- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.101
masallah canim sana. hazirliklar bitti bebisleri bekliyor. bende 20.haftadan sonra alisveris yapmaya baslicam,daha gece birakamam zaten esim ögretmen yazin evdeyken bütün hazirliklarini odalarini felan ayarlamak isyiyorum. allahim saglikla hayirla yapmayi nasip etsin insallahEvet her hafta dshada agirlasiyoruz canim bende simdi boyleysem bikac hafta sonra nolucak diyorum.. hicbi is yapamiyorum hep yorgunum.. ayakta dursam belim kopuyo.. disari cikmaya korkuyorum hem belim hem kasiklarim agriyo.. o yuzden alisveris islerinizi biranevvel halledin derim benim bitti ama bi cogunu netten aldim.. simdi bayramda odalari boyanicak besikleri dolaplari kurulacak sanki ben yapicakmisim gibi yorgunlgu cokuyo ustume simdiden..
33+1 de dogum yaptimKac haftalik dogum yaptiniz cnm?
11+5 teki kontrolumde ogrendik canim..simdilik hala aynilar :)kızlar günaydın. cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz. çok merak ediyorum wallahi. oglumda 11. haftada öğrenmiştim ama ikizlerde daha geç olur herhalde.
12.haftada birini gördü..16.haftada digerinikızlar günaydın. cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz. çok merak ediyorum wallahi. oglumda 11. haftada öğrenmiştim ama ikizlerde daha geç olur herhalde.
Insallah o haftalara gelmek nasip olur..ben simdi 10dk yuruyemiyorum, kizim asagida cok baski yapiyor hemen kasilmalarim basliyorBugunlerinizin kiymetini bilin bizim haftalara gelince o dolasmalar yalan olacak.. ben disari ciksam eve kendimi nasil aticam diye dusunuyorum .. 1 saat yurumek mumkun degil nerdeyse
benimtüp bebek tedavisiyle oldu canimmerhaba normal yolla mı çoğul gebelik yok tedavi ile mi oldu arkadaslar
merhaba normal yolla mı çoğul gebelik yok tedavi ile mi oldu arkadaslar
masallah canim sana. hazirliklar bitti bebisleri bekliyor. bende 20.haftadan sonra alisveris yapmaya baslicam,daha gece birakamam zaten esim ögretmen yazin evdeyken bütün hazirliklarini odalarini felan ayarlamak isyiyorum. allahim saglikla hayirla yapmayi nasip etsin insallah
benimde dondurulmus iki embriyo transfer edildi ikisi de tuttu. önceki tedavimde de iki konulmustu ama biri tutmustu sonra onu da 8.haftada kaybettim. rabbim saglikli hayirli evlatlar masip etsin. bir iki farketmez, nasip kismet bu islernasıl bir yol izlediniz
Merhaba benim de tüp bebek denemesi kaliteli 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ikiside tuttu.Ayrıca bu yaptırdığım 6.son denemem di daha öncekiler hiç hamilelikle sonuçlanmadı...nasıl bir yol izlediniz
Insallah o haftalara gelmek nasip olur..ben simdi 10dk yuruyemiyorum, kizim asagida cok baski yapiyor hemen kasilmalarim basliyorDoktorum ikizlerde 28 haftayi gecince korkma, 32 haftayi gecince hic korkma dedi..sabirla bekliyorum insallah su gibi gecer kucagimiza aliriz
merhaba normal yolla mı çoğul gebelik yok tedavi ile mi oldu arkadaslar
Dakka tut canim kac dakikada bir oluyo bende bu haftalarda baslamisti hastaneye yatirmislardi cok oluyodu ama bende cok aksam basliodu genellikleKorktum simdi persembe gunu sorucam doktora.. kasilma icin ilac mi veriyo canim .. bu haftalarda normal mi peki
Evet bendede aksam oluyo hep yatarken genelde cok az gunduz oluyo .. hep cok kıpır kıpırlarken oluyo bideDakka tut canim kac dakikada bir oluyo bende bu haftalarda baslamisti hastaneye yatirmislardi cok oluyodu ama bende cok aksam basliodu genellikle
Boyle tepecik olusurdu top gibi bende kafasi yada poposu fln sanirdim acemilikEvet bendede aksam oluyo hep yatarken genelde cok az gunduz oluyo .. hep cok kıpır kıpırlarken oluyo bide
Boyle tepecik olusurdu top gibi bende kafasi yada poposu fln sanirdim acemilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?