2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ben iki doktora gittim ikiside yapmak istemiyor, onunda kendine gore riski varmis. Dikisler dogumu baslatabilirmis. Cok zorda kalmadikca yapmiyorlar.

bende 3.aydan itibaren Lıerac çatlak kremi kullanmaya başladım henüz yok ama bilmiyorum ilerleyen gebelik günlerinde acaba yinede çatlar mıyum ??
Ilk aylarda olmuyo zaten. Karin iyice büyüyüp gerginlestiginde çanlar çalmaya başlıyo. Benimde karnım da henüz yok ama bacağımda oluşması korkurttu beni. Demekki catlayan bir vucudum varmis. Birde krem kullanmasaydim ne olurdu acaba..

bu iş hiç hoşuma gitmedi ben tatlı hiç yemem ama meyve çok seviyorum oda olmazsa ne yicem.

canım nasıl gidiyor gebelik bebişler nasıl ?
Allahima sukurler olsun iyi gidiyor bi tansiyon skntm var onu ilaclarla idare etmeye calisiyorm masallah senin bebislern kilosu cok iyi gidiyor Ben cumartesi gtmistm oglum 1500 kizim da1600 du once kiz gerideydi smdide oglum geride. Tabi haftalariyla uyumlular 3-4gun ondeler senin ki gbi haftalarca degil

Bende henuz catlamadim kremde kullanmadim hic.. annem catlamamis diye sevinmistim ama bu is belli olmuyo sanirim
30 dan sonra başlıyor canım bende sevinmiştim çatlamadı diye lieracta sürdüm hep ama şimdi hergün yenisi ekleniyor benim üçüz sizin belki daha geç olabilir inşallah hiç olmaz

Canlar size bir şey danışmak istiyorum ayak şişlikleriniz ne zaman başladı benim bugün biraz şiş gibi ayağım ama henüz 12-13. hafta erken değil mi???

Kızlar ,

Camasirim yine islanior.. galiba su sızıyor yine (( yarın doktor kontrolum var dua eder misiniz bize... enfeksiyon dusmedi oyuzden hala sizio galiba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…