2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende 1kilo verebilmisim senin sayende yememe dikkat ediyorm artik cok tesekkur edrrm valla canm. doktorum 36-37 de alirz tansiyonun cok yukselmez sorun yaratmazsa dedi insallah zamaninda gelirler bebislerimiz
rica ederim canım, çok iyi bir hafta vermiş sanki önce 34 demişti doktorun demi? bizimkilerde beklerse 36da alacak doktorumuz

ben magnezyumu ayrı kullanıyorumda haricen kalsiyum kkullanmıyorum istemeyi düşünüyorum
Yiyeceklerinden kalsiym yeternce aliyorsan cokta ilac kullanma derm bana doktorm serklajda vermisti kasilma engelliyor hemde. Icindekiler yararli gunde bir tane kullan demisti

Arkadaslar Iki gündür karnımda yumruk büyüklüğünde sertlikler hissediyorum ara ara ve ne olduğuna anlam veremiyorm sizde de oldumu yada oluyor mu bi fikri olan varmı acaba beni endiselendiriyor

inşallah diyetle çözülür çok tatlı tüketiyosan onu kestiğin anda normal düzenine girebiliyor..
canım ben hiç tatlı yemem hamileligin başından buyana 10 olmamıştır, normalde de sevmem ama meyve seviyorum. Bu arada iyot da başladı endokrin, troid _ iyot düşüklüğü varmış

Arkadaslar Iki gündür karnımda yumruk büyüklüğünde sertlikler hissediyorum ara ara ve ne olduğuna anlam veremiyorm sizde de oldumu yada oluyor mu bi fikri olan varmı acaba beni endiselendiriyor

Arkadaşim bu şikayetler genelde kasilma olarak yorumlaniyor ama tespit etmek zor doktora mutlaka danis.. bende de oluyordu benim miyomlarim cikti o yumru meğer miyommus.. simdi haftalik iğne oluyorum bide hap kullancam 20 haftayi doldurmayi bekliyorum..

Tüp Bebek dr um da öyle söyledi dr gittim geçen hafta serviks ölçüldü 34 çıktı dr sıkıntı yok dedi amaben tüp bebek yapan dr gidemiyorm mesafeler nedeniyle rabbm hakkımızda hayırlısını versin insallah

Maasallah haftalariniza gore bebeklerinizin kilolari ne kadar iyi gidiyor ben ne yapacagimi sasirdim minicikler benimkiler gecen hafta kontrolde 1200 civariydilar 31.haftada sizleri gordukce cok ozeniyorum ne yapmaliyim bir tavsiyede bulunun lutfen ins dururlarda bir sorun cikmazsa dr um 36-37 arasi aliriz dedi az zaman kaldi ama cok kucuk dogacaklar diye uzuluyorum

Canim baklagiller yemelisin bol bol muz elma bulgur pilavi balik bunlar bebegi besleyici gidalar bide bol yesilik

canım benimde önden gidiyor oğluşum ..kızım günüyle uyumlu.. dr oğluşuma iri diyo hep
Benim şekerden dolayı büyükler dedi ama başından beri hep 1 hafta önden gidiyorlar. Bu arada bana verilen insülin şekerimi düzenledi. Allah'a şükürler olsun. Senin sanırım diyetle düzelmiş. Dikkat etmek biraz zor oluyor ama inan şeker yüksekken hissedilen o vicdan azabından bin kat iyidir.

Cnm bnm de önceki hfta küçk çıkmıştı. Kaşar, muz, süt ağırlık verdim . Bu gafta gayet iyiler. Ekmek hamurişi yeme

Canım hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah evlatlarımızı bizlere bağışlasın Amin

Günaydın arkadaşlar
Birkaç gündür sürekli hapşırıyorum ama öyle böyle değil zaten öyle kibar hapşırmayı beceremem üstüne bazen kasık ağrılarım oluyor hem de çok fena sanki doğum sancısı
Ay varya 13 haftada 9 doğurdum resmen

Rahim boyun iyi canim gittiğin doktora soyle kasilma için ilaç veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…