- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.821
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendineKizlar mrb başima bugun pek ii seyler gelmedi ama yunede şukurki yavrularimada banada bisey olmadi sabah kalktim erkenden disari cikacaktim doktor kontrolum vardi giyindim banyoda esarbimi yaptim sora gozum kararmaya basladi vucudum sanki beni tasimiyordu yataga gitmek icin yurudum sorasini hatirlamiyirum bayilmisim esim şukurki evdeydi bacagimi karyolanin kenarina carpmisim esim beni ayiltmaya calisirken ben ne oldugunu bilememis halde etrafima bakindim onume egildim baktimki elbisem hali kanlar icinde esim beni sakinlestirmeyw calisio bisey yok o kan bacagindan gelio deyince biraz rahatladim ama ne vurmusum yere dusmusum doktora gittik tansiyonum 8/5olmustu bebeklerim iyiydi cok sukur tahlilimde b12 cok dusuk cikti doktorum igne verdi haftada bi kere yaptircam Allahima cok sukurler olsun ki iyiyiz
Kizlar mrb başima bugun pek ii seyler gelmedi ama yunede şukurki yavrularimada banada bisey olmadi sabah kalktim erkenden disari cikacaktim doktor kontrolum vardi giyindim banyoda esarbimi yaptim sora gozum kararmaya basladi vucudum sanki beni tasimiyordu yataga gitmek icin yurudum sorasini hatirlamiyirum bayilmisim esim şukurki evdeydi bacagimi karyolanin kenarina carpmisim esim beni ayiltmaya calisirken ben ne oldugunu bilememis halde etrafima bakindim onume egildim baktimki elbisem hali kanlar icinde esim beni sakinlestirmeyw calisio bisey yok o kan bacagindan gelio deyince biraz rahatladim ama ne vurmusum yere dusmusum doktora gittik tansiyonum 8/5olmustu bebeklerim iyiydi cok sukur tahlilimde b12 cok dusuk cikti doktorum igne verdi haftada bi kere yaptircam Allahima cok sukurler olsun ki iyiyiz
Kizlar mrb başima bugun pek ii seyler gelmedi ama yunede şukurki yavrularimada banada bisey olmadi sabah kalktim erkenden disari cikacaktim doktor kontrolum vardi giyindim banyoda esarbimi yaptim sora gozum kararmaya basladi vucudum sanki beni tasimiyordu yataga gitmek icin yurudum sorasini hatirlamiyirum bayilmisim esim şukurki evdeydi bacagimi karyolanin kenarina carpmisim esim beni ayiltmaya calisirken ben ne oldugunu bilememis halde etrafima bakindim onume egildim baktimki elbisem hali kanlar icinde esim beni sakinlestirmeyw calisio bisey yok o kan bacagindan gelio deyince biraz rahatladim ama ne vurmusum yere dusmusum doktora gittik tansiyonum 8/5olmustu bebeklerim iyiydi cok sukur tahlilimde b12 cok dusuk cikti doktorum igne verdi haftada bi kere yaptircam Allahima cok sukurler olsun ki iyiyiz
yok alacağım canım ama tatile denk geliyorsa o zaman için çalışabilir alayım demeştim. Ama 30 doluncaysa bayramdan sonraki haftaya denk geliyor. Şu takvim varya altta yazan orda 28 içindeyim yazıyor ama normalde 2+5 oluyorum galiba oda şaşırttı.Teşekkürler.30.hafta bitince hak kazanıyoruz canım yani ben gittiğimde tam o gün doluyodu bayram tatiline denk geliyosa bitiminde başlayacaktır sanırım.. başka bi doktor da girişini yapabiliyor sen erteleyemeyi mi düşünüyosn
Selam arkadaşlar yarın 14 te kontrolümüz var inşaallah cinsiyetlerimiz belli olur diye ümit ediyorum
Heyecan bastı saatler saniyeler geçmez oldu
Zaten sıcak yoruyor heyecandan dahada yoruluyorum
Benim de çok zor geçiyor umarım 12. Haftadan sonra benim geçer bu bulantı ve kusmalar 4 kilo verdimEvet öyle olacak , 40 imiz karışacak. Ne tesadüf benim de haftaya perşembe randevum var. Bize daha önce doktorumuz ikisi de erkek gibi dedi. Tek yumurta ikizi bu arada benimkiler.ben çok zor bir 3 ay geçirdim resmen yeni uyanmış gibiyim kabustan daha ıyim bu günlerde ama yeme içme isteğim halen yök çok iyi beslenemiyotum sanki. Daha çok karbonhidrat ağırlıklı. Şimdiye kadar 4 kg verdim ancak son zamanlarda bir kilo aldım gibi. Karnım daha yeni belli oluyor sanki. Senin karnin nasil? Umarim doktor haftaya bebekerime az gelişmiş demez.
