2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evet asimi oldum ikinciyi yaptircmm genelde 28 hafta oncesi seker testi yapiliyomus ama bana hic bahsetmefi doktor benimde aklima gelmefi kaldi oyle bidr cnmvatsap grubu accak ya herkes oyle konusuyo

Evet asimi oldum ikinciyi yaptircmm genelde 28 hafta oncesi seker testi yapiliyomus ama bana hic bahsetmefi doktor benimde aklima gelmefi kaldi oyle bidr cnmvatsap grubu accak ya herkes oyle konusuyo
burdaki kızlar mı yapıyo canım grubu? ben daha aşımı olmadım aile hekimliğinden çağırdılar ama doktorum 20.haftadan önce önermiyo bekliyorum bende. sen kaçıncı haftadasın?

Cnm ozelden numara ni yolluyorsun gruba katiliyorsun o yuzden pek kilmse girmiyo buraya herkes 3 5 kisi ile grubunu yapiyo

Evet canım ben şuanda ikizlere hamileyim monokoryanik diamniyotik hamilelik Zor geçiyor bu haftalarda sürekli sancı ağrı çekiyorum anlaşılan erken gelecekler muhakkak perinatolaji doktora gidin bi tek bu doktorlar uzman ikizlere bakmakta ben istanbul da oturuyorum zeynep Kamile gidiyorum perinatolaji ye inşallah hepimiz sagsalim kucağımiza alalım bebiskerimizi

Aşağı yukarı tarihlerimiz yakın. Estrofem kullanıyomusun hala.daha doğrusu kullanmışmıydın? Ben hala devam ediyorum da başka bi forumda herkesin doktoru bıraktırmış merka ettim
canım bende bugün itibariyle bıraktım doktorum jeli de estrofemi de 10. haftada bırak demşti.

Kızlar perinatologa mı gidiyosunuz? Ben tüp bebek doktorumda devam ediyodum prof dr bülent tıraş ama o kadar yoğunki başka bi doktor arayışına girdim. Maslak acıbademe giden ve doktor tavsiyesi olan var mı?

merhaba arkadaslar . bende ikiz annesiyim :) gözünüzü korkutmak istemem ama umarım yanınızda size destek olacak birileri vardır . yoksa cok zor. ama okadar güzel bir duyguki anlatılmaz . iki sevinci beraber yasıyorsunuz. sizlere önerim benim hayatımı kurtaran bir ürün var . kesinlikle almanızı tavsiye ederim . patron bebek fasulye yatak diye bir yatak . ben cok arastırmıstım yurtdısı sitelerinde hep baby bang diye bi ürün . videolarını izledim . yorumları okudum . her ailenin evinde var . doktoruma sordum . en büyük korkum bebegimde kafa düzleşmesi olmasıydı cünkü. kafa düzlesmesine , bebeklerde reflüye . kandolasımına cok faydası varmıs. içinde boncuk köpük var . cıkarılıp yıkanabiliyor . banyoya bile beraber giriyoruz. bide cocugun her evresinde bi fonksiyonu var . mama oturagı oyun koltugu yatak . bir sürü ürün alıp evimizi dolduruyoruz paramızı cöpe atıyoruz . ben cok memnunum . kullanan arkadaslarım var onlarda cok memnun . patron bebegi inceleyin bence . umarım faydalı olurum sizlerede . simdiden allahım saglıklı bebişler nasip etsin. bide bebişlerinizi öptürmeyinnnnnnnnnnn. :)

Kızlar perinatologa mı gidiyosunuz? Ben tüp bebek doktorumda devam ediyodum prof dr bülent tıraş ama o kadar yoğunki başka bi doktor arayışına girdim. Maslak acıbademe giden ve doktor tavsiyesi olan var mı?
Ben ilk günden beri perinotologa gidiyorum. Ben tüp bebek yaptırmadım ama tüp bebek bölümünde tedavi oldum doktorlarım perinotologa gitmelisin dedikleri için onlardan ayrıldıktan sonra ankarada Hülya Dedeye başladım. Bülent Tıraş çok iyi bir doktor insan alıştığı doktordan da vazgeçemiyor ben de zor ayrılmıştım doktorumdan :)

Günaydın kızlar,
günler ilerledikçe sanki benim stresim artıyor gibi. Birde yüksek nabız ve tansiyonda olunca sanki her işim yarım olacak diye hissediyorum Şimdiden alışveriş yapmakta zorlanıyorum. Büyük alışveriş için çok erken belki ama sonra sanki hiç dışarı çıkamayacak gibiyim Beşiğe az buçuk kafamda karar verdim çünkü her yerde çeşit çeşit beşik var ama ikiz arabası öyl değil. Haftasonu baktım en büyük bebek mağazalarında bile tek çeşit vardı. İkiz olanlarından alayım diyorum çünkü tek başıma dışarı çıkmak zorunda kalabilirim. Bir de pusetli olanlara travel sistm deniyormuş heralde. Hiç d anlamıyorum bu işten Siz ne yaptınız araştırma yapanlar yazarsa sevinirim. Hatta kalbiminozu ilk başlığa sabit bir konu açsan önerilen ikiz arabalarını tek bir yerde toplasak falan olmaz mı ?

