaAllah hepimize..

arkadaşlar 75 lik şeker yükselmesi yaptırdım, açlık 98, 1. Saat 188, 2. Saat 161 çıktı, sanırım yüksek, sizlerin kaçtı?

Benimde 75lik yuklendi canim.. aclik 93 1. Saat 179 2.saat 161 cikti bendede.. o gunden sonra doktorum kavun karpuz uzum asla eve girmeyecek sekerli herseyden uzak durmam gerektigini.. beyaz ekmek pirinc patates gibi basit karbonhidratlari tuketmem gerektigini soyledi.. yarin 1 hafta olacak hepsine dikkat etmeye calisiyorum.. meyveyi kestim tamamen.. her gun seker olcum cihaziyla olcum yapiyorum ac, sabah tok, oglen tok, aksam tok olmak uzere 4 kere olcum yapiyorum .. açlıgın 90 altinda toklugun 120 altinda olmasini istiyoruz dedi.. gectigimiz gun bi aksam disarda iftar yapalim dedik patates kizartmasi kofte pilav yaninda icetea ictim seker o aksam 140a vurdu.. dikkat etmedigim zaman yukselmeye basliyo hemen..

Teşekkür ederim canım Erkek olursa Aras Batu kız olursa şimdilik serra geliyor aklıma pek romantik hemde kuranda geçiyor die ama tabii daha çok değişir malum aile müdahalelerine ne kadar direnebiliriz bilemem:) İşallah belli olur canım aslında tüm doktorlar tahmin ediyor bence ama yanılma olmasın kesinleşsin die bekliyorlar hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar Dua edicem canım sana işallah hayırlı haberleri alırsın...Ense kalınlıklarını ölçtü kan olmaz ikizlerde dedi..Serklajı sordum kontrollerde en ufak kısalma görürsem yaparım dedi denize girebilirmişim 50 faktör güneş kremi şartıyla bende düşünüyorum kesin olsun kromozom testleri nifty test düşünüyorum ama oldukça maliyetli...Seninde güzel haberlerini bekliyorum heyecanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…