2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

masallah canim sana. hazirliklar bitti bebisleri bekliyor. bende 20.haftadan sonra alisveris yapmaya baslicam,daha gece birakamam zaten esim ögretmen yazin evdeyken bütün hazirliklarini odalarini felan ayarlamak isyiyorum. allahim saglikla hayirla yapmayi nasip etsin insallah

Bugunlerinizin kiymetini bilin bizim haftalara gelince o dolasmalar yalan olacak.. ben disari ciksam eve kendimi nasil aticam diye dusunuyorum .. 1 saat yurumek mumkun degil nerdeyse
Insallah o haftalara gelmek nasip olur..ben simdi 10dk yuruyemiyorum, kizim asagida cok baski yapiyor hemen kasilmalarim basliyor Doktorum ikizlerde 28 haftayi gecince korkma, 32 haftayi gecince hic korkma dedi..sabirla bekliyorum insallah su gibi gecer kucagimiza aliriz

Amin insaAllah canim .. iyi olur biranevvel yap bitsin sonra halin kalmiyo ne bakmaya ne gezmeye..

İnşaAllah geliceksiniz inşaAllah alıcaz yavrularımızı canım .. bizde aynı endişe ve korkularla geldik bugünlere.. hala yaşıyoruz aynı korkuları.. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alana kadar da devam..

Dogum yapan anneler sizlerinde sesi cikmio bebisleriniz nasil kac kilo oldunuz gelismeleri ogrenmek istiyorum lutfeeeeeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…