2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Diş agrisi cekiyorum antibiyotik kullandim gecmedi simdi aksef 500 mg ve aferin forte verdi dr. Bunları kullanan oldu mu arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar. Kan hapi ne olarak kullaniyorsunuz? Ben bu zamana kadar almadim diyerler biraz dusuk ferrum fort verdi .bakalim ben bastan beri 14kg aldım buda kg yapiyo doguma kadar nekadar olacas...
Doğum yapan anneler gözünüz aydin hayirli olsun.
Dogum yapacak anneler rabbim kolaylik versin.
Zaman yaklastikca bu canlar bize biraz daha strese sokiyor .. durtmeleriile de bi hoş oliyor insan.
Butun kadinlar grubu dualariniz hayirla rabbim bu ramazanin son gunlerinde geri cevirmesin kabul etsin.

Bende ferrum fort kullaniyorum canim ve hemen hemen senin haftanda basladim dr zaten ne zaman ihtiyac duyarsa o zaman basliyor. Kilo konusunda bisey diyemeyecegim zaten kiloluydum iyice top gibi oldum artik bebekler saglikla sihhatle buyusin ve zamaninda dogsunda baska bir seye takmamaya calisacagim

Çok üzüldüm önce diğer bebeğin için acil şifa sonra meleğin için sabır dilerim 29. haftada aniden gelişmiş ben de şu an 29.hafta içindeyim ve benim de tek yumurta ikizi. Suyun mu geldi ne oldu aniden almak zorunda kaldılar ?

Kizlar biraz gec oldu ama balik yagi kullanmak istiyorum doktorum herhangi bi ürun kullanabilirsin dedi marka vermedi ne kullanmaliyim siz ne kullaniyorsunuz

Kizlar biraz gec oldu ama balik yagi kullanmak istiyorum doktorum herhangi bi ürun kullanabilirsin dedi marka vermedi ne kullanmaliyim siz ne kullaniyorsunuz
Merhaba cnm,ben nerdeyse 20. Haftadan beri efa s1200 kullaniyorum. Bir doktor tanidigim piyasadaki en iyi balik yagi demisti. Efayi kullanmasan bile hap gibi olanlari degil sari seffaf olanlardan kullanmani tavsiye ederim.

hadi bismillah. bende de geçen hafta ki doktor kontrolümde 2 kese ve içinde miniminnacık görüldü. bu perşembe tam 7 haftalık olduğunda kalp atışı için tekrar çağırdı doktorum. Şimdilik ikiz ama ikisi de devam eder mi bilmiyorum dedi. Başka da birşey demedi. İki kese de aynı boyuttaydı ama benim gördüğüm ve yanyanaydı :) İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. ben de çok heyecanlıyım. aslında 2017 ikiz annesi olucam ama burdaki annelerimiz daha tecrübeli

Aramiza hos geldin canim. Kuzularin hayirli olsun.

Rabbim kucağına almayı nasip etsin sana ve buradaki herkese....İnşallah ikiside devam eder canım....Önce yanyana büyüdükçe altlı üstlü konum alıyorlar...Hayırlısı olsun...

Cok sagolun Allah razı olsun...
Bi bebegin sivisi artmisti onu aldirirken birden kan geldi sividan. Kan Transfüzyonu baslamis bebeklerimin arasinda. 3-5dk icinde sezeryana alindim. Sansima o gun randevum vardi bu işlem yapılıyordu ki fark edilebildi.

Selam arkadaşlar güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim doktor kontrolümüz Allah'ın izniyle iyi geçti oğlum 1312 kızımda 1176 gr olmuş maşallah subhanallah inşallah evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleride görmeyi nasip etsin Rabbim

massalah canim minnoslarina saglikla devam etsin insallah

Ooyyy massalah kizlarina aylik kontrolleride geldi asilarida geldi aayy ne cabuk geciverdi 1 ay saglikla nice aylar yillar gecirin kizlarinizla omurleri bahtlari acik olsun kizlarinin...

Aminnnn.. oh ne guzel masaAllah kuzularina☺ bizde persembe gunu gidicez acaba yavrularim kg aldilarmi hic.. seker muhabbetinden dolayi keyifsiz yiyorum ya alamadilar gibime geliyo nedense..

Yaaaa masaAllah ne cabuk ☺ daha dun gibi geliyo ☺ Bizim icinde gunler su gibi gecsin gitsin boyle yavrularimiz gelsin kucagimiza insaAllah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…