- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.001
Ooyyy massalah kizlarina aylik kontrolleride geldi asilarida geldi aayy ne cabuk geciverdi 1 ay saglikla nice aylar yillar gecirin kizlarinizla omurleri bahtlari acik olsun kizlarinin...
Daha dün gbi herşey o endişelerim bi olumsuz bişey olacak korkum daha dün gbi ama onlar doğduktan sonra o endişe daha da fazlalaşıyor çocuklarıma bişey olmasın diye gözlerinin içine bakıyorsun çoğu kez onları öylece seyrediyorum aşkla bu aşk bambaşkaymış :) Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıcakla hayırla göstersin inşallahYaaaa masaAllah ne cabuk ☺ daha dun gibi geliyo ☺ Bizim icinde gunler su gibi gecsin gitsin boyle yavrularimiz gelsin kucagimiza insaAllah☺
Daha dün gbi herşey o endişelerim bi olumsuz bişey olacak korkum daha dün gbi ama onlar doğduktan sonra o endişe daha da fazlalaşıyor çocuklarıma bişey olmasın diye gözlerinin içine bakıyorsun çoğu kez onları öylece seyrediyorum aşkla bu aşk bambaşkaymış :) Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıcakla hayırla göstersin inşallah
Eki Görüntüle 1853090 kizlar burada işinize yarar birseyler vardır belki bi bakin derim
Selam arkadaşlar güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim doktor kontrolümüz Allah'ın izniyle iyi geçti oğlum 1312 kızımda 1176 gr olmuş maşallah subhanallah inşallah evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleride görmeyi nasip etsin Rabbim
Herkese merhabalarburaya yazmayı yazılanları okumayı özlüyorum malum tontik kızlarımdan vakit bulamıyorum umarım herkes çok iyidir bizde iyiyiz günden güne büyüyoruz 3 gün sonra 1 aylık olcaz nasipse
Canım bizde seni özledik.kizlarinada maşallah.uslu kızlar olup annelerini hiç uzmesinler şu mübarek günler hürmetine bizde evlatlarımiZi hayırlısı ile kucağımiza alalım. Ben artık iyice ağırlaştım yemek yaparken bile ayaklarım balon gibi oluyor:))cantami da hazırladim çok şükür.bizleride duaların da unutma.Herkese merhabalarburaya yazmayı yazılanları okumayı özlüyorum malum tontik kızlarımdan vakit bulamıyorum umarım herkes çok iyidir bizde iyiyiz günden güne büyüyoruz 3 gün sonra 1 aylık olcaz nasipse
Canım bizde seni özledik.kizlarinada maşallah.uslu kızlar olup annelerini hiç uzmesinler şu mübarek günler hürmetine bizde evlatlarımiZi hayırlısı ile kucağımiza alalım. Ben artık iyice ağırlaştım yemek yaparken bile ayaklarım balon gibi oluyor:))cantami da hazırladim çok şükür.bizleride duaların da unutma.
Canım Allahım evladını sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli dönün evinize dualarımdasınızCok sagolun Allah razı olsun...
Bi bebegin sivisi artmisti onu aldirirken birden kan geldi sividan. Kan Transfüzyonu baslamis bebeklerimin arasinda. 3-5dk icinde sezeryana alindim. Sansima o gun randevum vardi bu işlem yapılıyordu ki fark edilebildi.
Allah razı olsun canım inşallah hepimizki sağlıkla devam etsinmassalah canim minnoslarina saglikla devam etsin insallah
Canım inşallah sende güzel haberlerle dönersin evine bebişlerin sağlıklı bir şekilde büyüyorlardır annesi merak etme sen Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallahAminnnn.. oh ne guzel masaAllah kuzularina☺ bizde persembe gunu gidicez acaba yavrularim kg aldilarmi hic.. seker muhabbetinden dolayi keyifsiz yiyorum ya alamadilar gibime geliyo nedense..
Mrh. İleri haftaları gormuşsunuz maşallah..Doktor beni erken doğum konusunda çok korkuttu..fazla kilo alma dedi..Aceba siz neler yaptınız..yürüyüş yaptınız mı..beslenmenizde nelere dikkat ettiniz..ve kaç kilo aldınız?Minicikeller büyüttün bile bebisleri ne güzelbenim kontrol dundu...37.haftayi bekleyecegiz dedi doktorum.benim ogluslarin da gelecegi yok biz tahmini 4 hafta daha bekleriz 34 bitti...benim sislikler artti kramplarim var ve sicaktan bunaliyorum gercekten
Amin canım inşallah hepimizki sağlıkla zamanında gelsin hepiniz güzel haberler alın inşallah bebişlerinizdenMasallah kilolari cok iyi, insallah zamaninda sagliklica gelirler
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende çoğu zaman sırt üstü yatıyorum ama çok şükür şimdiye kadar problem olmadı bende yatmayayım bari evdede tekim korktum şimdi uyarıların için sağolMerhaba arkadaşlar ben bi saat evel fenalastim kahvalti ettim ilaçlarımı aldim uzandim bi 45 dk sonra birden miydem bulandi bas dönmesi dustum dusecektim soguk su doktum kaynanam limon getirdi okumaya başladım sukur kendime geldim düşmeden cok korktum hiç basima gelmedi.
Allahtan bu son aylarda kayimvaldenin yanindayim burda dogum yapacam.
Siyecemm sey sirt üstü yatmayin uzanmayin nekadarda rahat etsenez de... bu bizom nefes almamızı zorlastiriyor ve bebekler rahat hareket edemiyor ..raht etsek de etmesekde yan pozisyonda olalum ve ani kalkış yapmiyalim .Rabbim hepimizi korusun.
Merhaba oncelikle ben 3 haftadir izindeyim hep çalıştım ve ayaktaydim..hareketli bir hayatim var hic yatiyim demedim ancak saglik sorunum da yoktu.ilk 3ay yemek yiyemedim çok..sonrasinda da cok iştahlı biri olmadigimdan almadim 12 kilo civari aldim.ancak sut peynir yumurta meyve sebze et yiyorum duzenli ..bunun çoğu bebeklere gitti onlar her seferinde iyi ciktilar.yürüyüş evet yaptim.ancak ben uzun boylu ve yapili oldugum icin fazla kilo alsaydim devasa biri olurdum...son zamanlarda yuruyemiyorum sisiyorum ve sicaktan tansiyonun cikmamasi gerekiyor.Mrh. İleri haftaları gormuşsunuz maşallah..Doktor beni erken doğum konusunda çok korkuttu..fazla kilo alma dedi..Aceba siz neler yaptınız..yürüyüş yaptınız mı..beslenmenizde nelere dikkat ettiniz..ve kaç kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?