- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.061
benim doktorum 2 hafta arayla görüşelim dedi.Kızlar bide merak ettiğim bişey var bana konrol gününü 3 hafta arayla verdi. Şuan hala riskli dönemdeyim ya 12-13.haftaya kadar daha dikkatli olmak gerekiyo diyolar ya, 3 hafta çok uzun değil mi? İkizlerde daha sık olması gerekmiyo mu? Sizinki nasıldı ilk zamanlar
Canım benimde 6+5 te kanamam oldu 2 gün hastanede yattım iğne ilaçla durduruldu şuan çok şükür bi sıkıntım yok ama yinede tedirginim doktor arada böyle kanamalar olabilir yoğun olmadığı sürece endişe etme dedi.M MissBbs C Cigdem elif çok teşekkür ederim sayenizde biraz olsun rahatladım :) umarım sorunsuz bi şekilde devam eder de hepimiz sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi :)
merhaba, hoşgeldin. sen gebelik takibini de kaan beye yaptırıyorsun değilmi ? bu arada hayırlısı olsun. endişe etme. benimde 6. haftada lekelenmem oldu birkaç gün ayaklarımın altına yastık koyarak ve dinlenerek geçirdim geçti. kahverengi lekeden korkma demişti bana kaan bey. hatta 15. haftada yoğun kanamam oldu çok şükür onu da atlattık. o yüzden tüp olduğu için kolay değil endişe her zaman oluyor ama ağır hareketlerle yaşantına devam et. kötü şeylerde düşünme. Allahın izniyle herşey güzel gidecek.Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım 2 eylülde transferim oldu ve şu an 6+6 hafta ikizlere hamileyim. Sürekli yatarak tedirginlikle geçiyor günlerim ve 2 gündür kahverengi leke geliyor doktor yat dinlen kanamaya dönerse gel dedisizde de öyle olmuş muydu? Çok korkuyorum daha yolun başında böyle oluyorsa diğer aylar nasıl geçecek bilmiyorum
benden 2li test dışında başka birşey istemediler. sanırım 2li yaptırmıştın olumsuz birşey çıkmamıştı. neden 3lü istedi acaba doktorun? inşallah detaylı usg.de herhangi bir sıkıntı çıkmaz. ve detaylı usg.ni bir perinatologla yaptırmanı tavsiye ederim.Selam duble anneler dün doktorum aradı 3 lü test normalin biraz üzerinde çıktı dedi ikiz olduğu için yanıltıcı da olabilir dedi kötü bişey de olabilir ayrıntılı ultrason randevusu verdi bu arada 16+0 dayım sizde nasıldı durumlar ??? Ben biraz korktum pazartesi gelir mi bilmem
beni doktorum 2 haftada bir çağırıyor. her seferinde serviks kontrolü yapıyor.Kızlar bide merak ettiğim bişey var bana konrol gününü 3 hafta arayla verdi. Şuan hala riskli dönemdeyim ya 12-13.haftaya kadar daha dikkatli olmak gerekiyo diyolar ya, 3 hafta çok uzun değil mi? İkizlerde daha sık olması gerekmiyo mu? Sizinki nasıldı ilk zamanlar
Benden 2 li istemedi tam tersine sabah da görüştüm kızlar yanlıyordu aktarmış az düşük çıkmış o da ikiz olduğu için dedi içim rahatladıbenden 2li test dışında başka birşey istemediler. sanırım 2li yaptırmıştın olumsuz birşey çıkmamıştı. neden 3lü istedi acaba doktorun? inşallah detaylı usg.de herhangi bir sıkıntı çıkmaz. ve detaylı usg.ni bir perinatologla yaptırmanı tavsiye ederim.
beni doktorum 2 haftada bir çağırıyor. her seferinde serviks kontrolü yapıyor.
Bir de kızlar ben Bayramda ailemin yanına gittim 10 günde 2 kg almışım hemşire insülin direnci oluşmuş olabilir normal değil bu hız dedi Dr una sor erkenden şeker yüklemesi yaptır dedi aranızda benim gibi hızlı kilo alan var mı?kaldı ki hamur işi beyaz ekmek ve makarna gibi saf karbonhidrat tüketmiyorum ya da çok dikkatli tüketiyorum zaten tatlı düşkünü de değilim anlamadım gitti 46 kg başladım 20.hafta da 51,5 oldum.
