- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.881
Cnm sorunlarla yola devam ediyoruz cok sukur Bugünümüze. Şimdide dişim ağrıyor . Antibiyotik tedavisi verdi dr. Kullanmak istemiyorum ama agriya da dayanmak zor . Sen nasilsin cnm?Massalah insallah 36 haftalarida gormek nasip.olur bizlere insallah nasil oldunuz canim rabbim saglikla nasip etsin insallah.. dua ile ecmain
canım hazırlıklarını çok beğendim sağlıkla gelsin inşallah bebişler bende aşağı yukarı böyle birşey düşünüyorum. Rica etsem gitti gidiyordan şişeleri hangi satıcıdan aldığını ve anahtarlıkları nereden aldığını özelden olsun yazar mısın bana? yastığın ve kapı süsünde çok güzel olmuş, bunları hastane odası süslemesinde kullanacaksın demi. bende içecek ve minik kurabiye ikramı da düşünüyorum ama güzel set tabak setleri bulamadım henüzEki Görüntüle 1851358 Eki Görüntüle 1851360 Eki Görüntüle 1851355 Eki Görüntüle 1851354
Biz bu tarz şeyler hazırladık canım, pembe mavi gei tonları kullandık kız erkek olduğundan. Anahtarlıkları kendimiz alıp süsledik, şişeleri gittigidiyordan sipariş verdim bize özel tasarladılar. Kapı süsü ve yastığı kayınvalidem hazırladı kapalıçarşıdan alınan malzemelerle. Poşetlerde ordan alındı. Bir de çikolata dağıtılır zaten standart. Onları da yine iki renk karışık yaptırıcaz. Tabi eşim tek erkek ve ilk çocuklarımız, ailesi çok heyecanlı biraz abartmış olabilirz :)
Merhaba kızlar Dr a gittim bebeisler sagliklilar çok şükür ben istemeden ense ölçümünü kendi yapti ikisinde çok normal seviyede dedi
Cinsiyetler ini göstermedileryatay pozisyonda olmaları gerekiyormuş
Neyapalim saglikli olsunlar da 4 hafta sonra göreyim yavrularimi
Kizim çok merak ediyordu o uzulecek
Çok teşekkür ederim... Şişeleri hepsiburada_03 diye bir satıcıda yaptırdım gittigidiyordab firma adları papağan nikah şekeriydi sanırım, çok ilgililer tavsiye ederim kargoda bir tanesi kırılmış ama baktım zaten fazladan iki tane koymuşlar. Anahtarlıkları ise kapalıçarşının arka kısımlarındaki dükkanlardan birinden aldık.mahmutpaşadan yani. Tanesi 1,50 idi sanırım tülü ve şekerlemeyi de ayrıca alıp kendimiz süsledik.canım hazırlıklarını çok beğendim sağlıkla gelsin inşallah bebişler bende aşağı yukarı böyle birşey düşünüyorum. Rica etsem gitti gidiyordan şişeleri hangi satıcıdan aldığını ve anahtarlıkları nereden aldığını özelden olsun yazar mısın bana? yastığın ve kapı süsünde çok güzel olmuş, bunları hastane odası süslemesinde kullanacaksın demi. bende içecek ve minik kurabiye ikramı da düşünüyorum ama güzel set tabak setleri bulamadım henüz
iyi yapmışsın ağrılı diş stres yaratır ayrıca iltihaplı yada enfeksiyonlu diş erken doğuma dahi sebep olabiliyormuş. ne tedavi uygulanacak dişine? antibiyotik doğuma kadar götürmez çünküCnm sorunlarla yola devam ediyoruz cok sukur Bugünümüze. Şimdide dişim ağrıyor . Antibiyotik tedavisi verdi dr. Kullanmak istemiyorum ama agriya da dayanmak zor . Sen nasilsin cnm?
Cok sukur iyiyiz canim detayliyida saglikla atlattik sukur rabbime kizlara kiyafet almaya basladim yavas yavas canim.gecmis olsun insallah tez zamanda gecer agrilarin rabbim pasalarini saglikla zamaninda gelmeyi nasip etsin rabbimCnm sorunlarla yola devam ediyoruz cok sukur Bugünümüze. Şimdide dişim ağrıyor . Antibiyotik tedavisi verdi dr. Kullanmak istemiyorum ama agriya da dayanmak zor . Sen nasilsin cnm?
