2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Teşekkür ederim..Hayırlı Sağlıklı doğumlar dilerim size..

Canim cok gecmis olsun ins bi daha yasamassin bu durumlari benimde gecen hafta
Canim cok gecmis olsun benimde gecen hafta basima gelmisti bayilmistim ben ama 5 dk falan kendime gelememisim sicaktan cok bunalio insan ben tahlil verdim b12 vitaminim.dusmustu doktor ondan olabilir dedi igne vermisti sende bi tahlil ver istersen bebisler bizdeki vitaminleri emiolar bize bise kalmio halsizliyoruz b 12 tahlili yaptir derim

Selam arkadaşlar pazar gecesi düzenli kasılmalarla acile gittim geçen yine olmuştu çok önemsemediö nolur nolmaz gidiyim bi serum takarlar yine dedim. İyi ki gitmişim gittim net bağladılar çok yüksek sancı çıkmadı zaten sadece düzenli aralıklarla gelen sertleşme şeklinde kasılmam vardı de serum bağlattı sonrasında da kontrol için nst bağladı tekrardan. Bu arada öncesinde usg ile bakmıştı bebeklerden birinin kafası aşağı inmişti ama açılma yoktu. Sonrasında nstye bağladığında ne görelim dr da ben de şok olduk kasılmaların şiddeti artmıştı süresi de 3 dk da bire düştü ağrım yoktu önce sonra yavaş yavaş belimde ve kasık bölgemde ağrı başladı. Dr resmen doğumun başlayacakmış gelmesen dedi, hemen nidilat tedavisi uyguladı serum verdi yatış yaptı bu sayede kasılmalarım durdu. Ertesi gün çıktım hastaneden iki kere nst bağladılar ama sancım çok düşük çıktı. Kendimi iyi hissediyorum diye hep gezmiştim o gün akşama başıma bu geldi. Bugün yine kasılmalarım var adalat alınca rahatladım. Hafta sonuna kadar dayanırlar inşallah 35 dolsun bari. Bana dua edin ben okuduğum herkese etmeye çalışıyorum. Siz siz olun kendimi iyi hissediyorum diye çok gezip yorulmayın.

Allah yardimcin olsun canim, insallah bebeklerin birazdaha bekler 36 haftayi bulursunuz.

canım çok geçmiş olsun. İnşallah doldururlar hatta dahada giderler tontikolar. Şükür hastanedeymişsin de farkl edilmiş. Bu bile bir işaret daha var onların gelmeleine inşallah :) evet artık bu haftalarda ekstra dikkat etmek lazım. Şunun şurasında ne kaldı. Hepimiz için en hayorşısı olsun inşallah...

Geçmiş olsun neyseki hemen müdahale olmuş aman dikkat et canım...

32 yaşındayım eylülde 33 olucam yok hiç çin takvimi bakmadım çünkü 1 kasımda yumurtalar toplandı 8 nisanda transferim oldu hangisini baz alıcam bilemedim...
Anladım canım neyse bakalım. En azından sen şanslısın cinsiyetleri hemen belli oldu

Kızlar kontrol günü yazmayı unutmuşum dr aralarında iki gün olduğunu söyledi bu fark çok açılır mı acaba çünkü bir önce kontrolde sadece bir gün vardı daha 13 haftalıkken böyle olursa ilerde daha açılır diye endişe ediyorum

canim benimde hep aralarinda fark var en basindan beri. biri haftasinda digeri birkac gü n önden gidiyor hep

Doğum yapanlar bi sorum Olcak bebişlerin muayenedeki kilosu ile doğdukları kilosu aynımı aynı değilse ne kadar fark oluyor ablamn bebğinde 300gram daha az doğudu kontroldeki kilosu değildi

gecmis olsun canim insallah 36 haftayida gorursunuz saglikla gelsin minnoslarin..

Canım vakit ne çabuk geçmiş böyle. Maşallah kızlarına. Kocaman olmuşlardır

Aminnnn.. oh ne guzel masaAllah kuzularina☺ bizde persembe gunu gidicez acaba yavrularim kg aldilarmi hic.. seker muhabbetinden dolayi keyifsiz yiyorum ya alamadilar gibime geliyo nedense..
Yok yok merak etme sen almasan da onlar alıyor. Ben yaklaşık 4 kilo aldım ama bebeklerin maşallahı var onlar normal gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…