- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.901
Senin drkafayı yemiş anlaşılan değerler çok güzelEki Görüntüle 1850999
Kızlar 1 haftalık şeker ölçümlerim böyle.. bugün dr.uma gönderdim.. bunlarında yüksek olduğunu 1 hafta daha takp yapalım ona göre endokrine yönlendirebilirim dedi.. ama anlayamadım ben.. açlığımın 90 tokluğımun 120 altında olmasını istiyordu .. bu ölçümler yaptığm 1 kaçamak dışında normal değil mi?
Senin drkafayı yemiş anlaşılan değerler çok güzel
ya tabıkı sureklı hareketlı olucak dıe bırsey yok ama , bazen hıc hıssetmıyor gıbı oluyorum cok sukur ıftardan sonra sağlam ıkı uctane yedım tekme ınsallah ıyılerdır.canım bende de var hemde 1 haftayı geçti sağdaki oğlumun hareketleri azaldı, şükür bugün çok iyiydi, rahatladım.
Canim nasilsin kizlar nasil insallah 36 haftalara cumlemiz saglikla geliriz minnoslarimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah.. dua ile ecmainya tabıkı sureklı hareketlı olucak dıe bırsey yok ama , bazen hıc hıssetmıyor gıbı oluyorum cok sukur ıftardan sonra sağlam ıkı uctane yedım tekme ınsallah ıyılerdır.
ya tabıkı sureklı hareketlı olucak dıe bırsey yok ama , bazen hıc hıssetmıyor gıbı oluyorum cok sukur ıftardan sonra sağlam ıkı uctane yedım tekme ınsallah ıyılerdır.
antibiyotikle 5 gun içinde agrın kalmaz ama doğuma kadar idare edemezsin, doğuma yakın tekrar sıkıntı çıkarırsa çok zorlanırsın. tekrar tekrar antibiyotikte olmaz. kanalı filmsizde yapabiliyor doktor basladı bende köklerin içini ince iğneler ile ölçtü, tabi röntgen kadar garanti degıl ama dişin çekilmesinden iyidir. po ağrıyı biliyorum ancak fazla takmamaya calış agrının stresi bebekleri etkilermişDoktoruma sordum ayni ilac kullanabilirsib dedi 5 gun sabah aksam antibiyotik kullanicam sonra kontrol var ne olacak bilmiyorum ins gecer antibiyotikle. Çürük yok film cekilemiyor kanal tedavisi gerekebilir ama filmsiz bilemeyiz dedi dr. Insallah antibiyotik ile gecer ve tekrarlama olmaz arkadaslar. Cok agri var
Carsamba gunu acilen sezeryana alindim. Bebeklerimin arasinda kan Transfüzyonu oldugu icin. Maalesef bir bebeğim melek oldu, bir bebeğim de küvezde solunum cihazına bagli.
Allah rizasi icin oğluma dua ederseniz sevinirim. Cok karışık duygular icindeyim. 5dk icinde sezeryana alindim ve o anda bebegimi kaybettigimi ogrendim. Hala kendime gelemedim. Allahim geride kalan yavrumu bize saglikla bagislar inşallah
Canım yaa çok üzüldüm ama sen Rabbime güven diğer bebeğini sana bağışlar inşallah kalpten ile dualarımız seninle Allahın her şerrinde bir hayır vardır unutma umutsuzluğa kapılma daha güzel günler görürsün inşallah...Carsamba gunu acilen sezeryana alindim. Bebeklerimin arasinda kan Transfüzyonu oldugu icin. Maalesef bir bebeğim melek oldu, bir bebeğim de küvezde solunum cihazına bagli.
Allah rizasi icin oğluma dua ederseniz sevinirim. Cok karışık duygular icindeyim. 5dk icinde sezeryana alindim ve o anda bebegimi kaybettigimi ogrendim. Hala kendime gelemedim. Allahim geride kalan yavrumu bize saglikla bagislar inşallah
2 oglandan sonra 2 kız harika olmus rabbim hepsinin bahtini acik etsin insallah :)insallah degismez canim rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah ilk bebislermi benim iki oglum var simdi iki kizimiz olucak rabbim saglikla nasip etsin cumlemize.. dua ile ecmain
Rabbim kuvezdeki yavrunuzu Size bağışlasın inşaallah.dualarımız seninle.Facebook da dua kardeşliği diye grup var oraya yazarsan toplu dua edilir şifası için.Carsamba gunu acilen sezeryana alindim. Bebeklerimin arasinda kan Transfüzyonu oldugu icin. Maalesef bir bebeğim melek oldu, bir bebeğim de küvezde solunum cihazına bagli.
Allah kalan yavrunuzu sağlıkla size bağişlasin inşallah..Carsamba gunu acilen sezeryana alindim. Bebeklerimin arasinda kan Transfüzyonu oldugu icin. Maalesef bir bebeğim melek oldu, bir bebeğim de küvezde solunum cihazına bagli.
Hic kesintisiz ağrısı devam ediyor canim ya. Bugun 2. Antibiyotiği aldim ne zaman etki eder bilmiyorum cok zorantibiyotikle 5 gun içinde agrın kalmaz ama doğuma kadar idare edemezsin, doğuma yakın tekrar sıkıntı çıkarırsa çok zorlanırsın. tekrar tekrar antibiyotikte olmaz. kanalı filmsizde yapabiliyor doktor basladı bende köklerin içini ince iğneler ile ölçtü, tabi röntgen kadar garanti degıl ama dişin çekilmesinden iyidir. po ağrıyı biliyorum ancak fazla takmamaya calış agrının stresi bebekleri etkilermiş
Canim benim bastan beri yanyanalar. Bazrn tepe takla oluyorlar suanda kafaalr yukarida oglum solda kizim sagdaİkzileri bir kız bir erkek olan arkadaşlar kızınızın ve oğlunuzun pozisyonları nasıl acaba yan yana mı üst üste mi eğer boyleyse hagisi üstte
Rica etsem yazar.mısınız?
Canim cok gecmis olsun basin sagolsun rabbim bebegini size bağışlasin insallah.Carsamba gunu acilen sezeryana alindim. Bebeklerimin arasinda kan Transfüzyonu oldugu icin. Maalesef bir bebeğim melek oldu, bir bebeğim de küvezde solunum cihazına bagli.
Canm tam kaç haftalıksın 31 hafta kaç gün bende haftaya gtcemde en son. 29.haftada 1500biri 1600de biriydi sen hatrlıyormusn en son iki kontroldeki kilolarını
Kizim üstte oğlum alttaİkzileri bir kız bir erkek olan arkadaşlar kızınızın ve oğlunuzun pozisyonları nasıl acaba yan yana mı üst üste mi eğer boyleyse hagisi üstte
Rica etsem yazar.mısınız?
Sagol canım Dr cinsiyetleri belli değil ama sağ altta olan kız gibi dediCanim benim bastan beri yanyanalar. Bazrn tepe takla oluyorlar suanda kafaalr yukarida oglum solda kizim sagda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?