2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Massalah insallah 36 haftalarida gormek nasip.olur bizlere insallah nasil oldunuz canim rabbim saglikla nasip etsin insallah.. dua ile ecmain
Cnm sorunlarla yola devam ediyoruz cok sukur Bugünümüze. Şimdide dişim ağrıyor . Antibiyotik tedavisi verdi dr. Kullanmak istemiyorum ama agriya da dayanmak zor . Sen nasilsin cnm?

canım hazırlıklarını çok beğendim sağlıkla gelsin inşallah bebişler bende aşağı yukarı böyle birşey düşünüyorum. Rica etsem gitti gidiyordan şişeleri hangi satıcıdan aldığını ve anahtarlıkları nereden aldığını özelden olsun yazar mısın bana? yastığın ve kapı süsünde çok güzel olmuş, bunları hastane odası süslemesinde kullanacaksın demi. bende içecek ve minik kurabiye ikramı da düşünüyorum ama güzel set tabak setleri bulamadım henüz

Ayyy 4 hafta sonra mı tekrar gideceksin keşke çikolata yeseydin işe yarıyor diyorlar...Esasen birçok doktor görüyor ama yanlış söylemiyim die pek söylemek istemiyorlar gibi geliyor bana...Olsun hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar önemli olan o...Çok sevindim sonuçların normal çıkmasına...

Çok teşekkür ederim... Şişeleri hepsiburada_03 diye bir satıcıda yaptırdım gittigidiyordab firma adları papağan nikah şekeriydi sanırım, çok ilgililer tavsiye ederim kargoda bir tanesi kırılmış ama baktım zaten fazladan iki tane koymuşlar. Anahtarlıkları ise kapalıçarşının arka kısımlarındaki dükkanlardan birinden aldık.mahmutpaşadan yani. Tanesi 1,50 idi sanırım tülü ve şekerlemeyi de ayrıca alıp kendimiz süsledik.

Cnm sorunlarla yola devam ediyoruz cok sukur Bugünümüze. Şimdide dişim ağrıyor . Antibiyotik tedavisi verdi dr. Kullanmak istemiyorum ama agriya da dayanmak zor . Sen nasilsin cnm?
iyi yapmışsın ağrılı diş stres yaratır ayrıca iltihaplı yada enfeksiyonlu diş erken doğuma dahi sebep olabiliyormuş. ne tedavi uygulanacak dişine? antibiyotik doğuma kadar götürmez çünkü

Cok sukur iyiyiz canim detayliyida saglikla atlattik sukur rabbime kizlara kiyafet almaya basladim yavas yavas canim.gecmis olsun insallah tez zamanda gecer agrilarin rabbim pasalarini saglikla zamaninda gelmeyi nasip etsin rabbim

güle güle kullansınlar canım. benim kendim yapacak pek vaktim yok, o yüzden hep hazır bakıyorum gittigidiyordan falan ama bir temaya uydurmak lazım henüz karar verebilmiş değilim :)

Dişim icin hastaneye gittim arkadaslar.
Diş hekimi agumentin yazmis 1000 mg ama eczane klavunat verdi ayniymis. 25 +1 iz bugun.
Bu haftalarda antibiyotik kullanan var mi ? Bu Antibiyotiği bilen :)
ben yeni kullandım canım .Agumentinin 625liğini, söylediğin ilacı bilmiyorum ama bence muadil ürün kullanma agumentin her yerde bulunabilen bir ilaç zaten riske atma derim aynı bile olabilir ama sn doktorunun dediğini kullan. sıkıntısı ne dişin ne yapacaklar

benim dRum radyoloji uzmanına yönlendirdi ayrıntılı için özel 350 TL fiyat verdiler size kaç lira dediler?

kızlar benım bebeklerım 2 gun cok hareketlı oluyor karnımda 2 gun ara ara pıtp pıt seklınde..sızınde bölemı tekmeler olmayıncada korkuyorum . doktor heerzaman hareketlı olmaz olsada sen hıssetmeyebılırsın dıo ama elımde değil

Bana öyle dedi zaten simdi söylerim ama 16. haftada daha kesin bir sonuç çıkar dedi
Bir de yaramazlar kıpır kıpırlardı sanki bize sirinlik yapıyorlardı <3

Bende 16+5 ogrendim canim daha 12 + haftadasin hem daha net olur sagliklilar yaa massallah bebislerine 15 yada 16 oldumu git doktora ogren kizin icin canim saglikla kalin ...
Teşekkür ederim canım
Sağlıklı olsunlarda tek ha simdi ha 4 hafta sonra

iyi yapmışsın ağrılı diş stres yaratır ayrıca iltihaplı yada enfeksiyonlu diş erken doğuma dahi sebep olabiliyormuş. ne tedavi uygulanacak dişine? antibiyotik doğuma kadar götürmez çünkü

Doktoruma sordum ayni ilac kullanabilirsib dedi 5 gun sabah aksam antibiyotik kullanicam sonra kontrol var ne olacak bilmiyorum ins gecer antibiyotikle. Çürük yok film cekilemiyor kanal tedavisi gerekebilir ama filmsiz bilemeyiz dedi dr. Insallah antibiyotik ile gecer ve tekrarlama olmaz arkadaslar. Cok agri var

canım bende de var hemde 1 haftayı geçti sağdaki oğlumun hareketleri azaldı, şükür bugün çok iyiydi, rahatladım.

YÜKLEMETESTIM YUKSEKÇIKTI YARIN DIYETISYENE GIDICEM HICANLAMADIM NASIL YUKSELDIGINI BELIRTI YOKTU BENDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…