- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.041
Benim kız geriden geliyor oğlan haftasında hiç gün olrak geri demediler ilk defa senden duyuyorum ikizlerin biri küçük olur derlweKızlar kontrol günü yazmayı unutmuşum dr aralarında iki gün olduğunu söyledi bu fark çok açılır mı acaba çünkü bir önce kontrolde sadece bir gün vardı daha 13 haftalıkken böyle olursa ilerde daha açılır diye endişe ediyorum
Kızlar kontrol günü yazmayı unutmuşum dr aralarında iki gün olduğunu söyledi bu fark çok açılır mı acaba çünkü bir önce kontrolde sadece bir gün vardı daha 13 haftalıkken böyle olursa ilerde daha açılır diye endişe ediyorum
Ben seker yuklemesinden beri 1.5 kg verdim o yuzden korkuyorum canim ya sanki alamadilar gibi hissediyorum insaAllah almislardir yavrularim.. 2 hafta once 5kg aldim toplamda derken 3.5 a dustu simdiYok yok merak etme sen almasan da onlar alıyor. Ben yaklaşık 4 kilo aldım ama bebeklerin maşallahı var onlar normal gidiyor.
Evet koyardim ben.Kızlar size bir sorum olacak rüyamızda gördüğümüz ismi bebeğimize koymalımıyız
Kızlar size bir sorum olacak rüyamızda gördüğümüz ismi bebeğimize koymalımıyız
Ben daha hamile değilken eşim hep bir oğlum olursa adını Muhammed koyucam derdi ama Muhammed ismi bebek için ağır derler bende rüyamda diyorumki Muhammed Mustafa koyalım bilmiyorum belkide eşimin etkisinde kalmışımdır sizlere sormak istedimRuyanin icerigine ve isme bagli.. belki duydugun biseyden etkilenmis olabilirsin...o yuzden o ismi gormussundur.. begendigin bi isimmiydi canim
Ben daha hamile değilken eşim hep bir oğlum olursa adını Muhammed koyucam derdi ama Muhammed ismi bebek için ağır derler bende rüyamda diyorumki Muhammed Mustafa koyalım bilmiyorum belkide eşimin etkisinde kalmışımdır sizlere sormak istedim
Canım cevapların için sağol aslında güzel isim ama çok uzun geliyo bana ve kızıma halen bir isim bulamadım Varmı aklınıza gelenHmm bak esimde ben hamile degilken Muhammed Ali koyalım diyordu hep .. sonra degistirdik Muhammed isminin agirligi ve bikac baska nedenle.. Oğuz Kağan da karar kıldık ama eşim kulağına Muhammed Ali okumak istiyor .. bence sen etkisinde kalmissin esinin ondan sanirim.. isim olarak cok guzel ama koyulabilir.. bide sen demissin ruyanda boyle koyalim diye.. bi mecburiyet yok tabiki bilincaltina yerlesmis sanirim
Baktım Canım ama kararsızım henüz hayırlısı bakalım artık livanın anlamı ne canımBiz isimlerini 16. Haftada cok hızlı ama kısa bir arastirma sonrasinda koyduk☺esim oglumuzun adini Oğuz Kağan bende kizimizin adini Asya Liva koydum☺
Bugun esimin teyze kizi dogum yapti bebisinin adi Buğlem Gökçe..
Benim ilk dusundugum isimlerden biri Elif Serra idi.. aslinda nette cok isim var baktinmi oralara..
Ben daha hamile değilken eşim hep bir oğlum olursa adını Muhammed koyucam derdi ama Muhammed ismi bebek için ağır derler bende rüyamda diyorumki Muhammed Mustafa koyalım bilmiyorum belkide eşimin etkisinde kalmışımdır sizlere sormak istedim
Sizinkilerin cinsiyeti ne canım ve hangi isme karar verdinizBizde birgun oglumuz olursa muhammed mirac koyuucaz dedik,muhammed agir gelir diyorlar bende aynisini dusunuyorum.
Baktım Canım ama kararsızım henüz hayırlısı bakalım artık livanın anlamı ne canım
Çok güzelmiş Canım ismiyle büyüsün inşallahLiva'ül hamd sancağından geliyor canim liva.. Peygamber Efendimizin Sancağı diye geciyor nette.. ben asyanin yanina hos olur diye dusunmustum anlamiyla ilgilide bi sıkıntı gormedigim icin koymak istedim.
Sizinkilerin cinsiyeti ne canım ve hangi isme karar verdiniz
Hayırlısı canım Allahım Zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isimleride buluruz zamanlaİkiside erkek:)
Daha karar vermedik ki,bilemiyorum:)
Benimkilerin arasinda 10 gun vardi canim, simdi dogdular 7 ayliklar bile:) endiselenmeKızlar kontrol günü yazmayı unutmuşum dr aralarında iki gün olduğunu söyledi bu fark çok açılır mı acaba çünkü bir önce kontrolde sadece bir gün vardı daha 13 haftalıkken böyle olursa ilerde daha açılır diye endişe ediyorum
Hayırlısı canım Allahım Zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isimleride buluruz zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?