2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ooyyy massalah kizlarina aylik kontrolleride geldi asilarida geldi aayy ne cabuk geciverdi 1 ay saglikla nice aylar yillar gecirin kizlarinizla omurleri bahtlari acik olsun kizlarinin...

Yaaaa masaAllah ne cabuk ☺ daha dun gibi geliyo ☺ Bizim icinde gunler su gibi gecsin gitsin boyle yavrularimiz gelsin kucagimiza insaAllah☺
Daha dün gbi herşey o endişelerim bi olumsuz bişey olacak korkum daha dün gbi ama onlar doğduktan sonra o endişe daha da fazlalaşıyor çocuklarıma bişey olmasın diye gözlerinin içine bakıyorsun çoğu kez onları öylece seyrediyorum aşkla bu aşk bambaşkaymış :) Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıcakla hayırla göstersin inşallah

Aminnnn ☺ Ayni endiseleri simdi bizler yasiyoruz hergun bi korku her randevu bi telas .. ne duyucaz diye.. Rabbim bizlerede nasip eder insaAllah yavrularimizi yanibasimizda uyurlarken askla seyretmeyi☺ evet endise hic bitmeyecek belki ama yanimizda yanibasimizda olacaklar hasretlikleri olmadan ozlemleri olmadan o miss kokulariyla insaAllah☺

Masallah kilolari cok iyi, insallah zamaninda sagliklica gelirler

O kadar oldu mu yaaa.. zaman nasıl hızlı geçiyor böyle.. Daha yeni konuşuyorduk ilk bebekler gelecek, gün v erdiler falan diye.. Şaşırdım :)

Canım bizde seni özledik.kizlarinada maşallah.uslu kızlar olup annelerini hiç uzmesinler şu mübarek günler hürmetine bizde evlatlarımiZi hayırlısı ile kucağımiza alalım. Ben artık iyice ağırlaştım yemek yaparken bile ayaklarım balon gibi oluyor:))cantami da hazırladim çok şükür.bizleride duaların da unutma.

Sira sizlerde canim birde sirada E eren83 vardi sanirim☺☺ bayramdan sonra guzel haberler vericeksiniz bizlere insaAllah .. bikac haftacik kaldi☺☺

Sira sizlerde canim birde sirada E eren83 vardi sanirim☺☺ bayramdan sonra guzel haberler vericeksiniz bizlere insaAllah .. bikac haftacik kaldi☺☺
Evet canım çok az kaldı hayırlısı ile. E eren83 le haftalarimiz nerdeyse aynı.inşaallah bizlerde iyi haberlerini yazarın buraya bebeklerimizin.

Evet canım çok az kaldı hayırlısı ile. E eren83 le haftalarimiz nerdeyse aynı.inşaallah bizlerde iyi haberlerini yazarın buraya bebeklerimizin.

Evet insaAllah canim ☺ o guzel gunler gelicek az kaldi nasipse☺
Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah

Canım Allahım evladını sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli dönün evinize dualarımdasınız

Aminnnn.. oh ne guzel masaAllah kuzularina☺ bizde persembe gunu gidicez acaba yavrularim kg aldilarmi hic.. seker muhabbetinden dolayi keyifsiz yiyorum ya alamadilar gibime geliyo nedense..
Canım inşallah sende güzel haberlerle dönersin evine bebişlerin sağlıklı bir şekilde büyüyorlardır annesi merak etme sen Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah

Mrh. İleri haftaları gormuşsunuz maşallah..Doktor beni erken doğum konusunda çok korkuttu..fazla kilo alma dedi..Aceba siz neler yaptınız..yürüyüş yaptınız mı..beslenmenizde nelere dikkat ettiniz..ve kaç kilo aldınız?

Merhaba arkadaşlar ben bi saat evel fenalastim kahvalti ettim ilaçlarımı aldim uzandim bi 45 dk sonra birden miydem bulandi bas dönmesi dustum dusecektim soguk su doktum kaynanam limon getirdi okumaya başladım sukur kendime geldim düşmeden cok korktum hiç basima gelmedi.
Allahtan bu son aylarda kayimvaldenin yanindayim burda dogum yapacam.
Siyecemm sey sirt üstü yatmayin uzanmayin nekadarda rahat etsenez de... bu bizom nefes almamızı zorlastiriyor ve bebekler rahat hareket edemiyor ..raht etsek de etmesekde yan pozisyonda olalum ve ani kalkış yapmiyalim .Rabbim hepimizi korusun.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende çoğu zaman sırt üstü yatıyorum ama çok şükür şimdiye kadar problem olmadı bende yatmayayım bari evdede tekim korktum şimdi uyarıların için sağol

Merhaba oncelikle ben 3 haftadir izindeyim hep çalıştım ve ayaktaydim..hareketli bir hayatim var hic yatiyim demedim ancak saglik sorunum da yoktu.ilk 3ay yemek yiyemedim çok..sonrasinda da cok iştahlı biri olmadigimdan almadim 12 kilo civari aldim.ancak sut peynir yumurta meyve sebze et yiyorum duzenli ..bunun çoğu bebeklere gitti onlar her seferinde iyi ciktilar.yürüyüş evet yaptim.ancak ben uzun boylu ve yapili oldugum icin fazla kilo alsaydim devasa biri olurdum...son zamanlarda yuruyemiyorum sisiyorum ve sicaktan tansiyonun cikmamasi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…