- 14 Haziran 2016
- 35
- 37
- 3
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.941
iyiyim canim onlarda iyiler çok şükür.. Sen calisiyormusunsükür geçti tatlm iyiyim kaç gündür yoğun iş temposu nedeniyle giremedm sen nasılsın minnaklar nasıl
Canm tam kaç haftalıksın 31 hafta kaç gün bende haftaya gtcemde en son. 29.haftada 1500biri 1600de biriydi sen hatrlıyormusn en son iki kontroldeki kilolarını
29.haftada doğum yaptım
Evet Çalısıyorum talım çocuk gelisimi ve eğitimi öğretmeniyim ama müdür yardımcılığı yapıyorm ya seniyiyim canim onlarda iyiler çok şükür.. Sen calisiyormusun
Benim k8zımda hep aşağıdaydı hiç yukar8da görmedik desem yeridirbenim kizlar yan yanalar canim biri sagda biri solda ama kasigima baski yapiyorlar canim
Riskin olmassa bile bence gitme derim.insan yoruliyor ben sahsen olsam.Kizlar bana fikrinizi veriri misiniz, esim isi dolayisi ile ucakla 1.5 saat uzakliktaki birseyere gitmesi gerekiyor benimde yaninda gitmemi istiyor. Sizce hazir kuzularim yokken gezeyimmi yoksa hic risk almayayim mi? Ne derseniz, karar veremedim
canım suyumda hala cogalma yok malesef persembe doktor kontrolum var detaylı gorusucem haber veırrım. şimdi 32 -34 görebilsek dıyorum ama ınslalah 36 da goruruzCanim nasilsin kizlar nasil insallah 36 haftalara cumlemiz saglikla geliriz minnoslarimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah.. dua ile ecmain
allah sabır ve acil şifalar versin canım dualarım senınle kaç haftalık yaptın dogumCarsamba gunu acilen sezeryana alindim. Bebeklerimin arasinda kan Transfüzyonu oldugu icin. Maalesef bir bebeğim melek oldu, bir bebeğim de küvezde solunum cihazına bagli.
Allah rizasi icin oğluma dua ederseniz sevinirim. Cok karışık duygular icindeyim. 5dk icinde sezeryana alindim ve o anda bebegimi kaybettigimi ogrendim. Hala kendime gelemedim. Allahim geride kalan yavrumu bize saglikla bagislar inşallah
Meslektaş sayiliriz canim bende anaokulu ogretmeniyim ama calismiyorum tedavi süreçlerim sirasinda stres olmamak çok sevdiğim meslegimi biraktim..Bundan sonra insaAllah yavrularimin öğretmeni olucamEvet Çalısıyorum talım çocuk gelisimi ve eğitimi öğretmeniyim ama müdür yardımcılığı yapıyorm ya sen
Saol canm bakalm bizimkiler kaç kilo olmuşlar 31+0da gtcm30.haftada biri 1500, diğeri 1750 idi 32 de 1950 olmuşlar..
Canim 36lari da gorursun ins stres yapma bu mubarek gunler hurmetine Allah hepimizin gonlundekileri kabul etsin saglikla sihhatle kavusalim ins hepimiz miniklerimize :) Amincanım suyumda hala cogalma yok malesef persembe doktor kontrolum var detaylı gorusucem haber veırrım. şimdi 32 -34 görebilsek dıyorum ama ınslalah 36 da goruruz
efa daily tavsiye etti bana en doğalı bu dedi, kendisi de bunu kullanmış.Havuç suyu bebegin suyunu cogaltiyor diye okumustum bir yazıda deneywbilirsin.bu arada balık yağı kullananalar hangi marka tavsiye etti drlariniz
efa daily benim kullandıgımHavuç suyu bebegin suyunu cogaltiyor diye okumustum bir yazıda deneywbilirsin.bu arada balık yağı kullananalar hangi marka tavsiye etti drlariniz
Havuç suyu bebegin suyunu cogaltiyor diye okumustum bir yazıda deneywbilirsin.bu arada balık yağı kullananalar hangi marka tavsiye etti drlariniz
Canim bende de olduydu bir ara baslarda sizlama falan da oluyordu sanirim hormonlarla alakali bisey sonradan gecti simdilerde o sorun yokKizlar merhababisey danisacaktim size bn de kismetse ikiz annesi olucam 15+3 teyim dun goguslerimden sut geldi ozellikle sagdan sonra sanirim sol kesildi ama sol gogsum asiri agriyor ozellikle ucu bgn gelmedi sut ama ucu cok fena boyle seyler yasayanjniz oldu mj cok erken degl mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?