- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.701
Buralardayım canım.minnaklarin çok tatlış olmuşlar bu arada.yatıyorum artık ben dr kontrolleri haftalık başladı Rabbim nasib ederse 4 hafta içinde kavuşacağim bebislerime.kızımla oğlum arasında Kilo farkı var 400 gr dr normal sıkıntı yok diyor ama ben biraz korkuyorum.bende boyle:) sen nasılsın nasıl gidiyor bebislerle yanında birileri varmı.bizi neler bekliyor:)))anlat arada.
Kizlar doktordan geldikk sicakalr felaket 50 yi buldu galiba gece hic uyumadim gercekten allsh yardimcimiz olsunnn devletede gittim tum tahlilleri verdim yarin sonuclar cikacak insallah hersey yolundadir. Cok hareketliydiler doktor zor ölçüm yapti kizim 694 oglum 594 gr olmus 100 gr fark normal mi ki.. Kizim tombik mi olacak anlamadim
Buralardayım canım.minnaklarin çok tatlış olmuşlar bu arada.yatıyorum artık ben dr kontrolleri haftalık başladı Rabbim nasib ederse 4 hafta içinde kavuşacağim bebislerime.kızımla oğlum arasında Kilo farkı var 400 gr dr normal sıkıntı yok diyor ama ben biraz korkuyorum.bende boyle:) sen nasılsın nasıl gidiyor bebislerle yanında birileri varmı.bizi neler bekliyor:)))anlat arada.
Canım kızım nerdeyse iki hafta ilerde iri bir bebek geçen cuma 2300 du oğlum haftasıyla uyumlu 1850.nst ye bagliyorlarmi senide artık beni cuma günü bağladılar ve her hafta olacak dedı.ne kadar oldu canım kiloları ?
hmm peki aldıgın yerin internet sitedi varmı acaba yeri tam olarak nerdeCanim bulundugum yerdeki besikciden aldik 600 tl tanesi icinde ortepedik yatagi ve uyku setide var
Kizlar doktordan geldikk sicakalr felaket 50 yi buldu galiba gece hic uyumadim gercekten allsh yardimcimiz olsunnn devletede gittim tum tahlilleri verdim yarin sonuclar cikacak insallah hersey yolundadir. Cok hareketliydiler doktor zor ölçüm yapti kizim 694 oglum 594 gr olmus 100 gr fark normal mi ki.. Kizim tombik mi olacak anlamadim
Daha önce vurulmadım kasılmalar olunca erken doğumu önleme amaçlı başlayacağız tabiki sağlıkları herşeyden daha önemli bakalım nasıl olacakSelam benim kanamam olduğundan beri 3.haftam drum daha vurulacsksin dedi daha ne kadar vurulurum bilmiyirum inşallah etkilemiyurdur ben vurulunca ertesi gün belim ağrıyor siz daha önce vuryldunuz mu
Canım kızım nerdeyse iki hafta ilerde iri bir bebek geçen cuma 2300 du oğlum haftasıyla uyumlu 1850.nst ye bagliyorlarmi senide artık beni cuma günü bağladılar ve her hafta olacak dedı.
Sorma canım.kanamalar panikler haftalar hersey nasılda geçiyor şimdi bebislerimizi kucağımiza alacağımız günleri sayıyoruz.inş kiloları iki yi geçmiştir seninde.izne çıktınmi sen ?son bir ay diyorsun yani.. nerden nereye. Artık son zamanlar. Kiloları gayet iyiymiş seninkilerin. Bende perşembe gidiyorum. Bakalım ne kadar oldular.
Çok şükür nst de sancı çıkmadı içim biraz rahatladı.kızımın kilosu dr à göre iyi bişey bende korkuyorum aradaki farktan şeker çıkmadı amà ndn bkdr fark diye.ama dr her seferinde normal diyor.hayırlısı inş gelişimleri bu sekilde devam eder.37 lerı görürüz.yok henüz nst şerefine erişemedim:) haftaya bidaha gidicem bayram arası girmeden muhtemelen o zaman ister diye düşünüyorum.. seninkilerin maşallahı varmış ne güzel.. Şimdiden doğum kilosuna yaklaşmış bile kızın
16 haftaya kadar folikasit kullandim 8 haftada decavitede baslatti halanda decavit iciyorum canim demir vitamini balikyagi bol bol vitamin aliyoruz ikiz oldugu icindir ben decaviti gece yatarken iciyorum bulanti yapiyor gunduzleri hosgeldin canim rabbim saglikla nasip etsin minnoslariniKızlar merhaba ben de aranıza katıldım.13 haftalık oldular benimkiler. Doktor gecen hafta gittiğimizde folik asidin yanında decavit de verdi. Normalde folik asit 13 haftadan sonra bırakılıyormuş. ikiz olduğu için mi acaba iki ilaçla devam etmem gerekiyor
benmde normal dedi doktor canım ama insan yinede acaba diyor sürekli....birde bu farklı bir doktordu pek güvenemedim ölçümüne. bakalım artık bayramdan önce bir kez daha kendi doktoruma gidicemBenimde oglum onde canim hep gr farki var .. bazen 100 150 bazen 200 gr oluyo fark her gittigimde degisiyo.. doktorum sorun yok oglan iri biraz kiz gayet normal haftasina uyumlu diyo
Aynen canim zorluklari var ama cok tatlilar banim arkadasin ikizleri 5 ayliklar ordan biliyorum tatlilar ver cok zor :)))Tamamdir canim en mantiklisi gece icmek heralde Hosbulduk amin canım inşallah.Biraz stresli geçiyor benim hamilelik burdan yazılanları okudukca yasadiklarinın normal olduğunu anlıyor insan ilk hamilelikse ve çevresinde ikiz gebelik yaşamış kimse yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?