2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaşlar pzt. Doktora gittim. Cinsiyetlerine bakmaya yeltenmedi bile doktor; ( belli olmaz dedi. Ayrıntılı ultrasona yapan doktor, tek plesanta demisti.. yeni gittigim doktor cift plesanta dedi.. ins. Saglikli olsunlarda.. iyi bir doktora denk gelemedim ya ; ( folidoce yi biraktirsi doktor. Imom kullan dedi.. gunde bi tane ondan alıyorum. Gittigim doktorlarda rahim agzi uzunlugundan bahseden de olmadi. mesajlarinizi okuyunca onemli oldugunu anladim.

Bir haftada duser merak etme ilac kullanirsan hamileyken genellikle 1-2 arasinda tutmak istiyor drlar
Doktor normal dedi dahiliye doktoruna gittim canim 0.35 altina 5.5 ustunde degil dedi degerin 4.7 kotu degil dedi canim cvp icin allah razi olsun senden

Rahim ağzı uzunluğu biraz daha ileri haftalarda daha önemli hale geliyor. bir de bakıyordur mutlakada sana söylememiştir. Cinsiyet tahmini yapabilirdi aslında biz 12.haftada öğrendik ve hiç değişmedi

Canım bendede oluyo birde sabahları uyandığımda sol tarafıma yattığım için bebekler soluma toplanıyo bildiğin yamuk bir karnım var yani merak etme oluyo böyle garip şeyler

İster istemez şekilden şekile girecekler bir şey olmaz Allahın izniyle canım

Benimkilerde futbol turnuvalarına hazırlanıyorlar, bugün fazla is yaptım dinlenmye geçince biz burdayız diye beni teselli etti yavrularım

Benimde oluo canim hatta ikisi birden biri sagda biri solda gobek deligim adeta cukurlasio kenarlarinda tepwcikler yapiolar sanirim karsilikli ziplayip dans ediolar

Canım bendede oluyo birde sabahları uyandığımda sol tarafıma yattığım için bebekler soluma toplanıyo bildiğin yamuk bir karnım var yani merak etme oluyo böyle garip şeyler

Ay evet soluma yattigimdada oluyo.. esime gosteriyorum gulusuyoruz bi komik oluyo karnim yamuk yamuk☺☺

Ay ne.guzel masaAllah ben o haftalarda hicbisey hissetmiyodum sen ne guzel erkenden hissediosun☺☺

Benimde oluo canim hatta ikisi birden biri sagda biri solda gobek deligim adeta cukurlasio kenarlarinda tepwcikler yapiolar sanirim karsilikli ziplayip dans ediolar

Bencede ☺☺☺ cok keyifli oluyo ama komik de☺☺ karnimin bi tarafi disarda bi tarafi icerde olunca gulesim geliyo sanki ayaklarimi dayamis hanim yaslanmis disari dogru☺☺☺

Neyse sizlerdede olduguna gore normal.bi durum bu demekki☺ rahatlamis oldum tam anlamiyla simdi☺☺

Normal canim bende basta korkmustum doktoruma solemistim dedi bebekler kasilio buyudulerde normal bunlar dedi sadece karinin butun bolgesi iuice kasilirsa ve uzun surerse bu normal bi kasilma olmayabilir dedi tabi sık sık olmasida kotuymus

Merhaba hoşgeldiniz bende ocak ayında inşallah burada tecrübeli anneler var doğum yapıp bebislerini kucağına alanlar oldu onları gördükçe de mutlu oluyur insan
size de merhaba... nasıl süreçler bizi bekliyor bende çok merak ediyorum. Buradan çok güzel bir şekilde bilgilenebiliyoruz... umarım sizin de hersey yolunda gider ve bebeklerinizi alırsınız kucaginiza....

Doktor normal dedi dahiliye doktoruna gittim canim 0.35 altina 5.5 ustunde degil dedi degerin 4.7 kotu degil dedi canim cvp icin allah razi olsun senden
Senin adina sevindim canim, arada kan tahlili yaptirirsin kontrol icin , masallah sanada iki kiz geliyor, bnmde iki kizim oldu, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Senin adina sevindim canim, arada kan tahlili yaptirirsin kontrol icin , masallah sanada iki kiz geliyor, bnmde iki kizim oldu, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allah razi olsun tatlim rabbim minnoslarimizi saglikla kucagimiza almayi omurlerini uzun bahtlarini guzel eylesin insallah rabbim prenseslerini korusun cumlemizikinide insallah kac cocugun var canim ikizlerin kac aylik oldular cok tatlilar ama bakimlari zor gordum arkadasinda 5 aylik ikizleri biri uyusa biri ayakta surekli kizlarla ilgileniyor arkadas 3 yasa kadar bu devam eder galiba tatli ve zorluklarida var :)))

Gunaydin kizlar ☺ Benide ekleyin benideee☺☺ gece yok sicakti.. yok wc kalkiyorum diye gecenin yarisini uykusuz geciriyorum
Buna bu gece birde sag kalcamdaki agri eklendi... son zamanlarda sag bacagimin ust tarafinda boyle uyusma demeyeyimde karincalanma var hep.. hic gecmiyo.. ama rahatsizda etmiyodu cok... ayni sey gibi ayaginizin bacaginizin uzerine otururda uyusur ya benimde bacagimin ust tarafi oyle .. bu gece kalcam agriyana kadar takilmamistim ama simdi onunla baglantili oldugunu dusunuyorum.. magnezyumda iciyorum 2 defa ama anlayamadim ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…