Akşam misafirlikteydik. Ev sahibi kadın doğum uzmanı. 26 haftalık oldun sanırım dedi. Ben de yok bugün daha 21 oldum dedimay canım bende öyleyim 57 ile hamile kaldım en son kontrole gititğimde 61,4 dümbir göbeğim var herkes 6-7 ayşlık sanıyor
aynen canım senin ki bana göre çok daha normal bide çok zayıfmışsın zaten benim doktorum da öyle dedi ikizler de olabilir ayrıca karın çapına göre de değişiyomşAkşam misafirlikteydik. Ev sahibi kadın doğum uzmanı. 26 haftalık oldun sanırım dedi. Ben de yok bugün daha 21 oldum dedimikiz olduğundan olabilir normal dedi ama akşamdan beri tombili oldum diye geziyorum. Halbuki çok az kilo aldım
Aşağı yukarı tarihlerimiz yakın. Estrofem kullanıyomusun hala.daha doğrusu kullanmışmıydın? Ben hala devam ediyorum da başka bi forumda herkesin doktoru bıraktırmış merka ettimbenim doktorum 2 hafta arayla görüşelim dedi.
İki gündür bendede var o ya. Çok fena sanki bastırsam içimde bir balon var da patlayacak ve rahatlayacağım gibi.Kızlar selam karnımda inanılmaz basınç var. Doktorum normal diyor. Umarım normaldir. Etrafımda o kadar hamile var kimseden duymadım bu kadar baskı basınç vs. Ama hepsi tek gebelik...
Bu arada sat'a göre 16. Haftam bitti. Şaka maka 4 ay.. Hala inanamıyorum:)))
Drdan geldim.biri 1 kilo 136 gr.biri 1 kilo 280 gr çıktı.biri gununde gidiyor kilosu .digeri 10 gun ileride dedi.bnmkiler cok hareketli cnm.bugun 27+4 deyim,Arkadaslar bebek hareketleriniz nasil iizlerde
Bende 28 hafta yim tam hareketleri cok yok ara sira gun icinde hissediyorum oyle abarti sekilde yok ilac ne kullsniyosunDrdan geldim.biri 1 kilo 136 gr.biri 1 kilo 280 gr çıktı.biri gununde gidiyor kilosu .digeri 10 gun ileride dedi.bnmkiler cok hareketli cnm.bugun 27+4 deyim,
yok canım bizimde 3 haftada birdi hatta bu sefer 4 oldu en son 7 eylülde gitmiştim şimdi 7 ekim yani çarşamba gidicez inşallahKızlar bide merak ettiğim bişey var bana konrol gününü 3 hafta arayla verdi. Şuan hala riskli dönemdeyim ya 12-13.haftaya kadar daha dikkatli olmak gerekiyo diyolar ya, 3 hafta çok uzun değil mi? İkizlerde daha sık olması gerekmiyo mu? Sizinki nasıldı ilk zamanlar
ben 19 eylülden beri pıt pıt ufak tekmeleri hissediyorum başlarda çok nadirdi şimdi daha net ve daha fazla hissetmeye başladım hatta cumartesi sinemaya gittik eşimle gürültüden mi sürekli güldüğümden mi bilmiyorum ama 2 saat boyunca tepiklediler vallaArkadaslar bebek hareketleriniz nasil iizlerde
Boyke arka arkaya mi yoksa beser onar dk ara ile tekmelerini hissediyosunnyok canım bizimde 3 haftada birdi hatta bu sefer 4 oldu en son 7 eylülde gitmiştim şimdi 7 ekim yani çarşamba gidicez inşallah
ben 19 eylülden beri pıt pıt ufak tekmeleri hissediyorum başlarda çok nadirdi şimdi daha net ve daha fazla hissetmeye başladım hatta cumartesi sinemaya gittik eşimle gürültüden mi sürekli güldüğümden mi bilmiyorum ama 2 saat boyunca tepiklediler valla
arka arkaya 5-6 kere vurduklarıda oluyo aynı anda vurduklarıda oluyo hatta ilk hissedişimde biri sol alttan diğeri sağ üstten aynı anda vurmuştu 3-4 kere arka arkaya, bazen duruyolar uyuyolar heralde tatlı yediğimde hemen tepki veriyolar ama babası ya da teyzesi elini koyunca vurmuyolar :)Boyke arka arkaya mi yoksa beser onar dk ara ile tekmelerini hissediyosunn
İki gündür bendede var o ya. Çok fena sanki bastırsam içimde bir balon var da patlayacak ve rahatlayacağım gibi.
yok canım ben izmirdeyim doktorum emre gültekin kolay klinik. şeker yüklemesi hakkında konuşmadık henüz doktorumla. sata göre 4 gün gerideydik en son.çarşamba gidicem bakalım belki o zaman söyler. sen tetanoz aşısı oldun mu?Bendede ayni babasi bekliyo fln yok kimildsma sonra basliyo ara ara hissediyorum karnimdan da izliyorum guclu hareketleri bide doktorun kim istbulda misin srker yuklemesi yapildimi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?