- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.621
Ilk aylarda olmuyo zaten. Karin iyice büyüyüp gerginlestiginde çanlar çalmaya başlıyo. Benimde karnım da henüz yok ama bacağımda oluşması korkurttu beni. Demekki catlayan bir vucudum varmis. Birde krem kullanmasaydim ne olurdu acaba..bende 3.aydan itibaren Lıerac çatlak kremi kullanmaya başladım henüz yok ama bilmiyorum ilerleyen gebelik günlerinde acaba yinede çatlar mıyum ??
Suanlik bizler variz canm AMA her an sayimiz artabilir malumm ikiz gebelikte NE olacagi belli olmuyorSerklaji olanlar??
canım nasıl gidiyor gebelik bebişler nasıl ?Suanlik bizler variz canm AMA her an sayimiz artabilir malumm ikiz gebelikte NE olacagi belli olmuyor
Suanlik bizler variz canm AMA her an sayimiz artabilir malumm ikiz gebelikte NE olacagi belli olmuyor
bu iş hiç hoşuma gitmediBenimde 75lik yuklendi canim.. aclik 93 1. Saat 179 2.saat 161 cikti bendede.. o gunden sonra doktorum kavun karpuz uzum asla eve girmeyecek sekerli herseyden uzak durmam gerektigini.. beyaz ekmek pirinc patates gibi basit karbonhidratlari tuketmem gerektigini soyledi.. yarin 1 hafta olacak hepsine dikkat etmeye calisiyorum.. meyveyi kestim tamamen.. her gun seker olcum cihaziyla olcum yapiyorum ac, sabah tok, oglen tok, aksam tok olmak uzere 4 kere olcum yapiyorum .. açlıgın 90 altinda toklugun 120 altinda olmasini istiyoruz dedi.. gectigimiz gun bi aksam disarda iftar yapalim dedik patates kizartmasi kofte pilav yaninda icetea ictim seker o aksam 140a vurdu.. dikkat etmedigim zaman yukselmeye basliyo hemen..
Suanlik bizler variz canm AMA her an sayimiz artabilir malumm ikiz gebelikte NE olacagi belli olmuyor
bu iş hiç hoşuma gitmediben tatlı hiç yemem ama meyve çok seviyorum oda olmazsa ne yicem.
Allahima sukurler olsun iyi gidiyor bi tansiyon skntm var onu ilaclarla idare etmeye calisiyorm masallah senin bebislern kilosu cok iyi gidiyor Ben cumartesi gtmistm oglum 1500 kizim da1600 du once kiz gerideydi smdide oglum geride. Tabi haftalariyla uyumlular 3-4gun ondeler senin ki gbi haftalarca degilcanım nasıl gidiyor gebelik bebişler nasıl ?
3kisi serklajli ikiz gebelikte canmsanirim ikimiz variz canim,masaAllah sen 30 haftalik oldun bende bu haftalara gelsem cok sevinicem.
3kisi serklajli ikiz gebelikte canm
30 dan sonra başlıyor canım bende sevinmiştim çatlamadı diye lieracta sürdüm hep ama şimdi hergün yenisi ekleniyorBende henuz catlamadim kremde kullanmadim hic.. annem catlamamis diye sevinmistim ama bu is belli olmuyo sanirim
Senin haftanda yapıldı bana hatta 17 idi sanırım 1 cm açılmışsa doktor yapalım demedimi bana açılma hafiften başlamış acil yapalım demiştiSerklajli olan varmi icinizde arkadaslar? Acil!
Kremalicorek arkadasimiz hatta Kanda enfeksiyon durumuda var allahm sifa versn insallah3kisi serklajli ikiz gebelikte canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?