- 4 Şubat 2015
- 198
- 111
- 33
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.021
Teşekkür ederim..Hayırlı Sağlıklı doğumlar dilerim size..Merhaba oncelikle ben 3 haftadir izindeyim hep çalıştım ve ayaktaydim..hareketli bir hayatim var hic yatiyim demedim ancak saglik sorunum da yoktu.ilk 3ay yemek yiyemedim çok..sonrasinda da cok iştahlı biri olmadigimdan almadim 12 kilo civari aldim.ancak sut peynir yumurta meyve sebze et yiyorum duzenli ..bunun çoğu bebeklere gitti onlar her seferinde iyi ciktilar.yürüyüş evet yaptim.ancak ben uzun boylu ve yapili oldugum icin fazla kilo alsaydim devasa biri olurdum...son zamanlarda yuruyemiyorum sisiyorum ve sicaktan tansiyonun cikmamasi gerekiyor.
Canim cok gecmis olsun ins bi daha yasamassin bu durumlari benimde gecen haftaMerhaba arkadaşlar ben bi saat evel fenalastim kahvalti ettim ilaçlarımı aldim uzandim bi 45 dk sonra birden miydem bulandi bas dönmesi dustum dusecektim soguk su doktum kaynanam limon getirdi okumaya başladım sukur kendime geldim düşmeden cok korktum hiç basima gelmedi.
Allahtan bu son aylarda kayimvaldenin yanindayim burda dogum yapacam.
Siyecemm sey sirt üstü yatmayin uzanmayin nekadarda rahat etsenez de... bu bizom nefes almamızı zorlastiriyor ve bebekler rahat hareket edemiyor ..raht etsek de etmesekde yan pozisyonda olalum ve ani kalkış yapmiyalim .Rabbim hepimizi korusun.
Merhaba arkadaşlar ben bi saat evel fenalastim kahvalti ettim ilaçlarımı aldim uzandim bi 45 dk sonra birden miydem bulandi bas dönmesi dustum dusecektim soguk su doktum kaynanam limon getirdi okumaya başladım sukur kendime geldim düşmeden cok korktum hiç basima gelmedi.
Siyecemm sey sirt üstü yatmayin uzanmayin nekadarda rahat etsenez de... bu bizom nefes almamızı zorlastiriyor ve bebekler rahat hareket edemiyor ..raht etsek de etmesekde yan pozisyonda olalum ve ani kalkış yapmiyalim .Rabbim hepimizi korusun.
Canim cok gecmis olsun benimde gecen hafta basima gelmisti bayilmistim ben ama 5 dk falan kendime gelememisim sicaktan cok bunalio insan ben tahlil verdim b12 vitaminim.dusmustu doktor ondan olabilir dedi igne vermisti sende bi tahlil ver istersen bebisler bizdeki vitaminleri emiolar bize bise kalmio halsizliyoruz b 12 tahlili yaptir derimMerhaba arkadaşlar ben bi saat evel fenalastim kahvalti ettim ilaçlarımı aldim uzandim bi 45 dk sonra birden miydem bulandi bas dönmesi dustum dusecektim soguk su doktum kaynanam limon getirdi okumaya başladım sukur kendime geldim düşmeden cok korktum hiç basima gelmedi.
Hepsinden almayi dusunuyorum gecen hafta hali ve perde aldim cok iidi hepsidr lisansli urundu ve cok uygunduEki Görüntüle 1853090 kizlar burada işinize yarar birseyler vardır belki bi bakin derim
Allah yardimcin olsun canim, insallah bebeklerin birazdaha bekler 36 haftayi bulursunuz.Selam arkadaşlar pazar gecesi düzenli kasılmalarla acile gittim geçen yine olmuştu çok önemsemediö nolur nolmaz gidiyim bi serum takarlar yine dedim. İyi ki gitmişim gittim net bağladılar çok yüksek sancı çıkmadı zaten sadece düzenli aralıklarla gelen sertleşme şeklinde kasılmam vardı de serum bağlattı sonrasında da kontrol için nst bağladı tekrardan. Bu arada öncesinde usg ile bakmıştı bebeklerden birinin kafası aşağı inmişti ama açılma yoktu. Sonrasında nstye bağladığında ne görelim dr da ben de şok olduk kasılmaların şiddeti artmıştı süresi de 3 dk da bire düştü ağrım yoktu önce sonra yavaş yavaş belimde ve kasık bölgemde ağrı başladı. Dr resmen doğumun başlayacakmış gelmesen dedi, hemen nidilat tedavisi uyguladı serum verdi yatış yaptı bu sayede kasılmalarım durdu. Ertesi gün çıktım hastaneden iki kere nst bağladılar ama sancım çok düşük çıktı. Kendimi iyi hissediyorum diye hep gezmiştim o gün akşama başıma bu geldi. Bugün yine kasılmalarım var adalat alınca rahatladım. Hafta sonuna kadar dayanırlar inşallah 35 dolsun bari. Bana dua edin ben okuduğum herkese etmeye çalışıyorum. Siz siz olun kendimi iyi hissediyorum diye çok gezip yorulmayın.
