2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

kızlar günaydın. cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz. çok merak ediyorum wallahi. oglumda 11. haftada öğrenmiştim ama ikizlerde daha geç olur herhalde.

Istanbuldaki patlamalari simdi duydum, hepimizin basi sagolsun, allah sehitlerin ailelerine sabirlar versin. Gurbetten bu haberleri duymak inanin insani cok cok daha uzuyor.

Istanbuldaki patlamalari simdi duydum, hepimizin basi sagolsun, allah sehitlerin ailelerine sabirlar versin. Gurbetten bu haberleri duymak inanin insani cok cok daha uzuyor.

Bende buraya yazamadim herkes haberdardir diye ama aksamdan beri uyanik oldugum heran tv karsisndayim. Rabbim hainlere firsat vermesin insaAllah cok uzucu.. tam bayram oncesi... genci yaslisi coluk cocuk ne hayaller ne hayatlar....

canim neden sürekli yatiyorsun ki.. doktorun yatmani mi söyledi. ben 3 gün kadar kendimi yormadim dinlendim, sonra kaldigim yerden devam ev isiyle de ugrasiyorum disari cikip dolasiyorum da

Bugunlerinizin kiymetini bilin bizim haftalara gelince o dolasmalar yalan olacak.. ben disari ciksam eve kendimi nasil aticam diye dusunuyorum .. 1 saat yurumek mumkun degil nerdeyse

Sanirim nst de anlasiliyo canim
Ama canım daha nst yapılmadı Allah kısmet ederse 14 temmuzda yapılacak o zamana kadar içim içimi yer benim ama doktor kontrolümüzde herşey yolundaydı Allah'ımın izniyle herşeyde yolunda gider inşallah hepimiz için.Birde ben doktora sordum böyle karnım yamuluyo felan diye normal dedi bebekler yer değiştiriyormuş bebeklerimiz Allah'a emanet

Benim yamulma 2 haftadir olmaya basladi ama sertlesiyodu onu soylemistim normal demisti.. ben yarin gidicem yamulmayi sorucam bakalim ne dicek .. yazarim buraya canim nst icin erken geliyo banada ama ya gercek kasilmaysa nolucak

Benim yamulma 2 haftadir olmaya basladi ama sertlesiyodu onu soylemistim normal demisti.. ben yarin gidicem yamulmayi sorucam bakalim ne dicek .. yazarim buraya canim nst icin erken geliyo banada ama ya gercek kasilmaysa nolucak
Sağol canım yarın güzel haberlerle gel inşallah dualarım sizinle

Bugunlerinizin kiymetini bilin bizim haftalara gelince o dolasmalar yalan olacak.. ben disari ciksam eve kendimi nasil aticam diye dusunuyorum .. 1 saat yurumek mumkun degil nerdeyse
ayy canim ben simdiden öyleyim, genellikle evdeyim disari cikinca hrmen yoruluyorum. dün de nerdeyse bayiliyordum haftalik pazar kuruluyir oraya girmistik sonrada markete girdik kasaya geldigimizde ben kötü oldum bayilmanin esiğinden döndüm neyseki esim yanimdaydi calisanlar kolonya felan getirdiler yardimci oldularda kendime geldim. yani simdiden böyleysem bilemiyorum ileridd nolur

Evet her hafta dshada agirlasiyoruz canim bende simdi boyleysem bikac hafta sonra nolucak diyorum.. hicbi is yapamiyorum hep yorgunum.. ayakta dursam belim kopuyo.. disari cikmaya korkuyorum hem belim hem kasiklarim agriyo.. o yuzden alisveris islerinizi biranevvel halledin derim benim bitti ama bi cogunu netten aldim.. simdi bayramda odalari boyanicak besikleri dolaplari kurulacak sanki ben yapicakmisim gibi yorgunlgu cokuyo ustume simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…