- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.961
Ohh sagol canim gececekse dayaniljr ama devam edecekse kotu bsey doktor kontolum haftaya sorucam zatenCanim bende de olduydu bir ara baslarda sizlama falan da oluyordu sanirim hormonlarla alakali bisey sonradan gecti simdilerde o sorun yok
Eda daily ilk cocugumda dr tavsiye etmişti kullanmistim bunda henüz başladım eczanede nordic prenata diye bir balık yağı tavsiye ettiler çok aşırı dogalmisefa daily benim kullandıgım
Benim kızım üstte, oğlum altta. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİkzileri bir kız bir erkek olan arkadaşlar kızınızın ve oğlunuzun pozisyonları nasıl acaba yan yana mı üst üste mi eğer boyleyse hagisi üstte
Rica etsem yazar.mısınız?
Riskin olmassa bile bence gitme derim.insan yoruliyor ben sahsen olsam.
İkzileri bir kız bir erkek olan arkadaşlar kızınızın ve oğlunuzun pozisyonları nasıl acaba yan yana mı üst üste mi eğer boyleyse hagisi üstte
Rica etsem yazar.mısınız?
Geçmiş olsun, benim oğlanlarımdada ayrıntılı ultrasonda böbrek genişlemesi çıkmıştı, takip gerekiyor dediler, şu anda yapılan ultrasonlarda büyüme gözükmüyor, daha normal yani. Erkek çocuklarında oluyormuş bu durum. İnşallah senin bebişlerinde düzelir merak etme. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.Kizlar, cumartesi gunu detayli ultrasona girdim, ogullarimindan birinin bobreginde su birikmesi varmis. Bu bobregin gelismesini engelleyebilirmis ama cogu zaman bu su bir kac hafta icinde kendiliginde kayboluyormus. Eger kaybolmazsa dogumdan sonra mudahee edilmesi gerekiyormus. Ogunden beri cok uzuluyorum, sizinde boyle bir deneyiminiz oldu mu?
Geçmiş olsun, benim oğlanlarımdada ayrıntılı ultrasonda böbrek genişlemesi çıkmıştı, takip gerekiyor dediler, şu anda yapılan ultrasonlarda büyüme gözükmüyor, daha normal yani. Erkek çocuklarında oluyormuş bu durum. İnşallah senin bebişlerinde düzelir merak etme. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
bence kendini rahat bırak, 1. si herşey olacağına varır, 2. si Rabbim dermansız dert vermesin. Sen kendini sıktıkça daha kötüye gider. Doktorda çaresi var demiş zaten. Bide kendi kendine geçiyor bunlar.Ah insallah canim, kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama okadar zorki.
Günaydın güzel anneler ve şirin bebişleri bugün doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyoruz
hayırlı haberlerle gel canım :)Günaydın güzel anneler ve şirin bebişleri bugün doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyoruz
Saglikli hayirli haberlerle gelin ucunuzde insallah...dua ile ecmainGünaydın güzel anneler ve şirin bebişleri bugün doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyoruz
Rabbim saglik sifa versin insallah cumlemizin bebekleri saglikla gelsin kucaklarimiza insallah.... ecmainKizlar, cumartesi gunu detayli ultrasona girdim, ogullarimindan birinin bobreginde su birikmesi varmis. Bu bobregin gelismesini engelleyebilirmis ama cogu zaman bu su bir kac hafta icinde kendiliginde kayboluyormus. Eger kaybolmazsa dogumdan sonra mudahele edilmesi gerekiyormus. Ogunden beri cok uzuluyorum, sizinde boyle bir deneyiminiz oldu mu?
kaçıncı hafta tam bilmiyorum ama 30mm altına düşerse risk görüyor doktorlar diye biliyorum canımKızlar biz daha 13.haftadayız ama benim size sormak istediğim bu rahim boyu uzunluğu olayı ne zaman ölçülmeli dikkat edilmeli???19. hafta sonrası mı????
Kızlar biz daha 13.haftadayız ama benim size sormak istediğim bu rahim boyu uzunluğu olayı ne zaman ölçülmeli dikkat edilmeli???19. hafta sonrası mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?