- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.861
Canim saolasin size tavsiyem egerki goz kararmaniz oluosa aniden oldugunuz yerde oturun cunku ne olacagini hisedemiyorsunuz Alahim kimseye yasatmasin ben dun gercekten cok etkilendim yaninizda birinin olmasi geeekio eger son aylardaysaniz ne olacagi belli olmuo iki bebek tasiyoruz dengemiz alt ust oluo gercektenGeçmiş olsun ayyy bende korkuyla okudum aman dikkat et canım...
Canim saolasin ins bu durumu bi daha yasamam kimseye yasatmasin RabbimCanım çok büyük geçmiş olsun Allahım seni ve evlatlarını korumuş çok şükür dikkat et kendine
Ewt canim dikkat etmek lazim ben hayatimda hic bayilmamistim bu durum beni cok etkiledi hamilelik butun dengeyi alt ust edio simdibkorkarak geciriorum surekli yatiorum esim bugun ise gitmedi hep yanimda saolsun halsisim tekrar yasamaktan cok korkuyorum Allahim bebeklerimizi ve bizi korusun insCok gecmis olsun canim.. Rabbim bidaha yasatmasin insaAllah bende hep korkarim esim evde yokken basima bisey gelse naparim diye.. cok sukur senin esin yanindaymis.. Rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah
Rabbim sizi korusun canim gecmis olsun insallah bir daha yasamazsin allaha emanet olun ucunuzde prenseslerini saglikla nasip rabbim insallah.. hayirli cumalarEwt canim dikkat etmek lazim ben hayatimda hic bayilmamistim bu durum beni cok etkiledi hamilelik butun dengeyi alt ust edio simdibkorkarak geciriorum surekli yatiorum esim bugun ise gitmedi hep yanimda saolsun halsisim tekrar yasamaktan cok korkuyorum Allahim bebeklerimizi ve bizi korusun ins
Canım standart değil ikiz olunca iki bebeğe de a dan zye bakıyor süre iki kat oluyor. Benim gittiğin hastane sgk anlaşmalı standart ücret alıyor ama ayrıntılı olunca randevuyu yarım saatlik yerine bir saatlik yazıyorlar. Bana doktorum 30 haftaya kadar ikiz olduğundan neredeyse hep ayrıntılı baktı mesela ve en az bir saate çıkıyorduk. Kritik haftalardaki 12. ve 20. Hafta civarında olanlarsa 2 saati buldu. Ama ücret hep aynı ödedim. Birazcık kuruma göre değişiyor. Benim hastanem koç üni hastanesi bu arada.arkadaşlar ayrıntılı ultrason da ikizlerde fiyat iki kat mi oluyor. dün doktora gittim 20. haftada ayrintili istedi. disarida özel merkezde yaptir dedi. iki yeri aradim birinde iki kat fiyat verdiler, diğerinde 100 lira koydular üstüne. ayrintili ultrason standart bisey degil mi.
Canim haftan ileri olduğu için mi, bu kadar kullaniyorsun.. benim 14 hafta bitti bugün, bastan beri mi vermişti doktorun canim..Ben vitamin olarak decavit kullaniyorum demir hapı olarak ferro sanol .. balık yaği hapı olarak red krill oil kullaniyorum birde sabah aksam magnezyum aliyorum canim
Birde yeni basladim d vitamini eksikliginden sebep devit kullaniyorum 1 ampul 3 haftada 1..
Allah razı olsun canım, evet ilk hamileligim, rabbim evlatlarimizi sağlıkla almayi nasip etsin ins.massalah canim ne guzel bir kiz bir erkek ilk bebislermi rabbim saglikla nasip etsin insallah benimde iki kiz canim ikide oglum var sukur rabbime.. dua ile ecmain
Biz bu tarz şeyler hazırladık canım, pembe mavi gei tonları kullandık kız erkek olduğundan. Anahtarlıkları kendimiz alıp süsledik, şişeleri gittigidiyordan sipariş verdim bize özel tasarladılar. Kapı süsü ve yastığı kayınvalidem hazırladı kapalıçarşıdan alınan malzemelerle. Poşetlerde ordan alındı. Bir de çikolata dağıtılır zaten standart. Onları da yine iki renk karışık yaptırıcaz. Tabi eşim tek erkek ve ilk çocuklarımız, ailesi çok heyecanlı biraz abartmış olabilirz :)Ikizler için güzel degisik bebek şekeri bakınıyorum ama yok. Yaptıran var mi kızlar?
Yok canim bunlarin bi coguna yanlis hatirlamiosam 15. Haftadan sonra basladim canim .. ceviz yiyemedigim icin balik yagina basladi kramplarim icin magnezyuma derken baslamis oldumCanim haftan ileri olduğu için mi, bu kadar kullaniyorsun.. benim 14 hafta bitti bugün, bastan beri mi vermişti doktorun canim..