Selam arkadaşlar pazar gecesi düzenli kasılmalarla acile gittim geçen yine olmuştu çok önemsemediö nolur nolmaz gidiyim bi serum takarlar yine dedim. İyi ki gitmişim gittim net bağladılar çok yüksek sancı çıkmadı zaten sadece düzenli aralıklarla gelen sertleşme şeklinde kasılmam vardı de serum bağlattı sonrasında da kontrol için nst bağladı tekrardan. Bu arada öncesinde usg ile bakmıştı bebeklerden birinin kafası aşağı inmişti ama açılma yoktu. Sonrasında nstye bağladığında ne görelim dr da ben de şok olduk kasılmaların şiddeti artmıştı süresi de 3 dk da bire düştü ağrım yoktu önce sonra yavaş yavaş belimde ve kasık bölgemde ağrı başladı. Dr resmen doğumun başlayacakmış gelmesen dedi, hemen nidilat tedavisi uyguladı serum verdi yatış yaptı bu sayede kasılmalarım durdu. Ertesi gün çıktım hastaneden iki kere nst bağladılar ama sancım çok düşük çıktı. Kendimi iyi hissediyorum diye hep gezmiştim o gün akşama başıma bu geldi. Bugün yine kasılmalarım var adalat alınca rahatladım. Hafta sonuna kadar dayanırlar inşallah 35 dolsun bari. Bana dua edin ben okuduğum herkese etmeye çalışıyorum. Siz siz olun kendimi iyi hissediyorum diye çok gezip yorulmayın.
Selam arkadaşlar pazar gecesi düzenli kasılmalarla acile gittim geçen yine olmuştu çok önemsemediö nolur nolmaz gidiyim bi serum takarlar yine dedim. İyi ki gitmişim gittim net bağladılar çok yüksek sancı çıkmadı zaten sadece düzenli aralıklarla gelen sertleşme şeklinde kasılmam vardı de serum bağlattı sonrasında da kontrol için nst bağladı tekrardan. Bu arada öncesinde usg ile bakmıştı bebeklerden birinin kafası aşağı inmişti ama açılma yoktu. Sonrasında nstye bağladığında ne görelim dr da ben de şok olduk kasılmaların şiddeti artmıştı süresi de 3 dk da bire düştü ağrım yoktu önce sonra yavaş yavaş belimde ve kasık bölgemde ağrı başladı. Dr resmen doğumun başlayacakmış gelmesen dedi, hemen nidilat tedavisi uyguladı serum verdi yatış yaptı bu sayede kasılmalarım durdu. Ertesi gün çıktım hastaneden iki kere nst bağladılar ama sancım çok düşük çıktı. Kendimi iyi hissediyorum diye hep gezmiştim o gün akşama başıma bu geldi. Bugün yine kasılmalarım var adalat alınca rahatladım. Hafta sonuna kadar dayanırlar inşallah 35 dolsun bari. Bana dua edin ben okuduğum herkese etmeye çalışıyorum. Siz siz olun kendimi iyi hissediyorum diye çok gezip yorulmayın.
Anladım canım neyse bakalım. En azından sen şanslısın cinsiyetleri hemen belli oldu32 yaşındayım eylülde 33 olucam yok hiç çin takvimi bakmadım çünkü 1 kasımda yumurtalar toplandı 8 nisanda transferim oldu hangisini baz alıcam bilemedim...
canim benimde hep aralarinda fark var en basindan beri. biri haftasinda digeri birkac gü n önden gidiyor hepKızlar kontrol günü yazmayı unutmuşum dr aralarında iki gün olduğunu söyledi bu fark çok açılır mı acaba çünkü bir önce kontrolde sadece bir gün vardı daha 13 haftalıkken böyle olursa ilerde daha açılır diye endişe ediyorum
gecmis olsun canim insallah 36 haftayida gorursunuz saglikla gelsin minnoslarin..Selam arkadaşlar pazar gecesi düzenli kasılmalarla acile gittim geçen yine olmuştu çok önemsemediö nolur nolmaz gidiyim bi serum takarlar yine dedim. İyi ki gitmişim gittim net bağladılar çok yüksek sancı çıkmadı zaten sadece düzenli aralıklarla gelen sertleşme şeklinde kasılmam vardı de serum bağlattı sonrasında da kontrol için nst bağladı tekrardan. Bu arada öncesinde usg ile bakmıştı bebeklerden birinin kafası aşağı inmişti ama açılma yoktu. Sonrasında nstye bağladığında ne görelim dr da ben de şok olduk kasılmaların şiddeti artmıştı süresi de 3 dk da bire düştü ağrım yoktu önce sonra yavaş yavaş belimde ve kasık bölgemde ağrı başladı. Dr resmen doğumun başlayacakmış gelmesen dedi, hemen nidilat tedavisi uyguladı serum verdi yatış yaptı bu sayede kasılmalarım durdu. Ertesi gün çıktım hastaneden iki kere nst bağladılar ama sancım çok düşük çıktı. Kendimi iyi hissediyorum diye hep gezmiştim o gün akşama başıma bu geldi. Bugün yine kasılmalarım var adalat alınca rahatladım. Hafta sonuna kadar dayanırlar inşallah 35 dolsun bari. Bana dua edin ben okuduğum herkese etmeye çalışıyorum. Siz siz olun kendimi iyi hissediyorum diye çok gezip yorulmayın.
Canım vakit ne çabuk geçmiş böyle. Maşallah kızlarına. Kocaman olmuşlardırHerkese merhabalarburaya yazmayı yazılanları okumayı özlüyorum malum tontik kızlarımdan vakit bulamıyorum umarım herkes çok iyidir bizde iyiyiz günden güne büyüyoruz 3 gün sonra 1 aylık olcaz nasipse
Yok yok merak etme sen almasan da onlar alıyor. Ben yaklaşık 4 kilo aldım ama bebeklerin maşallahı var onlar normal gidiyor.Aminnnn.. oh ne guzel masaAllah kuzularina☺ bizde persembe gunu gidicez acaba yavrularim kg aldilarmi hic.. seker muhabbetinden dolayi keyifsiz yiyorum ya alamadilar gibime geliyo nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?