- 14 Haziran 2016
- 35
- 37
- 3
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.681
hangi ilaçlar veriliyor tatlım acaba teşekkürler bu arada cevabın içinRahim boyun iyi canim gittiğin doktora soyle kasilma için ilaç veriyorlar
canim besikleri nerden aldin ve fiyati nedirEki Görüntüle 1849536
Kizlar besiklerimiz hazir bizimmmm
İlaç adi yazmiyim canim yanlis yönlendirmek istemem doktora söylediginde verir zaten.. Bide kasilmalara magnezyumdan zengin gidalar iyi geliyor muz, badem, maden suyu gibi ben bunlari kullandigimdan beri daha rahatim..hangi ilaçlar veriliyor tatlım acaba teşekkürler bu arada cevabın için
Canim 24+5 olduk cok sukur masallah..zeynepzumra nasıl oldu bebeklerin suları?solunum sıkıntısı çekiyor musun?
Saol canim ins hepimizin bebekleri mutlu huzurlu buyusunler besiklerindeCok guzel olmus, allah hayirli gunlerde gule gule kullanmayi nasip eder.
Canim bulundugum yerdeki besikciden aldik 600 tl tanesi icinde ortepedik yatagi ve uyku setide varcanim besikleri nerden aldin ve fiyati nedir
Dha erkn bn 30 dan sonra devasa çatladm
Canım hayırlı olsun içinde tez Zaman'da büyüsünler inşallah çok tatlı böyle bişeyler almak bebişlerimize bizde Allahım kısmet ederse cumartesi almaya gidicez beşiklerimizi[/QUOTE
Canim cok saol ins kizlarimda begenircok keyifli oluo alirken yerlestirirken ne hayallerle yapiyoruz onlarin rahatligi icin herseyi dusunuyoruz ins canim hepimizin bebisleri yataklarinda saglikla huzurla buyusun
canım protein ağırlı beslen; kırmızı et, tavuk gögsü, her gün kahvaltıda yumurta haşla ye yanında taze yeşillik ye, yiyebiliyorsan balık (somon iyi) yiyemiyorsan semizotu yemeği cacığı yap ye. hergün biraz badem ceviz. ara öğünlerde süt ve muz ye. baklagillerde protein açısından zengin tabi ama gaz sorunu yapabiliyor. her günün bir öğününe protein ağırlıklı bir besin koy mutlaka.Maasallah haftalariniza gore bebeklerinizin kilolari ne kadar iyi gidiyor ben ne yapacagimi sasirdim minicikler benimkiler gecen hafta kontrolde 1200 civariydilar 31.haftada sizleri gordukce cok ozeniyorum ne yapmaliyim bir tavsiyede bulunun lutfen ins dururlarda bir sorun cikmazsa dr um 36-37 arasi aliriz dedi az zaman kaldi ama cok kucuk dogacaklar diye uzuluyorum
Canim cok saol ins bebislerimiz yataklarinda huzurla saglikla buyusunler ins kizlarimda begenir besiklerini alurken kurarken ne hayallerle kuruyoruz hersey onlarin rahati icin
Erken derken dogum yaptimya ben kiz ne erkeniDha erkn bn 30 dan sonra devasa çatladm
canim merhaba nasilsin sen detayliya girdinmi canim ben dun girdim cok sukur kizlarim saglikli ikiside 300 grm olcumler cok iyi rabbim cumlemize nasip etsin saglikla insallah darisi detayliya girecek olanlara saglikla atlatirlar insallah.. dua ileAllah insallah hepimize 30 haftayi gecip devisal catlamayi nasip etsin
Ben osteoZinc kullanıyorum canım.arkadaşlar herkes kalsiyum hapı kullanıyor mu burada? ne marka kullanıyorsunuz
canim merhaba nasilsin sen detayliya girdinmi canim ben dun girdim cok sukur kizlarim saglikli ikiside 300 grm olcumler cok iyi rabbim cumlemize nasip etsin saglikla insallah darisi detayliya girecek olanlara saglikla atlatirlar insallah.. dua ile
Benim rahim agzi birdenbire açıldı anlamadım bile.sen stres yapma bol bol dinlen hiç biseye canını sıkma.ins sağlıkla zamanında alacaksın yavrularını.icimde olumlu bi his var sen vaktinde doğum yapacaksın inş.Canim 24+5 olduk cok sukur masallah..
Sular sınırda şuan. Rahim agzi uzunlugu kisaldi raporluyumsen de var miydi boyle bir durum?
Eneee unutmuşumErken derken dogum yaptimya ben kiz ne erkeni
Selam benim kanamam olduğundan beri 3.haftam drum daha vurulacsksin dedi daha ne kadar vurulurum bilmiyirum inşallah etkilemiyurdur ben vurulunca ertesi gün belim ağrıyor siz daha önce vuryldunuz muKızlar selam, geçen hafta dr um kasılmaların olursa proluton iğneye başla ve hafta bir vurul dedi. Henüz kasılmam yok ama proluton iğne kız bebeklerde tüylenme yapıyor gibi bir şey okudum. Sizce aslı astarı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?