- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.641
Merhaba hoşgeldiniz bende ocak ayında inşallah burada tecrübeli anneler var doğum yapıp bebislerini kucağına alanlar oldu onları gördükçe de mutlu oluyur insanMerhaba arkadaşlar nasıpse bende aralık ayında ikiz annesi ocağım. Aranıza katilmak istedim bende.
Kızlar ,
Camasirim yine islanior.. galiba su sızıyor yine(( yarın doktor kontrolum var dua eder misiniz bize... enfeksiyon dusmedi oyuzden hala sizio galiba (
Allahım yardimcin olsun inşallah bebisler iyudir biraz daha bekleyip iyice gelisince dünyaya gelsinlerKızlar ,
Camasirim yine islanior.. galiba su sızıyor yine(( yarın doktor kontrolum var dua eder misiniz bize... enfeksiyon dusmedi oyuzden hala sizio galiba (
Serklajli olan varmi icinizde arkadaslar? Acil!
benim doktorum önlem amacli yapmak istedi bende yaptirdum canim. gecen hafta carsamba günü
arkadaşlar 75 lik şeker yükselmesi yaptırdım, açlık 98, 1. Saat 188, 2. Saat 161 çıktı, sanırım yüksek, sizlerin kaçtı?
Kızlar ,
endokrine gönderdi, 10 gün diyetle bakılacak, son 3 gün şeker ölçümü yapılacak, eğer düşmezse insülin verecek, diyetisyenle yarın görüşcem.bende 75lik yaptırdım açlık 93, 1.saat 171, 2.saat 123 çıktı benim doktorum sınırlar içinde olmasına rağmen sadece açlık 92 nin üstünde diye sende şeker var dedi.. sürekli dikkat ediyorum bebeklerin kilolarına ayrıca bakıyoruz.. bakalım senin doktorun ne diyecek benim doktorum da biraz fazla temkinli gibi...
endokrine gönderdi, 10 gün diyetle bakılacak, son 3 gün şeker ölçümü yapılacak, eğer düşmezse insülin verecek, diyetisyenle yarın görüşcem.
insallah canim insallah en cok istedigimiz. sen ne zaman yaptirdin. agrin oluyor mu. benim arada alttan agrim oluyor. bide fitil vermosti doktorum yatarken kullaniyorum ama iki gündür yanma yapiyor rahatsiz oluyorum nedenseAynen canim bende yaptirdim,İnşaAllah zamaninda aliriz kucagimiza.
insallah canim insallah en cok istedigimiz. sen ne zaman yaptirdin. agrin oluyor mu. benim arada alttan agrim oluyor. bide fitil vermosti doktorum yatarken kullaniyorum ama iki gündür yanma yapiyor rahatsiz oluyorum nedense
evet bende serklaj yaptirdim. biokadin fitil kullaniyorum bende bir hafta kullan dedi doktorum. ilk baslarda rahatsi etmiyprdu ama iki gündür acayip yanma yapiyorCanim ben cumartesi oldum serklaji,dun biokadin mi oyle bir fitil vajinadan ay ne yakti sabaha kadar yandi icim,endol fitil verdi makattan onda agri olmadi,cok sukur hic biyerim agrimadi.sendemi serklajlisin?
evet bende serklaj yaptirdim. biokadin fitil kullaniyorum bende bir hafta kullan dedi doktorum. ilk baslarda rahatsi etmiyprdu ama iki gündür acayip yanma yapiyor
canım benimkide haftalarca önde değil zaten hatta doktor 1600 olana biri haftasıyla uyumlu diğerine 31 haftalık dedi.seninkilerin kilosuda gayet iyi masallah, senin iyi olmana da sevindim. toplamda da 12 kilo aldım ben bakalım nereye kadar gidecek.Allahima sukurler olsun iyi gidiyor bi tansiyon skntm var onu ilaclarla idare etmeye calisiyorm masallah senin bebislern kilosu cok iyi gidiyor Ben cumartesi gtmistm oglum 1500 kizim da1600 du once kiz gerideydi smdide oglum geride. Tabi haftalariyla uyumlular 3-4gun ondeler senin ki gbi haftalarca degil
13+6 da yapildi serklaj. bende aciklik yoktu canim daha önceden kaybim felan da yok. sadece benim doktorum fazla önlemciBende ilk defa dun koydum cok yakti,kacinci haftanda oldun?
Rahim acikligin varmiydi?
ben 12 kilo aldım şimdiye kadar kilom normal düzeydeydi. bence 32.haftaya 10 kilo çok iyi canım. bebişlerin kiloları nasıl ? en fazla 14-15le kapatırsın ki buda ikiz için düşük bir kilo alımı zaten.kızlar kilolar ne durumda benim hızlı başlamasına rağmen duruldu.. 10 kilo aldım toplamda zaten kilolu başladığım için doktorum da çok kilo almamam taraftarıydı.. 74 ile başlamıştım şimdi 84üm.. daha çok alırmıyım acaba 3-4 haftaya:)
Bende 1kilo verebilmisim senin sayende yememe dikkat ediyorm artik cok tesekkur edrrm valla canm. doktorum 36-37 de alirz tansiyonun cok yukselmez sorun yaratmazsa dedi insallah zamaninda gelirler bebislerimizcanım benimkide haftalarca önde değil zaten hatta doktor 1600 olana biri haftasıyla uyumlu diğerine 31 haftalık dedi.seninkilerin kilosuda gayet iyi masallah, senin iyi olmana da sevindim. toplamda da 12 kilo aldım ben bakalım nereye kadar gidecek.
Ben osteocare kullaniyorm canm magnezyumda kalsiyum da var 19.haftadan beridr kullaniyormarkadaşlar herkes kalsiyum hapı kullanıyor mu burada? ne marka kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?