- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.061
Benimkilerin arasinda 10 gun vardi canim, simdi dogdular 7 ayliklar bile:) endiselenme
Çok güzelmiş Canım ismiyle büyüsün inşallah
toplamda mı 4-5 kilo aldınız çok iyi ya ben 12-13 aldım bile :)Ben seker yuklemesinden beri 1.5 kg verdim o yuzden korkuyorum canim ya sanki alamadilar gibi hissediyorum insaAllah almislardir yavrularim.. 2 hafta once 5kg aldim toplamda derken 3.5 a dustu simdi
birşey olmaz doktor normal diyorsa benim bebişlerden biri de neredeyse 1 hafta daha önce. önemli olan geride olmaması. birden şimdiden tavsiye evhamlı olma stresten uzak dur lütfen bebeğe zarar bu, daha haftan erken zaman geçmez böyle.tadını çıkar.Kızlar çok sağolun hepiniz çoklu alıntı yapamıyorum telden girdigim için herhalde kusura bakmayın
Hepimizin bir kaygısı var her kontrolde başka birseye takılıyoruz
Bebeklerden biri çoknhareketli ki onun hareketlerinden Dr diğer bebeğe bakmakta zorlandı
Bende acaba onun hareketli olması diğerinin gelişimine etki eder mi diye korktum çünkü ilk iki ağ sadece 1 gün fark vardı aralarında
Ayy ben çok evhamlaıyorum puff!!
Kızımda yasim küçüktü hoş simdi de büyük sayilmam ama cahillikten midir nedir onda bu kadar irdelemiyordum herşeyi
Kizlar benim sag tarafta bir anda yamulma oluyor sisiyor orasi sanki kafasını falan dayamis gibi sert oluyor cikiyor disari yumruk gibi. Onceden de oluyordu ama arada oluyordu bugun cok fazla ard arda oldu. Sizcede normal mi? Yasiyor musunuz bu durumu?
Evet canim toplamda 5ti ama seker yukleme sonrasi 1.5 kg gitti .. bu kadarcik kg ile yavrularim ne aliyo bilmiyorum persembeyi bekliyorum insaAllah almislardir kg..toplamda mı 4-5 kilo aldınız çok iyi ya ben 12-13 aldım bile :)
Canım büyük ihtimal kasılma tam tarif ettiğin şekilde oluyor.bebek de olabilir belki ama haftana göre bebekler daha küçüktür o kadar yamultmaz. Şöyle anlayabilirsin o şekilde olduğu zamanlarda parmaklarınla karnını yokla eğer yumuşaksa kasılma değildir ama karnının geneli sert bir haldeyse parmakların rahat bir şekilde karnına batmıyorsa kasılma. Bu durumu kontrolünde muhakkak danış doktoruna.Kizlar benim sag tarafta bir anda yamulma oluyor sisiyor orasi sanki kafasını falan dayamis gibi sert oluyor cikiyor disari yumruk gibi. Onceden de oluyordu ama arada oluyordu bugun cok fazla ard arda oldu. Sizcede normal mi? Yasiyor musunuz bu durumu?
Canım büyük ihtimal kasılma tam tarif ettiğin şekilde oluyor.bebek de olabilir belki ama haftana göre bebekler daha küçüktür o kadar yamultmaz. Şöyle anlayabilirsin o şekilde olduğu zamanlarda parmaklarınla karnını yokla eğer yumuşaksa kasılma değildir ama karnının geneli sert bir haldeyse parmakların rahat bir şekilde karnına batmıyorsa kasılma. Bu durumu kontrolünde muhakkak danış doktoruna.
Kızlar çok sağolun hepiniz çoklu alıntı yapamıyorum telden girdigim için herhalde kusura bakmayın
Hepimizin bir kaygısı var her kontrolde başka birseye takılıyoruz
Bebeklerden biri çoknhareketli ki onun hareketlerinden Dr diğer bebeğe bakmakta zorlandı
Bende acaba onun hareketli olması diğerinin gelişimine etki eder mi diye korktum çünkü ilk iki ağ sadece 1 gün fark vardı aralarında
Ayy ben çok evhamlaıyorum puff!!
Kızımda yasim küçüktü hoş simdi de büyük sayilmam ama cahillikten midir nedir onda bu kadar irdelemiyordum herşeyi
Kizlar benim sag tarafta bir anda yamulma oluyor sisiyor orasi sanki kafasını falan dayamis gibi sert oluyor cikiyor disari yumruk gibi. Onceden de oluyordu ama arada oluyordu bugun cok fazla ard arda oldu. Sizcede normal mi? Yasiyor musunuz bu durumu?
Kasilma canim onlar dikkat edinBendede solda oluyo canim kizim surekli yamultuyo karnimi.. birden sivriliyo sol tarafim felan.. sanirim yer degistiriyolar kime sorsam normal diyo..
Kasilma canim onlar dikkat edin
Cnm hala devam ediyor mu lekelenmelerin..Benim lekelenmelerim var diye sürekli yatıyorum valla
Biz isimlerini 16. Haftada cok hızlı ama kısa bir arastirma sonrasinda koyduk☺esim oglumuzun adini Oğuz Kağan bende kizimizin adini Asya Liva koydum☺
Bugun esimin teyze kizi dogum yapti bebisinin adi Buğlem Gökçe..
Benim ilk dusundugum isimlerden biri Elif Serra idi.. aslinda nette cok isim var baktinmi oralara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?