2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar, cumartesi gunu detayli ultrasona girdim, ogullarimindan birinin bobreginde su birikmesi varmis. Bu bobregin gelismesini engelleyebilirmis ama cogu zaman bu su bir kac hafta icinde kendiliginde kayboluyormus. Eger kaybolmazsa dogumdan sonra mudahele edilmesi gerekiyormus. Ogunden beri cok uzuluyorum, sizinde boyle bir deneyiminiz oldu mu?

Geçmiş olsun, benim oğlanlarımdada ayrıntılı ultrasonda böbrek genişlemesi çıkmıştı, takip gerekiyor dediler, şu anda yapılan ultrasonlarda büyüme gözükmüyor, daha normal yani. Erkek çocuklarında oluyormuş bu durum. İnşallah senin bebişlerinde düzelir merak etme. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Ah insallah canim, kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama okadar zorki.

Ah insallah canim, kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama okadar zorki.
bence kendini rahat bırak, 1. si herşey olacağına varır, 2. si Rabbim dermansız dert vermesin. Sen kendini sıktıkça daha kötüye gider. Doktorda çaresi var demiş zaten. Bide kendi kendine geçiyor bunlar.

Kızlar biz daha 13.haftadayız ama benim size sormak istediğim bu rahim boyu uzunluğu olayı ne zaman ölçülmeli dikkat edilmeli???19. hafta sonrası mı????

Rabbim saglik sifa versin insallah cumlemizin bebekleri saglikla gelsin kucaklarimiza insallah.... ecmain

Kızlar biz daha 13.haftadayız ama benim size sormak istediğim bu rahim boyu uzunluğu olayı ne zaman ölçülmeli dikkat edilmeli???19. hafta sonrası mı????
kaçıncı hafta tam bilmiyorum ama 30mm altına düşerse risk görüyor doktorlar diye biliyorum canım

Benimki ilk defa Cumartesi gunu olculdu. Tam olarak bilmiyorum ama sanirim 20 haftalardan sonra olculmeye baslaniyor

E eren83 canım maşallah bebislerine.bende dün gittim.kızım 2480 oğluma 2022 olmuş. Dr um 34 dolunca biraz daha rahatlariz diyor.sen kapı süsü Vs yaptınmi.yada hastanede ikramlik birsey düşündünmu?

Selam canım. Oyy çok iyi. 2 kiloyu aşınca küvezde daha az kalıyorlarmış. Banada aynısını söyledi. Tek hedef kaldı 34. hafta ondan sonra istedikleri zaman gelebilirler dedi. Kapı süsü bu hafta bakmak istiyorum. Hastaneye ikram için çikolata alacağım. Birde arkadaşlarım bana dağırmam için süs yapmışlar sanırım toplam 70 tane falan. Hazır tüllerden alıp içine kalpli sabunlardan koymuşlar. Ağızlarınıda emzikli süslerde tutturmuşlar. çok hoş olmuştu. Onlara ben sadece etiket alıp takıcam. onlardan ve çikolata işte. Kapı süsü ile takım birde sepet yaptırmak istiyorum. bezlerini falan içine koyarım diye. Sen ne yaptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…