- 14 Eylül 2015
- 58
- 18
- 38
- 47
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.101
Cnm bnm iki kız .yanlarım hiç yok ve gobegim öne dogru sivri gidiyorKızlar napıyorsunuz?
İki kız ya da iki erkek bebek bekleyen annelere bi sorum var. Hani kız da yayvan erkek de sivri olur derler ya.. Bu ikizlerde de geçerli mi sizce? İki kız bekleyenlerin yayvan mı iki erkek bebek bekleyenlerin sivri mi?
Ben daha cinsiyetleri bilmiyorum :)) ama doktor 13 haftalıkken kıza benzetmişti kesin değil demişti ama karnım sipsivri. Kontrolüm haftaya merakla bekliyorum:))
Aynı korku bende de var sanki SOnra çok ağırlaşıp çıkamayacam gibi geliyor şimdiden 1 saati tamamlayamıyorumGünaydın kızlar,
günler ilerledikçe sanki benim stresim artıyor gibi. Birde yüksek nabız ve tansiyonda olunca sanki her işim yarım olacak diye hissediyorumŞimdiden alışveriş yapmakta zorlanıyorum. Büyük alışveriş için çok erken belki ama sonra sanki hiç dışarı çıkamayacak gibiyim Beşiğe az buçuk kafamda karar verdim çünkü her yerde çeşit çeşit beşik var ama ikiz arabası öyl değil. Haftasonu baktım en büyük bebek mağazalarında bile tek çeşit vardı. İkiz olanlarından alayım diyorum çünkü tek başıma dışarı çıkmak zorunda kalabilirim. Bir de pusetli olanlara travel sistm deniyormuş heralde. Hiç d anlamıyorum bu işten Siz ne yaptınız araştırma yapanlar yazarsa sevinirim. Hatta kalbiminozu ilk başlığa sabit bir konu açsan önerilen ikiz arabalarını tek bir yerde toplasak falan olmaz mı ?
Bence cokta gecikmeyin kizlar ben bir at once besik icin cok yordum kendimi hasta oldum simdi yavas yavas aliyorum yani 2 3 haftada bilindik bimagazaya gidiyoruz yani bigunde tek biyer zaten bana yetiyor belim agriyor hemenAynı korku bende de var sanki SOnra çok ağırlaşıp çıkamayacam gibi geliyor şimdiden 1 saati tamamlayamıyorum
Kızlar napıyorsunuz?
İki kız ya da iki erkek bebek bekleyen annelere bi sorum var. Hani kız da yayvan erkek de sivri olur derler ya.. Bu ikizlerde de geçerli mi sizce? İki kız bekleyenlerin yayvan mı iki erkek bebek bekleyenlerin sivri mi?
Ben daha cinsiyetleri bilmiyorum :)) ama doktor 13 haftalıkken kıza benzetmişti kesin değil demişti ama karnım sipsivri. Kontrolüm haftaya merakla bekliyorum:))
Canım ne güzel almaya başlamışsın. Ben hiçbişey bakmadım korkuyorum hala ne biliyim almak bakmak istemiyorm. Tek istediğim onların sağlıkla doğmaları. Ama bişeylere de bakmak gerek. Bakalm nolcakkBence cokta gecikmeyin kizlar ben bir at once besik icin cok yordum kendimi hasta oldum simdi yavas yavas aliyorum yani 2 3 haftada bilindik bimagazaya gidiyoruz yani bigunde tek biyer zaten bana yetiyor belim agriyor hemenyariladim sayilir maddi acidanda boyle rahat olur hem malum harcamalarımız iki katı
Ben de 17.haftayı bitirmek üzereyim,aynen senin gibi karin büyüklüğü ikizler için yeterli mi değil mi onu düşünüyorum.Karnım çıktı ama sanki tek bebek varmış kadar.Sanırım son haftalar iyice genişler. Onemli olan onların saglikli olmalari.Hızlar merhaba yeni aranıza katıldım. Ben de 22 haftaya girdim bugün. Karnım pek büyümüyor. Üzülüyorum sizlerin göbüşleri nasıl??? Ne zaman koca göbek olucaz merak ediorm
Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok muben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki
Bakmayın hiç o tekmiş gibi az diye kendinize. Birden bir çıktı benim 1 haftada Kocaman oldu. Gören dalga geçiyorBen de 17.haftayı bitirmek üzereyim,aynen senin gibi karin büyüklüğü ikizler için yeterli mi değil mi onu düşünüyorum.Karnım çıktı ama sanki tek bebek varmış kadar.Sanırım son haftalar iyice genişler. Onemli olan onların saglikli olmalari.
Maşallah canım. Büyürken gerilme fln oluyo mu. Bizimkiler büyümüyo mu acaba yaBakmayın hiç o tekmiş gibi az diye kendinize. Birden bir çıktı benim 1 haftada Kocaman oldu. Gören dalga geçiyor
:))).Aksam yemekten sonra şişiyorum iyice,o zaman tam hamile oluyorum.Sabah kalktıgımda yine eski halim:)Bakmayın hiç o tekmiş gibi az diye kendinize. Birden bir çıktı benim 1 haftada Kocaman oldu. Gören dalga geçiyor
:)) o yemek göbeği bende de oluyo a ma sabah dediğin gbi ufak daha:))).Aksam yemekten sonra şişiyorum iyice,o zaman tam hamile oluyorum.Sabah kalktıgımda yine eski halim:)
benim doktorum 13 haftadan beri bi kız bi erkek diyordu en son 16 haftada tam gösterdiler bi kız bi erkek bekliyorumKızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok muben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki
iç karın genişliğin yeterlidir belkide sen ona takılma mesela bende daha şimdiden bu kadar büyük olması normal mi diye düşünüyorumHızlar merhaba yeni aranıza katıldım. Ben de 22 haftaya girdim bugün. Karnım pek büyümüyor. Üzülüyorum sizlerin göbüşleri nasıl??? Ne zaman koca göbek olucaz merak ediorm
Maşallah canım:) zayıfmıydın önceden göbeğin yokmyydu?? Ben balık etliydim ve en çok karnım vardı. Belki hala iç karnımda büyüyolardır:)iç karın genişliğin yeterlidir belkide sen ona takılma mesela bende daha şimdiden bu kadar büyük olması normal mi diye düşünüyorumçünkü şuan 7 aylık gibi karnım var önemli olan onların sağlıklı olması
57 kg ile hamile kaldım öyle çokta zayıf değildim ama bilmiyorum valla göbek ve gögüsler büyüdüMaşallah canım:) zayıfmıydın önceden göbeğin yokmyydu?? Ben balık etliydim ve en çok karnım vardı. Belki hala iç karnımda büyüyolardır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?