- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.721
Cok yukselmis, ilaca baslatir dr merak etmeIyi aksamlar tatli annisler ths benim ilk haftalarda 0.47 degerdeydi 20 haftamda 4.70 degere yukselmis nasil sizce kizlar
Evet Can'ım yükselmiş. 2,5 ya da 3 ün altında olması gerektiğini hatırlıyorum. Ama çok aşırı yüksek değil sıkıntı yapma. Doktor büyük ihtimalle düşük doz ilaca başlarIyi aksamlar tatli annisler ths benim ilk haftalarda 0.47 degerdeydi 20 haftamda 4.70 degere yukselmis nasil sizce kizlar
Iyi aksamlar tatli annisler ths benim ilk haftalarda 0.47 degerdeydi 20 haftamda 4.70 degere yukselmis nasil sizce kizlar
Sorma canım.kanamalar panikler haftalar hersey nasılda geçiyor şimdi bebislerimizi kucağımiza alacağımız günleri sayıyoruz.inş kiloları iki yi geçmiştir seninde.izne çıktınmi sen ?
Iyi aksamlar tatli annisler ths benim ilk haftalarda 0.47 degerdeydi 20 haftamda 4.70 degere yukselmis nasil sizce kizlar
Maşallah sana canım ya.hep böyle sıkıntısız geçsin doğuma kdr inş. Ben çabuk pes ettim işle ilgili:)))hakikaten öyle. Zaman çok çabuk grçiyor. Hep bir koşturmaca yetiştirme telaşı. Yok canım daha çıkmadım. Planım bu ayın sonuna kadar işe gelmekti. Zaten çok az kaldı. Sonra araya bayram giriyor. Temmuz 11 gibide raporumu başlatırım diyorum. 15 temmuza kadar çalışabilir raporum var. Zaten sonrası yasak. Çalışmak hem iyi hem kötü. Düşünmeye fırsatı kalmıyor insanın. Sürekli bir yetişme çabası. Ay sonuda eşimin ailesi geliyor doğuma kadar da onlarla hengameli geçer. Bu hafta doktorla konuşucam nasıl doğum yapıcam, maksimum ne kadar tutar bebekleri bir sorun çıkmadığını farzedersek, Korse ne zaman takabilirim :)) bunlar hep problem.. :)
Canım bénde burdakilerin tavsiyesiyle muz süt kaşar peynir yumurta bunlara Çok dikkat ettim Cidden ise yariyor.gelişimleri haftasıylâ uyumluysa sıkıntı etme.yeterki 34 ü gecsinler ciğerleri gelissin.Vera nur benimde oyle aralarinda fark oluyor her seferinde dr %50 sinir dedi zaten ultrason aletinin hesaplamalarinda oranlara bakiyor o zamana kadar sorun olmuyormus bide benim tek plesanta oldugu icin ondan dolayida fark olabiliyor diye dusunuyorum ama tabi bilinmez
Maasallah kilolari cok iyi benimkiler erkek oldugu halde minicikler dr pek onemsemiyor kiloyu ama ben takiyorum iste kafaya haftaya gidecegim yeniden gidene kadar bu hafta bir deneyim bakalim tavsiyeleri umarim kilo alirlar
Kızlar merhaba ben de aranıza katıldım.13 haftalık oldular benimkiler. Doktor gecen hafta gittiğimizde folik asidin yanında decavit de verdi. Normalde folik asit 13 haftadan sonra bırakılıyormuş. ikiz olduğu için mi acaba iki ilaçla devam etmem gerekiyor
Maşallah sana canım ya.hep böyle sıkıntısız geçsin doğuma kdr inş. Ben çabuk pes ettim işle ilgili:)))
seker degil canim ths degeri tiorid yuksekligi ve dusuklugu 0.35 ile 5.5 olmasi gerekiyormus canim benim degerde 4.70 yukselmis saglik hekimi ths iyi dedi birde doktora gostereyim diyorumCanim bunlar seker degerlerimi? Ben her doktora gittigimde uzerinde 20ye yakin farkli renlerin oldugu bir cubugu idrarima bandiriyorlar, hersey yolundaysa dr baska test vermiyor. Burda sekere yuklemesi filanda yapilmiyor. Peki yukseldigini hissettin mi? Belirtileri neler?
Cok yukselmis, ilaca baslatir dr merak etme
Evet Can'ım yükselmiş. 2,5 ya da 3 ün altında olması gerektiğini hatırlıyorum. Ama çok aşırı yüksek değil sıkıntı yapma. Doktor büyük ihtimalle düşük doz ilaca başlar
Allah razi olsun sizden canlar birde saglik hekimi iyi dedi ths 0.35 ile 5.5 gecmemesi yada dusmemesi gerekiyormus birde doktora gosterecem insallah cabuk duzelir...Bendede dusuktu canim 0.10 gibi.. ilac vermedi simdi normale donmus.. endokrine yonlendirir seni ilacla duzeliyomus canim sıkıntı yapma
Allah razi olsun sizden canlar birde saglik hekimi iyi dedi ths 0.35 ile 5.5 gecmemesi yada dusmemesi gerekiyormus birde doktora gosterecem insallah cabuk duzelir...
Merhaba Melike, hatırladım seni Kaan aydos sayfasından, çok Mutlu oldum, hayırlı olsun hepimize. Ben de ikizlere hamileyim 5 . DenemedeMerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. Henüz 12.haftamdayim..Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi inşallah..
Gittim geldim.cok sukur normal dedi 0.35 alti 5.5 ustu olmayacak dedi senin 4.7 dedi iyi dedi sukur canim tesekkurederim iyiyizGecmis olsun canim, insallah ciddi birsey cikmaz
Mrh canım ben de seni hatırladım..ben de senin adına çok sevindim cnm..çok uğraştık sonunda Rabbim ikizle mukafatlandirdi bak bizi..inşallah kucağımiza da alırız cnm..eş zamanlı tutmuş hem de..benim de 6.denemyedi. .çok şükür bin şükür..Merhaba Melike, hatırladım seni Kaan aydos sayfasından, çok Mutlu oldum, hayırlı olsun hepimize. Ben de ikizlere hamileyim 5 . Denemede
İnşallah canım inşallahMrh canım ben de seni hatırladım..ben de senin adına çok sevindim cnm..çok uğraştık sonunda Rabbim ikizle mukafatlandirdi bak bizi..inşallah kucağımiza da alırız cnm..eş zamanlı tutmuş hem de..benim de 6.denemyedi. .çok şükür bin şükür..
Aramiza hoşgeldin :)Bi de bulantı ve mide yanması ekşimesi sizde ne kadar sürdü ikiz olunca bu süreyi etkiliyor mu acaba
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. Henüz 12.haftamdayim..Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?