2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

benim kizlar yan yanalar canim biri sagda biri solda ama kasigima baski yapiyorlar canim
Benim k8zımda hep aşağıdaydı hiç yukar8da görmedik desem yeridir

Hani halk arasında kız şöyle durur oğlan şöyle diye bende Bilimsel yönü var mı diye kendi çapımda araştırıyorum

Kizlar bana fikrinizi veriri misiniz, esim isi dolayisi ile ucakla 1.5 saat uzakliktaki birseyere gitmesi gerekiyor benimde yaninda gitmemi istiyor. Sizce hazir kuzularim yokken gezeyimmi yoksa hic risk almayayim mi? Ne derseniz, karar veremedim
Riskin olmassa bile bence gitme derim.insan yoruliyor ben sahsen olsam.

Canim nasilsin kizlar nasil insallah 36 haftalara cumlemiz saglikla geliriz minnoslarimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah.. dua ile ecmain
canım suyumda hala cogalma yok malesef persembe doktor kontrolum var detaylı gorusucem haber veırrım. şimdi 32 -34 görebilsek dıyorum ama ınslalah 36 da goruruz

allah sabır ve acil şifalar versin canım dualarım senınle kaç haftalık yaptın dogum

Evet Çalısıyorum talım çocuk gelisimi ve eğitimi öğretmeniyim ama müdür yardımcılığı yapıyorm ya sen
Meslektaş sayiliriz canim bende anaokulu ogretmeniyim ama calismiyorum tedavi süreçlerim sirasinda stres olmamak çok sevdiğim meslegimi biraktim..Bundan sonra insaAllah yavrularimin öğretmeni olucam

Selinlerim ucak yolculugu hem basinc hem de yol olarak gercekten yorucu bide ikiz olunca daha da zor oluyor ben erken haftalarda 1.5 saatlik bir yolculuk yaptim o bile zordu gercekten ama tabi herkesin bunyesi farkli canim buna srn karar vereceksin

canım suyumda hala cogalma yok malesef persembe doktor kontrolum var detaylı gorusucem haber veırrım. şimdi 32 -34 görebilsek dıyorum ama ınslalah 36 da goruruz
Canim 36lari da gorursun ins stres yapma bu mubarek gunler hurmetine Allah hepimizin gonlundekileri kabul etsin saglikla sihhatle kavusalim ins hepimiz miniklerimize :) Amin

Havuç suyu bebegin suyunu cogaltiyor diye okumustum bir yazıda deneywbilirsin.bu arada balık yağı kullananalar hangi marka tavsiye etti drlariniz

Kizlar merhababisey danisacaktim size bn de kismetse ikiz annesi olucam 15+3 teyim dun goguslerimden sut geldi ozellikle sagdan sonra sanirim sol kesildi ama sol gogsum asiri agriyor ozellikle ucu bgn gelmedi sut ama ucu cok fena boyle seyler yasayanjniz oldu mj cok erken degl mj

Canim bende de olduydu bir ara baslarda sizlama falan da oluyordu sanirim hormonlarla alakali bisey sonradan gecti simdilerde o sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…