2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine

çok geçmiş olsn Rabbim beterinden korusun çok dikkat etmek lazım sıcaklarda tansiyon düşmesi çok oluyo..

Cok gecmis olsun canim.. Rabbim bidaha yasatmasin insaAllah bende hep korkarim esim evde yokken basima bisey gelse naparim diye.. cok sukur senin esin yanindaymis.. Rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah

yok alacağım canım ama tatile denk geliyorsa o zaman için çalışabilir alayım demeştim. Ama 30 doluncaysa bayramdan sonraki haftaya denk geliyor. Şu takvim varya altta yazan orda 28 içindeyim yazıyor ama normalde 2+5 oluyorum galiba oda şaşırttı.Teşekkürler.

Selam arkadaşlar yarın 14 te kontrolümüz var inşaallah cinsiyetlerimiz belli olur diye ümit ediyorum
Heyecan bastı saatler saniyeler geçmez oldu
Zaten sıcak yoruyor heyecandan dahada yoruluyorum

InsaAllah ogrenirsin canim .. sicaklar fena etkiliyo hepimizide.. Allah yardimcimiz olsun☺

Benim de çok zor geçiyor umarım 12. Haftadan sonra benim geçer bu bulantı ve kusmalar 4 kilo verdim

Selam arkadaşlar yarın 14 te kontrolümüz var inşaallah cinsiyetlerimiz belli olur diye ümit ediyorum
Heyecan bastı saatler saniyeler geçmez oldu
Zaten sıcak yoruyor heyecandan dahada yoruluyorum
Canim saglikli haberler nasip etsin rabbim insallah cinsiyetinide ogrenirsin rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. ecmain

Çok geçmiş olsun canım. Senin ve bebeklerin iyi olmasına sevindim. Bugünlerde biraz dikkat et yalnız kalmamaya çalış

Sslyha cok gecmis olsun canim gercekten buyuk bir tehlike atlatmissin daha dikkatli ol artik mutlaka yaninda biri olsun canim nolacagi hic belli olmuyor maalesef baksana ama Allah evlatlarini korumus cok sukur.
Ultraanne umarim hersey gonlunce olur. Dr kontrolleri oldugu geceler hic uyuyamiyorum ben heyecandan insan degisik duygular icine giriyor bebekleri gorecek olmanin heyecani , aklindaki biriken sorularin meraki ve tabi kuruntular bide sicaklar eklenince su anda seni cok iyi anliyorum canim hersey cok guzel gider icin rahatlamis olarak iyi haberler verirsin bize ins.

Canım çok büyük geçmiş olsun Allahım seni ve evlatlarını korumuş çok şükür dikkat et kendine

Hicbir belirti yasamiyorum gayet normalim yukselmeside yediklerimle oluyo hazir meyvesuyu hamurisi yada tatli tukettigimde diyelim onun disinda zaten normal hep.. neden sordun canim belirti mi veriyo

Burda seker yuklemesi yapilmiyor, daha hic test yaptirmadim, yukselirse nasil anlarim diye merak ediyordum

Masallah kilolari cok iyi, cok sevindim canim

Gecmis olsun canim, kani gordugunde ne kadar stress oldugunu tahmin edebiliyorum. Bence bir kac dinlen, disari cikma. Cok gecmis olsun.

Geçmiş olsun ayyy bende korkuyla okudum aman dikkat et canım...

Canim saglikli haberler nasip etsin rabbim insallah cinsiyetinide ogrenirsin rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. ecmain
Teşekkür ederim canım benim inan 5 haftadır bugünü bekliyoruz sabah uyandım erkenden uykum kaçtı resmen
Daha 1.5 saat yol gidicez hastane bize bayağı uzak km ler Geek bilmez bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…