2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Senin drkafayı yemiş anlaşılan değerler çok güzel

canım bende de var hemde 1 haftayı geçti sağdaki oğlumun hareketleri azaldı, şükür bugün çok iyiydi, rahatladım.
ya tabıkı sureklı hareketlı olucak dıe bırsey yok ama , bazen hıc hıssetmıyor gıbı oluyorum cok sukur ıftardan sonra sağlam ıkı uctane yedım tekme ınsallah ıyılerdır.

ya tabıkı sureklı hareketlı olucak dıe bırsey yok ama , bazen hıc hıssetmıyor gıbı oluyorum cok sukur ıftardan sonra sağlam ıkı uctane yedım tekme ınsallah ıyılerdır.
Canim nasilsin kizlar nasil insallah 36 haftalara cumlemiz saglikla geliriz minnoslarimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah.. dua ile ecmain

canım içe dönebiliyolar bende çok vesvese yaptım 29-30. haftalarda doktor içeri tekmeliyolardır dedi haklı da çıktı.. sonra normale döndü... şimdide yerleri daraldı az hissettiriyolar..

antibiyotikle 5 gun içinde agrın kalmaz ama doğuma kadar idare edemezsin, doğuma yakın tekrar sıkıntı çıkarırsa çok zorlanırsın. tekrar tekrar antibiyotikte olmaz. kanalı filmsizde yapabiliyor doktor basladı bende köklerin içini ince iğneler ile ölçtü, tabi röntgen kadar garanti degıl ama dişin çekilmesinden iyidir. po ağrıyı biliyorum ancak fazla takmamaya calış agrının stresi bebekleri etkilermiş

İkzileri bir kız bir erkek olan arkadaşlar kızınızın ve oğlunuzun pozisyonları nasıl acaba yan yana mı üst üste mi eğer boyleyse hagisi üstte
Rica etsem yazar.mısınız?

Carsamba gunu acilen sezeryana alindim. Bebeklerimin arasinda kan Transfüzyonu oldugu icin. Maalesef bir bebeğim melek oldu, bir bebeğim de küvezde solunum cihazına bagli.
Allah rizasi icin oğluma dua ederseniz sevinirim. Cok karışık duygular icindeyim. 5dk icinde sezeryana alindim ve o anda bebegimi kaybettigimi ogrendim. Hala kendime gelemedim. Allahim geride kalan yavrumu bize saglikla bagislar inşallah

Ah canim ya.. Rabbimin bir bildigi vardir elbet.. hic kolay degil icinde bulundugun durum.. bir yavrun melek olmus zor ama guclu olmalisin .. Rabbim kuvezdeki yavrunu sana bagislasin O guclu bi bebek annesi seni birakmayacak senden alacak tum gucunude insaAllah.

Canım yaa çok üzüldüm ama sen Rabbime güven diğer bebeğini sana bağışlar inşallah kalpten ile dualarımız seninle Allahın her şerrinde bir hayır vardır unutma umutsuzluğa kapılma daha güzel günler görürsün inşallah...

Rabbim kuvezdeki yavrunuzu Size bağışlasın inşaallah.dualarımız seninle.Facebook da dua kardeşliği diye grup var oraya yazarsan toplu dua edilir şifası için.

Allah kalan yavrunuzu sağlıkla size bağişlasin inşallah..

Hic kesintisiz ağrısı devam ediyor canim ya. Bugun 2. Antibiyotiği aldim ne zaman etki eder bilmiyorum cok zor

İkzileri bir kız bir erkek olan arkadaşlar kızınızın ve oğlunuzun pozisyonları nasıl acaba yan yana mı üst üste mi eğer boyleyse hagisi üstte
Rica etsem yazar.mısınız?
Canim benim bastan beri yanyanalar. Bazrn tepe takla oluyorlar suanda kafaalr yukarida oglum solda kizim sagda

Canim cok gecmis olsun basin sagolsun rabbim bebegini size bağışlasin insallah.
Sen güçlü ol ki bebegin de guclu olsun cnm duamdasin

E eren83 canım maşallah bebislerine.bende dün gittim.kızım 2480 oğluma 2022 olmuş. Dr um 34 dolunca biraz daha rahatlariz diyor.sen kapı süsü Vs yaptınmi.yada hastanede ikramlik birsey düşündünmu?
Canm tam kaç haftalıksın 31 hafta kaç gün bende haftaya gtcemde en son. 29.haftada 1500biri 1600de biriydi sen hatrlıyormusn en son iki kontroldeki kilolarını

Canim benim bastan beri yanyanalar. Bazrn tepe takla oluyorlar suanda kafaalr yukarida oglum solda kizim sagda
Sagol canım Dr cinsiyetleri belli değil ama sağ altta olan kız gibi dedi
Bende erkek çocuk daha yukarda duruyor diye duymuştum tek gebelikte de çift gebelikte de
Kızımda hep aşağı da idi oyuzden sorayim bi kizlara dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…