2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allah yarımcınız olsun Rabbim oğlunu korusun ve sana bağışlasın inşallah

Evet canim benimde kizim sag altta, oglum sol ustte..ilk basta yan yanalardi, simdi 16.haftafayim kizim rahim agzina cok yakinmis o yuzden biraz endiseliyim, doktor yukari cikmasini bekliycez dedi, rahim agzini tam kapatirsa cok tehlikeliymis surekli dinleniyorum insallah yukari cikarda rahat bi nefes alirim

Cerushka cok gecmis olsun canim Allah kalan bebegini sana bagislasin bu guzel gunlerin hurmetine senin guclu olman ve kuvezdeki bebegine simsiki sarilman lazim cunku simdi onun sana cok ihtiyaci var

Canm tam kaç haftalıksın 31 hafta kaç gün bende haftaya gtcemde en son. 29.haftada 1500biri 1600de biriydi sen hatrlıyormusn en son iki kontroldeki kilolarını
Canım ben yarın 33 olacağım.30.haftada sanırım oğlum 1500 kızım 1900 du ama benim kızım iri bir bebekmis seninki haftasına göre çok iyi.

Canım ben yarın 33 olacağım.30.haftada sanırım oğlum 1500 kızım 1900 du ama benim kızım iri bir bebekmis seninki haftasına göre çok iyi.
Canm maşallah benm kız daha ufak bende son zamanlarda sola yatıyorm protein ağrlıklı beslnmeye çalışıyorm yoğurt da tuketiyorm ki kilo alsınlar diye biraz takıntılıyım inşallah kuveze grmeden kucağmıza alp hastaneden çıkarız hepimizde

İkzileri bir kız bir erkek olan arkadaşlar kızınızın ve oğlunuzun pozisyonları nasıl acaba yan yana mı üst üste mi eğer boyleyse hagisi üstte
Rica etsem yazar.mısınız?
başta çapraz duruyordu oglannsag altta kız sol üstteydi simdi tam ranza modu kız üstte oğlan altta canim

rabbim sana ve bebegine guc sifa saglik versin insallah canim kacinci haftada dogum yaptin insallah rabbim bebegini korusun onu sana bagislasin dua ile ecmain...

benim kizlar yan yanalar canim biri sagda biri solda ama kasigima baski yapiyorlar canim

Hayırlısı ile girmez inşaallah kuveze girmez bebeklerimiz.34 haftalık olduklarında en azından ciğer gelişimleri tamamlanıyor.bu arada ben her sbh 3 ceviz ara öğünde muz süt yoğurt yiyordum o ara güzel Kilo aldılar ama artık canım hicbirsey istemiyorsdce meyve ve soğuk su yemek bile zorla yiyorum.

Hayirlisi olur insallah canim nazli bebekler kiz oluyor genelde benim ikiside 11.haftada gostermisti cinsiyetelrini.

Ceviz bende yiyorm bir avuç kadar muz da yiyordm ama mide yanması yaptı bende gunlercede duzelmiyor

cerushka canım Allahım yardımcınız olsun. Rabbim küvezdeki bebeğine sağlık sıhhat versin, sende güçlü ol. Çok üzüldüm inan. İnşallah tez zamanda toparlayıp çıkarsınız.

Sağlıcakla gelsin bebişler :) valla hayat ikizlerden sonra Nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bir bakıyorum pazartesi sanki 1 saat sonra cuma olmuş hatta sana yazarken ponçiğimin biri kalktı karnımızı doyurduk annemle ben bakıyoruz kızlara onun inanılmaz faydası oluyor geceleri emzirme Zaman'ı dışında ben uyuyorum onlar sahura kadar yatmıyorlar geceleri o bakıyor gündüzleri ben müthiş bi duygu gece beni birileri bu kadar çok kaldırsa dehşet saçardım ama şimdi hiiççç hiçbir şikayetim yok şükürler olsun sende yaşayıp göreceksin inşallah

canım Allah yardımcınız olsun. Rabbim şifa versin inşallah oğlun çabuk toparlanır bir an evvel annesinin yanında olur. Çok üzüldüm senin için. Ama herşeyde bir hayır vardır. Rabbim öyle uygun görmüş. Ne olur kendini yıpratma. Şu mübarek günlerin hatırına Rabbim oğlunu ve seni korusun. Dualarımızdasın.

Arkadaslar sizden bir ricam olacak ama sadece hamile arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 27 yillik evli zekiye ve rustu abimiz icin 41 hamiledeen 1 er ayetel kursi bekliyorum bunu yapan herkesin cocugu olmus okuyanlar yaziyi begenebilir mi AMA SADECE HAMILR OLUP OKUYANLAR BEGENSIN KI BENDE ONA GORE KADINA SAYI VEREYİM. Rabbim sizinde hamileliginizi sorunsuz nihayetine erdirip hayirli evlat nasip etsin hadi el birliğiyle insallah nolur 41 kisi bulalim cevrenizde de varsa hamile bayan okutur musunuz o zaman ozelden yazin olur mu 41 hamil3 bayana ihtiyac var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…