2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cnm bnm iki kız .yanlarım hiç yok ve gobegim öne dogru sivri gidiyor))bastan beri boyleydi.

Benim de karnım sivri ama cinsiyetlerini inşallah bu cuma öğreneceğim.İçimden bir ses ikisi de kız diyor.Sonucu öğrendiğimde yazarım:)

Aynı korku bende de var sanki SOnra çok ağırlaşıp çıkamayacam gibi geliyor şimdiden 1 saati tamamlayamıyorum

Selam duble anneler biz bugün ayrıntılı ultrasona girdik herşey normal çıktı çok şükür yarın sabah da Serklaj işlemim var hayırlısıyla içinde sürekli bir korku hep kaybetme korkusu sizde de var mı herşeye panikliyorum en ufak Ağrı'ya bile ne oldu bişey mi oldu diye kalan 4 ay geçer mi acaba

Aynı korku bende de var sanki SOnra çok ağırlaşıp çıkamayacam gibi geliyor şimdiden 1 saati tamamlayamıyorum
Bence cokta gecikmeyin kizlar ben bir at once besik icin cok yordum kendimi hasta oldum simdi yavas yavas aliyorum yani 2 3 haftada bilindik bimagazaya gidiyoruz yani bigunde tek biyer zaten bana yetiyor belim agriyor hemen yariladim sayilir maddi acidanda boyle rahat olur hem malum harcamalarımız iki katı

Merhaba cnm
Beni gorenler hep sivri karnın var hiç tasmadin yüzün bozmadı ikiside erkek dediler kesin ama ikiside kız :)
Rabbim gönlüne göre versin inşallh

Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok mu ben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki

Hızlar merhaba yeni aranıza katıldım. Ben de 22 haftaya girdim bugün. Karnım pek büyümüyor. Üzülüyorum sizlerin göbüşleri nasıl??? Ne zaman koca göbek olucaz merak ediorm

Canım ne güzel almaya başlamışsın. Ben hiçbişey bakmadım korkuyorum hala ne biliyim almak bakmak istemiyorm. Tek istediğim onların sağlıkla doğmaları. Ama bişeylere de bakmak gerek. Bakalm nolcakk

Hızlar merhaba yeni aranıza katıldım. Ben de 22 haftaya girdim bugün. Karnım pek büyümüyor. Üzülüyorum sizlerin göbüşleri nasıl??? Ne zaman koca göbek olucaz merak ediorm
Ben de 17.haftayı bitirmek üzereyim,aynen senin gibi karin büyüklüğü ikizler için yeterli mi değil mi onu düşünüyorum.Karnım çıktı ama sanki tek bebek varmış kadar.Sanırım son haftalar iyice genişler. Onemli olan onların saglikli olmalari.

Bakmayın hiç o tekmiş gibi az diye kendinize. Birden bir çıktı benim 1 haftada Kocaman oldu. Gören dalga geçiyor

Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben de çok merak ediyorum. Bide hepinizin 2 kız yada 2 erkek mi ya. Hiç bi erkek bi kız yok mu ben öyle olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki
benim doktorum 13 haftadan beri bi kız bi erkek diyordu en son 16 haftada tam gösterdiler bi kız bi erkek bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin

iç karın genişliğin yeterlidir belkide sen ona takılma mesela bende daha şimdiden bu kadar büyük olması normal mi diye düşünüyorum çünkü şuan 7 aylık gibi karnım var önemli olan onların sağlıklı olması

Maşallah canım:) zayıfmıydın önceden göbeğin yokmyydu?? Ben balık etliydim ve en çok karnım vardı. Belki hala iç karnımda büyüyolardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…