- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.981
Çok üzüldüm önce diğer bebeğin için acil şifa sonra meleğin için sabır dilerimCarsamba gunu acilen sezeryana alindim. Bebeklerimin arasinda kan Transfüzyonu oldugu icin. Maalesef bir bebeğim melek oldu, bir bebeğim de küvezde solunum cihazına bagli.
Allah rizasi icin oğluma dua ederseniz sevinirim. Cok karışık duygular icindeyim. 5dk icinde sezeryana alindim ve o anda bebegimi kaybettigimi ogrendim. Hala kendime gelemedim. Allahim geride kalan yavrumu bize saglikla bagislar inşallah
Seninle tam gunlerimiz aynı sorması ayıp yasın kaç?Oğlan üstte kız aşağıda...
Hadi hayırlı haberlerle gel inşaallahGünaydın güzel anneler ve şirin bebişleri bugün doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyoruz
Seninle tam gunlerimiz aynı sorması ayıp yasın kaç?
Çin takvimine baktın mı hiç
Merhaba cnm,ben nerdeyse 20. Haftadan beri efa s1200 kullaniyorum. Bir doktor tanidigim piyasadaki en iyi balik yagi demisti. Efayi kullanmasan bile hap gibi olanlari degil sari seffaf olanlardan kullanmani tavsiye ederim.Kizlar biraz gec oldu ama balik yagi kullanmak istiyorum doktorum herhangi bi ürun kullanabilirsin dedi marka vermedi ne kullanmaliyim siz ne kullaniyorsunuz
hadi bismillah. bende de geçen hafta ki doktor kontrolümde 2 kese ve içinde miniminnacık görüldü. bu perşembe tam 7 haftalık olduğunda kalp atışı için tekrar çağırdı doktorum. Şimdilik ikiz ama ikisi de devam eder mi bilmiyorum dedi. Başka da birşey demedi. İki kese de aynı boyuttaydı ama benim gördüğüm ve yanyanaydı :) İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. ben de çok heyecanlıyım. aslında 2017 ikiz annesi olucam ama burdaki annelerimiz daha tecrübeli
hadi bismillah. bende de geçen hafta ki doktor kontrolümde 2 kese ve içinde miniminnacık görüldü. bu perşembe tam 7 haftalık olduğunda kalp atışı için tekrar çağırdı doktorum. Şimdilik ikiz ama ikisi de devam eder mi bilmiyorum dedi. Başka da birşey demedi. İki kese de aynı boyuttaydı ama benim gördüğüm ve yanyanaydı :) İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. ben de çok heyecanlıyım. aslında 2017 ikiz annesi olucam ama burdaki annelerimiz daha tecrübeli
Cok sagolun Allah razı olsun...Çok üzüldüm önce diğer bebeğin için acil şifa sonra meleğin için sabır dilerim29. haftada aniden gelişmiş ben de şu an 29.hafta içindeyim ve benim de tek yumurta ikizi. Suyun mu geldi ne oldu aniden almak zorunda kaldılar ?
Kizlar biraz gec oldu ama balik yagi kullanmak istiyorum doktorum herhangi bi ürun kullanabilirsin dedi marka vermedi ne kullanmaliyim siz ne kullaniyorsunuz
massalah canim minnoslarina saglikla devam etsin insallahSelam arkadaşlar güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim doktor kontrolümüz Allah'ın izniyle iyi geçti oğlum 1312 kızımda 1176 gr olmuş maşallah subhanallah inşallah evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleride görmeyi nasip etsin Rabbim
Ooyyy massalah kizlarina aylik kontrolleride geldi asilarida geldi aayy ne cabuk geciverdi 1 ay saglikla nice aylar yillar gecirin kizlarinizla omurleri bahtlari acik olsun kizlarinin...Herkese merhabalarburaya yazmayı yazılanları okumayı özlüyorum malum tontik kızlarımdan vakit bulamıyorum umarım herkes çok iyidir bizde iyiyiz günden güne büyüyoruz 3 gün sonra 1 aylık olcaz nasipse
Selam arkadaşlar güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim doktor kontrolümüz Allah'ın izniyle iyi geçti oğlum 1312 kızımda 1176 gr olmuş maşallah subhanallah inşallah evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleride görmeyi nasip etsin Rabbim
Yaaaa masaAllah ne cabuk ☺ daha dun gibi geliyo ☺ Bizim icinde gunler su gibi gecsin gitsin boyle yavrularimiz gelsin kucagimiza insaAllah☺Herkese merhabalarburaya yazmayı yazılanları okumayı özlüyorum malum tontik kızlarımdan vakit bulamıyorum umarım herkes çok iyidir bizde iyiyiz günden güne büyüyoruz 3 gün sonra 1 aylık olcaz nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?