- 3 Ekim 2015
- 222
- 284
- 33
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.841
Ogretmen oldugumuz icin aktaramiyoruz malesef ben okudum baya sordum boyle...memur olsaydik daha fazla hakkimiz vardi.mesela yarim gun izin ya da sut izninden de pek yararlanamiyoruz.derslerin aksamasi sebep gosteriliyor... ben de ilk donem ucrersiz izin alacagim.10 hafta sonrasi degilmis yanlis okumusum dogum sonrasi 8 hafta canim.Canim ben de tam bu konuyu soracaktim baktım ki sen yazmışsın. Doğum öncesine sadece 2 hafta ekleniyor diye biliyordum çoğul gebeliklerde. Doğum sonrası da mı 2 hafta eklenip 10 hafta olmuş? Benim 30+0 5 temmuza geliyor. Calismadigimiz süre olduğu için çalışabilir raporu alsam da doğum sonrasına aktaramayacak miyim 5 haftayi acaba? Kusura bakma canim cok soru sordum
Burda seker yuklemesi yapilmiyor, daha hic test yaptirmadim, yukselirse nasil anlarim diye merak ediyordum
Arkadaşlar günaydın. Gün kontrolüm vardı. Bebeklerden birisi 2.000 birisi 1.800 gr olmuş. Şimdilik doktor durumlarının iyi olduğunu söyledi. haftaya perşembe için tekrar çağırdı nts ye bağlanacakmışım. Biraz doğumdan bahsettik. Şİmdiilik bu kadar.. :)
Arkadaşlar doktordan geldimmm, cinsiyetlerini ogrendimmmm... bi kiz bi erkekmis... cift yumurta oldugunuda bu vesileyle ogrenmis oldumm
Ins. Canim, en önemlisi de o.. ins.Ne guzel canim.. bizimde 1 kız 1 erkek.. saglikla sihhatle gelsin yavrularimiz insaAllah
Canım ilaç olarak ne kullaniyorsun.. imom kullaniyorum, bi de doktor maltofer demir hapini kullanmami istedi..Ne guzel canim.. bizimde 1 kız 1 erkek.. saglikla sihhatle gelsin yavrularimiz insaAllah
Herkesten cok şanslısınız tepkilerini duymaya alis canimbizimde oyle herkes ayni tepkiyi veriyor. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinArkadaşlar doktordan geldimmm, cinsiyetlerini ogrendimmmm... bi kiz bi erkekmis... cift yumurta oldugunuda bu vesileyle ogrenmis oldumm
Merhaba canim senle dogum gunlerimiz ayni sen deta
Merhaba canim senle dogum gunlerimiz ayni sen detayliya girdinmi canim cinsiyetlerini ogrendinmi ben pazartesi girdim detayliya 20+2 de cok sukur saglikla atlattik darisi detayliya girecek olanlar saglikla atlatirlar insallah
yliya girdinmi canim cinsiyetlerini ogrendinmi ben pazartesi girdim detayliya 20+2 de cok sukur saglikla atlattik darisi detayliya girecek olanlar saglikla atlatirlar insallah
Ben vitamin olarak decavit kullaniyorum demir hapı olarak ferro sanol .. balık yaği hapı olarak red krill oil kullaniyorum birde sabah aksam magnezyum aliyorum canimCanım ilaç olarak ne kullaniyorsun.. imom kullaniyorum, bi de doktor maltofer demir hapini kullanmami istedi..
Herkesten cok şanslısınız tepkilerini duymaya alis canimbizimde oyle herkes ayni tepkiyi veriyor. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Doktorlar bile nasil denk geldi diyorYa yaaa aynen canim ☺☺ duyan ay ne guzel ne ay sanslisiniz diyo.. ☺
massalah size canim kilolar cok iyi 31+ haftanda insallah kilolari hep boyle devam eder annesi saglikla insallah.. hayirli cumalar dua ileArkadaşlar günaydın. Gün kontrolüm vardı. Bebeklerden birisi 2.000 birisi 1.800 gr olmuş. Şimdilik doktor durumlarının iyi olduğunu söyledi. haftaya perşembe için tekrar çağırdı nts ye bağlanacakmışım. Biraz doğumdan bahsettik. Şİmdiilik bu kadar.. :)
massalah canim ne guzel bir kiz bir erkek ilk bebislermi rabbim saglikla nasip etsin insallah benimde iki kiz canim ikide oglum var sukur rabbime.. dua ile ecmainArkadaşlar doktordan geldimmm, cinsiyetlerini ogrendimmmm... bi kiz bi erkekmis... cift yumurta oldugunuda bu vesileyle ogrenmis oldumm
insallah degismez canim rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah ilk bebislermi benim iki oglum var simdi iki kizimiz olucak rabbim saglikla nasip etsin cumlemize.. dua ile ecmainMerhaba canim biz cinsiyetlerini 14.haftada ögrenmistik zaten detayliya ne kadar gec girersen o kadar iyi dedi dr 1 temmuzda perinotolog randevusu aldik kismetse o zaman gorecez kuzularimizi.cinsiyetleri degismez herhalde buyuk supriz olur pemebe aldiklarimiz var cunku iki tane prensesimiz olacak Allahin izniyle
Canim cok saol evt kani gorunce kizlarimi kaybettigimi dusundum cok korktum Allah kimseye yasatmasin cok agir bi duyguydu gercekten ama sorasinda yataga uzandim kizlarimi hic oyle hareketli hissetmemistim ikiside kipir kipirdi sanki beno sakinlestirmeye calisiolardi yavrularim cok duygulandim agladim mutluluktanGecmis olsun canim, kani gordugunde ne kadar stress oldugunu tahmin edebiliyorum. Bence bir kac dinlen, disari cikma. Cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?