2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ultraanne
Hosbulduk canım doğum tarihimiz aynı zamana denk gelecek sanırım. Benim midem önceden de çok sağlam değildi. Doğuma kadar böyle heralde. Bi de doktor bana 2 saatten fazla yolculuk yapamazsın dedi herhangi bi düşük riski fln da yok ama.

günaydın arkadaşlar ben hamile kaldığımda kilom vardı şimdiki doktorumda hiç kilomu ölçmüyo ve ben devamlı oturarak çalıştığım için basenlerime çok kilo aldım ve ayaklarımda fena şişiyor akşamları iftardan sonra yürüsem her akşam sizce faydası olurmu?? ne yapmam lazım sizce doğru yoldamıyım??

Ah bir ben degilmisim uyku sorunu yasayan demek haziranda boyleysek temmuz agustosta yandik ...
Merhaba canim senle dogum gunlerimiz ayni sen detayliya girdinmi canim cinsiyetlerini ogrendinmi ben pazartesi girdim detayliya 20+2 de cok sukur saglikla atlattik darisi detayliya girecek olanlar saglikla atlatirlar insallah

mutlaka faydası olur tabi. Benim bebeklerinizin doğacagi tarih dikkatimi cekti. Ben henüz şu takvim olayını gercekelestiremedim ama benim de dogacaklari tarih 20 aralık görünüyor. :)

mutlaka faydası olur tabi. Benim bebeklerinizin doğacagi tarih dikkatimi cekti. Ben henüz şu takvim olayını gercekelestiremedim ama benim de dogacaklari tarih 20 aralık görünüyor. :)
Canim kisisel bilgilerine tikla orada asagilarda takvim var o bosluga tahmini dogacagi tarihi yaziyirsin mesala su sekilde 20-12-2016 gibi sonra kaydete tikla

Yapmisin takvimini canim

Arkadaşlar rahim ağzı uzunluğu ultrasonda baktiginda mi olculuyor. Ben alttan muayene ile bakiyor doktor saniyordum.

Arkadaşlar, ben ogretmenim..yasal olarak ne zaman dogum iznine ayrilabiliyoruz. Ne kadar hakkimiz var. Memur olan arkadaslar siz nasil yapacaksiniz. Doguma kadar cok var, Allah hayirlisiyla o gunlere geleyi nasip etsin ama ogrenmek istiyorum kizlar.

İnsaallah rahat bir süreç gecirirsin canım ya mide başka bir şeye benzemiyor
Yolculuk konusunda Dr un evhamı olduğunu sanmam bence Dr hava sıcaklığından dolayı tansiyon iniş çıkışları olabilir diye düşünmüştür çünkü iki bebiş var yorucu bir gebelik yasiyoruz

Canim ben de öğretmenim.10 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası diye biliyorum ama ikiz olunca erken doğum ihtimali de oluyor o zaman nasıl olur bilmiyorum. Bi de doğum öncesi iznini kullanmazsan doğum sonrası iznine ekleyebiliyorsun diye biliyorum

Ben de ogretmenim..dogum izninile ilgili güncel yazilar okullara geldi isterseniz iyice inceleyin ama kisaca soylemek gerekirse cogul gebeliklerde 10 hafta once ve 10 hafta sonra analik izni alabiliyoruz. Calismadigimiz döneme yani tatile denk geldiginde öncesini sonraya aktamıyoruz. Ben bu gruba giriyorum 3 hafta once izne ayrildim. Dogumdan sonra da 10 hafta iznim var.

Kızlar ben sadece doğum öncesine 2 hafta eklenip 10 hafta oluyor diye biliyorum, doğum sonrası 8 hafta toplam 18 hafta izin var, öğretmenlerde farklı mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…