2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hgnl cok gecmis olsun canim iyiki erken farkedilmis kendine dikkat et aman cok yorulma yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik bak son bir iki hafta ins saglikla alacaksin k7cagina ikisinide :)
Ultraanne bence hic uzulupte kendini de bebeklerini de stres yapma canim benimkilerin arasinda hep fark vardi hatta bide kucukler bugun kontrole gittim ancak 1.5 kilo olmuslar dr dedi yaklasik 3 hafta kucuk ama ne yapayim artik demekki benim oglanlarda minyon olacak sen mutlu ol ki onlarda saglikli olsun

Kızlar çok sağolun hepiniz çoklu alıntı yapamıyorum telden girdigim için herhalde kusura bakmayın

Hepimizin bir kaygısı var her kontrolde başka birseye takılıyoruz

Bebeklerden biri çoknhareketli ki onun hareketlerinden Dr diğer bebeğe bakmakta zorlandı
Bende acaba onun hareketli olması diğerinin gelişimine etki eder mi diye korktum çünkü ilk iki ağ sadece 1 gün fark vardı aralarında

Ayy ben çok evhamlaıyorum puff!!
Kızımda yasim küçüktü hoş simdi de büyük sayilmam ama cahillikten midir nedir onda bu kadar irdelemiyordum herşeyi

Kizlar benim sag tarafta bir anda yamulma oluyor sisiyor orasi sanki kafasını falan dayamis gibi sert oluyor cikiyor disari yumruk gibi. Onceden de oluyordu ama arada oluyordu bugun cok fazla ard arda oldu. Sizcede normal mi? Yasiyor musunuz bu durumu?

birşey olmaz doktor normal diyorsa benim bebişlerden biri de neredeyse 1 hafta daha önce. önemli olan geride olmaması. birden şimdiden tavsiye evhamlı olma stresten uzak dur lütfen bebeğe zarar bu, daha haftan erken zaman geçmez böyle.tadını çıkar.

Bendede solda oluyo canim kizim surekli yamultuyo karnimi.. birden sivriliyo sol tarafim felan.. sanirim yer degistiriyolar kime sorsam normal diyo..

Canım büyük ihtimal kasılma tam tarif ettiğin şekilde oluyor.bebek de olabilir belki ama haftana göre bebekler daha küçüktür o kadar yamultmaz. Şöyle anlayabilirsin o şekilde olduğu zamanlarda parmaklarınla karnını yokla eğer yumuşaksa kasılma değildir ama karnının geneli sert bir haldeyse parmakların rahat bir şekilde karnına batmıyorsa kasılma. Bu durumu kontrolünde muhakkak danış doktoruna.

Bende surekli soruyorum normal bebek yer degistiriyodur oraya toplaniyordur diyorlar.. bendede hem sivriliyo hem sertlesiyo.. benim bu duruma arti olarak bazen karnimin sag alt tarafina bi agri giriyo boyle.yatirmiyo yurutmuyo insani.. sonra geciyo.. ama bende sorcam dr.a persembe gunu bakalim ne dicek

Benimde öyle

Benimde aralarında 3 gün var canim kizim önden gidiyor ve biri çok hareketli şimdiye kadar 4 doktor a gittim hiçbiri bunu sorun olarak görmedi sıkıntı yapma kendine

Eger pozisyon değiştirmekle gecmiyorsa kasilmaymis canim anlattigin bunun için bazi ilaçlar var bende bu hafta basliycam bilmiyorum sen kullaniyormusun

Kizlar anlattiklariniz kasilma...kucuk haftalarda o sekilde bazen yumurta gibi, bazen yumruk gibi tek taraftan siser ittiriliyor gibi olur, doguma yakinda tüm karin o sekilde oluyor..doktora soyleyin, magnezyum kullanmiyorsaniz magnezyuma baslayin kasilmalari azalticaktir..benim daha haftam kucuk dün kisa araliklarla 3 kere oldu korkutuyor beni

Benimde kizimla oglum arasinda 1 hafta fark var, kizim haftasiyla uyumlu oglum 1 hafta ilerden gidiyor..bende endiseleniyorum ama doktor daha buyuk haftalarda fark 500gr ı gecerse riskli olmaya baslayacagini soyledi..hayirlisi insallah fark acilmaz aralarinda bebeklerimizin..

Ayyy bende kesinlikle Serra koymak istiyorum ama Elif koyamam esasen babaannemin ismi ama anneminde kayınvalidesi koyarsan seni mafederim dior:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…