2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ogretmen oldugumuz icin aktaramiyoruz malesef ben okudum baya sordum boyle...memur olsaydik daha fazla hakkimiz vardi.mesela yarim gun izin ya da sut izninden de pek yararlanamiyoruz.derslerin aksamasi sebep gosteriliyor... ben de ilk donem ucrersiz izin alacagim.10 hafta sonrasi degilmis yanlis okumusum dogum sonrasi 8 hafta canim.

MasaAllah bebislerine canim..az kaldi tabi kilolari gayet iyi.. Rabbim hep saglikli haberlerini aldirsin yavrularimizin☺

Arkadaşlar doktordan geldimmm, cinsiyetlerini ogrendimmmm... bi kiz bi erkekmis... cift yumurta oldugunuda bu vesileyle ogrenmis oldumm
Herkesten cok şanslısınız tepkilerini duymaya alis canimbizimde oyle herkes ayni tepkiyi veriyor. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Merhaba canim biz cinsiyetlerini 14.haftada ögrenmistik zaten detayliya ne kadar gec girersen o kadar iyi dedi dr 1 temmuzda perinotolog randevusu aldik kismetse o zaman gorecez kuzularimizi.cinsiyetleri degismez herhalde buyuk supriz olur pemebe aldiklarimiz var cunku iki tane prensesimiz olacak Allahin izniyle

Canım ilaç olarak ne kullaniyorsun.. imom kullaniyorum, bi de doktor maltofer demir hapini kullanmami istedi..
Ben vitamin olarak decavit kullaniyorum demir hapı olarak ferro sanol .. balık yaği hapı olarak red krill oil kullaniyorum birde sabah aksam magnezyum aliyorum canim
Birde yeni basladim d vitamini eksikliginden sebep devit kullaniyorum 1 ampul 3 haftada 1..

Kizlar bana fikrinizi veriri misiniz, esim isi dolayisi ile ucakla 1.5 saat uzakliktaki birseyere gitmesi gerekiyor benimde yaninda gitmemi istiyor. Sizce hazir kuzularim yokken gezeyimmi yoksa hic risk almayayim mi? Ne derseniz, karar veremedim

massalah size canim kilolar cok iyi 31+ haftanda insallah kilolari hep boyle devam eder annesi saglikla insallah.. hayirli cumalar dua ile

Arkadaşlar doktordan geldimmm, cinsiyetlerini ogrendimmmm... bi kiz bi erkekmis... cift yumurta oldugunuda bu vesileyle ogrenmis oldumm
massalah canim ne guzel bir kiz bir erkek ilk bebislermi rabbim saglikla nasip etsin insallah benimde iki kiz canim ikide oglum var sukur rabbime.. dua ile ecmain

arkadaşlar ayrıntılı ultrason da ikizlerde fiyat iki kat mi oluyor. dün doktora gittim 20. haftada ayrintili istedi. disarida özel merkezde yaptir dedi. iki yeri aradim birinde iki kat fiyat verdiler, diğerinde 100 lira koydular üstüne. ayrintili ultrason standart bisey degil mi.

insallah degismez canim rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah ilk bebislermi benim iki oglum var simdi iki kizimiz olucak rabbim saglikla nasip etsin cumlemize.. dua ile ecmain

Gecmis olsun canim, kani gordugunde ne kadar stress oldugunu tahmin edebiliyorum. Bence bir kac dinlen, disari cikma. Cok gecmis olsun.
Canim cok saol evt kani gorunce kizlarimi kaybettigimi dusundum cok korktum Allah kimseye yasatmasin cok agir bi duyguydu gercekten ama sorasinda yataga uzandim kizlarimi hic oyle hareketli hissetmemistim ikiside kipir kipirdi sanki beno sakinlestirmeye calisiolardi yavrularim cok duygulandim agladim mutluluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…