2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

hangi ilaçlar veriliyor tatlım acaba teşekkürler bu arada cevabın için
İlaç adi yazmiyim canim yanlis yönlendirmek istemem doktora söylediginde verir zaten.. Bide kasilmalara magnezyumdan zengin gidalar iyi geliyor muz, badem, maden suyu gibi ben bunlari kullandigimdan beri daha rahatim..

Canim cok saol ins bebislerimiz yataklarinda huzurla saglikla buyusunler ins kizlarimda begenir besiklerini alurken kurarken ne hayallerle kuruyoruz hersey onlarin rahati icin

canım protein ağırlı beslen; kırmızı et, tavuk gögsü, her gün kahvaltıda yumurta haşla ye yanında taze yeşillik ye, yiyebiliyorsan balık (somon iyi) yiyemiyorsan semizotu yemeği cacığı yap ye. hergün biraz badem ceviz. ara öğünlerde süt ve muz ye. baklagillerde protein açısından zengin tabi ama gaz sorunu yapabiliyor. her günün bir öğününe protein ağırlıklı bir besin koy mutlaka.

Allah insallah hepimize 30 haftayi gecip devisal catlamayi nasip etsin
canim merhaba nasilsin sen detayliya girdinmi canim ben dun girdim cok sukur kizlarim saglikli ikiside 300 grm olcumler cok iyi rabbim cumlemize nasip etsin saglikla insallah darisi detayliya girecek olanlara saglikla atlatirlar insallah.. dua ile

Kızlar selam, geçen hafta dr um kasılmaların olursa proluton iğneye başla ve hafta bir vurul dedi. Henüz kasılmam yok ama proluton iğne kız bebeklerde tüylenme yapıyor gibi bir şey okudum. Sizce aslı astarı var mı

canim merhaba nasilsin sen detayliya girdinmi canim ben dun girdim cok sukur kizlarim saglikli ikiside 300 grm olcumler cok iyi rabbim cumlemize nasip etsin saglikla insallah darisi detayliya girecek olanlara saglikla atlatirlar insallah.. dua ile

Masallah minik prenseslere. benim detaylim 2 Temmuzda, gecen hafta dr gittim, hersey normal dedi allaha sukur.

Canim 24+5 olduk cok sukur masallah..
Sular sınırda şuan. Rahim agzi uzunlugu kisaldi raporluyum sen de var miydi boyle bir durum?
Benim rahim agzi birdenbire açıldı anlamadım bile.sen stres yapma bol bol dinlen hiç biseye canını sıkma.ins sağlıkla zamanında alacaksın yavrularını.icimde olumlu bi his var sen vaktinde doğum yapacaksın inş.

Selam benim kanamam olduğundan beri 3.haftam drum daha vurulacsksin dedi daha ne kadar vurulurum bilmiyirum inşallah etkilemiyurdur ben vurulunca ertesi gün belim ağrıyor siz daha önce vuryldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…