güle güle kullansınlar canım. benim kendim yapacak pek vaktim yok, o yüzden hep hazır bakıyorum gittigidiyordan falan ama bir temaya uydurmak lazım henüz karar verebilmiş değilim :)Çok teşekkür ederim... Şişeleri hepsiburada_03 diye bir satıcıda yaptırdım gittigidiyordab firma adları papağan nikah şekeriydi sanırım, çok ilgililer tavsiye ederim kargoda bir tanesi kırılmış ama baktım zaten fazladan iki tane koymuşlar. Anahtarlıkları ise kapalıçarşının arka kısımlarındaki dükkanlardan birinden aldık.mahmutpaşadan yani. Tanesi 1,50 idi sanırım tülü ve şekerlemeyi de ayrıca alıp kendimiz süsledik.
ben yeni kullandım canım .Agumentinin 625liğini, söylediğin ilacı bilmiyorum ama bence muadil ürün kullanma agumentin her yerde bulunabilen bir ilaç zaten riske atma derim aynı bile olabilir ama sn doktorunun dediğini kullan. sıkıntısı ne dişin ne yapacaklarDişim icin hastaneye gittim arkadaslar.
Diş hekimi agumentin yazmis 1000 mg ama eczane klavunat verdi ayniymis. 25 +1 iz bugun.
Bu haftalarda antibiyotik kullanan var mi ? Bu Antibiyotiği bilen :)
güle güle kullansınlar canım. benim kendim yapacak pek vaktim yok, o yüzden hep hazır bakıyorum gittigidiyordan falan ama bir temaya uydurmak lazım henüz karar verebilmiş değilim :)
benim dRum radyoloji uzmanına yönlendirdi ayrıntılı için özel 350 TL fiyat verdiler size kaç lira dediler?arkadaşlar ayrıntılı ultrason da ikizlerde fiyat iki kat mi oluyor. dün doktora gittim 20. haftada ayrintili istedi. disarida özel merkezde yaptir dedi. iki yeri aradim birinde iki kat fiyat verdiler, diğerinde 100 lira koydular üstüne. ayrintili ultrason standart bisey degil mi.
birinde 520 digerinde 750 dedilerbenim dRum radyoloji uzmanına yönlendirdi ayrıntılı için özel 350 TL fiyat verdiler size kaç lira dediler?
Bu ne yaa bu islerri bile ticarete döktüler artıkbirinde 520 digerinde 750 dediler
valla öylecanim. bizim zaten tüp bebek hal@ kredi ödüyoruz. her gideri düsünürken fiyatlarin da masallahi var. allahim mafdi manevi güc versin yapacak bisey yok malesefBu ne yaa bu islerri bile ticarete döktüler artık
Bana öyle dedi zaten simdi söylerim ama 16. haftada daha kesin bir sonuç çıkar dediAyyy 4 hafta sonra mı tekrar gideceksin keşke çikolata yeseydin işe yarıyor diyorlar...Esasen birçok doktor görüyor ama yanlış söylemiyim die pek söylemek istemiyorlar gibi geliyor bana...Olsun hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar önemli olan o...Çok sevindim sonuçların normal çıkmasına...
Teşekkür ederim canımBende 16+5 ogrendim canim daha 12 + haftadasin hem daha net olur sagliklilar yaa massallah bebislerine 15 yada 16 oldumu git doktora ogren kizin icin canim saglikla kalin ...
iyi yapmışsın ağrılı diş stres yaratır ayrıca iltihaplı yada enfeksiyonlu diş erken doğuma dahi sebep olabiliyormuş. ne tedavi uygulanacak dişine? antibiyotik doğuma kadar götürmez çünkü
ben yeni kullandım canım .Agumentinin 625liğini, söylediğin ilacı bilmiyorum ama bence muadil ürün kullanma agumentin her yerde bulunabilen bir ilaç zaten riske atma derim aynı bile olabilir ama sn doktorunun dediğini kullan. sıkıntısı ne dişin ne yapacaklar
canım bende de var hemde 1 haftayı geçti sağdaki oğlumun hareketleri azaldı, şükür bugün çok iyiydi, rahatladım.kızlar benım bebeklerım 2 gun cok hareketlı oluyor karnımda 2 gun ara ara pıtp pıt seklınde..sızınde bölemı tekmeler olmayıncada korkuyorum . doktor heerzaman hareketlı olmaz olsada sen hıssetmeyebılırsın dıo ama elımde değil
Benim şekerim yükseldiğinde üzerime bir ağırlık çöküyor daha yeni uyanmış olsamda uykum geliyor halsizleşiyorum. Kafam dumanlı gibi oluyor yani bi sersemlik oluyor. Ama bu belirtiler bende böyle. Fikir versin diye yazdım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?