Amin canımInsaAllah ogrenirsin canim .. sicaklar fena etkiliyo hepimizide.. Allah yardimcimiz olsun☺
Canim saglikli haberler nasip etsin rabbim insallah cinsiyetinide ogrenirsin rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. ecmainSelam arkadaşlar yarın 14 te kontrolümüz var inşaallah cinsiyetlerimiz belli olur diye ümit ediyorum
Heyecan bastı saatler saniyeler geçmez oldu
Zaten sıcak yoruyor heyecandan dahada yoruluyorum
Çok geçmiş olsun canım. Senin ve bebeklerin iyi olmasına sevindim. Bugünlerde biraz dikkat et yalnız kalmamaya çalışKizlar mrb başima bugun pek ii seyler gelmedi ama yunede şukurki yavrularimada banada bisey olmadi sabah kalktim erkenden disari cikacaktim doktor kontrolum vardi giyindim banyoda esarbimi yaptim sora gozum kararmaya basladi vucudum sanki beni tasimiyordu yataga gitmek icin yurudum sorasini hatirlamiyirum bayilmisim esim şukurki evdeydi bacagimi karyolanin kenarina carpmisim esim beni ayiltmaya calisirken ben ne oldugunu bilememis halde etrafima bakindim onume egildim baktimki elbisem hali kanlar icinde esim beni sakinlestirmeyw calisio bisey yok o kan bacagindan gelio deyince biraz rahatladim ama ne vurmusum yere dusmusum doktora gittik tansiyonum 8/5olmustu bebeklerim iyiydi cok sukur tahlilimde b12 cok dusuk cikti doktorum igne verdi haftada bi kere yaptircam Allahima cok sukurler olsun ki iyiyiz
Canım çok büyük geçmiş olsun Allahım seni ve evlatlarını korumuş çok şükür dikkat et kendineKizlar mrb başima bugun pek ii seyler gelmedi ama yunede şukurki yavrularimada banada bisey olmadi sabah kalktim erkenden disari cikacaktim doktor kontrolum vardi giyindim banyoda esarbimi yaptim sora gozum kararmaya basladi vucudum sanki beni tasimiyordu yataga gitmek icin yurudum sorasini hatirlamiyirum bayilmisim esim şukurki evdeydi bacagimi karyolanin kenarina carpmisim esim beni ayiltmaya calisirken ben ne oldugunu bilememis halde etrafima bakindim onume egildim baktimki elbisem hali kanlar icinde esim beni sakinlestirmeyw calisio bisey yok o kan bacagindan gelio deyince biraz rahatladim ama ne vurmusum yere dusmusum doktora gittik tansiyonum 8/5olmustu bebeklerim iyiydi cok sukur tahlilimde b12 cok dusuk cikti doktorum igne verdi haftada bi kere yaptircam Allahima cok sukurler olsun ki iyiyiz
Sabredin.... tamamen hop diye geçmedi ama bi gün bi uyaniyorsunuz üzerinizde oturan o kocaman ağırlık gitmiş gibi oluyor... çok yakındır inşallah sizin de o gün...Benim de çok zor geçiyor umarım 12. Haftadan sonra benim geçer bu bulantı ve kusmalar 4 kilo verdim
Hicbir belirti yasamiyorum gayet normalim yukselmeside yediklerimle oluyo hazir meyvesuyu hamurisi yada tatli tukettigimde diyelim onun disinda zaten normal hep.. neden sordun canim belirti mi veriyo
Arkadaşlar günaydın. Gün kontrolüm vardı. Bebeklerden birisi 2.000 birisi 1.800 gr olmuş. Şimdilik doktor durumlarının iyi olduğunu söyledi. haftaya perşembe için tekrar çağırdı nts ye bağlanacakmışım. Biraz doğumdan bahsettik. Şİmdiilik bu kadar.. :)
Teşekkür ederim canım benim inan 5 haftadır bugünü bekliyoruz sabah uyandım erkenden uykum kaçtı resmenCanim saglikli haberler nasip etsin rabbim insallah cinsiyetinide ogrenirsin rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. ecmain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?