Eki Görüntüle 1851358 Eki Görüntüle 1851360 Eki Görüntüle 1851355 Eki Görüntüle 1851354
Biz bu tarz şeyler hazırladık canım, pembe mavi gei tonları kullandık kız erkek olduğundan. Anahtarlıkları kendimiz alıp süsledik, şişeleri gittigidiyordan sipariş verdim bize özel tasarladılar. Kapı süsü ve yastığı kayınvalidem hazırladı kapalıçarşıdan alınan malzemelerle. Poşetlerde ordan alındı. Bir de çikolata dağıtılır zaten standart. Onları da yine iki renk karışık yaptırıcaz. Tabi eşim tek erkek ve ilk çocuklarımız, ailesi çok heyecanlı biraz abartmış olabilirz :)
canim bende bursa uludağ üniv. gidiyorum. doktorum disarida birkac uer söyledi oralarda baktirmak daha iyi olur dedi. elbette zaman olarak daha fazla zaman ayiriyorlar ama hepsi ayni seylere bakiyor dimi. hepsi organlarini inceliyor sonuc olarak. bilmeyince zor oluyorCanım standart değil ikiz olunca iki bebeğe de a dan zye bakıyor süre iki kat oluyor. Benim gittiğin hastane sgk anlaşmalı standart ücret alıyor ama ayrıntılı olunca randevuyu yarım saatlik yerine bir saatlik yazıyorlar. Bana doktorum 30 haftaya kadar ikiz olduğundan neredeyse hep ayrıntılı baktı mesela ve en az bir saate çıkıyorduk. Kritik haftalardaki 12. ve 20. Hafta civarında olanlarsa 2 saati buldu. Ama ücret hep aynı ödedim. Birazcık kuruma göre değişiyor. Benim hastanem koç üni hastanesi bu arada.
evet hepsi aynı şeye bakıyor organlar vs. ayrıntılı inceleniyor fiyat farkı kurumlardan kaynaklanıyor bir de doktordan tabiki genelde proflar baktığından sgk ile anlaşma yoksa ücret baya yüksek oluyor. benim doktorumda perinatolog ve çok yoğun oluyor detaylıyı her doktor bakamıyor çünkü. perinatoloji belgesi olmalı o yüzden bu belgesi olmayan doktorlar başka yere yönlendiriyor bu işelm için.canim bende bursa uludağ üniv. gidiyorum. doktorum disarida birkac uer söyledi oralarda baktirmak daha iyi olur dedi. elbette zaman olarak daha fazla zaman ayiriyorlar ama hepsi ayni seylere bakiyor dimi. hepsi organlarini inceliyor sonuc olarak. bilmeyince zor oluyor
Hgnl güzel anlatmissin.benim dr.bu civarda aranan perinotolog profesör.disardan gelen cok insan var ve ücret yüksek 2 bebek olunca iki kat..ancak biz her seferinde ayrıntılı muayene oluyoruz neredeyse..bizim icimizi ferahlatan ve her şeyiyle inceleyen bir uzman olmasi cok önemli..evet hepsi aynı şeye bakıyor organlar vs. ayrıntılı inceleniyor fiyat farkı kurumlardan kaynaklanıyor bir de doktordan tabiki genelde proflar baktığından sgk ile anlaşma yoksa ücret baya yüksek oluyor. benim doktorumda perinatolog ve çok yoğun oluyor detaylıyı her doktor bakamıyor çünkü. perinatoloji belgesi olmalı o yüzden bu belgesi olmayan doktorlar başka yere yönlendiriyor bu işelm için.
Benim şekerim yükseldiğinde üzerime bir ağırlık çöküyor daha yeni uyanmış olsamda uykum geliyor halsizleşiyorum. Kafam dumanlı gibi oluyor yani bi sersemlik oluyor. Ama bu belirtiler bende böyle. Fikir versin diye yazdım sana.Burda seker yuklemesi yapilmiyor, daha hic test yaptirmadim, yukselirse nasil anlarim diye merak ediyordum
Oy masaalah masaallah... Ben bu kadar ayrıntılı düşünmemiştim açıkçası:) cok hoş şeyler hazırlamışsınız. Rabbim o güne kavuştursun sizi ve hepimizi. Bende daha ayrıntılı düşünmeye basliyim hemenEki Görüntüle 1851358 Eki Görüntüle 1851360 Eki Görüntüle 1851355 Eki Görüntüle 1851354
Biz bu tarz şeyler hazırladık canım, pembe mavi gei tonları kullandık kız erkek olduğundan. Anahtarlıkları kendimiz alıp süsledik, şişeleri gittigidiyordan sipariş verdim bize özel tasarladılar. Kapı süsü ve yastığı kayınvalidem hazırladı kapalıçarşıdan alınan malzemelerle. Poşetlerde ordan alındı. Bir de çikolata dağıtılır zaten standart. Onları da yine iki renk karışık yaptırıcaz. Tabi eşim tek erkek ve ilk çocuklarımız, ailesi çok heyecanlı biraz abartmış olabilirz :)
Bende 16+5 ogrendim canim daha 12 + haftadasin hem daha net olur sagliklilar yaa massallah bebislerine 15 yada 16 oldumu git doktora ogren kizin icin canim saglikla kalin ...Merhaba kızlar Dr a gittim bebeisler sagliklilar çok şükür ben istemeden ense ölçümünü kendi yapti ikisinde çok normal seviyede dedi
Cinsiyetler ini göstermedileryatay pozisyonda olmaları gerekiyormuş
Neyapalim saglikli olsunlar da 4 hafta sonra göreyim yavrularimi
Kizim çok merak ediyordu o uzulecek
Massalah insallah 36 haftalarida gormek nasip.olur bizlere insallah nasil oldunuz canim rabbim saglikla nasip etsin insallah.. dua ile ecmainDişim icin hastaneye gittim arkadaslar.
Diş hekimi agumentin yazmis 1000 mg ama eczane klavunat verdi ayniymis. 25 +1 iz bugun.
Bu haftalarda antibiyotik kullanan var mi ? Bu Antibiyotiği bilen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?