Ben de çok sevdim doktorumu ama talihsiz bi olay yaşadım cnm. 1ekimde kontrolüm vardı normal ultrason muayenem yapıldı sonra harmony testinden ücretlerinden fln konuşuldu (bütün bunlar 6-7dk içinde oluyo çnkü doktroun hep bi acelesi oluyo ne yazık ki) derken odaya bi yandan giren çıkanlar oldu ve 3 hafta sonra görüşürüz dedi ben çıktım. Tam otoparkta aklıma ilaçları sormadığım geldi e onlarda biley demedi. Eşim hemen geri döndü ve dr müsait olmadığı için baş hemşireye sordu baş 10.haftadayız bi sonraki muayene 13.hafta diyede belirtmiş. Hemşire tüm ilaçlar aynen devam demiş.
Başka bi topikte de arkadaşlar ilaçların çoğunu 10.hafta bıraktıklarını yazınca içime şüphe düştü aradım ve başka hemşire çıkıp bana ne dese beğenirsiniz? 2 ilacı hemen kes iğneyi de haftada 1e düşür. Ben arayıp peşine düşmesem ilk hemşirenin dediğine güvensem 3 hafta boşu boşuna belki de zararlı olacak ilaç kullanıcaktım bugün sabah tine maslak acıbademde prof de cem batukan aynı zamanda perinatolog randevu aldım. Baya iyi yorumlar okudum. İnşallah memnun kalırım

Bülent tıraşa ankaradayken oda arkadaşım devam ediyordu ikizleri için. O zaman da çok yoğundu hatta doğumu erken olunca doktora ulaşamadılar acil üniversite hastanesinde doğum yaptı. Tüp bebekte çok iyi diye biliyorum hatta tedavim olumsuz geçse istanbula ya ona ya da Mustafa Bahçeciye gitmeyi kafaya koymuştum :) Tüp bebekte bile ikisinin de çok çok yoğun olduğunu duydum. Benim buradaki tüp bebek doktorumda çok yoğundu insan ayrılmak istemiyor ama. Öyle çok güvenmişim ki doktora beni bırakmayın nolur diye ağladım yani o derece. Doktorum hem tedaviyle olduğundan, hem ikiz olduğundan kesinlikle perinotologa gitmelisin demişti. Şimdiki doktorum da yoğun ama yoğunluğu gebelerden kaynaklanıyor ve tüp bebekçiler kadar stresli değil ortam ondan da çok memnunum. Bir de hamilelikte çok hassas oluyorsun doktorunun ilgisi alakası seni çok etkiliyor o yüzden bence vakit kaybetmeden güvenebileceğin samimi ve sana vakit ayıracak bir doktor seç

Çok haklısın cnm. Ben ilk başta tüp bebek tedavisinden çok memnun kaldığım için doğuma kadar bırakmam diye biraz önyargılı davrandım ama biraz daha açık olmak gerekiyo. Ki tedaviyle olan hamilelikler ne kdr zor bi süreç bi tek yaşayan bilir.. O kadar zor bulmuşken riske atmak hiç istemem. Hem harmony testi olayını bi de cem beyle konuşucam. Bakalım o ne diycek detaylı ultrason yeterli öi yoksa test yapalım mı diycek merak ediyorum

Doktorların anlaşmalı olduğu merkezler oluyor. Doktorun onerirse onu da sor mutlaka. Bana indirim yapmışlardı

Kızlar napıyorsunuz?

İki kız ya da iki erkek bebek bekleyen annelere bi sorum var. Hani kız da yayvan erkek de sivri olur derler ya.. Bu ikizlerde de geçerli mi sizce? İki kız bekleyenlerin yayvan mı iki erkek bebek bekleyenlerin sivri mi?

Ben daha cinsiyetleri bilmiyorum :)) ama doktor 13 haftalıkken kıza benzetmişti kesin değil demişti ama karnım sipsivri. Kontrolüm haftaya merakla bekliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…